Dodaj do ulubionych

Krawcowa - stroje taneczne.

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.07, 19:28
Mam pytanie czy ma ktoś jakiś namiar na krawcową która szyje stroje taneczne?
Chodzi mi konkretnie o uszycie spodni. Bardzo proszę o wszelkie odpowiedzi w
tym wątku i z góry dziękuje :)
Obserwuj wątek
    • promyczekk_k Re: Krawcowa - stroje taneczne. 19.07.07, 11:55
      niestety nie znam ale moze poszukaj na google
      • Gość: tancerz Re: Krawcowa - stroje taneczne. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.07.07, 11:56
        ciężko kogoś znaleźć...
        • promyczekk_k Re: Krawcowa - stroje taneczne. 19.07.07, 11:59
          a moze w ksiazce telefonicznej pod haslem krawcowa :)
          • Gość: tancerz Re: Krawcowa - stroje taneczne. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.07.07, 12:02
            tylko pytanie czy każda krawcowa potrafi uszyć takie spodnie :)
            • Gość: Karola Re: Krawcowa - stroje taneczne. IP: *.realestate.net.pl 19.07.07, 12:06
              ja ci kolege pomoge :D moj brat tanczy i ma fajna krawcowa nazywa sie Grazyna
              Nowakowska i jest z Redzin ale niestety nie znam adresu dokładnego ale jak w
              Redzinach o nia zapytasz to sadze ze ktos ci pomoze i ja znajdziesz :).
              • promyczekk_k redziny .... 19.07.07, 12:08
                redziny nie sa male i ja tam bywam 4 razy w tygodniu i nie slyszalam o zadnej
                krawcowej grazynce a w ciemno jechac to niezbyt fajnie
                najlepiej jakbys spytala brata o numer telefonu a nie dawac takie informacje
                skoro brat u niej szyje napewno numer telefonu do niej ma
          • promyczekk_k [...] 19.07.07, 12:03
            Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
            • promyczekk_k Re: Krawcowa - stroje taneczne. 19.07.07, 12:04
              kilka numerkow dodalam jak chcesz wiecej to ci podam - spisalam je zksiazki
              zadzwon i spytaj sie
              • Gość: tancerz Re: Krawcowa - stroje taneczne. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.07.07, 12:24
                Dzięki poszukam tej p. Grażyny, ale jak możesz to spytaj brata o numer :)
                Promyczek też patrzałem w książce ale nic konkretnego nie znalazłem, najwyżej
                będę dzwonić w ciemno jak nikogo nie znajdę :)
                • Gość: tancerz Re: Krawcowa - stroje taneczne. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.07.07, 12:37
                  znalazłem numer do tej p. Grażyny w książce telefonicznej muszę potem do niej
                  zadzwonić...
                  • promyczekk_k Re: Krawcowa - stroje taneczne. 19.07.07, 12:45
                    powodzenia :)
                    • Gość: tancerz Re: Krawcowa - stroje taneczne. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.07.07, 12:51
                      dzięki promyczek za pomoc :)
                      • promyczekk_k Re: Krawcowa - stroje taneczne. 19.07.07, 12:58
                        prosze:) a jakich tancy sie uczysz ? czy jestes jakims zawodowcem czy tak dla
                        siebie ?
                        • Gość: tancerz Re: Krawcowa - stroje taneczne. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.07.07, 13:07
                          Taniec towarzyski trenuje w klubie :)
                          • promyczekk_k Re: Krawcowa - stroje taneczne. 19.07.07, 13:17
                            :)) coz moge pozazdroscic hihi , nie zawracam ci juz glowy pytaniami powodzenia
                            w nauce:)
                            • Gość: tancerz Re: Krawcowa - stroje taneczne. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.07.07, 17:38
                              Dzwoniłem, pani nie może bo nie ma czasu dopiero w połowie sierpnia a ja
                              potrzebuje już je mieć na początku sierpnia :/ zna ktoś kogoś innego?
                              • Gość: up Re: Krawcowa - stroje taneczne. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.07.07, 20:03
                                up
                                • Gość: up Re: Krawcowa - stroje taneczne. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.07.07, 22:34
                                  up
    • Gość: Magda Gosławska Re: Krawcowa - stroje taneczne. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.07.07, 22:48
      Jestem krawcowa i szyję stroje taneczne. Mój mail mumu74@interia.pl
      • Gość: tancerz Re: Krawcowa - stroje taneczne. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.07.07, 22:54
        Napisałem do pani już maila :) Proszę o odpowiedź.
      • Gość: Zzz Re: Krawcowa - stroje taneczne. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.07.07, 22:54
        Znam i polecam.
        • Gość: up Re: Krawcowa - stroje taneczne. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.07, 09:01
          up
          • promyczekk_k Re: Krawcowa - stroje taneczne. 20.07.07, 09:08
            i jak udalo sie ?:)
            • Gość: tancerz Re: Krawcowa - stroje taneczne. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.07, 09:12
              Dzwoniłem do trzech krawcowych i każda nie może, dopiero we wrześniu albo pod
              koniec sierpnia xD Czekam na odpowiedź od tej Pani co pisała teraz w komentach.
              • promyczekk_k Re: Krawcowa - stroje taneczne. 20.07.07, 09:14
                kto by pomyslal ze w naszym miescie tylu tancerzy jest, a moze jedz do konopisk
                tam jest krawcowa i moze ona ci uszyje
                • Gość: tancerz Re: Krawcowa - stroje taneczne. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.07, 09:28
                  Dobra wstrzymam sie jeszcze zobaczę czy z tą panią się rozmówię a jak nie to
                  jeszcze moja partnerka może mi załatwi krawcową :) A co tak wielu jest?? :D
                  • promyczekk_k Re: Krawcowa - stroje taneczne. 20.07.07, 09:32
                    no ja nie wiem :) ale jak nie maja czasu to chyba sporo jest tancerzy :) kazdy
                    chce stroj ihhiih
                    • Gość: tancerz Re: Krawcowa - stroje taneczne. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.07, 09:34
                      Wiesz teraz są też urlopy a ja jak zwykle mam spóźniony zapłon xD
                      A poza tym przy szyciu sukienek o wiele więcej schodzi.
                      • promyczekk_k Re: Krawcowa - stroje taneczne. 20.07.07, 09:35
                        zamiast siedziec na forum to rusz tyleczek i szukaj w alejach :D
                        • Gość: tancerz Re: Krawcowa - stroje taneczne. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.07, 09:44
                          oooj tak fajnie sie siedzi i nic nie robi xD nie no znajde znajde
                          • promyczekk_k Re: Krawcowa - stroje taneczne. 20.07.07, 09:49
                            haha mi sie tez fajnie siedzi ale juz mnie tylek boli:/ napewno znajdziesz
                            "szukajcie a znajdziecie" haha
                            • Gość: igła z nitką Re: Krawcowa - stroje taneczne. IP: 212.87.241.* 20.07.07, 11:22
                              Pieknie haftujesz na forum,sam ze sobą,mistrzu !
                              • Gość: tancerz Re: Krawcowa - stroje taneczne. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.07, 12:32
                                sam ze sobą :| ??
                                Jak nie masz nic sensownego do powiedzenia w tym temacie to nie pisz...
                                • Gość: up Re: Krawcowa - stroje taneczne. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.07, 14:12
                                  up
                                  • Gość: up Re: Krawcowa - stroje taneczne. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.07, 19:05
                                    up
                                    • Gość: up Re: Krawcowa - stroje taneczne. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.07, 22:43
                                      up
                                      • Gość: up Re: Krawcowa - stroje taneczne. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.07.07, 12:54
                                        up
                                        • Gość: tak? Re: Krawcowa - stroje taneczne. IP: 212.87.241.* 25.07.07, 15:45
                                          zazdrościsz krawcowej? mogłeś się uczyć.
                                          • Gość: up Re: Krawcowa - stroje taneczne. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.07.07, 14:13
                                            up
                                            • Gość: up Re: Krawcowa - stroje taneczne. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.07.07, 19:50
                                              up
                                              • promyczekk_k Re: Krawcowa - stroje taneczne. 29.07.07, 20:06
                                                widze ze poszukiwania ida marnie :) pozdrawiam
                                                • Gość: tancerz Re: Krawcowa - stroje taneczne. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.07.07, 20:50
                                                  Oj żebyś wiedziała że marnie...
                                                  • Gość: jest Re: Krawcowa - stroje taneczne. IP: 212.87.241.* 29.07.07, 21:39
                                                    jest taka p ania , ale to oszustka wykorzystuje ludzi na odległość, z nią niema co sie zawdawac, zresztą białych spodni nie szyje,lepiej daj sobie spokoj.
                                                  • Gość: tancerz Re: Krawcowa - stroje taneczne. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.07.07, 22:02
                                                    Białych spodni xD? o co chodzi :d
                                                  • Gość: up Re: Krawcowa - stroje taneczne. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.07.07, 14:50
                                                    up
                                                  • Gość: up Re: Krawcowa - stroje taneczne. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.07.07, 10:52
                                                    up
                                                  • Gość: zyczenia Re: Krawcowa - stroje taneczne. IP: 212.87.241.* 31.07.07, 11:42
                                                    Udanej krawcowej,dobrego tańca, i odkrecenia w
                                                  • Gość: up Re: Krawcowa - stroje taneczne. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.10.07, 18:41
                                                    up

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka