Dodaj do ulubionych

Martwe dusze na listach wyborczych LPR

• o90 nie ma z czego robic afery 26.09.07, 00:05
      kto mial kiedykolwiek stycznosc ze zbiorka podpisow wie ze takie rzeczy sa nie
      do unikniecia
      podpisy naplywaja poczta, przynosza je obcy ludzie, wolontariusze, wariaci,
      celowe akcje furiatow tez sie zdarzaja
      dlatego kazdy komtet przedstawia wiecej podpisow niz nalezy.
      wyborcza jak zwykle robi z igly widly

nie zadaje natomiast pytania
      czy to jest OK ze male partie maja 10 dni na zebranie podpisow ?
      czy to jest demokratycznie i pro obywatelsko ?
      czy to jest uczciwe ?

pomimo tego komitet LPR
      zarejestrowal sie jako pierwszy !!!

szukasz prawdziwych liberalow - glosuj na UPR lista 3
      szukasz liberalnych podrobek - glosuj na PO
      • Gość: Komunista Hahahaha IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.09.07, 00:11
        Wszechpotężni w necie uprani nie zdołali zebrać podpisów na rzecz nowego
        LPR...Nie to niemożliwe...Przecież upranych program jest taki "rozsądny" i
        "realny"...
        • Gość: real komuszku zasilek starczy ci na internecik? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.09.07, 00:13
          to tez sie ukróci
          • Gość: Komunista prawicuszku...nie biorę zasiłku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.09.07, 00:16
            ale ty pewnie jesteś wypasiony uprany z długim włosem, popierasz legalizacje
            burdeli, jesteś zwolennikiem michalkiewcza , liberała lubiącego się z liberałem
            rydzykiem i dopatrujesz się wszędzie "lewackiej poprawności politycznej"...
            Nich żyj JKM tak nam dopomóż bóg...
            • Gość: Wodzirej dyskusji Precz z prawacką hołotą! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.09.07, 00:25
              która steruje ludźmi tak jak Rydzyk i jeszcze twierdzi ze panuje "lewacki"
              dyskurs w polityce...
              Precz z wypasiencami z UPR, LPR i PR którzy mają ładne "złote" zegarki tylko
              dlatego że nadal żyjemy w "socjalizmie"...
              • Gość: pies na czerwonych cześć pawka IP: 89.174.33.* 26.09.07, 00:36
                rozumiem, bogatych wrogów ludu denuncjował, dziad, ojciec to i czegóż spodziewać
                się po synku bolszewiku. Tak, złote zegarki, szybkie samochody i fajne dupy to
                całe zło tego świata. Niech żyje siermiężny, szary socjalizm, który po równo
                jest w stanie tylko obdzielić octem.
                Nie żyje tow. Lenin, Tusk, Kaczyński i Stolzman
                • Gość: Wodzirej dyskusji Kto to jest pawka hehehe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.09.07, 00:42
                  Niech żyje wypasiony mój sedes w limuzynie, przewodniczący Mikke z kilkoma
                  Willami w Warszawie i "socjalizm" który cały czas panuje...
                  Siermiężne psychole od upranych nie czają bazy ale bywa...
                • Gość: Komunista Synku pana szlachciura i tejemniczy pawko IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.09.07, 00:47
                  Wypad z takim gównem zapodanym na deser po 24...
                  Rozumiem wasze poparcie dla pana Mikke z kilkoma willami, będącego posłem na
                  sejm PRL, prokapitalisy i tudzież wypasionego z wąsem wodzusia...Rozumiem wasz
                  oburzenie z powodu prawdy która w oczy kole...
                  Niech żyje ten ciągle panujący "socjalizm" gdzie pan Bukiel ma"mały mająteczek"
                  a pan Mikke to "biedny brydżysta"...
                  • sauromanta Re: Synku pana szlachciura i tejemniczy pawko 26.09.07, 00:52
                    Komunistyczna propaganda jest w Polsce zakazana (tak samo jak nazistowska). Poza tym, zdecyduj się, komuchu pod jakim nickiem piszesz.
                    • Gość: Wodzirej dyskusji Pod Wodzirejem dyskusji lub pod Komunistą IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.09.07, 00:59
                      buahahahahahahahahahhahahahahhahahahahahhahahahahahahhahahahahahhahahahahahah
                      • sauromanta Re: Pod Wodzirejem dyskusji lub pod Komunistą 26.09.07, 01:01
                        ?
    • politykier5 Czy macie podpisy od skwary ? 26.09.07, 00:27
      Czy macie podpisy od skwary ?, Trzeba sie pilnować, uważać na wrogow, którzy żle
      życzą,
      • Gość: phi Też mi afera IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.09.07, 00:40
        jak zwykle GW robi problem tam gdizego nie ma to przeciez oczywiste, że na
        listach zawsze występują jakieś nieprawidowości.
        • Gość: gostek Re: Też mi afera IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.09.07, 02:29
          Jesli jest to dla Ciebie oczywiste to bardzo ciekawe bo dla mnie nie. Jesli chcesz mi wmowic to samo co kilkap ostow powyzej to raczej sie nie dogadamy no ale przeciez Ty sie wcale nie chcesz dogadywac, prawda czy falsz?
          Pozdrawiam Cie lebiodo, moze kiedys sie jednak dogadamy jak rowny z rownym... ale raczej jeszcze nie dzis :)))
    • sauromanta Re: Martwe dusze na listach wyborczych LPR 26.09.07, 00:56
      Typowo pisowski bełkot.
      Pomyłki w zbieraniu podpisów się zdarzają. To nie jest problem. Problemem jest czy jak PiS bedzie zgłaszał listę to czy ich podpisy też będą "trzepane". Problemem jest członek komisji, który grozi demokratycznemu komitetowi wyborczemu wnioskami do prokuratury. Może szkoda, że nie zaprosiliśmy tych obserwatorów OBWE?
      • Gość: Wodzirej dyskusji A pan Janusz lubi demokracje? ;) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.09.07, 01:02
        • sauromanta Re: A pan Janusz lubi demokracje? ;) 26.09.07, 01:03
          Tego nie wiem.
          Ja lubię.
          • Gość: Wodzirej dyskusji Należałoby zauważyć IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.09.07, 01:31
            że Roman spłaca dług wdzięczności działaczom UPR bo kiedyś ten przeciwnik
            "prywatyzacji" startował z jej list...z Kielce (co MEN ma wspólnego z Kielcami?)
            A przepraszam, MEN ma trochę wspólnego ze Stefanem Żeromskim, okropnym
            "lewakiem" od "Ludzi bezdomnych"...
            Jednakże przy panującym "hegemonicznym dyskursie lewactwa" w który o dziwo
            zamieszana jest centroprawicowa GW, przyjaciel pana Romana czyli JKM zapraszany
            jest do "inteligentnego" inaczej programu jakim jest Big Brother i do
            "prześmiewczego" "Czułego drania"...
      • Gość: gostek Re: Martwe dusze na listach wyborczych LPR IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.09.07, 02:33
        No i tu sie juz nie zgodze, co mnie zreszta bardzo cieszy - nie zaprzeczam. Otoz na ten przyklad pan Ryszka, ktory zbieral podpisy rowniez mial odrzucone najpierw zdaje sie 2000 glosow a potem 1500 z powodu bledu na kartach - z tego co wiem i jakie informacje byly w mediach to zwyczajnie mial blad w numerze okregu (sic!) wiec sam sobie jest winny. Istota jednak jest taka, ze to byl blad sztabu wyborczego i nikt na to oka nie przymknal, glosy cofnieto, wszystko gra, OBWE obserwatorzy niech spadaja na drzewa buahahahaha
    • Gość: Wlodek Martwe dusze na listach wyborczych LPR IP: *.vf.shawcable.net 26.09.07, 01:48
      I czego sie dziwujecie.
      Wieszcz z Torunia juz dawno wszak oglosil, ze LPR z Giertychem "LEZA
      NA KATAFALKU !!!!
      Jak zbraklo kolegow z "partii" to dobrali po nowej znajomosci od
      wspolnikow, co tez ...leza pod krechami
      • joasia512 ~~~__dlatego bede glosowac na PiS__~~~ 26.09.07, 02:23
        • Gość: gostek Re: ~~~__dlatego bede glosowac na PiS__~~~ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.09.07, 02:35
          Tzn dlaczego bo nie zalapalem chyba :))
    • Gość: gostek Martwe dusze na listach wyborczych LPR IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.09.07, 02:47
      Ok, wiem, ze juz sporo napisalem dzis ale na prawde mi zalezy. Na czym? Na tym co i wam ale powiedzcie mi dlaczego mamy sie znizac do poziomu dyskusji tych ludzi (politykow jakby ktos nie zakumal). Dlaczego mamy sie obrzucac blotem tak jak oni - moze nie wszyscy ale ogolnie, wiecie o co chodzi.
      Wiem, jest to trudne, bardzo trudne moze nawet ale przeciez stac nas na wiecej. Sa ludzie, ktorym warto zaufac - co nie znaczy, ze nie zawioda naszego zaufania... niestety. Glosujmy na kogo chcemy - niby inaczej sie nie da ale z drugiej strony... sami wiecie - bez tych blazenad, wyzwisk, oczerniania - czemu tak nie moze byc zeby byc lepszym i bardziej kulturalnym niz inni. Moim zdaniem, damy rade, bez tego parszywego wychodka, ktorym nas faszeruja nie tylko politycy. Czy tak trudno jest pomyslec i sie uspokoic? Serce peka jak sie nawzajem obrzucamy blotem, niby anonimowo ale jednak, boli to. A pytanie jest proste, banalne wrecz - jesli tak bardzo was uderza fakt i poziom dyskusji w parlamencie to dlaczego przybieramy jego forme, ta sama, a forma w tym wypadku to itresc przeciez, czy nie? A przynajmniej w duzej czesci. Olac ich do tego stopnia zeby sami sie nawrocili na normalne myslenie, normlne znaczy niewazne jakiego wyznania czy jakich personalnych upodoban i przekonan - wazne jest co innego zupelnie - tamto sie nie liczy i kazdy z was dobrze o tym wie nawet jesli jeszcze tego nie wie hahahaha Zycie jest piekne jesli je takim uczynimy a to cale bagno moze stac sie piekna kraina jesli wysuszy sie smierdzaca breje. Tylko my to mozemy zrobic, uwierzcie w to Polacy!
      Ech, no to poplynalem, wsrod moczar :)))) kajakiem.
    • viking2 Martwe dusze na listach wyborczych LPR 26.09.07, 03:45
      Przeciez LPR jest partia (moze raczej: ugrupowaniem?) ludzi, ktorzy albo sa
      fanatycznie religijni, albo maja silne zapedy do kontrolowania innych, albo sa
      ateistami, ktorzy wyczuli koniunkture (w przeszlosci, bo coz dzis dla nich za
      koniunktura?). Tak dla jednych, jak dla drugich i dla trzecich, cel - ktorym
      jest zdobycie wladzy i dorwanie sie do koryta, teczek, kasy, godnosci, kariery i
      czego tam jeszcze mozna sobie zamarzyc - uswieca srodki. Naprawde ktos jeszcze
      spodziewal sie, ze nie zaczna od falszerstw wyborczych?
      • Gość: dzekson2 Re: Martwe dusze na listach wyborczych LPR IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.09.07, 04:27
        a kto inny tych debili chciałby poprzeć chyba tylko ci co ich nie ma
        lub nie żyją s13.bitefight.onet.pl/c.php?uid=53376
        • Gość: jl84 Re: Martwe dusze na listach wyborczych LPR IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.09.07, 16:42
          Skoro, jesteś takim bohaterem w obrażaniu innych wirtualnie to proponuje się
          spotkać ( podaję adres e-mail gbawita@poczta.onet.pl) i zobaczymy czy w
          rzeczywistości będziesz takim maczo śmieciu.
    • xtonyx Re: Martwe dusze na listach wyborczych LPR 28.09.07, 19:28
      List jaki wystosowałem do Pana Janusza Korwina Mikke

Panie Korwinie!
      Mieszkam sobie właśnie w Częstochowie, gdzie doszło do nieszczęsnego
      sfałszowania podpisów (???). Nie o tym jednak chciałem. Otóż - Częstochowa jest
      bardzo dobrym przykładem, dlaczego ja i wielu mi podobnych straciło do Pana
      jakiekolwiek zaufanie w związku z paktem z LPR. Otóż zapewne nie zdaje sobie Pan
      sprawy, ale przewodniczącym LPR w Częstochowie i osobą odpowiedzialną za
      zbieranie tamże głosów w imieniu koalicji (czy jak tam to zwał) jest niejaki
      Patryk Litwiniak. Młody człowiek ten, poza tym ze jest zwykłym faszystą (a więc
      lewakiem - których jako złodziei nie cierpię podobnie jak i Pan), to jest też
      zwykłym bandytą. Wraz ze swoim bratem i kilkunastoosobową grupą nazistowskich
      bandziorów, dokonał on ca 4 lata temu zbrojnego (noże, bagnety, kastety, pałki,
      łańcuchy, paralizatory elektryczne), napadu na grupę Bogu ducha winnych osób (w
      której miałem wątpliwa przyjemność się znajdować). Tylko dzięki stawieniu przez
      nich zdecydowanego oporu, obyło sie bez (nie boję sie tego powiedzieć) trupów.
      Dwie napadnięte osoby zostały ranne w tym jedna dość poważnie (nożem w głowę).
      Sprawcy (bodajże 8 z nich) zostało ujętych, dwójka spędziła 3 m-ce w areszcie, a
      cała sprawa znalazła swój epilog w sądzie. Mniejsza o dalsze szczegóły.
      Pisze o tym po to, żeby uświadomić Panu primo; z kim się Pan zadaje (nie dość
      że lewacy to jeszcze bandyci), a secundo; mojego i wielu mi podobnych
      (libertarian i anarcho-kapitalistów) głosów Pan nie zyskał takim posunięciem. A
      wręcz przeciwnie - jest Pan chodzącym przykładem na to, że "nigdy i w nic nie
      uwierzę politykom, nigdy i w nic nie uwierzę tym sk...". Tymi przykrymi słowami
      kończę ten krótki wywód z nadzieją, że wyciągnie Pan (jeszcze nie JE) wnioski z
      tego BŁĘDU jakim było związanie sie z Lewicową Partią Rabusiów

~xtonyx

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka