Gość: gośc 2 IP: *.21.pl 28.05.07, 17:02 mam jasną karnacje i chciałabym się opalić ale nie wiem jaki wybrać olejek aby opalenizna była ciemna . Może znacie inne sposoby na szybkie opalanie ( oprócz solarium). Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ania Re: opalanie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.05.07, 18:13 balsamy brązujące, ale pamiętaj o bardo dokładnym wsmarowywaniu:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: opalanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.05.07, 21:28 Ja tez mam jasna karnacje i jedyne co mi sie szybko opala to rece i ramiona a z nogami mam ogromny problem. Balsamy brazujace jakos nie przypadly mi do gustu bo jak dla mnie to samoopalacze a tych nieznosze. Polecono mi AKTYWATOR do opalania podobno przyspiesza opalanie. Sama jeszcze nie prubowalam ale mam zamiar :) Aktywatory ma np firma Sopot i pare innych ale nie pamietam nazw. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aneczka__ Re: opalanie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.05.07, 07:38 Osobiście polecam aktywator z tyrozyną, firmy Ziaja Sopot sun. Miałam go z zeszłym roku na wakacjach i jest rewelacyjny:) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: As Re: opalanie IP: 83.2.141.* 29.05.07, 09:59 ja się opalałam na zwykły olej roślinny.. owszem neizna po wysmarowaniu sie przesadzac z słońcem ale napewno efekty beda duze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: F. Re: opalanie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.05.07, 10:07 ja akurat opalam sie na wode i skutkuje,ale moja mama ma strasznie jasna karnacje i tez ma problem.w tym przypadku najlepiej jest sie ruszac i "nie chceciec" sie opalic ,mojej mamie poskutkowalo;)powodzenia:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anna Re: opalanie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.05.07, 10:16 na wodę? na olej? rany boskie!1jeśli to ie żart....a gdzie ochrona pzred szkodliwym promieniowaniem... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Re: opalanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.05.07, 10:24 Tylko ropa , oliwa techniczna .opalenizna z aksamitem. Czy to dla bieluchów? nie wiem. Tylko na własną odpowiedzialność i zachować ogólną ostrozność w przebywaniu "na słońcu " Odpowiedz Link Zgłoś
salsa7 Re: opalanie 29.05.07, 12:54 Ja przyłączam się do opini zadowolonych klientów ;) Sopot sun -Ziaja :) Polecam do tego balsam i krem "Masło kakaowe"- Ziaja(poprawiający koloryt skóry)do kupienia np w drogeriach Rossman :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lisek Re: opalanie IP: *.gre.pl 29.05.07, 13:16 Ludzie czy poszaleliście czy wy już starezć się chcecie, a gdzie długo młoda skóra, a poza tym pamiętajcie blądynki o jasnej karnacji bladość to oznaka pięknej zdrowej i szlecheckiej skóry po co ganiać za modą jak i tak to facetów nie podnieca. Poza tym proponuje wizyte w szpitalu tam można się naoglądać co słońce robi z człowieka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Karo Re: opalanie IP: 195.205.202.* 29.05.07, 14:04 Proponuje opalanie natryskowe. Kosztuje ok. 80 zł i efekt mamy w tym samym dniu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czerniak Re: opalanie IP: *.21.pl 29.05.07, 14:11 Kazdy jest kowalem swojego czerniaka , poczytajcie o tym moze sie opamietacie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: salsa Re: opalanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.05.07, 17:01 Akurat ten preparat, który ja polecałam jest nieszkodliwy dla zdrowia i polecany przez dermatologa- można stosować jako normalny balsam- nie musisz się opalać, żeby mieć piękną skórę bez przebarwień... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: strychnina Re: opalanie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.05.07, 21:52 balsam brazujacy dove i nie trzeba sie smazyc na sloncu i martwic olejkami i poparzeniami Odpowiedz Link Zgłoś