Gość: mekintosz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.08.07, 15:07 I stało sie...Don kichot zmierza ku koncowi:):) www.czestochowa.pl/ckw/ogloszenie/pl/ Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: mekintosz Re: DON kiszka***** KONIEC**** meliny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.08.07, 15:12 Mnie tylko szkoda bedzie OKFU:(:(:(i tych bramkarzy z kiszki,bo pojda na bezrobocie,i nie beda mieli kogo naparzac ani nie beda mieli okazji wrzucac specyfików do piwa> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xx Re: DON kiszka***** KONIEC**** meliny IP: *.icis.pcz.pl 30.08.07, 17:41 Nie wiadomo jak szybko ta inwestycja powstanie, chociaz szanse sa duze bo w duzym stopniu kase ma dac UE. Jesli chodzi o OKF, to mam nadzieje ze w nowym Centrum znajdzie sie miejsce na nowy OKF. Inwestycja jest jak najbardziej potzrebna - bedzie chociazby miejsce na organizacje wiekszych koncertow w porzadnych warunkach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: DON kiszka***** KONIEC**** meliny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.08.07, 17:51 hehe ciekawe tylko gdzie te wszytskie dzi*** beda naciagac kolesi na drinole.. pewnie w dupo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: becia Re: DON kiszka***** KONIEC**** meliny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.08.07, 17:56 jesteście naprawdę chorzy!jak się komuś nie podoba to do dk nie chodzi i tyle, nikt nikogo nie zmusza i nie rozumiem dlaczego tak się cieszycie?to tak fajnie że nie będzie w tym mieście gdzie iść potańczyć?jak ktoś się puszcza to NAPRAWDĘ nie musi tego robić w dk...może nie wszyscy chcą chodzić na apel pod JG czy słuchać maszy w alejach!co za ludzie tu żyją!!!co za popie..ne miasto! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xx Re: DON kiszka***** KONIEC**** meliny IP: *.icis.pcz.pl 30.08.07, 18:03 Ja sie nie ciesze z tego ze nie bedzie tam DK. Ale to miejsce zasluguje zeby tam bylo cos fajnego, porzadnego, co bedzie sluzyc calemu miastu - no i przynosic miastu czyli nam wszystkim dochody. W Czestochowie brakuje naprawde dobrego hotelu (4, 5 gwiazdek), nie ma centrum kongresowego czy sali widowiskowej. Ten obiekt ma spelniac taka wlasnie role. Na miejsce do tanca znajdzie sie cos innego albo ktos wybuduje inny obiekt, skoro jest to taka dochodowa sprawa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xx -- IP: *.icis.pcz.pl 30.08.07, 18:04 Ja sie nie ciesze z tego ze nie bedzie tam DK. Ale to miejsce zasluguje zeby tam bylo cos fajnego, porzadnego, co bedzie sluzyc calemu miastu - no i przynosic miastu czyli nam wszystkim dochody. W Czestochowie brakuje naprawde dobrego hotelu (4, 5 gwiazdek), nie ma centrum kongresowego czy sali widowiskowej. Ten obiekt ma spelniac taka wlasnie role. Na miejsce do tanca znajdzie sie cos innego albo ktos wybuduje inny obiekt, skoro jest to taka dochodowa sprawa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: z Re: DON kiszka***** KONIEC**** meliny IP: 80.48.49.* 30.08.07, 18:36 nareszczie koniec tego burdelu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Merry Re: DON kiszka***** KONIEC**** meliny IP: *.streamcn.pl 30.08.07, 18:44 Ja tam też się cieszę że zamkną don kichota. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: liki Re: DON kiszka***** KONIEC**** meliny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.08.07, 21:32 ciekawe gdzie te wszystkie prochy wlaścic...ciel poprzenosi, w jakim nastepnym lokalu podosypuja dzieciakom prochy.. no chyba , ze w koncu kiedys policja zareaguje na apel , któregos z rodziców, ale jakos wierzyć mi się nie chce Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jasmina Re: DON kiszka***** KONIEC**** meliny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.08.07, 09:12 Jak się nie podoba to po co tam chodzicie?Ja tam lubię chodzić do DK, bo lubię tańczyć, a do tego spotykam tam sporo znajomych, którzy też tam chodzą i to od lat!Z częstochowskich dyskotek jest chyba najfajniejsza!A wiem co mówię bo chodzę też do Genesis i byłam w Depo ale tam nie dopowiada mi muzyka i dużo małolatów!Nie mówię, że jest to jakaś rewelacja, ale ma swój klimat!Mnie jak się gdześ nie podoba to tam nie chodzę!I nie krytykuję!Niech każdy patrzy na siebie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: spławik Re: DON kiszka***** KONIEC**** meliny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.08.07, 12:04 Centrum wystawiennicze,sale widowiskowe,turystyka businessowa ok,ale gdzie my częstochowianie mamy się bawić???? Poza tym spoko,bo pewnie jeszcze sporo wody w rzece upłynie tym bardziej że czynsz jaki płaci własciciel don kichota jest kolosalny a miasto nie tak szybko z tego pewnie chciałoby zrezygnować więc pewnie jeszcze sporo weekendów przed nami:) A pewnie i w tym nowym obiekcie miejsce na donka się znajdzie:) I naprawdę w jakim my mieście żyjemy?Uważacie że będzie tak fajnie jak nam wszystkie lokale pozamykają i zrobią tam "centra jakieś tam"??A tak się wlasnie na to zanosi.Wszystkim przeszkadza że się ludzie dobrze bawią?A najbardziej zacieraja ręce ci co nigdzie nie chodzą!!!Bo w końcu innym też może się pogorszy,ale fajnie nie? Nic dziwnego że kupa młodych ludzi ucieka z Częstochowy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: truflarzo Re: DON kiszka***** KONIEC**** meliny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.08.07, 12:05 To gdzie tacy ludzie jak ten z linka poniżej będą mogli się podziać? Przecież Genesis i Depo nie będą w stanie przyjąć wszystkich. youtube.com/watch?v=elzWRUjuFxo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kaśka Re: DON kiszka***** KONIEC**** meliny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.08.07, 12:18 bo w Częstochowie liczy się tylko JG i pielgrzymi a my miszkańcy jesteśmy tylko dodtkiem i nikt się z nami nie liczy,nie chodzę do don kichota ale jestem przeciwna żeby zamykali takie lokale bo niby dlaczego?to że ja nie chodze nie znaczy że inni nie mają się dobrze bawić a wiem że tam sporo ludzi chodzi więc może tak pomyślec zanim ostatni młody częstochowianin da drapaka z tego nudnego miasta Odpowiedz Link Zgłoś