Gość: kursantka Reflexu Re: Gdzie masz największe szanse na prawo jazdy? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.03.08, 23:09 ja robiłam kurs w Reflexie na Wolności. Jestem bardzo zadowolona że tam poszłam (za namową koleżanek) i nie wiem czemu czytałam tu jakieś negatywne opinie. Czuję się dosłownie jakbym chodziła do innego ośrodka niż ludzie którzy tu pisali o Reflexie. trafiłam tu przypadkowo bo już zdałam egzamin ale musiałam to napisać bo mi ich żal że ktoś ich tak obsmarował. ja mogę REFLEX polecić na 100% za to że mieli do mnie cierpliwość bo sama wiem że trudno mi ta nauka przychodziła a ani razu nikt mnie nie zwyzywał a wiem od niektórych znajomych że takie rzeczy się zdarzają. Wysłałam do nich już nastepne koleżanki i pyta,lam je o wrażenia i też żadna mi nie powiedziała nic złego o instruktorach tam uczących. POLECAM! i pozdrawiam całą firmę Reflex Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: justynka_1809 OSK Prymus IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.03.08, 13:27 Cześć! Mam pytanie czy ktoś z was kończył kurs w tym ośrodku. Jestem ciekawa jakie sa opinie innych. Ja zdałam tam egzamin w sierpniu 2007 roku za pierwszym razem. Jestem bardzo zadowolona. Pan Zbyszek i Pani Agnieszka to bardzo doświadczeni ludzie i nie puszczą Cię na egzamin kiedy nie sa pewni, że umiesz jeździć. Fakt może nie są tani ale warto gdyz jeśli nie zdasz za pierwszym razem to będzie to tylko twoja wina, bo oni nauczą Cię wszystkiego. Gorąco polecam!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kursant Re: OSK Prymus IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.03.08, 15:59 Pani Agnieszka to do garów:)) ,gdzie miejsce kazdej kobiety:)"żart:))",doswiadczona to moze ona jest ,ale nie w jedzie samochodem, prawo jazdy ma moze z 5 lat,bo Pan Zbyszek to fakt facet z tradycjami pracuje dlugo w transporcie,no ale 45 zl za godzine dodatkowa to troche duzo jak na czestochowskie realia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bus Re: IP: *.prenet.pl 18.03.08, 16:53 uczyć się trzeba głąby,a nie liczyć na szczęście. potem jeżdżą takie tumany, że strach po ulicy chodzić Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: justynka_1809 Re: OSK Prymus IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.03.08, 22:24 Ja za dodatkową godzinę płaciłam 40 zł., może teraz zdrożało. Ale i tak jestem zadowolona. Przynajmniej jak dostałam prawko nie bałam sie wyjechać na drogę i teraz śmigam sobie moim samochodzikiem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dorota Re: OSK Prymus IP: 217.76.112.* 06.04.08, 00:46 Cześć właśnie jestem po zdanym za 1 razem egzaminie na prawo jazdy.Jestem bardzo zadowolona ze sposoby nauczania Pana Zbyszka i Pani Agnieszki.Najbardziej jestem im wdzięczna ,że nauczyli mnie myśleć za kierownica, a nie bez głowy wykonywać manewry na drodze. Szkoła Pana Zbyszka, nie była moją 1 szkołą,trafiłam do Pana na lekcje dodatkowe po wyjeżdżeniu 30 godzin.Okazało się,że nie wiele potrafię i raczej mam małe szansę na zdanie egzaminu. Jednak po kilku lekcjach u Pana nabrałam pewności za kierownicą.Lekcje były codziennie -całe 2 godziny-nie okrojone.W momencie ,kiedy zrobiłam błąd,czas trwania zajęć pozwolił mi na powtórzenie manewru nawet 3 razy jak nie zrozumiałam pomyłki. Wcześniej miałam lekcje trwające 45 min -nie codziennie ,zanim wyjechałam z filharmonii i przebiłam się przez korki ,upłyneło już pół lekcji. Jeśli mogę coś radzić,szukajcie przyszli kursanci ,2-godz zajęć ,a najlepiej to skorzystajcie z tej szkoły.Jestem przekonana,że dużo wyciągniecie,niezależnie czy macie tzw smykałkę do jazdy czy nie. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: informatyk Re: OSK Prymus IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.06.08, 23:15 No i właśnie pan właściciel OSK PRYMUS napisał sobie dobrą opinie... niestety nie wiem czy kłamie ale IP jest jego.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaika Re: OSK Prymus IP: 85.202.149.* 20.06.08, 22:00 Ja również jestem z tego ośrodka bardzo zadowolona.Instruktorzy uczą myśleć za kierownicą, jazdy trwają całe dwie godziny i naprawdę starają się nauczyć.Polecam!!! Zdałam za pierwszym razem po dodatkowych jazdach w tym ośrodku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mojorisn Re: OSK Prymus IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.11.08, 11:58 gośc czegoś chce cie nauczyć ale jest wkó...ający a Agnieszka jest wkó...ająca zależnie od chumoru i powiedziała mi że nie zdam a zdałem za pierwszym he he Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Prymus Re: OSK Prymus IP: 212.87.241.* 29.12.08, 20:17 Patrząc na tą wypowiedź jak i inne o tej szkole to brzmi jak pisane przez Pana Zbyszka i Panią Agnieszkę zdawałem 2 miesiące temu egzamin po ich kursie i jazdach dodatkowych i niestety stwierdzam że ta szkoła jest do bani nie można jeździć samochodami ,które są na egzaminie więc pytam się jak można wsiąść do samochodu ,którym się nigdy nie jeździło i zdać egzamin to tak jak wystawić kogoś na pole minowe- uda się czy nie uda. Nie polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
donostio Re: OSK Prymus 26.11.13, 23:11 Sam jesteś "Gościu" do Bani, mówiąc w ten sposób. Na egzaminie pojechałem innym samochodem i mnie to nie przeraziło, najważniejsze, że czegoś się nauczyłem i zdałem. Samochodem powinieneś każdym pojechać, ponieważ niczym się nie różnią, teoretyku skończony. Pozdrawiam Pana Zbyszka i Panią Agnieszkę! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Damian Re: OSK Prymus IP: *.xdsl.centertel.pl 13.05.09, 08:17 Witam ja miałem egzamin w Kwietniu 2009 roku, zdałem go za pierwszym razem,gorącą polecam ten ośrodek szkolenia kierowców.Pan Zbyszek i Pani Agnieszka potrafią bardzo dobrze nauczyć jazdy jak i teorii . Jestem bardzo zadowolony z tego ośrodka. ,,,POLECAM,,, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewelintus Prymus jest The best IP: *.net.stream.pl 17.09.11, 13:07 cześć ja również polecam prymusa wszystkim znajomym i Wam też. Co z tego że nie jeździsz autami egzaminacyjnymi ale przede wszystkim uczysz się jeździć jako kierowca i nie będziesz mieć problemu z prowadzeniem jakiekolwiek auta gdy zdobędziesz uprawniony papier. Pan Zbyszek nie jest chamski ale pewny siebie i konkretny, a nie ciepłe kluchy, które tonem flegmatyka mówią co robisz źle. Zanim zaczęłam jeździć w Prymusie oblałam 3 egzaminy i dwie szkoły wydawało mi się że nauczyły mnie jeździć. Jestem kobietą i przyznaję, że nie miałam daru do jazdy, ale mimo wszystko teraz każdy mi mówi że jestem dobrym kierowcą pomimo dopiero 5-letniego doświadczenie za kółkiem. To jest zasługa Pana Zbyszka, jak miałam egzamin cały czas go widziałam w lusterku z kursantem, wspierał mnie psychicznie, a jak skończylam odwiózł mnie do centrum. Ma jeden minus- Zestresowal mnie przed egzaminem jak diabli, teraz się z tego smieje ale wtedy koszmar. Wyjaśnie dlaczego- p. Zbyszek w ogóle nie przerabiał ze mną placu. Zawsze tylko trasa manewry itp. Godzinę przed egzaminem wziął mnie na plac, jak zobaczył jak ja jeżdże to krzyknął że jak małpe mnie nauczyli jeżdzić i waląc drzwiami wyszedł zapalić papierosa. Ja jeżdziłam tak jak mnie nauczyl jeżdzić gośc z blaszaka- "jak zobaczysz zółtą chorągiewkę to 3/4 obrotu kierownicy..." itd. No wiec p. Zbyszek wsciekl sie ze nie umiem cofac na lusterkach- ale po wypaleniu papierosa powiedział tak: "Na mieście nauczylem cie jeździć więc zdasz ale na placu licz na siebie". To był cios bo stresowałam sie placem, ale jak go przeszłam wiedziałam, że zdam bo umiem jeździć. Polecam chodzić do Prymusa od początku, a z pewnością będziecie dobrymi kierowcami! Panie Zbyszku jak będzie to pan czytał- DZIĘKUJĘ:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lilka Re: Gdzie masz największe szanse na prawo jazdy? IP: 195.205.171.* 18.03.08, 18:51 Pan Wojtek Błaszczyk, Aleja NMP 8 ;] Wykłady tj. teorię prowadzi pan Arek, wesoło jest. Jazdy: z panem Wojtkiem i Arkiem chyba też. Zero chamstwa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ia Re: Gdzie masz największe szanse na prawo jazdy? IP: 217.8.176.* 27.03.08, 04:02 chodziłam na jazdy do TIRa i muszę się zgodzić z opinią na temat szkoły;] chamstwo chamstwo i jeszcze raz chamstwo;/ właściciel myśli że wszystkie rozumy pozjadał i że wszystko najlepiej wie;] ale pan Robert z TIRa jest fajny:P potrafi nauczyć:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: Gdzie masz największe szanse na prawo jazdy? IP: *.profiline.pl 27.03.08, 09:32 polecam adrom zero chamstwa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mrc Re: Gdzie masz największe szanse na prawo jazdy? IP: *.com.pl 27.03.08, 15:08 hmm ciekawi mnie czemu na tym forum wypowiadają sie same kobiety w większości (czyżby blond atack) ale mniejsza z tym ?? prawko zdawałem (robiłem kurs) u Jarka K. nazwy szkoły nie podam bo wyjdzie na to ze stronniczość a nie chce reklamować bo to przy okazji znajomy po 1 wykłady prowadzi w sposób luźny z uśmiechem na twarzy jeśli ktoś ma pytania nie ma problemu odpowiada tłumaczy tłumokom aż dotrze że ta a nie inaczej. po 2 na jazdach nigdy nie usłyszałem jakiejkolwiek beszty czy bluzgi a szacunek i spokój nawet po największym babolu po 3 jazdy są z Jarkiem i Leszkiem na Corsarzu i Micruni autka nowe nie zaje..ne po 4 jeśli ktoś się nie nadaje do prowadzenia auta to powinien siedzieć na tyłku bo przez debili są stłuczki na mieście bo jeździcie jak .... QWA brak słów no nic powodzenia i szerokości pameluchy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: justynka Re: Gdzie masz największe szanse na prawo jazdy? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.03.08, 22:50 Może z łaski swojej przestał byś nas czyli kobiety obrażać. Nie jestem głupia blondynką jak ty to sądzisz. Ja na prawko poszłam nigdy nie siedząc za kółkiem. I sądzę, że Pan Zbyszek u którego miałam jazy nauczył mnie jeździć. Teraz jeżdżę sobie swoim autkiem i sie nie boję. A wypadki głównie są przez głupich łebków, którzy jeżdżą aby jak najszybciej, nie zwracając uwagi na innych. Że jesteśmy kobietami to nie znaczy że nie potrafimy jeździć!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mrc Re: Gdzie masz największe szanse na prawo jazdy? IP: *.com.pl 31.03.08, 10:47 tak tak a krowa to piekny ptak <rotfl> nie jestem oszolomem ale jak widze co wyprawiaja kobiety juz mi jedna (blad) specjalistka dokrecila na zakrecie (chciala sie za mnie schowac)i bokiem zadek porysowala lub na krzyzowce na luzik <bezedra> 30 godzin na prawku nic nie znaczy uwazaasz sie za kierowce zrob 60 tys w 3 i pol miecha to pogadamy tego ze nie potraficie jezdzic nie powiedzialem choc nie neguje tego ze sa kobiety kierowcy takie naprawde qmate i faceci beztalencia jesli urazilem chyle czolo see'a Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: justynka Re: Gdzie masz największe szanse na prawo jazdy? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.03.08, 11:38 Ok. Wszystko rozumiem. To fakt, żeby dobrze jeździć trzeba jeździć, jeździć i jeszcze raz jeździć. Ja przed egzaminem wyjeździłam 40 godzin. Prawko zdałam 21 sierpnia. Pod koniec października kupiłam sobie autko i tak śmigam do dziś miesięcznie robiąc ok. 800 km. Wiem, że to nie jest dużo ale praktyka czyni mistrza a ja za kółkiem czuję się dobrze. Na drogach są i będą głupki zarówno kobiety jak i mężczyźni, którzy nigdy nie nauczą sie jeździć- do tego trzeba mieć chęć i pasję. Przeprosiny oczywiście przyjmuję. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mrc Re: Gdzie masz największe szanse na prawo jazdy? IP: *.com.pl 02.04.08, 07:26 mega turbo lol jakie przeprosiny ??:O wlacz myslenie kobieto !!!! powiedzialem ze sa i takie i takie jednostki 40 godzin tez nie czyni z ciebie kubicy a to ze kupilas auto ok stac cie i tyle powinnas teraz podac link do n-k.pl chwalac sie swoim pojazdem <hahaha> 800 km miesiecznie wynik naprawde fascynujacy po miescie go robisz?? wyjedz do warszawki wrocka poznania - zginiesz jak andzia w parku staniesz na srodku krzyzówki z palcem w ustach i zaczniesz plakac czestochowa jest zle oznakowana, brak w wielu miejscach oznakowania na samej jezdni, i sa korki(nie wspominajac juz no samej nawiezchni) ale jak wbijesz sie w wyzej wymienione miescinki i zachowasz sie sensownie peace Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: justyna Re: Gdzie masz największe szanse na prawo jazdy? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.04.08, 08:42 To 800 km robie po mieście. A tak poza tym to nie chce mi się już z toba dyskutować. To ty chyba uważasz się za geniusza jazdy. Mogę porozmawiać z toba za kilka lat jak już będę miała za sobą kilka tysięcy kilometrów. Ty pewnie juz masz prawko od wielu lat i nie wydaje mi się że zaraz jak skończyłeś kurs pojechałaś sobie do Warszawy i tam jeździłeś. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mrc Re: Gdzie masz największe szanse na prawo jazdy? IP: *.com.pl 02.04.08, 12:02 prawko mam od kilku lat i nie uwazam ze jestem genialnym kierowca prawko otrzymalem w polowie kolo 14 stycznia a w polowie lutego bylem juz w poznaniu slabo z nerwami skoro tak szybko sie obruszasz nie chcesz podjac merytorycznej rozmowy to nie ;/ myslalem ze w koncu ktos kto ma cos do powiedzenia my mistake Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: justynka Re: Gdzie masz największe szanse na prawo jazdy? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.04.08, 12:55 Przecież ja z toba normalnie rozmawiam. Denerwuje mnie tylko to, że cały czas piszesz do mnie tak jakbym była głupią, słodka idiotką. A na to sobie nie pozwolę. Może do Poznania nie pojechałam ale po miesiącu jazdy pojechałam na sląsk- a tam też nie wydaje mi się żeby było tak prosto jeździć. A prosta droga to każdy potrafi jeździć- sztuka to jest poruszać się wszędzie, nawet po największych miastach. Rewelacyjnie to ja na pewno tez nie jeżdżę bo nie mam doświadczenia ale sądzę, że są ode mnie osoby, które dużo, dużo gorzej jeżdżą i są to zarówno chłopcy jak i dziewczyny. I sadzę, że sa lepsze i gorsze ośrodki nauki jazdy. Czemu z niektórych ludzie zdają średni za pierwszym razem a w innych za 3-5. Ja ze swojego jestem bardzo zadowolona. Po 30 godzinach jazd zrobili mi egzamin wewnętrzny na mieście i dopiero po nim zapisali mnie na egzamin i powiedzieli mi ile mam jeszcze dokupic jazd abym była pewna, że zdam. Fakt, nikt nie nauczy się jeździć po 30- 40 godzinach. Na dodatke nikt, nie wcisnie Ci hamulca w razie niebezpieczeństwa. Jazda po egzaminie jest całkiem inna. A auto kupiłam sobie za ciężko zarobione pieniądze i nie mam zamiaru się nim chwalić na n-k. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mrc Re: Gdzie masz największe szanse na prawo jazdy? IP: *.com.pl 17.04.08, 08:59 no muszę przyznać ze sa osoby jeżdzace gorzej mialem wczoraj przyklad kobiety ktora chce ruszyc nie zwalniajac sprzegla <rotfl> klasyczny lub zjerzdzajac z gorki wciska pedał sprzęgła :O szok kiedys odwali cos ciekawego i bedzie buba !! do tego zdziwiona ze sprzęgło bierze wysoko kazde auto ma swoja specyfike i swoja metodyke jazdy ale coz takie zycie obruszasz sie ze odnosze sie do kobiet hmm czym to moze byc spowodowane np tym ze wide jak jada czy to po miescie czy po trasie dodatkowo ciekawym doznaniem jest jechac za bladi (uzytkuje rózowego forda ka) od tesco na alejce pokoju do gierkówki i dalej w strone katowic ktora nie korzysta z kierunkow wysiasc powybijac bo i tak nie potrzebne jej skoro nie uzywa lub napiera sobie spokojnie trasa nie wybierajac pasa ruchu lecz smiga sobie posrodku !!!! idiotka i jak sie nie denerwowac nie szufladkuje i nie wrzucam do jednego worka ludzi ale tak jest i nie próbuj zaprzeczac sa specjalisci na drodze niebezpieczni nie tyle dla siebie ale dla innych uzytkowników drog;/ jadac dobrze (zgodnie z przepisami) ktos tobie zrobi jakis nieprzewidziany w skutkach manewr gdy jedziesz musisz rozgladac sie na innych ludzi czy czegos nie odwala NO TAK CZY NIE?? teraz czas na facetow w wiekszoci brawura i cwaniactwo a z umiejetnosciami ciekawostka a teraz przyjemnosc besztania SKL SLU i innych podczestochowskich blot beznadzieja faszyzm i fanatyzm na drodze krowy doic woz drabiniasty a nie autem jezdzic barany zakaz wjazdu do miasta cwokom powinno sie wprowadzic 10 km od miasta duzy parking zrobic i niech korzystają z komunikacji miejskiej barany !!!!!!!!!!!!!!! slask pod wzgledem drog nie jest zly nie mowa o samej nawierzchni ale o oznakowaniu jadac przez wrocko masz krzyzowke na na srodku rozjazd tramwajek na 4 strony swiata i co jak masz sie zachowac ?? prawko za 1 razem zdaje srednio 25 % przystepujacych teraz moze wiecej bo WORD zmienil juz flote i sie zluzowalo ale zanim to nastapilo trzepali strasznie z tego co wiem peace lady jstynka:> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yhm Re: Gdzie masz największe szanse na prawo jazdy? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.09.08, 14:43 Nie wiem kim ty człowieku jesteś ale właśnie popłakałam się ze smiechu czytając twoje wypociny . Dowcip masz dobry - szacunek :) Ja - kobieta , wkrótce kierowca ( albo troszku dłużej ..)mówię głosno i wyraźnie : " kobitki jeżdżą na ogół słabiutko " .Dlaczego ? Nie mam pojęcia . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magda20_2 Re: Gdzie masz największe szanse na prawo jazdy? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.04.08, 14:38 o fuck!do poznania mowisz,hmmmmmmm super.to ja jutro jade w takim razie do poznania jade sprawdzic sie i jak wroce cala to znaczy ze jestem zajebistym kierowca! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oleg Re: Gdzie masz największe szanse na prawo jazdy? IP: *.com.pl 21.04.08, 10:02 jednym zdaniem PUSTE BABSKO kolejne zreszta Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: roberto Re: Gdzie masz największe szanse na prawo jazdy? IP: *.tktelekom.pl 28.03.08, 07:49 OŚRODEK,START< W budynku na stadionie RAKÓW przy ul. Limanowskiego dzięki nim zdałem za 1 razem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lancer Re: Gdzie masz największe szanse na prawo jazdy? IP: *.tktelekom.pl 27.05.08, 15:20 Jeśli nie macie zbyt wielę problemów i zmartwień zapiszcię się do O.S.K "START" na Rakowie. Pan instruktor Piotruś Swodczyk jest beztroski. Uczył mnie zawracania na trzy i ruszania na wzniesieniu dwie godziny przed egzaminem. Często się spóżniał no chyba że jechaliśmy po jakąś laskę. Wtedy byłem pod realem 10 minut przed czasem, żeby biedactwo nie zmokło (troskliwy ten Piotruś). A że blisko reala ma mieszkanie...na obiad też go odwoziłem. Posiedzieć sobie w samochodzie na osiedlowym parkingu-bezcenne. Tanio nie zawsze znaczy dobrze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: Gdzie masz największe szanse na prawo jazdy? IP: 80.54.169.* 07.06.08, 14:21 każda reklama jest dobra !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! zwlaszcza że za darmo a ile w tym prawdy jak nie dotknę to nie uwieże OSK START czy fart plusy czy minusy ja tam bylem i za pierwszym skaczylem mam 07 05 2008 razem z moją pania jeden egzamin i ja i dzewczyna firma start jest ok !!!!!!!!!!!!! mysile że słowa które ktoś wpisuje na temat osk są epizodem gościu otarł się z firą lub jest konkurencją biorąc pod uwagę fakt że jak się zapisywałem byłem przerażony liczbą chetnych osób na kurs czy i damy radę ale miła pani pyta sucham ja na kurs tak i się zaczeło i skączyło a ty nie dla czego może nie suchałeś co istruktor do ciebie mówił albo masz już w genach ciągłe nie zadowolenie bo nie bo nie lub nie bo nie a może już masz ale zazdrość cię żera że oni maja co robić a ty nie myślę że zakończe to płentą (szbko tamio skutecznie) acz kolwiek są BARDZO !!!!!!!!!! DOBRZY zrobił bym to jesze zaz każdy kto wpowiada inaczej to KONKURENCJA na 100% Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: Gdzie masz największe szanse na prawo jazdy? IP: 80.54.169.* 07.06.08, 14:50 ja polecam razem z moimi znajomi są dyzpozycjni od 7 rano do 22 ja pracuje do 18 awiec bajka to ja wybieram kto mnie uczy i kiedy firma jest duża i maja zajęcia cały czas dużo chętnych ale ja zrobiłam w 2 mięsiące zdałam są SUPER awięc się nie zgadzam dzieki pani gosi która powiedziała mi że misiu umie jezdzić to ja też za pierwszym myślę że to konurencja wpisuje takie bzdury ktoś był to wie że to nie możliwe pan piotr o miły facet z olbrzymim doświatczeniem a pani gosia to pani która pomaga jak się da po zajęciach tumaczy testy ma uprawnienia instruktorskie zdała za pierwszym razem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oki Re: Gdzie masz największe szanse na prawo jazdy? IP: *.54.169.54.tvksmp.pl 18.01.09, 16:20 Zgadza sie sa naj lepsi napewno w 100% od ciebie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eusebio Re: Gdzie masz największe szanse na prawo jazdy? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.03.08, 16:25 Wkrótce mam zamiar zapisać się do PLUSa. Uważacie,że to dobry wybór jest? Czy może raczej wybrać coś innego? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maurycy Re: Gdzie masz największe szanse na prawo jazdy? IP: *.centertel.pl 07.04.08, 16:47 noo w sumie dobry...znam ten osirodek, ale lepiej zapisz się do auto testu:)polecam- bez większego zachwalania Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: inka Re: Gdzie masz największe szanse na prawo jazdy? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.06.08, 23:35 ok polecam www.prawojazdy.czest.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sa Re: Gdzie masz największe szanse na prawo jazdy? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.03.08, 16:56 A Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: X Re: Gdzie masz największe szanse na prawo jazdy? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.03.08, 16:56 X Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MAGDA Re: Gdzie masz największe szanse na prawo jazdy? IP: 83.2.142.* 07.04.08, 16:41 STANOWCZO ODRADZAM ADROM Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: elo Re: Gdzie masz największe szanse na prawo jazdy? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.04.08, 19:11 Czy warto iść do PLUSA Al.NMP29??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vito Re: Gdzie masz największe szanse na prawo jazdy? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.06.08, 23:23 Osrodek ok i nauka na poziomie, właściciel ma fioła na punkcie jakośći szkolenia wdraża nowe technologie itp...Instruktorzy fajni i uczą... Mogę polecić...Tylko że ja szesc razy zdawałem wewnętrzny teoretyczny..Nie miałem zapału do nauki :-) ale państwowy za pierwszym razem... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rudik Re: Gdzie masz największe szanse na prawo jazdy? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.11.08, 22:53 Ja właśnie tam skończyłem kurs i w piątek zdałem egzamin.Mogę się pochwalić że pan egzaminator M. pytał w której szkole tak dobrze szkolą ?Plus naprawdę jest godny polecenia a ztego co wiem został wybrany przez prawko.pl jako jedyny w Cz-wie gdzie prawko.pl daje gwarancję zdania egzaminu.Pozdrawiam pana Darka D.;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rudik Re: Gdzie masz największe szanse na prawo jazdy? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.11.08, 23:03 oczywiscie piszę o PLUSie Al.NMP 29 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: edzio Re: Gdzie masz największe szanse na prawo jazdy? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.04.08, 20:58 PLUSA nie znam ale znam za to REFLEX. mogę polecić bo ja się nie zawiodłem. Wszystko jak należy, bez zbędnych nerwów i jedna bardzo fajna rzecz to to że jeździ się wszystkimi autami które są na egzaminie. Ja jeżdziłem większość na nowej corsie ale smiałem też jazdy na starej i na micrze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maras Re: Gdzie masz największe szanse na prawo jazdy? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.04.08, 13:40 Jaki jest instruktor Darek z Artisu??? Dobrze uczy??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MM Re: Gdzie masz największe szanse na prawo jazdy? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.05.08, 18:47 Polecam MOT-MAR przy Daszyńskiego. Prowadzi go człowiek cierpliwy do granic możliwości ;) Nawet jak fatalnie na początku jeździsz to nie krzyczy, nie wyzywa, opanowany do granic możliwości ;p Pozdrowienia dla p.Mariusza ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Angelika Re: Gdzie masz największe szanse na prawo jazdy? IP: *.100.inds.pl 07.05.08, 15:38 Wszystkim polecam OSK Auto-STOP ul Wolności obok placu Czerwonego. Trafiłam tam z polecenia koleżanki i jestem bardzo zadowolona. Godziny zajęć dopasowane do potrzeb kursantów. Mila atmosfera. Do wyboru dwa samochody: opel corsa i nissan micra, bezstresowo, wysoka kultura i pełny szacunek dla klienta, zwłaszcza u pana Darka tzn właściciela ośrodka. Wiem co pisze bo zaliczyłam cały kurs, a egzamin zdałam za pierwszym razem. Moje koleżanki którym poleciłam ośrodek tez są zadowolone. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rozbawiony Re: Gdzie masz największe szanse na prawo jazdy? IP: *.com.pl 08.05.08, 15:17 auto - stop znaczy krzory i stop wpomniany pan dariusz zaliczyl tez chyba cos wiecej np kursantke bo piejesz frendoskom tez chyba dobrze bylo corsa i micra sa podstawa by sie na rynku utrzymac mniej filozofji dziecko Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qwe Re: Gdzie masz największe szanse na prawo jazdy? IP: 193.93.91.* 11.05.08, 18:03 s6.gladiatus.onet.pl/game/c.php?uid=113314 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ona Re: Gdzie masz największe szanse na prawo jazdy? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.05.08, 19:29 Ja chcę się zapisać do : Abes, Format albo GrandeJazda (NMP 5), co najlepiej? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ami Re: Gdzie masz największe szanse na prawo jazdy? IP: *.zimorowicza.trustnet.pl 12.05.08, 08:15 A ja zastanawiam sie nad OSK Szostek, może ktoś chodził tam na kurs i może podzielić się opinią? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Julie1789 Re: Gdzie masz największe szanse na prawo jazdy? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.08, 23:28 Ja mogę polecić FORMAT - teoria dość szybko, ciekawie i w dowolnych godzinach. Jazdy - może nazwisk nie będę podawać, ale panowie z zielonej corsy D i czerwonej micry są świetni :) Jeździłam z oboma, prawko zdałam. Atmosfera super, dobry kontakt z instruktorem, jazdy świetne, a jak nauczysz się podjeżdżać pod górkę na placu Formatu, żadna inna nie będzie Ci straszna :D Do Abesu nie chodziłam, ale słyszałam od koleżanki - nerwówka, darcie się, głupie, złośliwe komentarze, dopraszanie się o jazdy. Podobno jednemu z instruktorów Abesu zdarzało się, że kursantka z płaczem wysiadał z auta na środku skrzyżowania (ale to tylko zasłyszane) Do jednego z moich instruktorów a zaś przyszło sporo osób z Abesu właśnie i jedna z tych osób (kilka już oblanych egzaminów) na pierwszych jazdach dodatkowych uczyła się... jeździć prosto. No comment. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: romeo Re: Gdzie masz największe szanse na prawo jazdy? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.02.11, 11:41 Ja też polecam format - pełny profesjonalizm Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: L-MAX Re: Gdzie masz największe szanse na prawo jazdy? IP: *.cdma.centertel.pl 23.02.11, 11:25 Ośrodek szkolenia kierowców L-MAX zaprasza na kursy nauki jazdy kat B w promocyjnej cenie 900zł! Dodatkowo w cenie materiały edukacyjne. Dla osób bezrobotnych - możliwość dofinansowania kursu z Urzędu Pracy! Zapraszamy do zapoznania się z naszą ofertą! nr kontaktowy 517 052 062 :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anulka Re: Gdzie masz największe szanse na prawo jazdy? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.06.08, 23:29 Najlepiej zapisz sie do plusa al.29...Zobacz opinie ,a ja mogę powiedzieć że to naprawdę profesjonalna szkołe jazdy...Zresztą wykłady prowadzi policjant...To i mandatów może nie będziesz płacił. ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kaś Re: Gdzie masz największe szanse na prawo jazdy? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.05.08, 16:08 Jeździłam u p. Wróbla w L-Max. Dzisiaj zdałam egzamin, za pierwszym razem - to chyba mówi samo za siebie :) Odpowiedz Link Zgłoś
agas86 Re: Gdzie masz największe szanse na prawo jazdy? 16.05.08, 16:15 a u kogo Kaś zdawałaś egzamin?? z jakim egzaminatorem ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: abc Re: Gdzie masz największe szanse na prawo jazdy? IP: 89.174.23.* 27.05.08, 15:52 A moj znajomy jezdził u Wrobla i oblał za 1. razem:) L-MAX ahhh ta ich zdawalnosc na poziomie 25%:))) pozazdroscic:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zon Re: Gdzie masz największe szanse na prawo jazdy? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.03.10, 22:08 A u Ciebie jaka jest zdawalniość cwaniaczku... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grea Re: Gdzie masz największe szanse na prawo jazdy? IP: *.xdsl.centertel.pl 23.07.08, 20:55 jeździlam u pana Z.W. i oblałam już 4 razy.to mówi samo za siebie;p Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kaś Re: Gdzie masz największe szanse na prawo jazdy? IP: *.realestate.net.pl 14.04.09, 16:40 nie pamiętam nazwiska egzaminatora, bardzo sympatyczny facet. grea... to mówi samo za siebie, ale nie o instruktorze, a o Twoich umiejętnościach kierowcy :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Gdzie masz największe szanse na prawo jazdy? IP: 195.117.70.* 28.05.08, 11:32 Polecam Tempo, najepsza szkoła w mieście. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cherlok szolms Re: Gdzie masz największe szanse na prawo jazdy? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.06.08, 20:49 ja pierdykam! ale KRYPTOREKLAMA tego STARTA. ludzie jak sypiecie sobie cukier na forum to chociaż róbcie to z różnych miejsc bo numer IP ciągle ten sam macie. MATKO ale ŻENADA!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Gdzie masz największe szanse na prawo jazdy? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.06.08, 16:57 A co sadzicie o OSK Pluta 2 Aleja NMP 35?? Odpowiedz Link Zgłoś
mania194 Re: Gdzie masz największe szanse na prawo jazdy? 18.06.08, 23:21 sczerze polecam OSK Roberta Pluty i jest to jeden z najporządniejszych ośrodków w tym mieście! wiem co mówię, chodzilam do nich na jazdy doszkalające w zeszłym roku,a zdałam za 5 razem....jeździłam i z Panem Robertem-profesjonalny gosciu,aczkolwiek nieco słuzbista, byłby z niego rasowy egzaminator:D ale profesjonalny jak mało kto. trzeba też przyznać ze dba o opinie swojego OSK. O Ile sie nie mylę, ten osk nalezał do pana Nowaka-dlatego taki porządny:D a propo miałam przyjemność jeździć ze świetnym Sławkiem Śpiewakiem,którego już niestety nie ma...zawsze będę go miło wspominać...byłam już bardzo zrezygnowana z tym prawkiem, Sławuś pomógł mi uwierzyć ze KAżdy może:) takiego instruktora nigdzie już nie będzie...no i dzięki niemu zdałam. zawsze będę sie oglądać za jego corsą...moich znajomych wysyłam tylko do Pluty:D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: risk Re: Gdzie masz największe szanse na prawo jazdy? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.12.09, 16:08 nie polecam;/ są lepsi instruktorzy w naszym miescie którzy tłumacza co sa dzieje na drogach nic nie mówia o skrzyzowaniach ; Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: robi Re: Gdzie masz największe szanse na prawo jazdy? IP: *.54.169.54.tvksmp.pl 18.01.09, 16:18 Zgadza sie sam masz coś podobego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jaga Re: Gdzie masz największe szanse na prawo jazdy? IP: *.sfc.pl 12.06.08, 22:17 Polecam Niezłą Jazdę!!! Współpracuje z Grande Jazdą, która również jest świetna. Dobra teoria, później kompetentne jazdy w godzinach pasujących kursantom. Instruktorzy cierpliwi, ale i wymagający (to bardzo duży + ). Zdałam za pierwszym! :)Naprawdę polecam, prawko w jednej z tych szkół to prawdziwa przyjemność! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxxxx Re: Gdzie masz największe szanse na prawo jazdy? IP: *.ludowa.netcominternet.pl 18.02.09, 23:57 prawie wszyscy z tych osk pisza sobie piekne opinie a komus brudza zenada!!!!!! jakie to ku... wszystko doskonale Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: natalka Re: Gdzie masz największe szanse na prawo jazdy? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.06.08, 20:22 A gdzie znajduje się Niezła Jazda ? Jaka cena? Myślę nad Grande Jazda - ale wiem że maja tam tylko kursy popoludniowe. A zalezy mi żeby było około poludnia:( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jaga Re: Gdzie masz największe szanse na prawo jazdy? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.08.08, 11:17 W niezłej Jeździe masz kurs teoretyczny i praktyczny w godzinach w których Ci pasuje tj w godzinach kiedy szkoła jazdy jest czynna. Naprawdę polecam tę szkołę jazy!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marta Re: Gdzie masz największe szanse na prawo jazdy? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.06.08, 14:03 jesli kurs na prawo jazdy to tylko w "refleksie" ja wczoraj zdałam egzamin za pierwszym razem!!!! szkoła na prawdę super!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lilijka_21 Re: Gdzie masz największe szanse na prawo jazdy? IP: *.rev.masterkom.pl 26.06.08, 23:58 Czy ktos z Was robil lub tez robi prawko w ośrodku „Niezła Jazda” bądź w innym ośrodku, gdzie właścicielem jest p. Tadeusz Kręcisz?? Jeśli ktoś mógłby mi cos powiedzieć z własnego doświadczenia o jednym z tych ośrodków, to piszcie proszę. Z gory dzieki! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ahahan Re: Gdzie masz największe szanse na prawo jazdy? IP: 80.54.170.* 01.07.08, 19:26 Mam zamiar isc na kurs ale co wybrac ABES czy Drive-car ??? co polecacie Odpowiedz Link Zgłoś