Gość: Marcia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.08.07, 19:39 jak myslicie, czy jest szansa na pracę w jakimś banku w Częstochowie, czy tylko po znajomościach?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nieistotne74 Re: praca w banku????? 27.08.07, 20:06 jasne... ostatnio szukaliśmy pracowników...ale mało kto chce pracować, ...wystarczy czytać ogłoszenia o pracę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Menel Re: praca w banku????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.08.07, 20:17 NO wlasnie mi tez sie wydaje, ze co jakis czas sa ogloszenia o pracy w bankach-tyle ze nie wiem czy slusznie ale chyba zarobki na poczatku sa nie wspolmiernie wysokie do obowiazkow i odpowiedzialnosci jaka sie z tym wiaze. Czy kto sprobuje wyprowadzic mnie z bledu? Czyli 900 zl na reke? np: w takim Polbanku czy Millenium? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mati Re: praca w banku????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.08.07, 23:24 Na poczatek min socjalne + premia Już lepiej płaca w SKOKach Wogóle teraz zeby zaczynać prace w banku "od zera" trzeba miec sporo samozaparcia i kogoś kto przez ten poczatkowy czas bedzie sponsorował :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iza Re: praca w banku????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.08.07, 22:34 probuje wejsc na strone z tego linka i nie moge. Chyba watek zostal skasowany dlatego nie mozna wejsc. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marcia Re: praca w banku????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.09.07, 16:27 tak, rzeczywiscie płacą w bankach na początku jakieś 800-1000(max) na rękę i czasem dodatki (premie) np od "zdobycia" klienta :) Ale czy tak chętnie zatrudniają takich "ludzi z ulicy" (po prostu obcych) to nie wiem... Odpowiedz Link Zgłoś