Dodaj do ulubionych

Dobry lakiernik samochodowy

IP: *.adsl.inetia.pl 12.09.07, 16:50
Potrzebuje dobrego lakiernika samochodowego,proszę o namiary i z
góry dziękuje.
Obserwuj wątek
    • Gość: Marcin Re: Dobry lakiernik samochodowy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.09.07, 17:20
      gdzie ten Pan ma zaklad badz gdzie maluje dokladnie samochody??
      • Gość: Olo Re: Dobry lakiernik samochodowy IP: *.adsl.inetia.pl 13.09.07, 11:58
        Dzięki bardzo,może znacie jeszcze kogoś?
        • Gość: icco Re: Dobry lakiernik samochodowy IP: *.adsl.inetia.pl 13.09.07, 12:12
          Na rędzińskiej (za biedronką przy zjeździe na kielce) jest bardzo dobry lakiernik.
          • Gość: K2 Re: Dobry lakiernik samochodowy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.09.07, 12:29
            W kusiętach jest bardzo dobry lakiernik (tanio bierze bo około 250zł
            od elementu). Kur4cze niepamiętam za bardzo ale ma chyba jakoś na
            imię Włodek czy Wiesław (niepamiętam dokładnie) ale almerkę mi
            pięknie wyklepał;) i pomalował po stłuczce;)
            • piorun51 Re: Dobry lakiernik samochodowy 13.09.07, 13:08
              Z tego co mi wiadomo prawie wiekszość lakiernikow liczy sobie za
              element 250zł tylko u p. Marszałka elemen kosztuje 600zł
              jest zakLad blacharsko lakierniczy przy ul Zciszańskiej po prawej
              stronie przed przejazdem .
              jest zakład przy ulicy Kaszubskiej 54 od ul Wręczyckiej w prawo
              te załady Ci polecam
              napewno frumowicze dadzą Ci sporo namiarów bedziesz miał dylemat do
              jakiego warsztatu jechać?
              Pozdrawiam
              • Gość: as Re: Dobry lakiernik samochodowy IP: *.21.pl 13.09.07, 15:59
                Wiekszosc lakierników to liczy sobie za element 300zl i wgorę a
                ponizej 300zl to sa ale dzady a nie lakiernicy wiem niestety to z
                doświadczenia:(
                • Gość: Piotrek K Re: Dobry lakiernik samochodowy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.09.07, 16:22
                  Pan Rafal ma zaklad przy u;icy Kutrzeby 6/8
                  • Gość: Piotrek K Re: Dobry lakiernik samochodowy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.09.07, 16:23
                    SorkA NIE PRZY kUTRZEBY TYLKO PRZY kRUCZKOWSKIEGO W BOK OD
                    wARSZAWSKIEJ
                    • Gość: Olo Re: Dobry lakiernik samochodowy IP: *.adsl.inetia.pl 17.09.07, 16:17
                      Dziękuje bardzo za te namiary,jak skorzystam z usług któregoś z tych
                      lakierników to wyrażę swoją opinię o jego pracy.
                • Gość: piorun51 Re: Dobry lakiernik samochodowy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.09.07, 15:01
                  Witam
                  Do "as' zadałem sobie trud i pojechałem do swojego lakiernika przy
                  ul Kaszubskiej. Jakie było moje zdziwienie gdy "mój"lakiernik
                  powiedział mi kwotę od 230 -250 zł za element
                  Górna granica jest zależna od wielkości zniszczenia a zapewniam Cię
                  ze nie jest dziadem
                  Moze Ty jeżdzisz do dziadów i zdzierają z Ciebie skórę masz
                  wypasioną brykę to bulisz po 300 stówki
                  Jedż do szanującego się lakiernika to zapłacisz jednakową cene czy
                  to będzie Merol czy Maluszek właśnie ja do takiego jeżdzę od lat
                  Pzdrawiam

• Gość: def Re: Dobry lakiernik samochodowy IP: 83.2.140.* 22.09.07, 16:07
      Dobry i bardzo tani lakiernik jest w Srocku. Bierze od elementu 150
      zl (wieksze takie jak dach 200). Kilka dni temu odebralem od niego
      auto i naprawde jestem bardzo zadowolony. Myslalem ze za taka cene
      to bedzie zrobione na "odwal sie" ale naprawde bardzo milo sie
      zaskoczylem. Dodam ze malowalem prawie polowe auta. Polecam goscia
      bo warto.
      • Gość: adamo Re: Dobry lakiernik samochodowy IP: *.man.czest.pl 22.09.07, 21:07
        Polecam warsztat na Wazów 62a(na stradomiu) Trojanowski Andrzej. Blacharstwo i
        lakiernictwo.Byłem kientem kilka razy i jest OK jeżeli chodzi o wykonawstwo i ceny.
        • Gość: pop Re: Dobry lakiernik samochodowy IP: *.adsl.inetia.pl 26.09.07, 15:00
          A co myślicie o lakierniku z ul. Jesiennej?
          • Gość: Olo Re: Dobry lakiernik samochodowy IP: *.adsl.inetia.pl 29.09.07, 10:05
            A czy zawsze trzeba malować cały element jesli slady rdzy są bardzo
            małe? czy można równie dobrze i taniej(a może równie dobrze)usunąc
            rdze z danego miejsca i tylko to miejsce pomalować,oczywiście tak
            aby niebyło widać miejsca naprawy.
            • Gość: piorun51 Re: Dobry lakiernik samochodowy IP: *.cable.mindspring.com 29.09.07, 10:11
              Wiesz co? lepiej jedź z tym rzęchem od razu na złomowisko, taniej i
              ekologicznie. Pozdrawiam.
              • Gość: Olo Re: Dobry lakiernik samochodowy IP: *.adsl.inetia.pl 29.09.07, 11:32
                Jasne cwaniaczku tylko prześlij mi kasę na konto na nowszy samochód.
                • Gość: piorun51 Re: Dobry lakiernik samochodowy IP: *.desync.com 29.09.07, 12:26
                  Nowszy to już miałeś ćwoku... teraz to rower albo autobusik.....
    • Gość: loko Re: Dobry lakiernik samochodowy IP: *.flatpla.net 30.09.07, 12:48
      Olo-jeśli to nie jest metalik a zwykły lakier to pewnie nie trzeba malować całego elementu(choć tak jest najlepiej).
      • Gość: lakiernik Re: Dobry lakiernik samochodowy IP: 80.48.49.* 30.09.07, 14:47
        Jak nie caly jak caly głąby z was sa i tyle >>
        www.spieshecker.pl/portal/?page=GU-0.5_Local_Home_Page <<
        • Gość: loko Re: Dobry lakiernik samochodowy IP: *.flatpla.net 30.09.07, 16:11
          Jesteś lakiernikiem czy tylko chcesz tym linkiem robić darmową reklamę,bo niewiem co on wnosi do dyskusji-jak chcesz pomóc to mów konkretnie a nie obrażaj innych.
          • Gość: mis Re: Dobry lakiernik samochodowy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.09.07, 17:14
            W Kusiętach 14km od Częstochowy. Jak jedziesz od strony Olsztyna w stronę Kusiąt . I jak widzisz tabliczkę z napisem ,,KUSIĘTA" to jeszcze jakieś 300m i zobaczysz tabliczkę z napisem firmy ,,AUTO-LAKIR" skręcasz w prawo 50m jedziesz i jesteś na miejscu.
          • Gość: mis Re: Dobry lakiernik samochodowy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.09.07, 17:14
            W Kusiętach 14km od Częstochowy. Jak jedziesz od strony Olsztyna w stronę Kusiąt . I jak widzisz tabliczkę z napisem ,,KUSIĘTA" to jeszcze jakieś 300m i zobaczysz tabliczkę z napisem firmy ,,AUTO-LAKIR" skręcasz w prawo 50m jedziesz i jesteś na miejscu.
            • Gość: Olo Re: Dobry lakiernik samochodowy IP: *.adsl.inetia.pl 02.10.07, 20:41
              Jeszcze raz dzieki bardzo za pomoc,pozdrawiam.
              • piorun51 Re: Dobry lakiernik samochodowy 03.10.07, 17:54
                Witam
                Olo ja zawszę się loguję jakiś pajac podszywa się pod mój nick
                jest taka łachudra która to robi nagminnie podszywając się pod różne
                nicki na różnych forach.
                Pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka