IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.06.07, 17:57
Mam zamiar kupić meble BRW z systemów modułowych ,dowiedziałam sie ,że są one
do składania i sklejania .Proszę o opinię czy jest problem z ich złożeniem
,czy warto je kupić?
Obserwuj wątek
    • Gość: janek Re: meble BRW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.06.07, 18:37
      meble jako tak sa bardzo ładne ale niestety musisz je sobie złozyc sam lub
      zapłacic
      a po drugie ja mam te meble niedługo i sa one wykonane z bardzo ciekiej płyty i
      stawiajac na płycie telewizor czy wierze powyginały mi sie i poodchodziły tylne
      płyty maskujace
      pozdrawiam
      • Gość: pan słodowy Re: meble BRW IP: *.getta.trustnet.pl 19.06.07, 18:59
        ja mam wszystkie w chacie z brw;spoko wykonanie do złożenia proste, wygląd
        niczego sobie tylko jeden mankament jak już postawisz to nie próbuj potem
        przestawać bo się rozlecą
    • Gość: gość Re: meble BRW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.06.07, 19:08
      dzieki za komentarze muszę się dobrze zastanowic
    • Gość: brw Re: meble BRW IP: 212.87.244.* 19.06.07, 19:44
      jeśli chodzi o montaż to bajka wszystko pasuje idealnie aż byłem w szoku
      • Gość: Ariss Re: meble BRW IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.06.07, 19:48
        No za te pieniądze nie żądaj niewiadomo czego BRW - zwykła płyta słabo
        wykończona .. tez miałem ten dylemat i wybrałem RED APPLE w domatorze !!
        coprwada chińczyki ale wykonanie 100 razy lepsze !! za te samą cene co BRW
        • Gość: El Pablo Re: meble BRW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.06.07, 11:01
          Kupiłem kilka sztuk mebli BRW (do domu).
          Do biura jednak zakupiłem meble BODZIO -DUŻO TAŃSZE (min o 50%) a jakością i
          wykonaniem dorównują (a według mnie nawet przewyższają) meble BRW - poza tym
          mają dużo fajniejszy design (oczywiście nie wszystkie) - to jednak kwestia
          gustu.

Polecam Ci salon mebli Bodzio w Cz-wie przy ul. Strażackiej.
          • Gość: maja Re: meble BRW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.06.07, 20:14
            czy w salonie BODZIO są tez systemy modułowe?
            • Gość: El Pablo Re: meble BRW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.06.07, 14:47
              Są. Możesz odwiedzić tez ich stronę www.bodzio.pl zanim wybierzesz się do
              sklepu.
          • dudi_82 Re: meble BRW 25.06.07, 13:42
            A ja "Bodzio" odradzam ale z nieco innego względu. Nie miałem nawet możliwości
            przekonania się o jakości tych mebli bo zestawu z ulotki przez miesiąc nie
            potrafili sprowadzić do sklepu. Centrala zganiała winę na sklep a sklep na
            centralę. W końcu kupiłem meble firmy Restol i nie żałuję.
            Co do składania to każdy kto potrafi trzymać młotek i śrubokręt będzie w stanie
            złożyć takie meble.
    • Gość: rafallski Re: meble BRW IP: *.krasinskiego.trustnet.pl 21.06.07, 14:44
      Meble nawet nawet, odradzam jednak kupować w salonie BRW na Jana Pawła (ta sama firma ma też siedzibę na Jagiellońskiej).
      Sam zamówiłem tam meble kuchenne pod wymiar ponad rok temu, są źle podocinane, nie pasują, jednego elementu w ogóle brakuje (szafka pod zmywarkę)! W firmie mówią że to wina projektantki, bo źle pomierzyła. Później że wina monatażystów. Do dziś nie mogę się doprosić żeby przyjechali to poprawić, mało tego, każą płacić za nowo zrobie szafki, choć wina jest ewidentnie po ich stronie (projektantka). W umowie sprzedaży był punkt, że należność trzeba wpłacić przed zamontowaniem mebli, co też uczyniłem i to był największy błąd, bo jak już dostaną kasę to klienta mają w d... :/
      Efekt tego jest taki, że do dziś mam niedokończą kuchnię :/
      Pozdrawiam
      rafallski
      • inna-bajka Re: meble BRW 25.06.07, 12:59
        Gość portalu: rafallski napisał(a):
        > Meble nawet nawet, odradzam jednak kupować w salonie BRW na Jana Pawła (ta sama
        > firma ma też siedzibę na Jagiellońskiej).

Zgadzam się, wyjątkowo chamska obsługa i zwykli oszuści. Nawet miesiąc się
        spóźniają, a samo skręcanie trwa kilka miesięcy, bo albo nie mają czasu, albo
        czegoś zapomnieli. Pan serwisan również nie grzeszy uprzejmością. Meble do
        kuchni pod zamówienie po 3 miesiącach były nie kompletne, dopiero interwencja w
        centrali BRW dała możliwość zakończenia tego horroru.

Polecam sklep na ul. Krakowskiej, miła obsługa i profesjomalizm. (też BRW)
        • Gość: +/- Re: meble BRW IP: *.acn.waw.pl 26.06.07, 11:14
          Wiec to tej nieprzecietnej urody wielkoseryjne mebelki zdobia te maloustawna
          kuchenke w blokowym mieszkanku za 131k PLN w na kredyt (bez wkladu wlasnego -
          super okazja)... Nie ma to jak sie na formum chwalic "zarobkami, o ktorych
          niejeden dyrektor moze pomarzyc"
          ;-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
    • Gość: JOLA Re: meble BRW IP: *.slowackiego.trustnet.pl 25.06.07, 11:33
      BRW NIGDY W ŻYCIU!!! KUPIŁAM KOMPLET DO SYPIALNI A PO ZŁOŻENIU (NIEŁATWYM)
      ZMUSZONA BYŁAM JE PRZENIEŚĆ I PODEJRZEWAM, ŻE NASTĘPNEJ TAKIEJ "OPERACJI" NIE
      PRZETRWA... CAŁE SIĘ ROZŁAZI... LEPIEJ KUPIĆ TANDETĘ W IKEI NIŻ MEGATANDETĘ W
      BRW!!!!!!
      • Gość: hmm Re: meble BRW IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.06.07, 17:56
        Trzeba bylo rozlozyc i przeniesc madralo.
      • Gość: Marcin Re: meble BRW IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.06.07, 18:40
        Jola jeśli Dla Ciebie jest :niełatwe" złożenie mebli gdzie masz obrazkowo
        poaznaczane poszczególne fragmenty mebli itd to współczuje braku inteligencji
        mnie pomagał 14 bratanek i wszytko rozumiał a cały segment złożyliśmy w 4 godziny.
        • Gość: kropka Re: meble BRW IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.06.07, 19:42
          Ojojoj! To już nie wiem, co robić! Też zamierzałam wymienić stare "segmenty" na
          modułowe POP właśnie w salonie na JPII. Dla Was młodszych składanie jest może
          proste, a ja nie taka młoda i kobieta... Wydawało się, że składanie przez
          pracowników będzie najlepszym rozwiązaniem. Głównym powodem jest to, że
          chciałam niższe mebelki, a tylko POP ma najwyższe o wys. 198. Pokój niewielki,
          więc trudno coś dobrać. Ale boję się zamienić jak w przysłowiu "siekierkę na
          kijek"... Nie jestem też za bardzo przy forsie, ale nie wykluczam jeszcze kilku
          odświeżań mieszkania w mym życiu i co - mable nie przetrwają? Bo ile razy można
          np. rozkładać i składać (pominąwszy, że u mnie to stanowi problem)...? Może
          ktoś coś jeszcze doradzi? Byłam w salonie "Bodzia" na Strażackiej, ale nic
          fajnego nie było. Szafki miały szkło mleczne w takie wypukłe kropki. Pytałam,
          czy można zamówić gładkie. Powiedzieli, że nie...
          • Gość: kropka Re: meble BRW IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.06.07, 19:44
            Literówka: oczywiście miało być -meble!
          • Gość: gość Re: meble BRW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.06.07, 21:03
            trafiłam do salonu meblowego na Jesiennej .Tez mają meble modułowe ,przywozą w
            całości solidne wykonanie i podobno tańsze niz BRW .Moze już ktoś kupował tam
            meble i moze się wypowiedzieć na ich temat?
    • Gość: Aga Re: meble BRW IP: *.adsl.inetia.pl 26.06.07, 21:53
      W sobotę przywieziono mi meble kuchenne BRW. Składanie jest proste, bo wszystko
      jest dokładnie opisane. Myslę,że sa warte kupienia, szczególnie za tą cenę,
      ale...Powiem tak. Dość długo szukałam. W salonie na JPII Pani wyceniła meble do
      mojej kuchni...na 7300! ( a kuchnię mam maleńką). Podobny zestaw na Krakowskiej
      został wyceniony na 4300. Mój teść porównał cenę w salonie w Opolu, i kupiliśmy
      meble (plus dodatkowe szafki, których nie było w projektach częstochowskich),
      za 3100!
      • Gość: kropka Re: meble BRW IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.07.07, 15:51
        Byłam w salonie na Krakowskiej. Rzeczywiście, fajna obsługa. Chłopak
        powiedział, że meble trzeba podnosić, a nie przesuwać. Dał też inną wskazówkę
        a propos drzwi. Tam zamówię...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka