Dodaj do ulubionych

Alarm bombowy w Don Kichocie

IP: 212.160.86.* 02.07.07, 00:34
W sobote wybraliśmy się ze znajomymi do don kichota, aczkolwiek na chwile jeszcze zatrzymalismy sie przy budkach z jedzeniem i co ciekawego zaobaczylismy: przyjechała straż pożarna, pogotowie, polcija, pogotowie gazowe i energetyczne. Od czasu do czasu powoli wychodzili ludzie z lokalu, no i zapytalismy o co chodzi.... okazało się że jest że niby jest bomba w środku. Zapytalismy ochrone lokalu co sie dzieje, powiedzieli ze faktycznie jest alarm bombowy ale impreza trwa nadal i można wejść.
Moim zdaniem to troche dziwne podejście właściciela lokalu, bo w takiej sytuacji zgadzając się na pozostanie ludzi w środku jakby niebyło narażał ich na niebezpieczeństwo, gdyby faktycznie jakaś bombka się tam znalazła.
Obserwuj wątek
    • Gość: sdf Re: Alarm bombowy w Don Kichocie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.07.07, 09:52
      to taki chwyt marketingowy. czasy don kichota sie juz koncza to trzeba bylo
      wymyslec co takiego ze niby tam sie cos dzieje. powodzenia panie jacku
    • kotek1239 Re: Alarm bombowy w Don Kichocie 02.07.07, 10:04
      no wlasnie czy to prawda ze zamykaja tego całego don kichota???? podobno
      wykupila to Jasna Góra
      • Gość: :) Re: Alarm bombowy w Don Kichocie IP: 89.174.23.* 02.07.07, 11:19
        takie speluny powinny byc zamykane, albo przerabiane na salki katechetyczne...
        • Gość: zoska Re: Alarm bombowy w Don Kichocie IP: *.range81-151.btcentralplus.com 02.07.07, 12:00
          heheh- mnie to rozbrajają takie właśnie opinie- każdy najeżdża na ten lokal- a
          potem gdzie chodzą?? właśnie tam- hehehehe "speluna, speluna"- a pokażcie mi
          dyskotekę w Częstochowie, do której przez tyle lat przychodzą ludzie i wciąż sie
          tam bawią????:)))) A co do alarmu- to wydaje mi się, że ponownie zaczęli ludzi
          wpuszczać- gdy lokal został sprawdzony i okazało się, że bomby nie ma,
          logiczne, prawda??:)
          • Gość: :))) Re: Alarm bombowy w Don Kichocie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.07.07, 12:28
            tak,jasne,najlepiej zamknąc i kolejny kościół postawić a potem zesrac się z
            nudów w tym mieście,ludzie dajcie juz spokój,jak sie komuś nie podoba to niech
            nie chodzi i po problemie!
            • Gość: blondi Re: Alarm bombowy w Don Kichocie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.07.07, 12:32
              Chwyt marketingowy?????albo raczej robota Genesis,bo tam w soboty halny hula:)
              albo kogos panna rzuciła i zadzwonił,żeby jej zabawę
              zepsuć...hahahahaha,pozdro:)
              • Gość: asdf Re: Alarm bombowy w Don Kichocie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.07.07, 12:38
                musicie przyznac ze kiedys wiecej osob tam chodzilo.
                • Gość: robi Re: Alarm bombowy w Don Kichocie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.07.07, 13:05
                  Taaa Jasna Góra jakby to wykupiła to następne sanktuarium by było,no bez
                  przesady,ludzie też chcą się pobawić.A alarm bombowy już kiedyś był,po prostu
                  komuś się nudziło i tyle.A donek jest cool:)
    • Gość: @ Re: Alarm bombowy w Don Kichocie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.07.07, 13:34
      no straszny masz problem
      • Gość: @ Re: Alarm bombowy w Don Kichocie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.07.07, 13:35
        mam na myśli autora wątku
        • Gość: climax Re: Alarm bombowy w Don Kichocie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.07.07, 13:58
          No i co się takiego stało?Ludziska wyszli,niektórzy wrócili niektórzy nie i
          gitara:)Za tydzień znowu impra w don kichocie:)))Ja też stawiam na Genesis.
    • Gość: Dj Kris Re: Alarm bombowy w Don Kichocie IP: 80.48.49.* 02.07.07, 20:40
      Kto by to nie był to inteligencją się nie popisał, i mam nadzieję że ta osoba
      zostanie zatrzymana, a mnie w imieniu całej ekipy Tawerny Don Kichot pozostaje
      tylko zaprosić was na następną imprezkę. Ruszamy w piątek o 21.00 a kończymy w
      niedzielę o 5.00 pozdrawiam wszystkich.
      • morales82 Re: Alarm bombowy w Don Kichocie 03.07.07, 22:43
        tylko debil mogl wpasc na tak swietny pomysl zeby zglaszac jakąs bombe...rowniez
        zapraszam w ten week do DK,bedzie bombowa imprezka a poza tym juz niebawem
        szykuje sie 10-lecie Don Kichota-zapraszamy :)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka