Dodaj do ulubionych

Pomoc dla Kłomnic

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.07, 21:45
Czy wie ktoś gdzie można zawieźć rzeczową pomoc dla poszkodowanych???
Obserwuj wątek
    • Gość: Bogdan Re: Pomoc dla Kłomnic IP: 80.48.49.* 21.07.07, 22:03
      pomoc finansowa - podaję za portalem Onet:
      " Specjalny rachunek bankowy, na który można wpłacać pieniądze na rzecz
      poszkodowanych przez trąbę powietrzną mieszkańców powiatu częstochowskiego,
      uruchomiono w Banku Spółdzielczym w Kłomnicach - podał Śląski Urząd Wojewódzki.

Pieniądze można wpłacać na numer 49 8264 0002 2001 0000 0039 0001, z dopiskiem
      "dla poszkodowanych przez trąbę powietrzną".

www.onet.pl/3e9-46a2209c
      • Gość: ewa Re: Pomoc dla Kłomnic IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.07, 22:10
        czyli nie potrzeba kołder, poduszek, ręczników, mydła, proszku? ja już
        spakowałam te rzeczy i nie wiem gdzie mam z tym jechać?
        • Gość: Zdenerwowana Re: Pomoc dla Kłomnic IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.07, 22:18
          Zostaw w domu - chciałam dowieźć taką paczkę najpotrzebniejszych rzeczy to w
          Kłomnicach nikt nie chciał tego zabrać - a dojechać na miejsce się nie dało -
          debil policjant mnie zawrócił - i powiedziałam że nie pomoge już nikomu
      • Gość: he Re: Pomoc dla Kłomnic IP: 82.160.179.* 21.07.07, 22:17
        Poproście może o pomoc Ojca Dyrektora, on niedawno był w Cz-wie, zamiast jutro
        na tacę to na specjalne konto
        • Gość: ewa Re: Pomoc dla Kłomnic IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.07, 22:23
          no po prostu nie wierzę, przecież to jakaś paranoja....
    • Gość: :( Re: Pomoc dla Kłomnic IP: 195.205.202.* 21.07.07, 22:27
      takie rzeczy są bardzo potrzebne, najlepiej je przywieść do skrzydlowa i
      dostarczyc to do szkoly lub do kosciola.
      • Gość: ewa Re: Pomoc dla Kłomnic IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.07, 22:31
        zawiozę do szkoły
        • Gość: :( Re: Pomoc dla Kłomnic IP: 195.205.202.* 21.07.07, 22:43
          jak sie jedzie od strony czewy to szkola jest na samiutkim poczatki skrzydlowa,
          nawet nie trzena wjezdzac na sam skrzydlow.
          • asiek_00 Tam sami bogacze to po co im to ?? 21.07.07, 23:10
            Gdyby była potrzebna odzież itp. to by przyjęli a tak ..
            • usser Re: Tam sami bogacze to po co im to ?? 22.07.07, 11:06
              I jak? Udalo sie Wam z tym dojechac? Tez sie zastanawiam czy nie zorganizowac jakiejs paczki...
              • Gość: ewa Re: pomoc IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.07.07, 08:13
                tak, byłam, ale swoją pomoc zostawiłam w Karczewicach u gospodarza
                (przypadkowego). Niestety nikt nie potrafił odpowiedzieć mi gdzie pomoc
                rzeczowa jest magazynowana, szkoła w Srzydlowie zamknięta na cztery spusty. Z
                tego co widziałam to ludzie potrzebują wszystkiego.
                • Gość: ;( Re: pomoc IP: 195.205.202.* 26.07.07, 20:53
                  Brawo Pani Ewo - gratuluje pomysłowości. A może była Pani nie w Skrzydlowie w
                  tej szkole, tylko gdzie indziej, bo ta w Skrzydlowie od soboty jest otwarta
                  cały czas. a chociażby nawet jest jeszcze kościół.
                  Gratuluje wyobraźni, żeby dojechać do Karczewie to trzeba minąć szkole, kościół
                  i miejsce tragedii, nie wspominając ze po drodze jest jeszcze jedna miejscowość
                  ( Rzeki). Przecież chyba Pani chciała pomoc poszkodowanym to nie lepiej
                  bezpośrednio im to było zostawić skoro Pani obok pzrejezdzala, a nie jekiejś
                  przypadkowej osobie, która niewiadoma co z tym zrobi.
                  BRAWO!!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka