Dodaj do ulubionych

porządne salony fryzjerskie w cz-wie

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.07, 20:14
proszę o adresy i opinie o dobrych salonach fryzjerskich w czewie. chodzi mi o
jakość obsługi, technikę strzyżenia (broń boże 100% maszynka - klient to nie
owca!!), pomoc w doborze fryzury do kształtu twarzy itp.

Osobiście nie polecam salonu Reene w Sece
Obserwuj wątek
    • Gość: eska Re: porządne salony fryzjerskie w cz-wie IP: 212.87.241.* 13.07.07, 20:22
      Bardzo proszę! Polecam " MATRIX" na ul. Dąbrowskiego róg Jasnogórskiej.
      Naprawde fachowo dobierają fryzury do kształtu twarzy jak równiez i do calej
      sylwetki. Korzystam z usług juz 10 lat i nigdy nie wyszlam stamtąd
      niezadowolona. Pytac mozna o Panią Ulę, Agatę, Malgosię i Klaudię naprawdę
      dobre fryzjerki , uczennice tez juz nabierają wprawy ale jak na razie tylko
      pomagają. Polecam:)
      • Gość: Zadowolona Re: porządne salony fryzjerskie w cz-wie IP: 80.54.174.* 13.07.07, 20:44
        ja polecam "kameleona" przy zapolskiej 5,świetny jest Mariusz ( własciciel)
        tel: 034 3724444, miła atmosfera i profesjonalizm :)
        • Gość: eska Re: porządne salony fryzjerskie w cz-wie IP: 212.87.241.* 14.07.07, 07:07
          OOO znam! słyszalam o nim ze jest bardzo dobry!!! Tez polecam szczególnie
          mężczyznom , koledzy moi się tam wlasnie obcinaja :)ale tylko u Mariusza a
          umówić się z nim cięzko caly czas ma klientów.
          • Gość: rere Re: porządne salony fryzjerskie w cz-wie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.08.07, 17:16
            na wolnosci 13 naprawde super komu polecam to jest zadowolony nr do
            szefowej 502-837-025
      • Gość: 18tka Re: porządne salony fryzjerskie w cz-wie IP: *.adsl.inetia.pl 16.07.07, 22:20
        eska,możesz napisać ile kosztuje samo obcięcie?
      • Gość: kasia Re: porządne salony fryzjerskie w cz-wie IP: *.gre.pl 11.08.07, 20:30
        a ja od2 lat chodze do p.Marzeny Sarny w Redzinach przystepne ceny,
        ale trzeba sie uzbroic w cierpliwosc- pozdrawiam
    • Gość: monia Re: porządne salony fryzjerskie w cz-wie IP: *.gprsbal.plusgsm.pl 13.07.07, 20:59
      a ja polecam salon lovely look w Auchanie długo szukałam dobrego fryzjera i w
      miarę taniego i w końcu spróbowałam tam jestem bardzo zadowolona bardzo miła
      obsługa dziewczyny obcinają super już nie wspominając jakie maja fryzury aż miło
      popatrzeć na takie fryzjerki bardzo polecam.
      • Gość: M. Re: porządne salony fryzjerskie w cz-wie IP: *.pcz.czest.pl 16.07.07, 14:39
        A ja polecam salon URODA koło centrum handlowego Jagiellończycy - nie pamiętam
        jaka to ulica. Miła atmosfera, świetnie obcinają i czeszą. A dla chętnych
        również kosmetyczka.
    • Gość: izabellg Re: porządne salony fryzjerskie w cz-wie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.07.07, 15:48
      A ja polecam Venus al. Wolności niedaleko ronda Mickiewicza. Ceny? To zależy od
      portfela. Obcięcie z modelowaniem ok 45zł. Naprawdę polecam.
    • Gość: izabellg Re: porządne salony fryzjerskie w cz-wie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.07.07, 15:53
      Aha nie polecam salonu fryzjerskiego w Ellei i na pl. Daszynskiego w podwórzu
      (po stronie ul. Berka Joselewicza)-ten drugi prawdopodobnie tego samego
      wlasciciela.
    • Gość: ja Re: porządne salony fryzjerskie w cz-wie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.07.07, 16:54
      sorry ale wiidze tu oczywista antyreklame dla salonu w sece.. tu niby sie
      pytasz ale wielce wyjezdzasz na sam koniec kto najgorszy... czyzby konkurencja
      • Gość: Aania Re: porządne salony fryzjerskie w cz-wie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.07.07, 20:28
        niegdys beata ale tam czas oczekiwania na zajecie sie klientka dosc dlugi i
        dosc duzy balagan,a teraz dawid...
      • Gość: sylwia Re: porządne salony fryzjerskie w cz-wie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.07.07, 21:12
        wydaję mi sie że to konkurencja tego salonu w Sece -od roku tam sie czeszę i
        obcinam u pani Asi-wszyscy mi zazdroszcza fryzur,
        a o beszczelnej konkurencji też dużo słyszałam i jakie im świnstwa robią !
        ten wątek to czysta prowokacja!
        po co sie pytasz o salony a za chwile krytykujesz salon Rene??
        Nikt tutaj niejest głupi i wie o co chodzi!
        • Gość: Patrycja Re: porządne salony fryzjerskie w cz-wie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.07.07, 23:00
          Nie polecam salonu WANDA na ZRÓDLANEJ.Dawno tam się nie czesałam.Niestety mus
          akurat byłam w pobliżu. (A mój salon był zamknięty z powodu urlopu). Zmieniły
          się fryzjerki. Trudno o fachowców w każdym zawodzie,Natomiast fryzjerka, która
          mnie czesała nie miała zielonego pojęcia o czesaniu. Notabene była bardzo
          miła.Szczególnie nie polecam mycia głowy w tym salonie, ponieważ szefowa
          wymyśliła sobie wysokie krzesło do tego urządzenia.Nie dość,że masz pół głowy
          nie umyte to jeszcze tył głowy boli mnie do dzisiaj a byłam tam z tydzień
          temu.Ponoć klientki zgłaszały ten problem, No ale cóż Szefowa ma zawsze rację.
          Ja już tam nie pójdę. Naprawdę nie piszę dlatego że jestem z konkurencji. Po
          prostu czeszę się zawsze 2 razy w tygodniu i chcę być zadowolona ze swojej
          fryzury.Kiedyś w tym saloniku czesano naprawdę b. Ladnie jeszcze jak była p.
          Małgosia.
          • promyczekk_k Re: porządne salony fryzjerskie w cz-wie 20.07.07, 07:51
            a ja polecam salon silver u pani ani na wprost jagiellonczykow po drugiej
            stronie trasy:) sliczne farbuje i fajne ciecie jest - nie drogo
            wlasnie dzisiaj umawiam sie tam na wizyte:)
            • Gość: klientka Silver Re: porządne salony fryzjerskie w cz-wie IP: 212.87.232.* 20.07.07, 11:11
              Zgadzam sie w zupełności z promyczekk_k i również polecam Salon SILVER na
              rakowie. Dobre kosmetyki i profesjonalne wykonanie. Osobiście farbuje i strzygę
              sie u Pani Agatki i z czystym sumieniem polecam za każdym razem jestem w 100%
              zadowolona z efektu. Pozdrawiam :)
              • promyczekk_k do klientki 20.07.07, 11:15
                a orientujesz sie moze w cenie bo ja ide tak w ciemno ?:)
                • brzuchaczek Re: do klientki 21.07.07, 12:42
                  ja tez chodziłam do Ani ,bo to mojej mamy koleżanka ,ale jeśli mam być szczera
                  to po prostu kolejna przeciętna fryzjerka nic specjalnego ,"od zawsze" chodziłam
                  do Sebastiana i Kasi salon Wella(jak już pisałam), ale w pewnym momencie zrobili
                  sie dla mnie zbyt drodzy ,po kilku wizytach w innych salonach( w tym u ani)
                  ,stwierdziłam że wolę oszczędzać przez jakiś czas wydać więcej i być maksymalnie
                  zadowolona, szczerze to różnica mniej więcej dwóch-trzech klas jeśli chodzi o
                  fach fryzjerski,bo raczej wątpię czy Ania jeździ na kursy do Londynu ,nic do
                  niej nie mam bo strasznie miła z niej babka,ale z ręka na sercu polecam raczej
                  Kasie i Sebastiana ,ale ostrzegam oni nigdy nie zrobią ci na głowie koloru w
                  stylu:" chamski blond" niczym dziewczyna z Portera i nie czeszą tzw "szop" jak u
                  starej baby:-).Ja mam na tyle zaufania, że siadam na fotel i po prostu mówię
                  żeby zrobili tak żeby było dobrze i jeszcze nie wyszłam z tamtąd niezadowolona,
                  a promyczku ty chyba jesteś z północy oni też:-)miłej wizyty i zadowolenia z
                  niej gdziekolwiek pójdziesz
                  • Gość: promyczekk do brzuchaczek IP: *.250.inds.pl 21.07.07, 19:18
                    mam wizyte juz umowiona na poniedzialek wiec zobaczymy jak to bedzie :) tam
                    chodzi mama mojego chlopaka<do ani> bo mozna powiedziec ze to rodzinka i po tym
                    co widze naprawde ma zrobione fajnie wloski dlatego tam sie zapisalam,
                    zazwyczaj chodzilam do redzin do pani marzenki ona jedzi na pokazy do pary
                    londynu i bierze udzialy w roznych konkurasach ale stwierdzilam ze 6-7 godzin
                    spedzonych u fryzjera to dla mnie troszke za duzo dlatego postanowilam zmienic
                    a sebastian i kasia to ile biora za farbe i ciecie ? bo piszesz ze sporo
                    pozdrawiam w poniedzialek wieczorem napisze jak wrazenia :D
                    • brzuchaczek Re: do brzuchaczek 21.07.07, 23:26
                      no wiec jak dla stałych klientek na włosy do ramion farba+cięcie około130zł ,za
                      cieęcie moja siostra płaci ale tez "po znajomości" 50zł,mam nadzieję ze fajnie
                      bedziesz wygladała i chlopakowi sie spodoba:-)
                  • Gość: ... Re: do klientki IP: *.daszynskiego.silesianet.pl 10.08.07, 16:17
                    A mnie Sebastian zupelnie nie odpowiada - w czasie kiedy czekalam na
                    swoja kolej obcial 3 kobietki i kazda miala taka sama fryzure i ja
                    nieststy tez zostalam tak samo obciata. Trudno za ciekawosc sie
                    placi. Juz ponad rok minal od mojej wizyty u Sebastiana i do tej
                    pory nie walcze z moimi wlosami, ale przy pomocy swietnej fryzjerki
                    (nie z Cz-wy).
            • Gość: uważny Re: porządne salony fryzjerskie w cz-wie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.07.07, 16:13
              promyczek musisz przeanalizować swoje wypowiedzi ponieważ są bardzo
              podejrzane,raz mówisz że się umówiłaś zachwalasz cięcie a po tygodniu nie
              możesz znalesc zakładu podejrzane
    • Gość: brzuchaczek Re: porządne salony fryzjerskie w cz-wie IP: *.centertel.pl 20.07.07, 11:31
      ja osobiście polecam salon wella przy ulicy chyba to jest jasnogorska tam gdzie
      jest lo im norwida,ttylko salon jest po przeciwnej stronie obok sklepu art deco,
      trzeba sie wczesniej umowic ,ceny rozne ale mysle ze tak kolo 45 zł,sslon
      sebastiana i kasi, majha drugi na ul bacewicz na polnocy
      • Gość: ola Re: porządne salony fryzjerskie w cz-wie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.07, 14:09
        A kiedys ktos opowiadal mi o zakładzie na Waszyngtona Beaty Dysiewicz .Byl ktos?
        • Gość: ania Re: porządne salony fryzjerskie w cz-wie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.07.07, 15:38
          Dysiewicz ma już lokal na na Czarnieckiego, kobieta ma ciężki charakter, ale
          jestem zadowolona....
          • Gość: kropka Re: porządne salony fryzjerskie w cz-wie IP: *.realestate.net.pl 21.07.07, 16:16
            a co powiecie o salonie Gawrońskich? - szczerze - umówiłam się tam pierwszy raz
            - nikt ze znajomych tam jeszcze nie był - i chyba troszkę się boję...-jest
            czego? ;)
          • Gość: ninka Re: porządne salony fryzjerskie w cz-wie IP: *.centertel.pl 21.07.07, 16:28
            ja chodze do Beaty Dysiewicz i moge z czystym sumieniem ja polecic...to po
            prostu profesjonaliska...na wszystkich konkursach i szkoleniach fryzjerskich
            była...wystarczy wejsc do salonu i zobaczyc..polecam ale uprzedzam ze do tanich
            fryzjerów ona nie należy...
            • brzuchaczek Re: porządne salony fryzjerskie w cz-wie 21.07.07, 16:33
              ja tez slyszalam, o pani beacie ,kolezanka tam chodzila i byla zadowolona :-)
              • Gość: iguana Re: porządne salony fryzjerskie w cz-wie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.07, 18:25
                no cóz .Chodziłam ale przestałam .
    • Gość: gosc Re: porządne salony fryzjerskie w cz-wie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.07.07, 22:05
      A co myslicie o salonie<<ASKA>>z Focha?Znajome tam chodza i nawet jest
      niezle,prosze o opinie bo jakos nie mam odwagi ,,zdradzic,, mojej fryzjerki.
    • Gość: sylwia Re: porządne salony fryzjerskie w cz-wie IP: *.cable.ubr01.mort.blueyonder.co.uk 21.07.07, 22:14
      witam osobiscie polecam salon Bambo na kilinskiego Dawid zna sie na rzeczy super doradzi i dobierze super kolor tak by rozjasnic oczka rowniez kolega ktory tam pracuje czesal mnie na wesele i powiem szczerze jestem pierwszy raz zadowolona zrobil mi naturalne loczki w ktore trzymaly sie 2 dni.niedlugo znowu ide na fryzurke.pozdrawiam
      • Gość: kazik Re: porządne salony fryzjerskie w cz-wie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.07.07, 08:38
        Dawid to chyba były pracownik Beaty Dysiewicz. Chłopak otowrzył własny zakład.I
        bardzo dobrze, ze cos nowego powstaje.
        • Gość: Aanka Re: porządne salony fryzjerskie w cz-wie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.07.07, 10:41
          ja tez chodzilam do beaty,ale odkad dawid otworzy swoj to zaczelam do
          dawida.przynajmniej milej spokojnieh...tak jak ktos wspomnial ona ma ciezki
          charakter.i troche juz przesadzala z czekaniem na wszystko...a u dawida spojo
          • Gość: tigra.23 Re: porządne salony fryzjerskie w cz-wie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.07.07, 15:06
            A ja ostatnio byłam w salonie u pana Mosiołka- pierwszy raz z resztą, mile
            zostałam zaskoczona- życzliwa obsługa , profesjonalizm i strzyżenie bez
            zarzutów,bez czekania, ceny może trochę za wysokie( 50zł za strzyżenie) ale
            byłam zadowolona.
            • Gość: ...hm Re: porządne salony fryzjerskie w cz-wie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.08.07, 21:54
              ..bo za kawę czy herbatę /pewnie nie taką najlepzego gat./ też przeciez
              płacisz ...a że mila obsługa- to teraz normalne ,bo inaczej klientów by
              zrazili ...:) ,,bylam kilka razy,ale za bardzo mnie wystrzygł ten
              fryzjer ..zrazilam się bo potem trudno w domu wymodelowac sobie wlosy ...
              • Gość: renia Re: porządne salony fryzjerskie w cz-wie IP: *.aster.pl 04.08.07, 09:47
                Nie polecam na Czarneckiego. Włascielka skandalicznie sie zachowuje w stosuku
                dopersonelu.cIEKAWE czy taka sama jest w zyciu osobistym.
                Skasowała mnie strasznie z cenom. Wiecej nie pojde.
        • Gość: kl Salon Bamboo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.07.07, 19:11
          Salon Bamboo znajduje się za Liceum Traugutta taki niski budynek. Jest dobrze
          oznaczony, wiec nie ma problemów ze znalezieniem.
          • Gość: zuzia1982 Re: Salon Bamboo IP: 192.193.245.* 27.08.07, 12:45
            czesałam sie w bamboo na wesele-fryzura nie wytrzymała nawet mszy!
            ngdy wiecej tam nie pojdę. uczesał też moja koleżanke równiez na
            moje wesele oraz moja mame-wszystkie bylysmy bardoz niezadowolone.
            ten człowiek zniszczył moj najważniejszy dzień w życiu-zamiast sie
            abwic myślałam tylko o tym że rozwalily mi się wlosy
    • Gość: Tylko nie w Auchan Re: porządne salony fryzjerskie w cz-wie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.07.07, 21:48
      Bylam tam ze dw razy -modelowac krotkie raczej wlosy i wyszlam
      niezadowolona.Raz- to fryzura /natapirowana/ rozpadla mi sie po kilku godz. -a
      drugi raz -musialam /pogrzeb w rodzinie/ w niedz. -nie bylo gdzie szukac -to
      bardzo pilnowalam ,zeby nie odstawila fryzjerka znow fuszerki .Klientka obok
      mnie -zrobial awanturę niemal -bo faktycznie przy dluzszych wlosach /z
      tapirowaniem/ i dluzszym modeleowaniu -wyglądala fatalnie -sam by w domu
      uczesala sie lepiej-byla wsciekla i wcale sie jej nie dzwiwię. Więcej juz tam
      nie pojdę-szkoda czasu i kasy . Dziewczyny czesaly /to byl m-c grudzien i
      styczen br./ byle jak .Nie wiem jak teraz-moze zmienily podejscie czy są inne
      fryzjerki.Wolę nie ryzykowac.
    • Gość: karolina Re: porządne salony fryzjerskie w cz-wie IP: *.centertel.pl 25.07.07, 14:15
      Gdzie dokładnie znajduje sie salon Bambo na Kilińskiego,wie ktoś moze?
      Prosilabym o jakis namiar.
      • Gość: mrowka Re: porządne salony fryzjerskie w cz-wie IP: 89.174.23.* 28.07.07, 10:48
        ma ktoś telefon do salonu na jasnogórskiej? Chodzi mi o Sebastiana:))) Mam
        zamiar się tam wybrać. Chciaż myslałam o tym żeby umówić się osobiście tzn.
        pójśc tam i się zapisać na strzyżenie. Byłabym bardzo wdzięczna za namiary :]
        • promyczekk_k do brzuchaczek 28.07.07, 10:57
          wiec minal juz prawie tydzien od mojej wizytki w salonie silver nie obylo sie
          bez przeszkod ihih salon zmienil miejsce pobytu i musialam go szukac ale udalo
          sie:) jestem bardzo zadowolona z koloru i fryzurki :) cena hmm nie wiem czy to
          duzo czy malo 130 zl za balejaz z 2 kolorow pozdrawiam
          • Gość: zainteresowana Re: do brzuchaczek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.07.07, 12:11
            A gdzie silver sie przeniosł?
            • Gość: uyaa Re: do brzuchaczek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.07.07, 06:41
              Cena w Silver srednia .
              • promyczekk_k do zainteresowanej 29.07.07, 10:03
                teraz silver znajduje sie na ulicy wojska polskiego 204 albo 224 juz nie
                pamietam . jakby sie jechalo autobusem nr 24 w strone polnocy to na przystanku
                za etskada powinno sie wysiasc i isc prosto wszdluz strasy za okolo 50-100 metwo
                po prawej stronie bedzie salonik silver- pozdrawiam
        • brzuchaczek Re: porządne salony fryzjerskie w cz-wie 04.08.07, 20:33
          tel do salonu Wella czyli Sebastiana i Kasi 034 365 61 19 to jest ten salon na
          Jasnogórskiej a to tel do Kasi salonu na Bacewicz 11 - 034 372 07 45 ,ale
          najlepiej sobie podejść do salonu zobaczyć salon ,no i przynajmniej zobaczyć kto
          będzie nas obcinał ,farbował czy robił jeszcze inne cuda na naszej głowie:-), ja
          naprawdę jestem zawsze zadowolona, dojezdzam z Wawy, moja siostra z Krakowa,to
          tak jak (przynajmniej u mnie) z ginekologiem trzeba się do niego przekonać i
          mieć zaufanie ;-)POZDRAWIAM KOBITKI
          • Gość: Sebastian i Kasia Re: porządne salony fryzjerskie w cz-wie IP: 217.98.38.* 04.08.07, 22:03
            Dla mnie jest bez sensu , nie umawiają klientów na godzinę, (przynajmniej na
            Bacewicz i za każdym razem musisz czekać nie wiadomo ile aż przyjdzie twoja
            kolej)nie ważne czy masz wesele, czy pilną sprawę i bardzo się spieszysz dla
            mnie to odpada!
            • brzuchaczek Re: porządne salony fryzjerskie w cz-wie 05.08.07, 12:29
              na bacewicz tak jest,ale już na jasnogórskiej musisz sie umówić inaczej cię nie
              przyjmą
              • Gość: klientka Re: porządne salony fryzjerskie w cz-wie IP: 217.98.38.* 06.08.07, 13:09
                i to ma sens. w dzisiejszych czasach kiedy każdemu się spieszy takie
                wysiadywanie, to jakiś obłęd!
            • Gość: Aneta35 Salon na Lenartowicz-raków IP: *.xtreme.net.pl 17.08.07, 19:05
              Witam! Zna może ktoś salon FENIX na rakowie? podobno fajnie
              dobierają fryzuri i idą z aktualnymi trendami?
              • Gość: Asia Re: Salon na Lenartowicz-raków IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.09.07, 10:21
                Ja chodzę na Lenartowicza do salonu Fenix i jestem zawsze zadowolona
                bardzo dużo moich koleżanek się czesze u tych chłopaków i są
                zachwycone a ceny to nie maja takie duże a jeśli chodzi o Silver to
                jedynie pani Ania cos potrafi ale nic specjalnego
            • Gość: Aneta35 Re: porządne salony fryzjerskie w cz-wie IP: *.xtreme.net.pl 17.08.07, 19:07
              Zna ktoś salon FENIX na Lenartowicza -raków? podobno dobry,
              nowoczesny i w umiarkowanej cenie?

• Gość: Iwona Re: porządne salony fryzjerskie w cz-wie IP: 217.153.246.* 05.08.07, 20:07
      Ja od dawna chodzę do salonu fryzjerskiego na Brzeźnickiej. Można też skorzystać
      z solarium, usług kosmetyczki i zrobić paznokcie. Jeśli chodzi o fryzjerkę
      najlepiej pytać o panią Asię. Polecam.
    • Gość: AGATA Re: porządne salony fryzjerskie w cz-wie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.08.07, 17:49
      Musze sie obciąć , a nie wiem gdzie ,Poradzcie cos fajnego
      • Gość: Ewa Re: porządne salony fryzjerskie w cz-wie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.08.07, 12:41
        Polecam salon fryzjerski "TRENDY" na ulicy Dąbrowskiego 7. Jestem zawsze
        zadowolona, ceny w miarę przystępne, obsługa miła. Pozdrawiam
        • Gość: ag Re: porządne salony fryzjerskie w cz-wie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.08.07, 15:56
          Do Trendów nie pojde .Czuje sie tam jak natret, który w czyms
          przeszkadza. Ale przyznam , ze dawno juz tam nie byłam.
    • Gość: Malgorzata Re: porządne salony fryzjerskie w cz-wie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.08.07, 19:29
      szczerze polecam pana Jakuba,ktory pracuje w salonie bamboo na
      kilinskiego 56 (kiedys pracowal na wreczyckiej w hairfactory),
      chodze do niego juz ponad rok i zawsze jestem bardzo zadowolona.....
      nr do salonu to 343664976 pozdrawiam
      • Gość: NARFER była Klienta Pani D. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.08.07, 20:01
        Mysle ze w zyciu trzeba wszystkiego spróbować. Zycze Panu Dawidowi
        pomyslności i powodzenia. :)
        Kolor mam świetny. Zobaczymy po umyciu włosów , jak będą sie one
        układały .

Bamboo .. jak Murzynek
    • Gość: lysy Re: porządne salony fryzjerskie w cz-wie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.08.07, 01:36
      brak takich :P
    • Gość: jaro Re: porządne salony fryzjerskie w cz-wie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.08.07, 13:33
      Nie ma ja od kilku lat próbuje ale jedynie w Venus przy Wolności
      jest dobra fryzjerka. Ale cóż z tego jak nigdy nie ma czasu. jeśli
      znacie dobrą fryzjerke od meskiej głowy, które wie jak się tnie
      włosy to chętnie poczytam
    • Gość: farbowana Re: porządne salony fryzjerskie w cz-wie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.08.07, 18:05
      musze cos wybrac
      a moze na Dabrowskiego kolo kawiarni Consonni?
      a factory na wreczyckiej?
    • Gość: kobietka Re: porządne salony fryzjerskie w cz-wie IP: *.katedralna.trustnet.pl 15.08.07, 22:00
      Ja polecam Darka i Anię z Wreczyckiej, chodzę tam dwa lata i zawsze
      coś nowego, jestem bardzo zadowolona, zawsze.
      • Gość: kosmos Re: porządne salony fryzjerskie w cz-wie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.08.07, 05:59
        Ale na Wreczyckiej to kasują jak w Warszawie
        • Gość: asia Re: porządne salony fryzjerskie w cz-wie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.08.07, 08:55
          Koleżanka poleciła mi Trendy na Dąbrowskiego. Co myślicie o tym salonie?
          • Gość: bingo Re: porządne salony fryzjerskie w cz-wie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.09.07, 10:25
            Salon Kasi Bajor w al. Jana Pawla II 56/58
            Ladnie ,czysto a przedewszyskim PROFESJONALNIE
            przyjdz przekonaj sie!
    • Gość: zuzia1982 odradzam salon Bamboo!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.09.07, 22:51
      czesałam sie tam na ślub-ja , moja mama i moja świadkowa. wszystkie byłyśmy
      bardzo niezadowolone. moja fryzura nie wytrzymała nawet 1 godziny, świadkową
      uczesał tak że wyglądała jakby dopiero wstała a łózka i wystawała jej gumka
      recepturka zza ucha. i za to wziął ponad 100zł.poza tym na tą sama godzinę
      oprócz nas trzech poumawiał jeszcze kilka innych osób, wszystko robił w
      pośpiechu i byle jak pewnie dlatego efekt był taki mizerny. a najbardziej chce
      mi się śmiac z tego że ciągle przechwala sie że czesał dla tańca z gwiazdami.
      sądząc po tym jak nas uczesał wydaje mi sie to całkiem nieprawdopodobne
      aha i wizazystka z tego salonu tez jest kiepska-świadkowej przykleiła
      sztuczne rzesy które odpadły po 3 godiznach
      • Gość: klientka Re: odradzam salon Bamboo!!!! IP: 195.205.202.* 01.09.07, 23:44
        ale brednie piszesz, żal du.. ściska z konkurencji? Oboje czeszą bardzo dobrze i
        nigdy nie zdarzyło mi się aby umawiali więcej osób niż maja czasu, nawet gdy
        moja fryzura z kolorem pochłaniała 4 godzinki czasu nigdy nikogo w tym samym
        terminie nie było umówionego.
        A o tancu z gwiazdami to raczej nie wspominaja, dowiedziałam sie na jakiejs
        wizycie po 3mies i to od klientki.
        Chociaż maja się czym poszczycic....3 edycie tanca z gwiazdami, jak oni spiewaja
        i chyba duety!
        • Gość: Kajka Re: odradzam salon Bamboo!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.09.07, 01:14
          Co sadzicie o salonie Kasandra na Jesiennej? Pracują tam podobno
          dwie siostry,chciałam wybrać się do fryzjerki.
        • Gość: zuzia1982 Re: odradzam salon Bamboo!!!! IP: 192.193.245.* 03.09.07, 20:26
          nie jestem z zadnej konkurencji. jak mi nie wierysz to moge przesłac
          zdjęcia fryzury ale to i tak nie do udowodnienia ze on mnie czesał.
          jak jestes zadowolona to dobrze, widocznie mamy inne upodobania-ja
          np chciałam żeby moja fryzura wytrzymała przez całe wesele
          • Gość: zuzia1982 Re: odradzam salon Bamboo!!!! IP: 192.193.245.* 03.09.07, 20:30
            aha i podczas tego jak mnie czesał -a zajęło mu to jakies 20 minut-o
            tańcu z gwiadami wspomnial około 3 raz-jak w tańcu z gwiazdami
            wytrzymało to i wesele wytrzyma-to jego słowa

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka