Dodaj do ulubionych

48 Popis Społecznego Ogniska Baletowego

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.06.07, 07:14

Wspaniały występ , piękne stroje .wielkie dzięki dla pani Urszuli Brylewskiej
i jej zespołowi .
Tak trzymać : klasę ( ale i wagę też )

były prezes
Obserwuj wątek
    • Gość: angrusz Re: 48 Popis Społecznego Ogniska Baletowego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.06.07, 17:12
      Nikt nie oglądał ??
      • Gość: agra Re: 48 Popis Społecznego Ogniska Baletowego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.06.07, 18:46
        A kiedy i gdzie?? I skąd ktoś miał wiedziec że występują??
        • Gość: angrusz Re: 48 Popis Społecznego Ogniska Baletowego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.06.07, 23:30
          Do agry :

Byl to 48 popis , zawsze o tej samej porze - czerwiec .
          W filharmonii pełno 800 osób plus na scenie 250 .
          To mało , to nic , zobaczymy co jutro gazety napisza i co poda lokalna TV .
          Bywały czasy , gdzie lokalna tV - z krukiem , podała jedno zdanie " odbył się
          XX popis SOB "
          I to wszystko . Ot tak państwowa , publiczna TV dla kogo ??
          Zobaczymy teraz .
    • Gość: agra Re: 48 Popis Społecznego Ogniska Baletowego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.06.07, 21:25
      Patrząc na twoje wypowiedzi i tematy jakie poruszasz ciekawy z ciebie facet
      angrusz.
    • Gość: nikt Re: 48 Popis Społecznego Ogniska Baletowego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.06.07, 06:51
      nie widział ,
    • Gość: angrusz Re: 48 Popis Społecznego Ogniska Baletowego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.06.07, 20:09
      jeszcze raz
    • Gość: syla11 Re: 48 Popis Społecznego Ogniska Baletowego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.11.07, 10:44
      Większego kiczu nie widziałam,nie mają zielonego pojęcia co to
      BALET!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
      • Gość: angrusz Re: 48 Popis Społecznego Ogniska Baletowego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.11.07, 23:02

Każdy sądzi wg siebie .
        Mi zawsze popisy Ogniska Baletowego sie bardzo podobały - choć jedne
        były lepsze inne gorsze .
        Zawsze jestem wdzięczny pani Brylewskiej
    • Gość: lalala Re: 48 Popis Społecznego Ogniska Baletowego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.11.07, 11:34
      Ale czasami kicz jest super

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka