Dodaj do ulubionych

Dowod osobisty

IP: *.146.bloklan.org 18.06.07, 20:00
Orietuje sie ktos moze jak mozna sie zapisac w kolejke przez neta do wymiany
dowodu osobistego????? Pomocy!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: kasia Re: Dowod osobisty IP: *.lelewela.trustnet.pl 18.06.07, 20:04
      systemkolejkowy.czestochowa.um.gov.pl:81/
      • Gość: Aga Re: Dowod osobisty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.06.07, 21:45
        Szkoda, że się nie otwiera strona :(
        • Gość: kasia Re: Dowod osobisty IP: *.lelewela.trustnet.pl 18.06.07, 22:49
          Strona działa w godzinach otwarcia Urzędu:) Spróbuj jutro rano:)
    • segel Re: Dowod osobisty 18.06.07, 20:05
      www.czestochowa.pl/rezerwacja_kolejki - poczytaj sobie, na pewno sobie poradzisz.
      • Gość: gość Re: Dowod osobisty IP: *.146.bloklan.org 18.06.07, 20:16
        dzieki dzieki dzieki!
    • Gość: michal Re: Dowod osobisty IP: *.gprsbal.plusgsm.pl 18.06.07, 23:11
      Nie ma ani jednego wolnego terminu w tym roku ??????
      W przypadku wymiany dowodu nie moge znalezc ani jednego wolnego terminu do konca roku , czy wam tez tak wyskakuje ??, bo nie wiem czy z moim kompem jest cos nie tak czy wszystkie terminy pozajmowane czy wylaczyli mozliwosc rejestracji , w przypadku innych rejestracji wszystko jest ok a przy dowodach nie ma ani jednej zielonej tabelki .
      • bujaka_jamajka Re: Dowod osobisty 18.06.07, 23:26
        No niestety... No ale zawsze możesz iśc z samego rana do Urzędu i czekać na
        swoją kolej..
        • Gość: Ciekawy Re: Dowod osobisty IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.06.07, 09:22
          A jakie sa szanse, ze gdy pojde z samego rana na złożenie wniosku?
          • Gość: .... Re: Dowod osobisty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.06.07, 09:47
            -dostaniesz numerek to będziesz wiedzieć.
            -do int.w godz.popołudniowych(prawie dokładnie) otwiera się "datownik" pewne
            osoby zrezygnowały z kolejki lub zrobiły to od reki(kolejka) i robi się luka.Tak
            trafiłem ale czy jeszcze tak mozna?próba.p
            • Gość: adek Re: Dowod osobisty IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.06.07, 19:43
              no niestety z tego co widze to tez nie ma juz wolnych miejsc w tym roku przez
              neta,dobrze ze złożyłem miesiac temu wniosek
              • Gość: xx Re: Dowod osobisty IP: *.man.czest.pl 19.06.07, 23:50
                bylam wczoraj-od 5:25 stałam w kolejce i bylam 21a.
                Ale poszłam tylko z przekory - PO klku nieudanych próbach o normalnej porze i
                nieudanej próbie zarejestrowania się przez internet.
                Powiedzialam sobie ze jak będę dalej niz 30ta-to wracam do domciu.
                "Na szczęście" udało się - ale normalnie ta kolejka to wygląda jak ogonek za
                prl-u - hihi szkoda, że jakiś reporter się nie zapląta (ale reporterzy to
                chybajeszcze o takiej porze śpią - :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka