Dodaj do ulubionych

Blachownia burmistrz

IP: *.streamcn.pl 03.07.07, 19:41
po pierwsze burmistrz nie mieszka w blachowni anina gorzwlni tylko w częstochowie i jest karierowiczem prześlizgał się po wszystkich szczeblach samorządowych i wtedy wy wybraliście nieznanego wan człowieka na burmistrza gratuluję
Obserwuj wątek
    • Gość: pawel Re: Blachownia burmistrz IP: 89.174.23.* 03.07.07, 19:50
      a czy ktos twierdzi inaczej?
      • Gość: kolo Re: Blachownia burmistrz IP: *.streamcn.pl 03.07.07, 20:34
        są tacy co mają go za wybawcę
        • Gość: ja Re: Blachownia burmistrz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.07.07, 21:56
          Kolego, ciebie bym nie wybrał bo nawet pisać nie umiesz.
          • Gość: Pawel Re: Blachownia burmistrz IP: 89.174.23.* 03.07.07, 22:01
            napisal "były kolega" bo zazdrosci mu kariery, odkad zostal burmistrzem wszyscy
            sie pewnie od niego odwrocili...
            W Blachowni podobno tez go nie lubia, ale przeciez kierowca MPK napisal dzis na
            forum jaka jest prawda, ze MPK specjalnie wywindowalo cene przejazdów, aby
            Blachownia odmowila, bo MPK nie chcuialo tam jezdzic z powodu brakow w taborze
            i stanu kierowców, ktorzy ciagle sie zwalniaja i wybieraja saksy... Odczepcie
            sie od tego burmistrza, sami widzicie, ze podlozyli mu swinie...
            • Gość: andy Re: Blachownia burmistrz IP: *.adsl.inetia.pl 03.07.07, 22:20
              tez mysle, ze mpk zrobilo to specjalnie, bo obsluga linii na odcinku w
              blachowni juz od dawna byla karygodna, ludzie czesto skladali skargi na
              kierowcow, wiec teraz pozostaje zacisnac zeby.
              • Gość: AA Re: Blachownia burmistrz IP: *.adsl.inetia.pl 03.07.07, 22:35
                Dajcie burmistrzowi się wykazać.Króluje dopiero kilka miesięcy.Zobaczymy po
                połowie kadencji co zdziałał.Nie zapominajcie,że duży bałagan zostawili jego
                poprzednicy.
                A co do MPK, to rozmawiałem dzisiaj z kierowcami i podobno taki sam numer ma być
                z,,nierentowną" gminą olsztyńską.
                Faktycznie powinna zająć się tym jakaś komisja
                • Gość: zgred Re: Blachownia burmistrz IP: 80.48.157.* 04.07.07, 00:42
                  burmistrz jest spoko, tylko Blachownia jest specyficznym miastem, ze
                  specyficznymi mieszkańcami
                  • Gość: nicol Re: Blachownia burmistrz IP: *.ipartners.pl 04.07.07, 18:31
                    mieszkańcy specyficzni ;inni nie pozwoliliby na takie decyzje burmistrza .ale
                    kto inny może teraz tyle zarabiać
                    co większośc z blachowni.................................................5.zł.-
                    3.5zł
                    na h może nam starczy na dwa bilety miesięczne na dojazd do pracy.może resztą
                    wspomożemy gminę może będą lepiej myśleć o tworzeniu miejsc pracy w
                    blachowni.wielki wstyd panie burmisrzu zabierac ludziom ostatnie okruszki
                    .smacznego.
                    • Gość: lunch Re: Blachownia burmistrz IP: *.streamcn.pl 04.07.07, 20:06
                      jesteście ciemną masą skoro nie ma wśród was człowieka którego można wybrać na burmistrza
                      • Gość: nicol Re: Blachownia burmistrz IP: *.ipartners.pl 04.07.07, 21:07
                        Cześć "jasna" maso. Może przyjdziesz do Blachowni i pokarzesz. My nie jesteśmy
                        ciemni, tylko naiwni. Mądrować sie każdy potrafi.
                        • Gość: AA Re: Blachownia burmistrz IP: *.adsl.inetia.pl 04.07.07, 21:16
                          Więcej niż połowa mieszkańców Polski jeździ komunikacją PKS i ŻYJE.
                          W niektórych województwach komunikacji MPK, czy MZK nie ma.
                          A burmistrz nie pokazał jeszcze co potrafi, bo jest za krótko
                          • Gość: bogaty Re: Blachownia burmistrz IP: *.ipartners.pl 04.07.07, 21:38
                            Własnie jestjuż chyba za długo za oszczędził kosztem najbiedniejszych

Tak robi dobry gospodarz.

chyba
                            • Gość: reality Re: Blachownia burmistrz IP: 80.48.157.* 04.07.07, 22:57
                              znaczy się MPK zaoszczędziło kosztem Blachowni i to jest różnica, przeczytaj
                              dokładnie post kierowcy...
                              • Gość: reality - kierowca Re: Blachownia burmistrz IP: 80.48.157.* 04.07.07, 22:59
                                forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=55&w=65243285
                            • Gość: czestochowianin Re: Blachownia burmistrz IP: *.adsl.inetia.pl 04.07.07, 23:10
                              te pksy z blachowni to powinni puscic przez klobuck...
                              a teraz na powaznie - czepiacie sie burmistrza jakby to on byl winien temu ze
                              w "swietym" miescie panuja chore uklady... poczytajcie dokladnie posty na forum
                              a moze zrozumiecie co sie dzieje w tym przytulku poronionych pomyslow - gdyby
                              wasz burmistrz nie mial glowy na karku to dzis pewnie jezdzilibyscie mpk, ale
                              po 6 zl za bilet normalny i 200 zl za sieciowke - zobaczycie co czeka niebawem
                              pozostale gminy obslugiwane przez mpk - tylko patrzec jak kierowcy zazycza
                              sobie podwyzki pensji (wcale im sie nie dziwie bo niektorzy juz uciekli i
                              zarabiaja po 5000 pln), wiec cieszcie sie ze mozecie jechac pksem.
                              • Gość: Jerzyk Re: Blachownia burmistrz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.07, 00:58
                                Czemu po 6? Ja mówię, że po 24. Przecież nikt tego ne sprawdzi. Dlatego jadąc
                                taksówką jest mi wesoło, bo wydaje mi się, że oszczędzam.
                      • Gość: lunch Re: Blachownia burmistrz IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 05.07.07, 10:02
                        Gość portalu: lunch napisał(a):

> jesteście ciemną masą skoro nie ma wśród was człowieka którego można wybrać
                        na
                        > burmistrza

Tani chwyt, ze względu na IP. Zresztą wczoraj o 20:06 byłem w Jankach.
                        • Gość: Patrycja Re: Blachownia burmistrz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.07.07, 19:48
                          Re: Blachownia Burmistrz
                          Akurat środek lokomocji mnie nie dotyczy.Po mimo to ,że pracuję w
                          Częstochowie.W Blachowni mieszkam od niedawna natomiast nie życzę sobie żeby
                          jakiś typek pisał w tym miejscu (cyt: że jesteśmy ciemną masą).Wypraszam sobie.
                          Zajmuję prestiżowe stanowisko.Nie jestem jakąś tam ciemną masą. Natomiast nie
                          interesują mnnie tego typu STOŁKI.Gościu zanim coś napiszesz mądrego, pomyśl
                          trochę. Nie obrażaj ludzi.
                          • Gość: l Re: Blachownia burmistrz IP: 217.153.246.* 06.07.07, 20:02
                            "zajmuję prestożowe stanowisko" ;-)
                            ciekawy argument na obalenie stwierdzenia, że nie jest się ciemną masą.
                            na poziomie leppera.
                            • Gość: fanka Re: Blachownia burmistrz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.07, 10:55
                              Nudny już jest ten wszędzie się pojawiający wątek MPK. Nadzieją dla nas
                              mieszkańców Blachowni jest to, że burmistrz nie ma już wokół siebie tego byłego
                              kolegi. Ciekawe co napiszą przeciwnicy burmistrza, jeśli okaże się, że jednak
                              coś dla Blachowni zrobił. Pewnie wtedy będą mieli pretensję, że wiatr wieje nie
                              z tej strony co potrzeba!
                              • Gość: Herrminator czy burmistrz ma odbyt? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.07, 14:02
                                chętnie zjadł bym jego fenikalia...
                                • Gość: ordynatorLubliniec Re: czy burmistrz ma odbyt? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.07, 16:09
                                  ahoj przyjacielu :)
                                  • Gość: andy Re: czy burmistrz ma odbyt? IP: *.adsl.inetia.pl 07.07.07, 16:40
                                    Skoro sprawa mpk jest jedynym wyznacznikiem dzialalnosci burmistrza dla
                                    mieszkancow Blachowni... to gratuluje oceny. A odnoszac ta sytuacje do
                                    Czestochowy np. to nasz pan prezydent chyba juz dawno powinien zostac spalony
                                    na stosie lub ukamienowany.
                                    • Gość: ja Re: czy burmistrz ma odbyt? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.07, 17:53
                                      Pomieszkałbyś tam trochę to byś zobaczył, że mieszkańcy Blachowni to ewenement w
                                      skali całego chyba kraju. Ja mieszkam tu od roku i ciągle mnie coś zaskakuje :)
                                      Bardziej dwulicowych ludzi to chyba nigdzie nie ma. Tutaj taki jeden z drugim
                                      potrafią narobić syfu pod garażami, a potem chodzić i gadać, jak to władze nie
                                      dbają o czystość miasta. Albo przykład z lewym odprowadzaniem szczochów do stawu
                                      na działkach. Jeden z drugim wylewają gó.na do stawu, a potem marudzą, że woda
                                      jest brudna i kapać sie nie można, a za wszystko winią kogo? oczywiście że
                                      burmistrza i radnych. Ręce po prostu opadają. Teraz pewnie mi napiszą, że jak mi
                                      sie tu nie podoba to niech się wyprowadzę:)
                                      • Gość: tez ja Re: czy burmistrz ma odbyt? IP: 194.176.105.* 07.07.07, 20:09
                                        jak Ci sie nie podoba to sie wyprowadz. :))))
                                        • Gość: wieczny optymista Re: czy burmistrz ma odbyt? IP: 80.48.157.* 07.07.07, 23:48
                                          mieszkam w Blachowni dłużej niż obywatel JA i też uważam, że mieszkańcy tego
                                          miasta to ewenement w skali Świata! Jednak obserwując pierwsze poczynania
                                          Burmistrza i Przewodniczącego Rady można stwierdzić, że są konkretni i coś z
                                          tego będzie. Już wiadomo, że powstaną place zabaw i hala. Też bym nie dał na ich
                                          miejscu 1,5mln za rok MPK, bo w następnym roku mogli by sobie zażyczyć np. 3mln
                                          albo więcej by się pozbyć Blachowni i co by wtedy... ??
                            • Gość: Patrycja Re: Blachownia burmistrz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.07.07, 21:03
                              Człowieku gdybyś Ty doszedł do stanowiska Leppera to nie pisał byś tutaj głupot
                              bo nie miał byś na to czasu. A widzę,że na to się nie zanosi

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka