Gość: ryba Gdzie masz największe szanse na prawo jazdy? Ra.. IP: *.centertel.pl 24.10.07, 11:29 A ja polecam naukę jazdy PLUS w drugiej al.NMP 29.Wszystko tak ja być powinno czyli solidnie i skutecznie...Wyposażenie sali wykładowej najnowocześniejsze w Cz-wie.Polecam... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kuba Re: Gdzie masz największe szanse na prawo jazdy? IP: *.adsl.inetia.pl 24.10.07, 17:08 A może o kat.C i C+E ktoś by się wypowiedział. Dobre samochody oraz równy, dobrze oznaczony i prawidłowy plac manewrowy. Gdzie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: addicted Re: Gdzie masz największe szanse na prawo jazdy? IP: *.play-internet.pl 27.07.11, 23:07 odradzam Tatarka Łukasza z Piłsudzkiego. Niczego mnie nie nauczył i teraz maam problem z egzaminem zdaniem. Nie jest cierpliwy. Ciągle mi powtarzal ze nie zdam egzaminu od samego poczataku zamiast uczyc tylko stresowal Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mily Gdzie masz największe szanse na prawo jazdy? Ra.. IP: *.adsl.inetia.pl 24.10.07, 20:04 polecam brata, szwagra ,ojca . A lekcje , byle gdzie.Żeby był papierek.Bo to jest wyłudzanie pieniędzy, z różnych szkół Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marthaa Gdzie masz największe szanse na prawo jazdy? Ra.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.11.07, 18:45 odradzam szkole jazdy Mirex, pan mirek to po prostu gbur i cham. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zzzzzzz Re: Gdzie masz największe szanse na prawo jazdy? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.11.07, 21:29 Mam wrecz przeciwne zdanie na temat szkoly nauki jazdy "Mirex". Osobiscie jestem bardzo zadowolona ze ich wybrałam. Nie bardzo moge przypasowac słowa "gbur i cham" do pana Mirka. Bardzo dobry i cierpliwy instruktor, zależy mu na kursantach...nie wiem skad takie opinie.... polecam... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rerek Re: Gdzie masz największe szanse na prawo jazdy? IP: 212.87.244.* 02.12.10, 16:42 Odradzamam KODEKS !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Panowie z tej firmy zostali zatrzymani za korupcję razem z egzaminatorem.... Współczuję kursantom tej firmy :Ani prawka ani KASY. Dlatego wybierajcie firmy z renomą nie krzaki!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
bransoletkaa Re: Gdzie masz największe szanse na prawo jazdy? 20.12.10, 17:25 Żartujesz? To pewne informacje? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XY Re: Gdzie masz największe szanse na prawo jazdy? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.03.12, 16:11 POTWIERDZAM NIEZLY KOMBINATOREK Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kakakak Gdzie masz największe szanse na prawo jazdy? Ra.. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.11.07, 17:57 a Artis <?> na kościuszki <?> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pati Re: Gdzie masz największe szanse na prawo jazdy? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.11.07, 15:27 W zeszłym roku skończyłam w Artisie, za 2 razem zdałam. Mogę powiedzieć tyle, że wymagający instruktor, ale złego słowa nie powiem na jego temat. Może malutka uwaga, facet zbyt ambitny,stara się, ale uczciwy. Teraz moja koleżanka tam chodzi i nie słyszałam, aby coś złego mówiła na temat Artisu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alien Gdzie masz największe szanse na prawo jazdy? Ra.. IP: 195.205.202.* 13.11.07, 21:27 'L-max'-ja robilam i jestem zadowolona, w sumie trafiłam tam przypadkiem, większość kursantów to znajomi,kuzyni i znajomi węższego grona kursantów. Pan Wróbel bardzo miły, anielska cierpliwość, wesoły, zaro chamstwa i dobrze tłumaczy.nie wiem czemu sa tak nisko w tej tabelce;p ja zdałam za 2. większosc znajomych też;p Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: w dupie Re: Gdzie masz największe szanse na prawo jazdy? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.11.07, 15:44 Odpowiedz Link Zgłoś
paolo.89 Re: Gdzie masz największe szanse na prawo jazdy? 30.11.07, 23:58 www.wiadomosci24.pl/artykul/51121.html Odpowiedz Link Zgłoś
domislawa Re: Gdzie masz największe szanse na prawo jazdy? 15.03.10, 23:55 ja polecam "Format" na Nowowiejskiego :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ines Re: Gdzie masz największe szanse na prawo jazdy? IP: 193.138.241.* 30.03.10, 09:03 polecam OSK ''PIONA'' :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: były kumpel Pienia Re: Gdzie masz największe szanse na prawo jazdy? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.12.07, 23:15 prawda jest taka ze większość "niedzielnych kierowców"jak nie zda za pierwszym razem to zwala całą winę na instruktora.Ja zdałem za 3 razem i tez byłem początkowo zły na gościa który mnie uczył i na egzaminatora i dopiero jak otrzymałem wymarzone prawko to zdałem sobie sprawę jakie głupie błędy robiłem i że to była tylko i wyłącznie moja wina a nie egzaminatora który się rzekomo uwziął.a ze szkół,to nie polecam jednak "Efektu".Instruktor sam nie wiedział i wprowadzał mnie w błąd w takich kwestiach jak np. plac manewrowy.kazał ćwiczyć rzeczy których na egzaminie w ogóle nie było.a po mieście to mieliśmy stałe 3 trasy którymi zawsze jeździliśmy.pozdrawiam wszystkich kursantów Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eve_26 Re: Gdzie masz największe szanse na prawo jazdy? IP: 195.205.202.* 03.12.07, 09:38 Jeździłam z kilkoma instruktorami i tak: - odradzam zdecydowanie FART i Pana Trejtowicza ( wcześniej już o tym pisałam) - polecam Pana Krzysztofa Falane - świetny gość, u niego robiłam kurs, cierpliwy, spokojny i przede wszystkim z dużym poczuciem humoru. No i od tygodnia ma nową corsę, więc można bez problemu pojeździć corsą i mikrą. I co najważniejsze - zdałam :))) - polecam również Pana Waldka z ADEPT-u (niestety nazwiska nie pamiętam)- jeździłam z nim kilka godzin, kiedy Falana jeszcze nie miał corsy i też go bardzo miło wspominam - spokój, dobry humor i uczy wszystkiego, co potrzebne na egzaminie i potem w "normalnym życiu". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maxia Re: Gdzie masz największe szanse na prawo jazdy? IP: 212.160.86.* 06.12.07, 23:35 Odnośnie L-max Pan Z. naprawdę anioł, ale taki który także ma skrzydła i hmm mało czasu, nie będę pisać jak długo chodzę na kurs i ile lekcji zostało przełożonych, znajomi mówią, że też jestem aniołem...aczkolwiek cierpliwość i spokój są jego dużymi atutami, może to cechy aniołów Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: były kursant Re: Gdzie masz największe szanse na prawo jazdy? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.12.07, 11:04 stanowczo odradzam TIR-a nad Jałowcem. Najgorsza szkoła jazdy w Cz-wie, chamstwa właściciela chyba nikt nie jest w stanie przebić. Co do pozostałej kadry zdanie podobne. OMIJAJCIE TIR-a SZEROKIM ŁUKIEM, TAM NA PEWNO NIE NAUCZYCIE SIĘ JEŹDZIĆ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Gdzie masz największe szanse na prawo jazdy? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.12.07, 12:21 widze ze kolejna osoba zrazaila sie do OSK Tir, czyli nic sie nie zmienilo w tej "szkole". A z kim miales jazdy byly kursancie?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: były kursant Re: Gdzie masz największe szanse na prawo jazdy? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.12.07, 14:40 jazdy miałem ze starszym panem, nazwiska nie pamiętam. Najwięcej jazd na zielonym Lanosie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Gdzie masz największe szanse na prawo jazdy? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.12.07, 15:24 lanosem jezdziles?? O kurde... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grey Re: Gdzie masz największe szanse na prawo jazdy? IP: 89.174.23.* 12.01.08, 15:15 Pan Z.z "L-max-u" przesadza z odwoływaniem jazd, ale ja juz tracę cierpliwość, bo widzialam nie raz jak mi odwołal a jeździl z kimś innym... a on faktycznie, typ cierpliwy ;p Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: reni Re: Gdzie masz największe szanse na prawo jazdy? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.01.08, 16:24 ja również polecam TEMPO pana FALANY,jestem na kursie obecnie .jest oki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zuzia_zua Re: Gdzie masz największe szanse na prawo jazdy? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.12.07, 15:47 ja polecam "mirex" na śląskiej. jestem bardzo zadowolona. teorie dobrze wykładają, a nie jak w niektórych ośrodkach na odczepnego. na jazdy też nie narzekam. zdałam za 1 razem. większość osób zdaje za pierwszym, drugim. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pawel Re: Gdzie masz największe szanse na prawo jazdy? IP: 89.174.23.* 07.12.07, 15:59 Ma ktos namiary na DRIVER-CAR? Bo Gazeta nie raczyla zamiescic nr telefonów;/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anett Re: Gdzie masz największe szanse na prawo jazdy? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.12.07, 21:24 a co sądzicie na temat szkół 'progress' lun 'abc' ? Chce się zapisać a ost te 2 szkoły mi się rzuciły w oczy i obiły o uszy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Gdzie masz największe szanse na prawo jazdy? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.12.07, 07:43 progress powiadasz?? w niedalekiej przeszłości pan z progessu promował swoja firmę na potęgę. Opinie były z reguły dobre (ale kto wie czy nie pisał ich sam właściciel). Poszukaj przez wyszukiwarkę, bo trochę tego było. Pozdrawiam P.S. odradzam szczerze OSK TIR Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosiciu Re: Gdzie masz największe szanse na prawo jazdy? IP: *.54.169.54.tvksmp.pl 18.01.09, 12:58 proggres to cos jak fragres a moze pokemony on rudy lis caniak i 3 mlodych z 3 miesiecznym dosiwiatczeniem krasnali siwierzutkich zara po kursie konstruktotow na ulicy sie uczy on instr i kursant nie zla zabawa ale kara dla inych uczestnikow ruchu drogowego moze ich nic ich nic zastanowcie sie z kim albo kto was uczy jakie ma dosiwiatczenie ulica to nie piaskownica mlody czlowiek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do bani progress Re: Gdzie masz największe szanse na prawo jazdy? IP: *.54.169.54.tvksmp.pl 18.01.09, 14:51 jedna wielkaaaa pomylka progress to jakas czarna dziura zamiast tam gdzie konczy sie logika ta jest progress pan mich i pan kry kanal bez dna strata czasu i kasy nauka to wsuchiwanie rozmow przez telefon i jazda na wprost na pyania to puziniej a potem wcale stare corsy i jakiesi stsre punto sala w boazeri z lat 40 teoria nuda cztanie naglos z ksiarzki strata czasu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gitarzysta Re: Gitarzysta do goscia z godz.14:51. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.01.09, 18:28 Ksiarzek,nie cztasz,puzniej masz pretensje,ze ktos jezdzi stsre Punto,i instruktor robi jakiesi wsuchiwanie w telefon.Brakuje rowniez przecinkow , i kropek.Taki Gosc, nie moze byc kierowca. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bobo Re: Gdzie masz największe szanse na prawo jazdy? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.02.09, 10:30 ja proponuje WIARUS Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Karola Re: Gdzie masz największe szanse na prawo jazdy? IP: 213.25.14.* 25.03.09, 17:45 Niestety nie mogę się z Tobą zgodzić. Uważam że Progress to bardzo dobra firma i świetni instruktorzy to że ktoś ma 50 lat nie oznacza ze jest lepszy od tego który ma. Sama chodziłam do nich na kurs, jestem bardzo zadowolona, jazdy miałam wtedy gdy mi to pasowało, godziny wybierałam sama, zdałam za drugim razem i bardzo sie z tego ciesze i wielkie dzieki dla chłopaków:)A jezeli chodzi o auta to dziwne co piszesz bo ja jeździłam tylko nową corsą i nową micrą no i starą corsa, bo jak wiesz ta też jest na egzaminie. A poza tym nie ładnie jest obgadywac innych i tak zle o nich pisać, ale jak ktoś nie zdaje za 10 razem to rzeczywiście rozumiem twoje rozgoryczenie. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jadzi@ Re: Gdzie masz największe szanse na prawo jazdy? IP: *.poczesna.netcominternet.pl 18.10.08, 21:58 Również polecam szkołe DRIVER-CAR tel.509230913 zajęcia prowadzone sa w zrozumiały sposób dla kursanta w przyjaznej atmosferze na jazdy do nich idzie się z przyjemnością .Pozdrawiam p.Magdę,Oskara,Pawła .Nie polecam RELAx szkoda pieniędzy,czasu,i nerwów pan Bonifacy nie nauczył mnie nawet prawidłowej prezentacji do kursanta podchodzi z nerwami,krzykiem upokarzaniem myśląc ,że w ten sposób nauczy szybciej w czasie jazd załatwia osobiste sprawy ,popycha pierdoły z kolegami a kursant zato płaci. Odpowiedz Link Zgłoś
poskus20 Re: Gdzie masz największe szanse na prawo jazdy? 12.12.07, 11:48 Zapraszam do OSK SKOT ul Prusa 18 (Raków) w internacie szkoly ja zdawalem i jest bardzo fajnie super naucza naprawde dobrze jedzic mila atmosfera instruktorzy sa doswiadzczeni pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Re: Gdzie masz największe szanse na prawo jazdy? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.12.07, 22:07 po pierwszym oblaniu wzięłam kilka godzin u Szostka- jeżdziłam z panem Krzysztofem. Na początku myślałam, że wszystkiego się czepia ale potem to okazało się skuteczne- bo zdałam uff..i nabrałam konkretnych nawyków i na pewno mogę polecić- facet jest miły i stara się rzetelnie uczyć.Powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja) Re: Gdzie masz największe szanse na prawo jazdy? IP: 212.160.86.* 14.12.07, 14:20 polecam Babską szkołę jazdy powstała niedawno więc pani która ją prowadzi przykłada się do pracy bardzo, i nie ma co babka wie jak jeździć :) szkoła jest na krakowskiej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a co? Re: Gdzie masz największe szanse na prawo jazdy? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.12.07, 10:55 Co sądzicie o OSK " Witex" na ul. Piłsudskiego, czy ktoś ma jakieś opinie, proszę o odzew. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Gdzie masz największe szanse na prawo jazdy? IP: 195.205.202.* 11.05.08, 10:25 JA TEż POLECAM BABSKA SZKOLE JAZDY,A PANI IWONKA ,KTORA Ją PROWADZI NAPRAWDE UCZY JEźDZIć ! MIAłBY MOżE KTOś ADRES E-MAIL TEJ SZKOłY abc?z góry dziex Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: duśka Re: Gdzie masz największe szanse na prawo jazdy? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.12.07, 19:49 odradzam stanowczo OSK Wilk!!!!! nie popelniajcie tego bledu, nie idzcie tam, bo bedziecie zalowac tak jak ja Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tim Re: Gdzie masz największe szanse na prawo jazdy? IP: *.adsl.inetia.pl 19.12.07, 18:32 Może podaj jakiś powód dlaczego nie WILK,wybierałem sie tam ,ale dało mi to do myslenia . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: byly kursant refle Re: Odradzam ...........................REFLEX IP: 89.174.23.* 25.01.08, 17:45 A ja odradzam REFLEX z Wolnosci 22!!! Niby ucza dobrze, a poszedlem sie sprawdzic do Driver Car - lider rankingu - to mi ciagle wypominal jakies bledy, ktore w REFLEXIE u kazdego instruktora przechodziły!!! BARDZO zaluję, ze poszedlem do Reflexu dno dno dno!!!! Nie mowiąc o atmosferze, Wlodek sie smieje z kursantów i w dodatku jego zachowanie tez pozostawia wiele do zyczenia (palenie, ziewanie). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Odradzam ...........................REFLEX IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.01.08, 20:39 Popieram. Jezdza bo musza i wydaje im sie ze ucza jezdzic - az sie odechciewa chodzic na jazdy a powinna to byc przyjemnosc. Moja znajoma po 3 nieudanym podejsciu do egzaminu wykupila jazdy w innym osrodku i tam dopiero jej powiedzieli jakie bledy robi ... zdala ale za 4 podejsciem przez reflex.Poza tym prawo jazdy sie robi prawie rok !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: Odradzam ...........................REFLEX IP: 89.174.23.* 29.01.08, 20:50 Ooo to jest dopieor bolączka...kurs tani, wiec ludzi zwerbują w cholere i jak przychodzi sie umawiac, to wiecznie nie maja terminów:D ALbo jazdy o 8 rano, albo po 20 - bo nikt ich nie chce haha Ja tez po 1. oblanym poszedlem do innego osrodka - lepszego i tez mi tam wytkneli sporo bledów, ktore w reflexie skutecznie wpajali! 2. oblalem ze stresu, trudno, ale i tak wiecej na jazdy do nich nie pojde...wole sie poduczyc w innym osrodku, gdzie maja czas dla kursantów i KOMPETENCJE! Reflex jest nastawiony na zysk..;/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jola Re: Odradzam ...........................REFLEX IP: *.profiline.pl 21.02.08, 20:44 polecam adrom Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Michał Re: Polecam ...................REFLEX IP: *.chello.pl 28.02.08, 22:06 Jestem z Krakowa ale chodziłem na kurs w Częstochwie nie tak dawno bo tam kilka miesięcy mieszkałem. POLECAM - bardzo dobra szkoła, nie mam żadnych zastrzeżeń. zdałem za pierwszym razem! a poza tym byli fajni ludzie i zupełnie bezstresowa nauka, naprawdę polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Michał ponownie Polecam ...........................REFLEX IP: *.chello.pl 28.02.08, 22:13 hmm tak przeglądam jeszcze te posty tutaj i zauważyłem pewną prawidłowość - ta osoba która nadaje na te wszystkie szkoły to jest jedna i ta sama osoba chociaz pisze z różnych kont na różnych serwisach. Chyba tylko o jednej szkole pisze dobrze... ta szkoła to Driver chyba - polecam przestudiowanie wątku ale wygląda mi to na jakąś prowokację. w ogóle rozśmieszyło mnie to, że ktoś tam napisał z pretensjami że Reflex jest nastawiony na zysk :) spadłem ze śmiechu z krzesła :) każda firma jest nastawiona na zysk a jesli tak nie jest to nie wróże jej nic dobrego a właścicelowi polecam zalozenie raczej jakiejś organizacji non-profit lub fundacji :) ehhh ludzie potrafia czasem rozśmieszyć do łez :) pozdrowionka :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: abc Re: Polecam ...........................REFLEX IP: 89.174.23.* 28.02.08, 22:22 > hmm tak przeglądam jeszcze te posty tutaj i zauważyłem pewną prawidłowość - ta > osoba która nadaje na te wszystkie szkoły to jest jedna i ta sama osoba chociaz > pisze z różnych kont na różnych serwisach. Chyba tylko o jednej szkole pisze > dobrze... ta szkoła to Driver To nie prowokacja, tylko najjasniejsza prawda. Chodzilem do reflexu i do driver i tych dwoch szkol nie da sie porownac. pozdrawiam - byly kursant reflexu:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: prawy Re: Odradzam ...........................REFLEX IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.11.08, 22:57 zobacz prawko.pl Odpowiedz Link Zgłoś
sprostowanie.2 Re: Odradzam ...........................REFLEX 06.12.10, 12:49 Przepraszam, że na tym Forum uzyłem słów zniesławiających Reflex. Przyznaję, że słowo " złodzieje" jest nie na miejscu, jest zniesławiające - nie powinienem używać tak mocnych słów, tylko powinienem porozmawiać z osobami, do których miałem zastrzeżenia. forum.gazeta.pl/forum/w,55,74696242,75580494,Re_Gdzie_na_Prawo_Jazdy_kategori_B_.html Raz jeszcze przepraszam, kursant. Odpowiedz Link Zgłoś
sasanka.87 OSK Częstochowa 22.06.11, 09:33 forum.gazeta.pl/forum/w,55,126360623,126360623,OSK_Czestochowa.html Założyłam nowy wątek mimo, że już kilka o podobnej tematyce jest, aby każdy kto aktualnie chodzi na kurs prawa jazdy, albo niedawno go skończył mógł wypowiedzieć się na temat swojej szkoły jazdy. Jest prośba, aby te opinie były prawdziwe, a nie na zasadzie zasłyszanych informacji na przystanku czy ulicy. Posty typu polecam tą czy inną szkołę bez uzasadnienia np co mi się podobało, a co nie też nie mają najmniejszego sensu moim zdaniem. Chodzi o to, żeby pomóc w wyborze najlepszego OSK tym którzy się wahają i nie wiedzą, gdzie iść się zapisać. Prośba do kursantów o udzielanie wyczerpujących odpowiedzi. Ile trwał kurs, jego cena, w jaki sposób prowadzona jest teoria, jak jazdy, czy są często, czy długo się czeka na kolejne godzinki. Ile trwał cały kurs i oczywiście w jakiej atmosferze przebiegał, podejście instruktorów do kursantów. Myślę, że w ten sposób pomożemy młodszym w podjęciu dobrej decyzji, polecimy ośrodek godny zaufania, a odradzimy te, które naszym zdaniem się nie sprawdziły. Wiem, że poszczególni instruktorzy z OSK też się udzielają i prośba do nich, aby nie oczerniać bezpodstawnie konkurencji. Jeśli chcecie się wypowiedzieć to proszę bardzo podać informacje o swojej szkole jazdy i zachęcić to siebie. Żeby nie było bałaganu w tytule proszę wpisać nazwę ośrodka, żeby każdy mógł z łatwością znaleźć interesujący go temat. Liczę na owocną współpracę :) Powodzenia na egzaminach :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kierowca :) Re: Gdzie masz największe szanse na prawo jazdy? IP: *.desire24.com 22.02.08, 08:20 Ja polecam ADROM ba ul Botanicznej 28 lub na ogrodowej. Bardzo przyjemnie sa prowadzone wykłady. wszystko jest tak dokładnie omówione,ze nawet nie trzeba sie z kodeksu uczyc. Panowie którzy ucza jezdzić sa naprawde w porzadku, sa ierpliwi i wyrozumiali a przede wszystkim bardzo dobrze umieja uczyc. Ja robiłam prawko na Botanicznej i zdalam za 1 razem. jak zdawalam na 16 osob z grupy zdaly 2 osoby i wlasnie z ADROMU. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: prawy Re: Gdzie masz największe szanse na prawo jazdy? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.11.08, 22:59 zobacz prawko.pl Odpowiedz Link Zgłoś
ew_a11 Re: Gdzie masz największe szanse na prawo jazdy? 22.02.08, 09:54 A w którym ośrodku potrafią nauczyć kogoś kto kompletnie nie ma pojęcia o prowadzeniu samochodu? Odpowiedz Link Zgłoś
wiki2001 Re: Gdzie masz największe szanse na prawo jazdy? 22.02.08, 19:11 ja polecam Krzysia Falane na Puławskiego w przemysłówce .Ośrodek Tempo.nie potrafiłam i bałam sie jeżdzić ,przełamałam strach...polecam.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MEGI111 Re: Gdzie masz największe szanse na prawo jazdy? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.04.08, 14:52 Polecam L-max. Pan Zbyszek bardzo cierpliwy,spokojny i potrafi wytłumaczyć. Jestem bardzo zadowolona. Zdałam za pierwszym razem :-) Bałam się jeździć, nawet jako pasażer,gdyż zdarzyły mi się dwa wypadki (właśnie będąc pasażerem). Ale przy panu Z. przełamałam swój największy strach.Teraz już się tak bardzo nie boję. Te nauki jazdy sprawiły mi dużą przyjemność. Naprawdę polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: radzio112 Re: Gdzie masz największe szanse na prawo jazdy? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.06.08, 23:38 W PLUSIE pan Wujek Darek nauczy każdego skoro nawet ja zadałam....( za drugim razem ale to i tak dla mnie sukces).Szkolenie naprawdę na wysokim poziomie.Warto i polecam..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: prawy Re: Gdzie masz największe szanse na prawo jazdy? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.11.08, 23:00 zobacz www.prawko.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kierowca:) Re: Gdzie masz największe szanse na prawo jazdy? IP: *.desire24.com 22.02.08, 12:36 ja nie mialam zielonego pojęcia i poszlam na kurs na Botaniczna jak juz pisalam i za 1 razem prawko mialam w kieszeni. Ucza naprawde super. Nawet lepiej jest nie wiedziec bo nie masz juz swoich nawykow i uczysz sie tak jak powinnas umiec a wtedy duzo latwiej zdac egz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: Gdzie masz największe szanse na prawo jazdy? IP: *.desire24.com 22.02.08, 19:07 ADROM Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: były kursant Re: Gdzie masz największe szanse na prawo jazdy? IP: *.profiline.pl 24.02.08, 16:14 nie koniecznie ADROM nie jest tak pieknie jak nie liczni pisza Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ex-kursant Re: Gdzie masz największe szanse na prawo jazdy? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.02.08, 12:38 Rowniez szczerze odradzam tego buca ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ex-kursant Re: Gdzie masz największe szanse na prawo jazdy? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.02.08, 12:42 Mialem na mysli TIRa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: waldek Re: Gdzie masz największe szanse na prawo jazdy? IP: *.pcz.pl 29.02.08, 19:06 ADROM !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: antyadrom Re: Gdzie masz największe szanse na prawo jazdy? IP: *.profiline.pl 14.04.08, 20:06 Już niech pan panie Adamiak tak nie reklamuje swojej szkoły na forum już każdy ją zna ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mysia Re: Gdzie masz największe szanse na prawo jazdy? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.05.08, 19:45 Polecam Adrom. Pełna kultura i zero chamstwa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pati Re: Gdzie masz największe szanse na prawo jazdy? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.03.08, 23:38 ja polecam "AUTO-STOP" intruktorzy sa naprawde świetni a zwłaszcza jeden:)dobrze uczą i nie żałuje że tam poszłam polecam każdemu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pati Re: Gdzie masz największe szanse na prawo jazdy? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.03.08, 23:43 oczywiscie pozdrowienia dla przemiłego Pana Darka:) i dziekuje za przyjemny kurs Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kursant Re: Gdzie masz największe szanse na prawo jazdy? IP: *.profiline.pl 03.03.08, 12:23 odradzam z botanicznej pana J.K. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marta Re: Gdzie masz największe szanse na prawo jazdy? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.03.08, 10:07 Jezeli prawo jazdy to tylko u WILKA, nikt inny nie nauczy Was podejmowania decyzji :)POLECAM !!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magda20_2 Re: Gdzie masz największe szanse na prawo jazdy? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.04.08, 14:31 He he dokladnie!!!TY JESTES KIEROWCA TY DECYDUJESZ:)ja rowniez polecam WILKA a odradzam ABES!!!!!nie wiem jak inni instruktorzy bo sa nowi ale pan fraczek jest do bani Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xyz Re: Gdzie masz największe szanse na prawo jazdy? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.08.08, 15:19 masz racje i to duza!!!!!!!!!!abes do bani caly jest Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pablo Re: Gdzie masz największe szanse na prawo jazdy? IP: *.2-0.pl 19.02.10, 16:34 OSK WILKAR Kraków Profesjonalne podejście oni nauczą was jeździc POLECAM!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sylcia:) Re: Gdzie masz największe szanse na prawo jazdy? IP: *.realestate.net.pl 05.03.08, 15:33 Polecam Drive-car!:) bardzo miła atmosfera i przesympatyczni ludzie!:) zdałam za 1 razem:) i sobie śmigam:) hihi pozdrawiam!:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MyLittleOne Re: Gdzie masz największe szanse na prawo jazdy? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.03.08, 19:01 WYPOWIEM SIĘ TAK: Nigdy nie miałam stycznośći z samochodem, pierwszy raz wsiadłam dopiero na 1 jeździe w ośrodku START. Przemiła atmosfera!! nie wiem jak tyle ludzi może Tych Państwa nie lubić, mają swoje dobre i złe strony, ale ja zdałam za 1 razem egzamin, i jestem z siebie dumna. Fakt, że liczy się nauka poprowadzona przez instruktorów ale również jakieś umiejętności własne trzeba mieć. Pan Waldek - najsympatyczniejszy człowiek na świecie :) Pozdrawiam !! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomek Re: Gdzie masz największe szanse na prawo jazdy? IP: 80.54.169.* 07.06.08, 18:12 Potwierdzam START są ok kurs robiłem w mieśćie mama skierowała mnie na raków na dodatkowe i po 5 godzinach stwierdziłem że mało ale co się dziwić jak ośirodek w mieśie ma 14 mieśięcy a instruktorzy po 26 lat nie nauka im w głowie sami potrzebują nauki a swoją drogą nic mnie nie nuczyli cły czas nawijali przes telefon o panienkach ałta stare nicry jakieś punto na 30 godzin 4 godziny miałem na ok reszta to nie porozumienie DOPIERO W OSK START ZOBACZYŁEM CO TO JEST NAUKA JAZDY GOŚĆIE SĄ KĄKRETNI POZDROWENIA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kin15 Re: Gdzie masz największe szanse na prawo jazdy? IP: *.gre.pl 17.03.08, 19:39 Czy ktoś chodził na prawko do Wójcika na Kościuszki? Ośrodek nazywa się Karol. Jakie macie opinie na temat tego instruktora? Odpowiedz Link Zgłoś