Dodaj do ulubionych

badanie piersi, usg

IP: *.czest.pl 04.06.07, 07:38
Gdzie prywatnie na dokładne badanie piersi - usg, i jaka cena.?
Obserwuj wątek
    • Gość: kinga Re: badanie piersi, usg IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.06.07, 07:53
      na zaciszańskiej klinika św. łukasza , usg 50 zł. + konbnsultacja 40 zł.
      umawiasz sie na godzinę nie czekasz wchodzisz ...fajna obsługa ..acha mozęsz
      tez badanie wykonać na kasę chorych , płacisz wtedy tylko z am konsultacje
    • Gość: Nina Re: badanie piersi, usg IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.06.07, 09:18
      Polecam dr Jasnowskiego. Przyjmuje w Medyku no i jest lekarzem z Oddzialu
      Chirurgii Onkologicznej na Parkitce. Jestem jego pacjentka od wielu lat( m. in.
      operowal mnie), wiec wiem co mowie gwarantuje, ze bedziesz zadowolona.
      Ps. Pan dr bardzo mlodo wyglada, ale nie martw sie, bo pomimo mlodego wieku
      jest dobrym specjalista. Pozdrawiam
      • Gość: ewa Re: badanie piersi, usg IP: *.czest.pl 04.06.07, 11:11
        Czy dr Jasnowski przyjmuje w Medyku prywatnie - jeśli tak to jaki koszt wizyty?
        Bo na kasę chorych to na wizytę pewnie będę bbaaarrdddzzooo długo czekać, a
        zależy mi na czasie.
        • Gość: Nina Re: badanie piersi, usg IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.06.07, 11:21
          Przyjmuje i z NFZ i prywatnie, a co do kosztu wizyty to proponuje zadzwonic i
          sie zapytac w Medyku. Wizyta prywatna jest o tyle lepsza, ze nie trzeba czekac,
          ale jesli nie masz pieniedzy i mozesz poczekac z 4 miesiace na wizyte ,to sie
          zapisz w Medyku w ramach umowy z NFZ.
          • Gość: ewa Re: badanie piersi, usg IP: *.czest.pl 04.06.07, 11:29
            Dziękuje serdecznie, zadzwonie napewno i raczej prywatnie.... czas oczekiwania
            na wizytę z NFZ bagatella... min. 4 miesiące - raczej mało przekonywująca
            perspektywa.
            Jeszcze raz dziekuję. Pozdrawiam
          • ancymonka Re: badanie piersi, usg 04.06.07, 12:49
            Niestety, nie 4 miesiące. W zeszłym tygodniu się zapisywałam na koniec
            listopada!!! A i tak nie jest pewne, bo nie wiedzą, czy będą mieli jeszcze
            punkty z NFZtu :-/
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka