edit38 05.10.07, 08:56 Szukam dobrego neurologa dziecięcego w Częstochowie. Może ktoś może mi polecić? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
edit38 Re: Neurolog dziecięcy 05.10.07, 08:57 Napiszcie proszę gdzie przyjmuje i mniej więcej ile bierze za wizytę. Odpowiedz Link Zgłoś
zzofia Re: Neurolog dziecięcy 05.10.07, 11:18 doktor Szmaciarska przyjmuje w poradni przy ul.sobieskiego Odpowiedz Link Zgłoś
edit38 Re: Neurolog dziecięcy 05.10.07, 11:46 Na Sobieskiego tzn w Matce i dziecku? Jeśli tak czy przyjmuje również prywatnie bo mój pediatra stwierdził że jestem przewrażliwiona i mam problem ze skierowaniem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: She76 Re: Neurolog dziecięcy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.10.07, 15:05 Ja również polecam dr.Szmaciarską na Sobieskiego .Niestety nie wiem czy przyjmuje prywatnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mała mi Re: Neurolog dziecięcy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.10.07, 17:14 ja chodziłam do dr szmaciarskiej z moim synciem. rzeczywiście jest super. polecam. nr prywatny do domu i zarazem prywatnego gabinetu 34- 325-60-66. Pozdrawiam i napisz co z twoim maleństwem. Odpowiedz Link Zgłoś
edit38 Re: Neurolog dziecięcy 06.10.07, 07:27 Pediatra u mojej 4 m-cznej córci stwierdził objaw zachodzącego słońca ale uznał że to samo przejdzie i nie potrzebna jest konsultacja a ja wyczytałam że coś takiego zawsze powinno być skonsultowane bo przyczyny i następstwa mogą być przeróżne i nie chciałabym czegoś przegapić a później patrzeć na niepełnosprawne dziecko. Wolę dmuchać na zimne niż się sparzyć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zuza Re: Neurolog dziecięcy IP: *.tktelekom.pl 06.10.07, 18:53 U mojego synka pani pediatra też dopatrzyła sie efektu zachodzącego słońca - zaleciła wizyte u neurologa i usg ciemiączkowe. Jednak w czasie wizyty nie powiedziała nic na ten temat, nie wyjaśniła jakie niesie konsekwencje. Poczytałam dopiero na internecie i sie załamałam. Pani Minkner zbadała Maluszka i stwierdziła, że wszystko jest ok, ale badanie i tak kazała zrobić. Jego efekt nie miał nic wspólnego ze sprawami neurologicznymi. Jego "wielkie oczy" to taki urok mojego Synka. NA badaniu wyszło, ze z główką jest wszystko ok, a tzw. wytrzeszcz oczu, Synuś robi jeśli jest zdziwiony, wystraszony, itp. Na pewno z twoją córeczką tez będzie wszystko ok!!! Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
edit38 Re: Neurolog dziecięcy 08.10.07, 19:35 Dzisiaj byliśmy na usg główki. Wszystko jest ok więc neurolog nie jest póki co potrzebny. Pani doktor która robiła usg powiedziała tylko że za 2-3 m-ce warto powtórzyć badanie (dla mojego spokoju)a te jej oczka to po prostu taka jej uroda. Dzięki wielkie za rady. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aneta Re: Neurolog dziecięcy IP: 80.54.168.* 08.10.07, 19:56 Nigdy w życiu nie do SZMACIARSKIEJ. Jest kompletnie nieodpowiedzialną osobą. Dzięki niej mój synek przejechałby sie na tamten świat. Przez 2 lata leczyła go na zupełnie inną chorobę, nie mającą nic wspólnego z rzeczywistym schorzeniem. Dzięki dr Wolańskiej mój syn żyje i ma się dobrze!!!!!!!!!!!!! Przyjmuje na PARKITCE. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: Neurolog dziecięcy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.10.07, 20:14 polecem Annę Minkner, tez przyjmuje na Sobieskiego na kase chorych ale trzeba miec skierowanie i długo się czeka. Przyjmuje prywatnie na Szymanowskiego, pierwsza wizyta ok. 70 zł, ja uważam, ze jest bardzo dobra Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Monisia Re: Neurolog dziecięcy IP: *.realestate.net.pl 05.10.07, 21:49 zdecydowanie, Pani Minkner jest świetnym lekarzem, polecam z całego serca :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aaanka Re: Neurolog dziecięcy IP: 195.205.202.* 06.10.07, 15:26 objaw zachodzącego słońca b. często występuje u maleństw.Sama poleciłam niepotrzebnie do neurologa z 2miesięczną córeczką.Niepotrzebnie, bo u takich małych niemowlaków często to występuje i w miarę dojrzewania układu nerwowego niemowlęcia znika. Jeśli nie zniknie do to pediatra da ci skierowanie ale nie martw się bo to często się zdarza.Pewnie nie odwiodę cię od wizyty bo sama też poleciałam/mój pediatra zaraz powiedział,że to nic/ ale może uspokoję. Odpowiedz Link Zgłoś
edit38 Re: Neurolog dziecięcy 06.10.07, 18:53 Wiem że często to mija samoistnie ale często też się zdarza że okazuje się to poważną chorobą więc wolę mieć czyste sumienie i spać spokojnie wiedząc że mała jest zdrowa. Odpowiedz Link Zgłoś