Dodaj do ulubionych

dobry adwokat

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.06.07, 09:52
Pilnie poszukuję namiarów na dobrego adwokata, który nie boi się wziąć dość
nietypowej sprawy, i który potrafii kreatywnie myśleć.Może ktoś ma
doświadczenia z takim adwokatem?
Obserwuj wątek
    • Gość: Kamil Re: dobry adwokat IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.06.07, 14:03
      Polecam Mecenas Jarosław Dawid!!!
    • Gość: Paula Re: dobry adwokat IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.06.07, 16:36
      mecenas Agata knop-Guziak. Do niej są ogromne kolejki, zajmuje sie wieloma
      dziwnymi sprawami i nie zdziera pieniedzy jak inni renomowani adwokaci, ma
      doswiadczenie, jest bardzo przyjaznie nastawioną osobą, nie lekceważy klienta,
      jednak przez to ze ma mase spraw trzeba zawsze dokladnie i szczerze powiedziec
      jej co chcemy osiagnac.
      • luka76 Re: dobry adwokat 28.06.07, 23:36
      • luka76 Re: dobry adwokat 28.06.07, 23:38
        Polecam tylko i wylacznie Jaroslawa Dawida - jest bardzo dobrym adwokatem , nie
        boi sie spraw trudnych, czlowiek na poziomie intelektualnym, kontaktowy i wygral
        sprawe moich znajomych / ktora trwala dwa lata a inni adwokaci wymiekali/ -
        dupki jedne - tylko Jarek Dawid - polecam a bedziecie zadowoleni
    • Gość: www Re: dobry adwokat IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.06.07, 00:04
      A ja polecam adwokata Sławomira Kubickiego, który oprócz tego , że jest mądry i
      rzetelny ma jeszcze jedną cechę - nigdy nie ściemnia klientom, tylko mówi na co
      naprawdę mogą liczyć. Przekonałem sią o tym kilka razy i jestem mu naprawde
      wdzięczny.
      • yaro63 Re: dobry adwokat 07.07.07, 20:21
        ja także polecam Pana Sławka jest bardzo solidny, fakt z nim trzeba rozmawiać
        jak na spowiedzi.
    • Gość: oko Re: dobry adwokat IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.06.07, 09:52
      hahaha Knopowa umawia wszystkich klientów na jedna godzinę raz w tygodnu aby
      sprawiać wrażenie ze ma tyle klientów , cinias...
    • Gość: monikusia Re: dobry adwokat IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.06.07, 10:04
      pan mecenas lech kasprzyk. zajmuje sie sprawami moich rodziców. jest naprawde
      dobry.
      • Gość: mania Re: dobry adwokat IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.06.07, 12:22
        dziękuję wszystkim za odpowiedzi, chyba wybiore kogoś z poleconych osób.
        pozdrawiam!
        • Gość: a Re: dobry adwokat IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.06.07, 13:28
          polecam Marka Łuczkiewicza - Dąbrowskiego 8/4
      • Gość: Skóra Re: dobry adwokat IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.07, 14:31
        Tylko nie Lech Kasprzyk! Broń Boże! Przychodzi nieprzygotowany na sprawy lub
        wysyła swoich aplikantów, którzy nie mają o niczym pojęcia! Robi dobre pierwsze
        wrażenie, ale gdy już wyjdziesz od niego z kancelarii, on zapomina o czym
        rozmawialiście!
        • Gość: g Re: dobry adwokat IP: *.21.pl 07.07.07, 17:43
          nie bierzcie Kalusa fatalny koleś.
        • Gość: gość Re: dobry adwokat IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.07.07, 08:55
          Lech Kasprzyk to cienias
      • kotowskijanusz Re: dobry adwokat 10.05.19, 16:29
        Ten człowiek to tragedia, zaraz po zainkasowaniu swojej należności ma gdzieś klienta, nie odbiera telefonu, nie oddzwania, nie pojawia się na sprawach, jak już się pojawi to pisze smsy, czasami pojawiała się inna osoba w zastępstwie, która zupełnie nie znała sprawy,on sam przez prawie 2 lata procesu nie zapoznał się z aktami, jest arogancki i nieprzyjemny. Nie wykonał żadnej czynności w mojej obronie, ostatecznie przegrałem wszystko co mogłem, tragiczny koniec. Jemu podejrzewam juz nie zależy, jest stary i pewnie jeszcze jakiś czas pojedzie na dawnej opinii, ale dla potencjalnych klientów to może oznaczać najgorsze, szczególnie w sprawach karnych.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka