Gość: mmm-3 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.09.07, 14:55 Proszę o opinie na temat założenia wkładki MIRENA. Zastanawiam się nad tą metodą antykoncepcji. Jest do polecenia czy pozostać przy doustnych środkach? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kobieta Re: do kobiet IP: *.range86-151.btcentralplus.com 09.09.07, 15:52 jak już urodziłaś- zakładaj, ja mam i sobie bardzo chwale. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mmm-3 Re: do kobiet IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.09.07, 20:19 mam jedno dziecko i nie planuję następnych. Natomiast naczytałam się na internecie i trochę sie boję skutków ubocznych typu bolesne i bardziej obfite bóle menstruacyjne, czy wyczuwalna nitka coś dla mnie wg nie do przyjęcia. Wyczuwalny mogę mieć tampon a jego nie polecają przy spirali. Wiem że zawsze są plusy i minusy ale chcę zebrać jak najwięcej informacji z różnych źródeł, tak dla porównania. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lekarz Re: do kobiet IP: *.datahighways.de 09.09.07, 20:32 Jeżeli łykasz sperme to pozostań przy doustnych środkach :-) Odpowiedz Link Zgłoś