IP: *.21.pl 28.05.07, 17:02
mam jasną karnacje i chciałabym się opalić ale nie wiem jaki wybrać olejek
aby opalenizna była ciemna . Może znacie inne sposoby na szybkie opalanie (
oprócz solarium).
Obserwuj wątek
    • Gość: ania Re: opalanie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.05.07, 18:13
      balsamy brązujące, ale pamiętaj o bardo dokładnym wsmarowywaniu:)
      • Gość: :) Re: opalanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.05.07, 21:28
        Ja tez mam jasna karnacje i jedyne co mi sie szybko opala to rece i ramiona a z
        nogami mam ogromny problem. Balsamy brazujace jakos nie przypadly mi do gustu bo
        jak dla mnie to samoopalacze a tych nieznosze. Polecono mi AKTYWATOR do opalania
        podobno przyspiesza opalanie. Sama jeszcze nie prubowalam ale mam zamiar :)
        Aktywatory ma np firma Sopot i pare innych ale nie pamietam nazw.
        • Gość: Aneczka__ Re: opalanie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.05.07, 07:38
          Osobiście polecam aktywator z tyrozyną, firmy Ziaja Sopot sun. Miałam go z
          zeszłym roku na wakacjach i jest rewelacyjny:) Pozdrawiam
          • Gość: As Re: opalanie IP: 83.2.141.* 29.05.07, 09:59
            ja się opalałam na zwykły olej roślinny.. owszem neizna po wysmarowaniu sie
            przesadzac z słońcem ale napewno efekty beda duze
            • Gość: F. Re: opalanie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.05.07, 10:07
              ja akurat opalam sie na wode i skutkuje,ale moja mama ma strasznie jasna
              karnacje i tez ma problem.w tym przypadku najlepiej jest sie ruszac i "nie
              chceciec" sie opalic ,mojej mamie poskutkowalo;)powodzenia:)
              • Gość: anna Re: opalanie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.05.07, 10:16
                na wodę? na olej? rany boskie!1jeśli to ie żart....a gdzie ochrona pzred
                szkodliwym promieniowaniem...
                • Gość: . Re: opalanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.05.07, 10:24
                  Tylko ropa , oliwa techniczna .opalenizna z aksamitem. Czy to dla bieluchów?
                  nie wiem.
                  Tylko na własną odpowiedzialność i zachować ogólną ostrozność w przebywaniu "na
                  słońcu "
                  • salsa7 Re: opalanie 29.05.07, 12:54
                    Ja przyłączam się do opini zadowolonych klientów ;) Sopot sun -Ziaja :)
                    Polecam do tego balsam i krem "Masło kakaowe"- Ziaja(poprawiający koloryt
                    skóry)do kupienia np w drogeriach Rossman :)
                    • Gość: lisek Re: opalanie IP: *.gre.pl 29.05.07, 13:16
                      Ludzie czy poszaleliście czy wy już starezć się chcecie, a gdzie długo młoda
                      skóra, a poza tym pamiętajcie blądynki o jasnej karnacji bladość to oznaka
                      pięknej zdrowej i szlecheckiej skóry po co ganiać za modą jak i tak to facetów
                      nie podnieca. Poza tym proponuje wizyte w szpitalu tam można się naoglądać co
                      słońce robi z człowieka
                      • Gość: Karo Re: opalanie IP: 195.205.202.* 29.05.07, 14:04
                        Proponuje opalanie natryskowe. Kosztuje ok. 80 zł i efekt mamy w tym samym dniu
                      • Gość: czerniak Re: opalanie IP: *.21.pl 29.05.07, 14:11
                        Kazdy jest kowalem swojego czerniaka , poczytajcie o tym moze sie opamietacie
                        • Gość: salsa Re: opalanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.05.07, 17:01
                          Akurat ten preparat, który ja polecałam jest nieszkodliwy dla zdrowia i polecany
                          przez dermatologa- można stosować jako normalny balsam- nie musisz się opalać,
                          żeby mieć piękną skórę bez przebarwień...
    • Gość: strychnina Re: opalanie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.05.07, 21:52
      balsam brazujacy dove i nie trzeba sie smazyc na sloncu i martwic olejkami i
      poparzeniami
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka