ja_corka 23.09.07, 17:19 ja pisze juz TYlKO POD NICKIEM LOGOWANYM kazdy wpis nielogowany nie jest moj i nie odpisujcie trollowi. Szkoda Waszego czasu i nerwow. Policja sie juz nim zajmuje Pozdrawiam Was kulturalnych i inteligentnych Forumowiczow. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: rip Re: Powtarzam !!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.09.07, 22:33 a mnie ciekawi gdzie są moderatorzy z prawdziwego zdarzenia? poziom forum praktycznie osiągnął dna - zalecenia netykiety łamane są bez przerwy, trolle mnożą się szybciej niż u Tolkiena, i całość niestety wygląda jak kaka demona. o ile kiedyś byłem częstym bywalcem forum gazety, to teraz ogarnia mnie czarna rozpacz, gdy usiłuję odnaleźć wartościowe tematy i posty. ręce opadają, że nie ma w redakcji osoby, która rzetelnie i profesjonalnie zaopiekowała by się tym forumowym poletkiem. Odpowiedz Link Zgłoś
acekarol Re: Powtarzam !!!!!! 23.09.07, 22:41 Zgadzam się z Rip-em.., to co się teraz dzieje na forum chyba nie wymaga komentarza.. Panowie i Panie zróbcie coś z tym! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: Powtarzam !!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.09.07, 22:43 zgadzam sie z osobą powyżej.Ja zagladam tutaj od niedawna i niejednokrotnie jestem zazenowana nieuzasadnionym chamstwem niektorych osobnikow. Odpowiedz Link Zgłoś
ancymonka Re: Powtarzam !!!!!! 24.09.07, 11:47 >nie ma w redakcji osoby, która rzetelnie i profesjonalnie zaopiekowała by się tym > forumowym poletkiem. Mógłbyś skonkretyzować, bardzo proszę :) Chcę tu zauważyć, że chociaż większości się to nie podoba, to nawet cham, prostak, człowiek o nieskiej inteligencji, z dysortografią i innymi zaburzeniami też ma prawo wypowiedzieć się na forum. Póki jego wypowiedzi nie obrażają konkretnej osoby, nie są wyzwiskami, nie mamy prawa ich usuwać tylko dlatego, że się nam nie podobają. Odpowiedz Link Zgłoś
k2i rip ma rację 24.09.07, 14:15 Dawniejszy moderator był spoko a teraz jest ich dwójka a prawie ich nie widać, no łaskawie dzisiaj ancymonka się pokolorowała na czerwono;) Odpowiedz Link Zgłoś
ja_corka Moderatorom POmoZe my 24.09.07, 22:08 w sprawie wpisywania sie nielogowanego chama pod naszymi nickami juz sa wystosowane trzy pisma na Policje. Mamy nadzieje ze szybko odniesie Policja sukces i pokaze odpowiednie miejsce dla chorego oszoloma Chyba sie troche nasz bohater wystraszyl, bo jakos go malo co widac!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
lukrecja.1 Re: Moderatorom POmoZe my 25.09.07, 00:03 do Ancymonki.. Chodzi mi o te inne zaburzenia.Czyli pedofil śmiało może pisać ? Bo ,że ten tutaj to psychopata,to chyba już wszyscy wiedzą. Bo człowiek normalny nie mógł takich świństw wypisywać. Poza tym ewidentnie podszywał się pod ja-córkę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Menel Re: Moderatorom POmoZe my IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.09.07, 00:49 No jestem bardzo ciekaw wynikow tych zgloszen na policje... Prosze nas informowac na bierzaco Odpowiedz Link Zgłoś
anakastyczny Re: Moderatorom POmoZe my 25.09.07, 01:51 Jak znam życie to dostanie z 25 lat bez prawa do apelacji. Nie wiem komu bardziej pożałować: policji – jeśli się tym zajmie, czy może osoby denuncjującej, czy może gawiedzi z forum, która przyklaskuje na to. Ps. To forum dawno się skończyło i dopóki nie będzie obowiązku logowania to stan ten się nie zmieni. Odpowiedz Link Zgłoś
lukrecja.1 Re: Moderatorom POmoZe my 25.09.07, 09:44 Anakastyczny,ja bym nie żartowała.Po co 25 lat? Wystarczy sprawdzenie komputera.Wyobrażasz sobie ile nielegalnych ściągnięć filmów i muzyki ma na koncie ten mądrala ? Osobiście znam klka przypadków wysokich kar.A wiesz,że policja może sprawdzić komputer Tobie ,mnie ..każdemu.A jak jeszcze będzie mieć skargę ? Co do logowania.. Nasze kulturalne forum ludzi starszych wykończył logując się ,zmieniwszy jakąś małą literkę.I wisiał sobie bezkarnie.. Mało tego! Chodził i podglądał nasze spotkania.Ludzi starszych.Więc normalny jest ? Jest to nękanie ewidentne.. A widzisz go teraz ? Nie,bo chyba gorączkowo czyści komputer ...:-))) Odpowiedz Link Zgłoś
aspirata Re: Moderatorom POmoZe my 28.09.07, 21:54 lukrecja.1 napisała: > Chodził i podglądał nasze spotkania. Przez kilka lat temu zabawia sie z nami w chowanego. Spotkanie forumowiczow na placu Bieganskiego. Wypisuje do dzis impertynencje na forum, obserwujac z ukrycia forumowiczow w realu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Moderatorom POmoZe my IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.09.07, 10:01 Gość portalu: Menel napisał(a): > No jestem bardzo ciekaw wynikow tych zgloszen na policje... Prosze > nas informowac na bierzaco Raczej na bieżąco ! Ale dość małych bzdur. A ja proponuję, zajrzeć m.in. na tzw. "oślą ławkę" i tam przejżeć, poczytać tematy, wątki, posty dot. wysokich urzędników państwowych !! Toż ta policja nic by nie robiła chyba, tylko internet, komputery i cholera wie co jeszcze sprawdzała bądź kontrolowała. Faktycznie, ciekawi jesteśmy my /raczej/ ci normalni formuowicze dalszych wydarzeń a zwłaszcza wyniku dot. powyższego zagadnienia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Moderatorom POmoZe my IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.09.07, 10:02 Gość portalu: gosc napisał(a): > Gość portalu: Menel napisał(a): > > > No jestem bardzo ciekaw wynikow tych zgloszen na policje... Prosze > > nas informowac na bierzaco > > Raczej na bieżąco ! > Ale dość małych bzdur. > A ja proponuję, zajrzeć m.in. na tzw. "oślą ławkę" i tam przejżeć, poczytać ........... Przepraszam przejrzeć !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ola Re: Moderatorom POmoZe my IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.09.07, 12:18 Ciekawe jaki bedzie dalszy ciag ? Czekam z utesknieniem. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kinga Re: Moderatorom POmoZe my IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.09.07, 21:32 Gość portalu: Menel napisał(a): > No jestem bardzo ciekaw wynikow tych zgloszen na policje... Prosze > nas informowac na bierzaco chyba wielki NIC bedzie ot i tyle ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ina Re: Moderatorom POmoZe my IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.10.07, 09:53 Gość portalu: Menel napisał(a): > No jestem bardzo ciekaw wynikow tych zgloszen na policje... Prosze > nas informowac na bierzaco Odpowiedz Link Zgłoś
koyod @ ancymonka 24.04.13, 20:59 Oto link forum.gazeta.pl/forum/w,55,143957386,144033325,Re_co_ma_mezczyzna_w_torebeczce_.html?wv.x=2 do jednego z wielu postów naruszających zasady netykiety. I proszę nie pisać, że przez trzy dni od dokonania tego wpisu nie znalazły się trzy osoby, które nie kliknęły w kosz przy tym wpisie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja_corka Re: Powtarzam !!!!!! IP: *.204.42.37.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 24.04.13, 18:56 Ale wtedy było fajnie. Pisało się donosy na policję. Ehhhhhh. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: Powtarzam !!!!!! IP: *.onlinesc.net 24.04.13, 19:49 Adekwatnie widac brak moderatorow na Forum.Kiedys wiele wpisow nie mogloby sie pojawic,teraz jest to norma!Obelgi,wyzwiska itd.Wiec zbedne tlumaczenia. Odpowiedz Link Zgłoś
tosiek_czestochowa Re: Powtarzam !!!!!! 24.04.13, 20:12 zgłupiałaś na starość, jak to mówią "głowa siwieje, du... szaleje" Odpowiedz Link Zgłoś