Gość: to_chyba_ja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.08.07, 21:39 Orientujecie się może, ile mogę dać pieniędzy mojemu siostrzeńcowi w dniu ślubu? Tak, aby nie było ani za mało, ani za dużo... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: władzio siekira Re: ślub IP: 195.205.202.* 11.08.07, 21:56 TO chyba ja! Tak właśnie powinnaś powiedziedz: To chyba ja wiem, najlepiej na ile mnie stać, żeby dać. Jak ci powiem daj 10000 to dasz bo ja bym dał . Dla mnie to ani nie za duzo , ani nie za mało Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dominosonia Re: ślub IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.08.07, 00:40 teraz za osobę płaci się ok.170 zł w knajpie. Jeśli idziesz z mężem to minimum 500 zł. Nie wypada mniej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: V Re: ślub IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.08.07, 08:44 Każdy daje tyle, na ile go stać !!!! Przecież to nie twoja wina, że ktoś cię zaprosił na ślub i chyba ten ktoś musi liczyć się z tym, że wesele z prezentów i tak mu się nie zwróci. Jeśli 1000 zł to cała twoja pensja to bez przesady, żebyś dawał ją komuś z okazji wesela ... Odpowiedz Link Zgłoś