Dodaj do ulubionych

smalec z psa(ów)

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.05.07, 10:40
Mimo mojego negatywnego nastawienia do takiej działalności
>/wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/1,80269,4184129.html<

mam pytanie;jakie to dolegliwości leczy taki specyfik i czy jest to to
poparte lekarskim-medycznym(uzdrowieńców) doswiadczeniem? (medycy oczywiście
jak co związane z ludowością odpowiedzą,że specyfik nie ma medycznego
dodatniego działania) co na to forum?
Obserwuj wątek
    • Gość: louise a jak Wy znacie odpowiedź? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.05.07, 11:51
      Podobno że raku płuc. Pierwszy raz o tym usłyszałam jak ktoś oddał swojego psa
      by ratować zdrowie bliskiej osobie. Oczywiście, od razu pomyślałam co ona robi?
      Jak tak można? Potem , zadałam pytanie sobie jak ja bym postąpiła gdybym miała
      cień szansy by uratować zdrowie moich dzieci , męża czy rodziny?? Do tej pory
      nie umiem odpowiedzieć na to pytanie i wolałabym nigdy się o tym nie dowiedzieć...
    • florida_blue Re: smalec z psa(ów) 29.05.07, 15:35
      jasne ze pomaga :D tak samo jak starte rogi nosorożca czy też wysuszone ropuchy
      dodane do ziemniaczków :>
      za to produkcja/sprzedaz jest karalna - do 2 lat pozbawiania wolnosci (niestety
      TYLKO)

• florida_blue Re: smalec z psa(ów) 29.05.07, 15:39
        a bzdura taka sama jak wkładanie do pieca na trzy zdrowaśki... zazwyczaj jest to
        znajomy znajomego cioci wujka którego wszyscy znają osobiscie - jak to cudownie
        uzdrowiony wstał z łoża smierci po smarowaniu psim smalcem :]
    • Gość: ja Re: smalec z psa(ów) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.05.07, 15:43
      pewnie ze bzdura!!!! ludzie sobie wmawiaja ze im to pomaga ;/ jak mozna tak
      bez zadnych emocji odrabac łebek pieskowi ;( wziełabym babiszona za cycki
      powiesiła... mam nadzieje ze bedzie gnic w wiezieniu przez lata ;/
      • Gość: aso Re: smalec z psa(ów) IP: 80.48.49.* 29.05.07, 16:10
        pies to pies
        takie samo zwierze jak świnia czy krowa
        • Gość: @ Re: smalec z psa(ów) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.05.07, 16:14
          ty ku.. jedna!!pies to istota żyjąca,niestety jak i ty,żebyś zdechł
          • logikaa Re: smalec z psa(ów) 29.05.07, 16:21
            ojoj....spokojnie...pewnie coś w tym jest jak w każdej ludowej mądrości, ale
            myśle że mimo iż spoecjalną fanatyczką psiego rodu nie jestem to budzi to we
            mnie taki sam naturalny opór jak urynoterapia...pozdrawiam
          • Gość: anka Re: smalec z psa(ów) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.05.07, 16:26
            Ależ drodzy państwo...nie tłumaczcie ciemnogrodowi.Ciemnogród sam się nauczy
            jak trafi na to,co jeden zwolennik psiego smalcu w latach siedemdziesiątych.

Może ktoś pamięta aferę na laryngologii w szpitalu Tysiąclecia.Ja była wtedy
            pacjentką.
            Pacjent z jednej wsi spod Cz-wy rzucił się na personel z pianą na ustach.Za
            chwilę zmarł.Okazało się wścieklizna po zażyciu psiego smalcu.Wywaliło mu węzły
            i dlatego został skierowany do szpitala..
            Wszyscy pacjenci i personel - seria zastrzyków,a wtedy to były okropne
            zastrzyki w brzuch, i kwarantanna,a oddział został zamknięty i dezynfekowany.

Pożyjemy...może następny amator się wykończy.Tylko niech najpierw sobie
            poczyta,jaka to śmierć.A kto mu da gwarancję,że pies przed hmanitarną śmiercią
            od siekiery,nie pogryzł wściekłego lisa,borsuka czy szczura ?
            Kot teoretycznie też może.Ale z kota smalcu się nie robi....ot ciemnota...
            • Gość: inna Re: smalec z psa(ów) IP: *.adsl.inetia.pl 29.05.07, 18:05
              wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/1,80269,4184129.html
              tak,ciemnogród.
              Polak na wszystkim zrobi interes
              Chory kraj........
    • Gość: k lepiej poprosić babe zeby urok odczyniła... IP: 195.205.171.* 31.05.07, 00:57
      Jeździ facet i sprzedaje skóry z kota - ponoć na reumatyzm pomagają... Taa
      chyba jemu samemu i jego kieszeni... Drugi psim smalcem handluje, a barany
      kupują łapiąc się wszystkiego co popadnie zupełnie BEZMYŚLNIE... XXI wiek,
      latają w kosmos, gadają z ludźmi z drugiego końca świata nie wychodząc z domu a
      leczą się psim smalcem... Mój Boże... widzisz i nie grzmisz, że takie osoby po
      świecie chodza...durne, ciemnie i zacofane.
      Gdyby to było naukowo potwierdzone to pewnie już dawno ktoś ozdrowiałby
      cudownie po spożyciu (bo to chyba się je?? nie wiem...)
      Na 10zdrowasiek do pieca, babe przysłać by odczyniła urok...
      A najlepiej do szkoły na długie lata nauki, zeby dokształcili i wychowali...
      To nawet moja babcia - starsza kobieta puka się w głowę słysząc takie rzeczy...
      • Gość: FFF Re: lepiej poprosić babe zeby urok odczyniła... IP: *.realestate.net.pl 31.05.07, 08:48
        A skąd KOBRA TWOJA BABCIA MOŻE TAKIE COŚ WIEDZIEĆ?
        PRZECIEŻ CAŁE ŻYCIE SPĘDZA PRZY TRASIE

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka