Dodaj do ulubionych

tbs-mieszkanka od lipca

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.06.07, 14:30
Witam. Jak ,slyszeliscie moze w lipcu i sierpniu nasze miasto oddaje do dyspozycji 2 bloki.Jestem ciekaw jaki bedzie tam czynsz i czy wogole mozna starac sie jeszcze o nie.Z tego co wiem kolejne 2 sa w budowie i zostana oddane pod zamieszkanie za rok.Jak mozecie pomozcie mi czy warto sie zainteresowac mieszkaniem,moze wiecie cos wiecej,pomozcie;)
Obserwuj wątek
    • Gość: ja to ja Re: tbs-mieszkanka od lipca IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.06.07, 14:40
      Na te najnowsze nie masz co się starać, wszysto już oddane, na przyszły rok
      też, ale pytać się warto.
    • ancymonka Re: tbs-mieszkanka od lipca 13.06.07, 14:43
      Wiesz co... my się na te mieszkania zapisywaliśmy jakieś 4 lata temu, w między
      czasie się fuksnęło i kupiliśmy własne, a z tbs-u i tak brak odzewu. Koleżanka
      moja też już 4 rok czeka. To nie takie hopa niestety, że się zainteresujesz i
      hop -masz.
      • Gość: filipcia Re: tbs-mieszkanka od lipca IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.06.07, 14:47
        O rety! nawet nie wiedzialam ze az tak zle wiem ze uklady ukladziki ale az 4lata czekac to jest mala przesada. Rety dzieki bo nawet nie wiem na czym stoje a tak.To widze ze tylko przez znajomosci sie da zalatwic nic sie nie zmienilo,szkoda
        • ancymonka Re: tbs-mieszkanka od lipca 13.06.07, 14:51
          Może niekoniecznie przez znajomości, ale chętnych kupa, a tam trzeba odpowiednie
          kryteria finansowe spełniać, tzn. zarabiać tylę, żeby było cię stać na czynsz,
          ale nie za dużo, bo w założeniu to mają być tanie mieszkania, dla przeciętnie
          zarabiających :D
        • Gość: dfg Re: tbs-mieszkanka od lipca IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.06.07, 14:51
          a czy po zlozeniu podania powinna przyjsc jakas odpowiedz bo ja zlozylem w
          zeszlym roku takie podanie i do tej pory nie otrzymalem zadnej odpowiedzi
          • Gość: filipcia Re: tbs-mieszkanka od lipca IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.06.07, 14:59
            Wielkie dzieki Ja tez zlozylam podanie ale nic wiecej nie chcieli mi powiedziec.
            Z tego co wiem to czynsz wcale nie jest taki duzy 8,5zl za 1m2 , Szkoda ze kolejka strasznie duza.Slyszalam tez ze 12 mieszkan jest wybieranych droga konkursu losowania? Tez wiecej nic nie moge sie o tym dowiedziec,gdzie,jak ,co??
            • Gość: ja to ja Re: tbs-mieszkanka od lipca IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.06.07, 16:40
              No i dołożyć jeszcze trzeba wpłate około 10% wartości mieszkania
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka