Dodaj do ulubionych

Gdzie kupić??

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.06.07, 14:54
witam wszystkich bardzo serdecznie. zamierzam sie dopiero wprowadzić do Cz-wy.
chciałbym kupić tutaj mieszkanie. narazie nie zastanawiałem sie nad dzielnicą
tylko nad biurem nieruchomości do którego sie udać. nie mam czasu aby
załatwiać wszystko sam i dlatego chciałbym skorzystać z usług pośrednika. czy
moglibyście mi wskazać biur nieruchomości które jest najlepsze?? tylko proszę
o opinie ludzi którzy już korzystali z ich usług:) dziękuje i serdecznie
pozdrawiam:)
Obserwuj wątek
    • Gość: Atena Re: Gdzie kupić?? IP: 88.220.79.* 22.06.07, 15:20
      nie wiem, które jest najlepsze, ale ja kożystałam z Atrium (II Aleja) i było
      wszystko ok. bez zgrzytów.
      ODradzam w każdym razie biuro WINIARSCY (AVA) na ulicy Nowowiejskiego -
      oszuści! tylko kasa sie liczy
      • Gość: kupujący Re: Gdzie kupić?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.06.07, 15:30
        dziękuje:) słyszałem tez ze Centrum Nieruchomości i Finansów jest bardzo dobrym
        biurem i prężnie działającym na rzecz klienta mimo ze działa dopiero od roku ale
        ludzie bardzo chwalili sobie obsługe. wiesz coś moze na temat tego biura??
        pozdrawiam:)
    • Gość: Stary Praktyk Re: Gdzie kupić?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.06.07, 09:48
      Czyś Ty człowieku oszalał!? - do Częstochowy? - po co? Ani tu pracy, ani rozrywki.
      Nad morze daleko, tak samo nad jeziora. Bliżej w góry ale spróbuj przejechać
      " zakopianką " zobaczysz o czym piszę. Jedyną rozrywką jest słuchanie mszy.
      Klechy tak zradiofonizowali miasto, że jak uruchomią te swoje głośniki, słychać
      ich w promieniu 6 - 7 km. Weż to pod uwagę, jeśli mimo wszystko się zdecydujesz.
      Chyba, że jesteś zagorzałym katolikiem, wtedy tylko do nas. Jeżeli jednak jesteś
      obywatelem świata lub wyznawcą Hari-Kryszny albo nie daj Boże,Jahwe jest w twoim
      sercu na poczesnym miejscu wtedy kup mieszkanie w Szczecinie lub Wrocławiu a nie w
      Częstochowie. To miasto bez szans na rozwój, przynajmniej w obecnym czasie.
      No i przy obecnych włodarzach Częstochowy.
      Pozdrawiam, Częstochowienin.
      • Gość: kupujący Re: Gdzie kupić?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.07, 14:19
        Kurcze... czy tak musi być na kazdym forum?? ja nie pytam o wasze zdanie na
        temat cz-wy:) każdy może mieć jakie chce:) mnei to nie obchodzi:) ja po prostu
        pytam o Agencje nieruchomości?? w której jest miła obsługa i w której dbają o
        klienta:) pozdrawiam i czekam na mądre odpowiedzi:)
    • ancymonka Re: Gdzie kupić?? 27.06.07, 14:34
      Zapomniałam nazwy tego biura, mieści się na Kilińskiego abodajże 6. Sprzedawałam
      mieszkanie korzystając z ich usług i jestem bardzo, bardzo zadowolona. Pani z
      biura do mnie przyjeżdżała ze wszelkimi papierami do podpisu. W sumie większość
      formalności oni załatwili. Ja byłam raz w biurze i raz u notariusza.
      • Gość: gosia Re: Gdzie kupić?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.07, 14:37
        swietne biuro nieruchomosci jest przy ulicy glogera 3 m 1
        polecam z czystym sumieniem
    • Gość: tED Re: Gdzie kupić?? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.06.07, 08:38
      Ty nie czekaj aż ktoś ci znajdzie tylko sam sobie poszukaj . Czytaj ogłoszenia ,daj ogłoszenie .Jakie sobie znajdziesz takie będziesz miał i w takiej dzielnicy jaka ci się spodoba .a przy okazji poznasz miasto
    • Gość: Iva Re: Gdzie kupić?? IP: *.21.pl 28.06.07, 23:05
      Tylko Karscy, ul. Kilinskiego 6, pelen profesjonalizm od prawie 20 lat i
      wspolpraca z innymi agencjami nieruchomosci tel. 3683500, 3656084
      • Gość: rem Re: Gdzie kupić?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.06.07, 00:18
        W czewie masz dwie sieci: Mls i Czgn + kilka biur niezaleznych. Wybralbym po
        jednym biurze z kazdej sieci i od razu utargowal zejscie z prowizji (
        zwyczajowo 2,5% przy zakupie mieszkania domu . Z doswiadczenia wiem, ze da sie
        zejsc nawet do 1,5%...
        Generalnie ogloszenia masz w srodowym dodatku wyborczej i wtorek/sroda
        posrednik + net.

Co do W....rskich to faktycznie skurczybyki nastawione na kase niesamowicie ale
        jedno powiem osobie, ktora sie powyzej wypowiadala. Przy sprzedazy tylko do
        nich...

Pzdr
      • Gość: mądry:) Re: Gdzie kupić?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.07.07, 12:13
        Co do agencji K.... słyszałem dużo niedobrego... coż nie zawsze plusem jest to
        ze działają od 20 lat. Pośrednik musi sie kształcić z różnych dziedzin a ze
        starszymi pośrednikami jest tak ze im sie nie chce... kilka raze sie spotkałem z
        tym ze ludzie mówią o starszych częstochowskich pośrednikach że to jedna wielka
        klika.. więc może warto sie wybrać do "młodszych" biur... w których działają
        młodzi i pełni zapału ludzie.. nie zawsze nastawieni tylko na kase:) a co do
        wypowiedzi w której ktoś pisał o MLS to jest to system ogólnopolski a nie
        częstochowski:) jest to poprostu program do prowadzenia ofert:) pozdrawiam:)
    • Gość: Tomek - Re: Gdzie kupić?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.07.07, 12:54
      ARA Nieruchomości
      ulica NMP 51 (I piętro)
      42-200 Częstochowa

Serdecznie Polecam... Korzystalem juz kilka razy i naprawde byłem zadowolony.
      • Gość: ? Re: Gdzie kupić?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.07.07, 13:50
        A to ciekawe
        >Serdecznie Polecam... Korzystalem juz kilka razy i naprawde byłem zadowolony.<

znaczy co naganicz jestes?paser?,przekretas? czy z zadowoleniem sprzedałes to
        samo kilka razy?
        • Gość: gościu Re: Gdzie kupić?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.07.07, 15:43
          toście pojechali tomkowi:PPPP płacą mu za reklame:P
    • Gość: Tomek - Re: Gdzie kupić?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.07.07, 22:30
      zostawiam to bez dyskusji... wystarczy ze ja to rozumiem;]
      • Gość: ja to ja Re: Gdzie kupić?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.07.07, 06:28
        5 lat temu kupowałem u Wini.....kich było ok, teraz sprzedaje ale nie u nich
        coś tam się popsuło, korzystam z Megaronu, narazie jest ok ale zobaczymy czy
        znajdą kupca.Na tą chwilę obsługa najbardziej profesjonalna ( byłem w kilku
        biurach)
        • Gość: Ania Re: Gdzie kupić?? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.07.07, 08:33
          Witam ...polecam wam biuro Centrum Nieruchomości i Finansów, Al.NMP 29. Jestem
          bardzo zadowolona, sprzedali mi mieszkanie, znaleźli ładny domek i jeszcze
          dostałam u nich szybko i korzystnie kredyt. Załatwili wszystkie formalności nie
          musiałam chodzić po urzedach. Naprawde polecam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka