Gość: Olo IP: *.adsl.inetia.pl 12.09.07, 16:50 Potrzebuje dobrego lakiernika samochodowego,proszę o namiary i z góry dziękuje. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Marcin Re: Dobry lakiernik samochodowy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.09.07, 17:20 gdzie ten Pan ma zaklad badz gdzie maluje dokladnie samochody?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Olo Re: Dobry lakiernik samochodowy IP: *.adsl.inetia.pl 13.09.07, 11:58 Dzięki bardzo,może znacie jeszcze kogoś? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: icco Re: Dobry lakiernik samochodowy IP: *.adsl.inetia.pl 13.09.07, 12:12 Na rędzińskiej (za biedronką przy zjeździe na kielce) jest bardzo dobry lakiernik. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: K2 Re: Dobry lakiernik samochodowy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.09.07, 12:29 W kusiętach jest bardzo dobry lakiernik (tanio bierze bo około 250zł od elementu). Kur4cze niepamiętam za bardzo ale ma chyba jakoś na imię Włodek czy Wiesław (niepamiętam dokładnie) ale almerkę mi pięknie wyklepał;) i pomalował po stłuczce;) Odpowiedz Link Zgłoś
piorun51 Re: Dobry lakiernik samochodowy 13.09.07, 13:08 Z tego co mi wiadomo prawie wiekszość lakiernikow liczy sobie za element 250zł tylko u p. Marszałka elemen kosztuje 600zł jest zakLad blacharsko lakierniczy przy ul Zciszańskiej po prawej stronie przed przejazdem . jest zakład przy ulicy Kaszubskiej 54 od ul Wręczyckiej w prawo te załady Ci polecam napewno frumowicze dadzą Ci sporo namiarów bedziesz miał dylemat do jakiego warsztatu jechać? Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: as Re: Dobry lakiernik samochodowy IP: *.21.pl 13.09.07, 15:59 Wiekszosc lakierników to liczy sobie za element 300zl i wgorę a ponizej 300zl to sa ale dzady a nie lakiernicy wiem niestety to z doświadczenia:( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piotrek K Re: Dobry lakiernik samochodowy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.09.07, 16:22 Pan Rafal ma zaklad przy u;icy Kutrzeby 6/8 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piotrek K Re: Dobry lakiernik samochodowy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.09.07, 16:23 SorkA NIE PRZY kUTRZEBY TYLKO PRZY kRUCZKOWSKIEGO W BOK OD wARSZAWSKIEJ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Olo Re: Dobry lakiernik samochodowy IP: *.adsl.inetia.pl 17.09.07, 16:17 Dziękuje bardzo za te namiary,jak skorzystam z usług któregoś z tych lakierników to wyrażę swoją opinię o jego pracy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piorun51 Re: Dobry lakiernik samochodowy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.09.07, 15:01 Witam Do "as' zadałem sobie trud i pojechałem do swojego lakiernika przy ul Kaszubskiej. Jakie było moje zdziwienie gdy "mój"lakiernik powiedział mi kwotę od 230 -250 zł za element Górna granica jest zależna od wielkości zniszczenia a zapewniam Cię ze nie jest dziadem Moze Ty jeżdzisz do dziadów i zdzierają z Ciebie skórę masz wypasioną brykę to bulisz po 300 stówki Jedż do szanującego się lakiernika to zapłacisz jednakową cene czy to będzie Merol czy Maluszek właśnie ja do takiego jeżdzę od lat Pzdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: def Re: Dobry lakiernik samochodowy IP: 83.2.140.* 22.09.07, 16:07 Dobry i bardzo tani lakiernik jest w Srocku. Bierze od elementu 150 zl (wieksze takie jak dach 200). Kilka dni temu odebralem od niego auto i naprawde jestem bardzo zadowolony. Myslalem ze za taka cene to bedzie zrobione na "odwal sie" ale naprawde bardzo milo sie zaskoczylem. Dodam ze malowalem prawie polowe auta. Polecam goscia bo warto. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adamo Re: Dobry lakiernik samochodowy IP: *.man.czest.pl 22.09.07, 21:07 Polecam warsztat na Wazów 62a(na stradomiu) Trojanowski Andrzej. Blacharstwo i lakiernictwo.Byłem kientem kilka razy i jest OK jeżeli chodzi o wykonawstwo i ceny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pop Re: Dobry lakiernik samochodowy IP: *.adsl.inetia.pl 26.09.07, 15:00 A co myślicie o lakierniku z ul. Jesiennej? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Olo Re: Dobry lakiernik samochodowy IP: *.adsl.inetia.pl 29.09.07, 10:05 A czy zawsze trzeba malować cały element jesli slady rdzy są bardzo małe? czy można równie dobrze i taniej(a może równie dobrze)usunąc rdze z danego miejsca i tylko to miejsce pomalować,oczywiście tak aby niebyło widać miejsca naprawy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piorun51 Re: Dobry lakiernik samochodowy IP: *.cable.mindspring.com 29.09.07, 10:11 Wiesz co? lepiej jedź z tym rzęchem od razu na złomowisko, taniej i ekologicznie. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Olo Re: Dobry lakiernik samochodowy IP: *.adsl.inetia.pl 29.09.07, 11:32 Jasne cwaniaczku tylko prześlij mi kasę na konto na nowszy samochód. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piorun51 Re: Dobry lakiernik samochodowy IP: *.desync.com 29.09.07, 12:26 Nowszy to już miałeś ćwoku... teraz to rower albo autobusik..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: loko Re: Dobry lakiernik samochodowy IP: *.flatpla.net 30.09.07, 12:48 Olo-jeśli to nie jest metalik a zwykły lakier to pewnie nie trzeba malować całego elementu(choć tak jest najlepiej). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lakiernik Re: Dobry lakiernik samochodowy IP: 80.48.49.* 30.09.07, 14:47 Jak nie caly jak caly głąby z was sa i tyle >> www.spieshecker.pl/portal/?page=GU-0.5_Local_Home_Page << Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: loko Re: Dobry lakiernik samochodowy IP: *.flatpla.net 30.09.07, 16:11 Jesteś lakiernikiem czy tylko chcesz tym linkiem robić darmową reklamę,bo niewiem co on wnosi do dyskusji-jak chcesz pomóc to mów konkretnie a nie obrażaj innych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mis Re: Dobry lakiernik samochodowy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.09.07, 17:14 W Kusiętach 14km od Częstochowy. Jak jedziesz od strony Olsztyna w stronę Kusiąt . I jak widzisz tabliczkę z napisem ,,KUSIĘTA" to jeszcze jakieś 300m i zobaczysz tabliczkę z napisem firmy ,,AUTO-LAKIR" skręcasz w prawo 50m jedziesz i jesteś na miejscu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mis Re: Dobry lakiernik samochodowy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.09.07, 17:14 W Kusiętach 14km od Częstochowy. Jak jedziesz od strony Olsztyna w stronę Kusiąt . I jak widzisz tabliczkę z napisem ,,KUSIĘTA" to jeszcze jakieś 300m i zobaczysz tabliczkę z napisem firmy ,,AUTO-LAKIR" skręcasz w prawo 50m jedziesz i jesteś na miejscu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Olo Re: Dobry lakiernik samochodowy IP: *.adsl.inetia.pl 02.10.07, 20:41 Jeszcze raz dzieki bardzo za pomoc,pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
piorun51 Re: Dobry lakiernik samochodowy 03.10.07, 17:54 Witam Olo ja zawszę się loguję jakiś pajac podszywa się pod mój nick jest taka łachudra która to robi nagminnie podszywając się pod różne nicki na różnych forach. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś