Dodaj do ulubionych

obrona pracy mgr

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.06.07, 13:15
jak wyglada obrona pracy mgr?
jak dlugo trwa? jakje sa procedury?itp
Obserwuj wątek
    • Gość: bebe Re: obrona pracy mgr IP: 217.153.246.* 17.06.07, 16:48
      wchodzisz i losujesz 3 pytania.
      siadasz i masz jakies 10min na przygotowanie sobie na kartce odpowiedzi (w tym
      czasie pytane sa dwie osoby przed toba)
      wchodzisz przed komisje - promotor recenzent i ktorys dziekan
      siadasz i pytaja cie z tych 3 pytan
      na koniec pytaja cie z czesci badawczej pracy mgr czyli o czym pisana byla
      praca, jakie wyszly wyniki, o czym to świadczy, czy to dobrze czy zle itd -
      czyli trzeba zinterpretowac to co w pracy w zwiezly sposob.
      Pozniej wychodzisz. Kazdy z komisji stawia ocene z odpowiedzi na poszczegolne
      pytania plus obrone pytania z pracy. potem wyciaga sie z nich srednia, i jeszcze
      raz srednia. do tego dochodzi srednia z ocen ze wszystkich lat studiow, i ocena
      z pracy mgr. Wszystko sie dzieli wedlug specjalnych przelicznikow i wychodzi
      znow srednia. Jesli jest powyzej 4,51 to masz 5 na dyplomie.
      I tyle. Nie jest tak strasznie jak by sie wydawac moglo.
      Pozdrawiam i powodzenia zycze.
      • Gość: hose- Re: obrona pracy mgr IP: *.pcz.pl 17.06.07, 20:24
        po opisie widze ze jestes na zarzadzaniu :) bo jedynie tam mozna miec srednia 4,51 :P a co do glownego watku to wszytko zalezy na jakim wydziale jestes, jakiego masz promotora i recenzenta, ale ogolnie wiekszych problemow nie stawrzaja :)
        • Gość: hmmm? Re: obrona pracy mgr IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.06.07, 20:52
          bardzo dziekuje za odpowiedzi:)
          • Gość: ona Re: obrona pracy mgr IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.06.07, 22:27
            Za troche ponad dwa tygodnie i mnie to czeka :/
            • Gość: K2 Re: obrona pracy mgr IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.06.07, 22:36
              mnie o stopień niżej:) tylko inżynier heh:) i raczej na tym poprzestanę przynajmniej na raziem mam dosyć szkoły zakówania etc... chyba będę musiał pomyśleć o jakims ożenku:) z tą moją niecierpliwą kobietą

Za niecałe dwa tygodnie, brrrrrrrr :(
    • Gość: pola Re: obrona pracy mgr IP: 80.51.222.* 19.06.07, 08:51
      obrona!? to jedna wielka bzdura! wchodzisz i nawijasz a tak naprawde nikt cie
      nie slucha!nie przejmuj sie ! nie słyszałam zeby ktoś u nas w Częstochowie sie
      nie obronił! przecież mamy 2 wspamiałe uczelnie;)))))))))))!
      • Gość: X Re: obrona pracy mgr IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.06.07, 09:32
        To mało słyszałaś, czasem się zdarza.
        • Gość: K2 Re: obrona pracy mgr IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.06.07, 23:18
          dokładnie mało słyszała, nie wiem jak na innycg wydziałach ale na WIiOŚ zazwyczaj z 1-3 osób oblewa :) ale to raczej na swoje życzenie
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka