Gość: Desperatka IP: 80.54.174.* 24.08.07, 19:45 Proszę o pomoc!Gdzie najtańszy notariusz w Częstochowie.Mam zamiar wziąć kredyt na mieszkanie a nie mam dużo gotówki:( Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: gość Re: Notariusz!!! IP: *.146.bloklan.org 24.08.07, 22:03 Przykro mi ale obojętnie gdzie trafisz stawka jest taka sama jakiś tam procent od wartości mieszkania. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Desperatka Re: Notariusz!!! IP: 80.54.174.* 26.08.07, 09:41 Jutro już poniedziałek,muszę zacząć szukać notariusza,pomóżcie!Ile bierze notariusz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ozga Re: Notariusz!!! IP: 217.98.38.* 26.08.07, 12:29 mozesz podejsc lub zadzwonic do jakiegos notariusza, ale i tak Ci kazdy zawoła maksymalna stawke, zadzonisz to sie dowiesz ile Cie to bedzie kosztowac Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jazzman Re: Notariusz!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.08.07, 15:33 wszystko zalezy od wartosci mieszkania, wejdz tak jak Ci radza do jednego popros o wyliczenie kosztow ,podziekuj i do drugiego to samo.Mnie udalo sie dzieki temu zaoszczedzic ok.1500zl(ale kwota generalnie byla spora)/jest ich jeden za drugim na Dabrowskiego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aniazikom Re: Notariusz!!! IP: *.centertel.pl 26.08.07, 17:30 absolutnie nie polecam nikogo z Czestochowy zdzieraja ostatni grosz serdecznie polecam Olesno ul.Sądowa są o połowe tańsi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Przemo Re: Notariusz!!! IP: *.streamcn.pl 26.08.07, 18:35 Nie wiem ile teraz biorą,ale raczej to jest taka sama stawka.Ja kupując mieszkanie za 120 tys. wszystkich kosztów u notariusza miałem 5200zł,ale to było rok temu.Oczywiście jeżeli bieżesz kredyt to więcej Cię to będzie kosztować,bo musi być rzeczoznawca,i jakieś inne opłaty.Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś