Gość: angrusz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.06.07, 07:14 Wspaniały występ , piękne stroje .wielkie dzięki dla pani Urszuli Brylewskiej i jej zespołowi . Tak trzymać : klasę ( ale i wagę też ) były prezes Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: angrusz Re: 48 Popis Społecznego Ogniska Baletowego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.06.07, 17:12 Nikt nie oglądał ?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agra Re: 48 Popis Społecznego Ogniska Baletowego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.06.07, 18:46 A kiedy i gdzie?? I skąd ktoś miał wiedziec że występują?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: angrusz Re: 48 Popis Społecznego Ogniska Baletowego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.06.07, 23:30 Do agry : Byl to 48 popis , zawsze o tej samej porze - czerwiec . W filharmonii pełno 800 osób plus na scenie 250 . To mało , to nic , zobaczymy co jutro gazety napisza i co poda lokalna TV . Bywały czasy , gdzie lokalna tV - z krukiem , podała jedno zdanie " odbył się XX popis SOB " I to wszystko . Ot tak państwowa , publiczna TV dla kogo ?? Zobaczymy teraz . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agra Re: 48 Popis Społecznego Ogniska Baletowego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.06.07, 21:25 Patrząc na twoje wypowiedzi i tematy jakie poruszasz ciekawy z ciebie facet angrusz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nikt Re: 48 Popis Społecznego Ogniska Baletowego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.06.07, 06:51 nie widział , Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: angrusz Re: 48 Popis Społecznego Ogniska Baletowego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.06.07, 20:09 jeszcze raz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: syla11 Re: 48 Popis Społecznego Ogniska Baletowego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.11.07, 10:44 Większego kiczu nie widziałam,nie mają zielonego pojęcia co to BALET!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: angrusz Re: 48 Popis Społecznego Ogniska Baletowego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.11.07, 23:02 Każdy sądzi wg siebie . Mi zawsze popisy Ogniska Baletowego sie bardzo podobały - choć jedne były lepsze inne gorsze . Zawsze jestem wdzięczny pani Brylewskiej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lalala Re: 48 Popis Społecznego Ogniska Baletowego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.11.07, 11:34 Ale czasami kicz jest super Odpowiedz Link Zgłoś