Dodaj do ulubionych

urzad pracy pytanie?

IP: 195.205.202.* 19.09.07, 11:44
jestem zarejestrowana w urzedzie pracy w pazdzierniku mam
sie "odchaczyc" ale za tydzien wyjezdzam za granice czy powinnam to
zglosic do urzedu?
Obserwuj wątek
    • Gość: urzad pracy ! Re: urzad pracy pytanie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.09.07, 11:46
      Gość portalu: niewiedza napisał(a):

> jestem zarejestrowana w urzedzie pracy w pazdzierniku mam
      > sie "odchaczyc" ale za tydzien wyjezdzam za granice czy powinnam to
      > zglosic do urzedu?

Ty nieuku !
      Ja ci się zaraz "odchacze" buraczku jeden !!
      • Gość: :) Re: urzad pracy pytanie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.09.07, 11:56
        Oczywiscie musisz to zgłosić i "odchaczyć" sie bo będą mieli na ciebie haka. Tym
        bardziej ten hak będzie duży ,ze nie zgłosiłaś znalezienia pracy przy"ich"
        pomocy wszak z m.in z ich powodu wyjeżdżasz tym samym zmniejsza się bezrobocie
        co jest zasługa niewątpliwa urzędu pracy i muszą z tego tytułu pobrać
        nagrody!!!!!!/nie darują Ci utraty nagród w terminie i w odpowiedniej
        wysokości!!!!!!!! :)
        • Gość: ? Re: urzad pracy pytanie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.09.07, 12:09
          pytajnik;czym zajmuje się urząd pracy ten przy puławskiego i ten urząd pracy
          przy niepodległości oprócz dyrdymałów,zatrudniania też u siebie osób na
          czas-żaden,zajmowania lokali i pobierania pensji przez kierujących tymi
          placówkami? czy te placówki zajmują sie znajdywaniem pracy dla bezrobotnych? ile
          znalazły?-to co się tu pisze znaczy tylko ,ze należy zgłosić znalezienie pracy
          przez siebie i jest to zasługą tych "urzędów".
          Po co to istnieje skoro nawet angrusz nie może znależc pracy a taki światły.Musi
          wszystko sam robić,żaden urząd pracy w tym (nie bardzo kier,kuratorium nie może
          pomóc?.Do czego te firmy pracy które pracy nie oferują,a żerują tylko na budżecie.?
    • Gość: bink-mac Re: urzad pracy pytanie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.09.07, 17:56
      w Urzędzie Pracy tyrają osoby ktore się nie nadają do żadnej innej
      roboty.Jak ich pozwalniają to gdzie się pojdą zarejestrować...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka