Dodaj do ulubionych

dr Dariusz Nowak z Lisinca

28.08.07, 13:18
Czy ktoś zna dr Nowaka z Lisinca??
Jakieś opinie na jego temat???
Obserwuj wątek
    • mrj77 Re: dr Dariusz Nowak z Lisinca 25.09.07, 11:31
      nie wiem, czy zajrzysz tu jeszcze - dopiero teraz trafiłam na to pytanie
      jestem pacjentką dr Nowaka (moja siostra, teściowa i sąsiadka też :D) od 4 lat,
      mam niewielkie porównanie (zresztą zawsze trafiałam na fajnych lekarzy), ale
      prowadził moje dwie ciąże, przy porodzie był za darmo (mimo, że nie był szybki i
      łatwy - musiał specjalnie przyjechać), na ginekologii (zabieg u teściowej)
      opieka była super, chodził, pytał - słowem naprawdę interesował się pacjentką
      (bez dodatkowych kosztów), ma swoje usg, gabinet dwupokojowy (daje to większą
      intymność niż parawan), otwarty na pytania (moje bywają bardzo niewygodne dla
      lekarzy, ale nigdy nawet się nie skrzywił przy odpowiedzi), mnie lekarze nie
      przeszkadzają, ale teściowa zawsze jest skrępowana u ginekologa - u niego mówi,
      że czuje się jak u internisty, jakby tylko gardło oglądał :), stopnia fachowości
      nie potrafię ocenić, bo lekarzem nie jestem, ale u mnie się sprawdził
      (szczególnie, że słucha, co do niego mówię, gdy chwilowo fakty zdają się
      przeczyć moim słowom np. pierwsza ciąża zagrożona - leki na podtrzymanie i
      leżenie plackiem niemal; druga ciąża bez zarzutu - trzymał rękę na pulsie, ale
      nie faszerował mnie tonami leków - na wszelki wypadek, bo wtedy tak było -
      przyczyna ustała, więc jedynie monitorował, czy nie pojawia się znowu -
      oczywiście ustalił strategię ze mną, co gdyby nagle...; acha i jeszcze jedno: w
      nagłych wypadkach: w ciąży spałam ze schodów, a sąsiadka dostała krwotoku -
      przyjął nas po jednym telefonie, niemal natychmiast mimo, że to nie był jego
      dzień wizyt (w ogóle sobota popołudniu), i nie zrobił tego na publicznym
      sprzęcie (ja akurat wysoko cenię uczciwość)
      to tyle, jak masz jeszcze jakieś pytania pytaj
      być może są inne opinie o tym lekarzu, moja jest taka
      pozdrawiam
    • moni-ka23 Re: dr Dariusz Nowak z Lisinca 22.11.07, 17:51
      witam.ma ktos adres nr tel i godziny przyjec dr Nowaka?
      • mrj77 Re: dr Dariusz Nowak z Lisinca 22.11.07, 22:34
        Podhalańska 15
        do gabinetu: 3628859
        przyjmuje: wtorek, czwartek 17.00-19.00 (wizyty umawiane telefonicznie pod nr
        tel na gabinet)
        no chyba że ostatnio coś się zmieniło
        acha: telefony w gabinecie odbiera kobieta (wspólny telefon z gabinetem
        kosmetycznym) i ona umawia na wizytę

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka