Dodaj do ulubionych

dobra labolatorium analiz?????

05.10.07, 11:04
Czy ktoś mi może polecić labolatorium-gdzie dobrze i diokładnie robią analizy???Szczególnie kupek dziecka:-)
Obserwuj wątek
    • Gość: staann Re: dobra labolatorium analiz????? IP: 212.87.241.* 05.10.07, 11:46
      ja korzystam z laboratorium w szpitalu PCK i jestem bardzo zadowolona. Raz
      skorzystałam z laboratorium na Kilińskiego i okazało się, że musieli pomylić
      próbki krwi - przez co najadłam się strachu.
      W szpitalu laboratorium jest na 2 piętrze
    • Gość: ka Re: dobra labolatorium analiz????? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.10.07, 14:13
      A na co chcesz tę kupkę zbadać?
      • Gość: sweet_pie Re: dobra labolatorium analiz????? IP: *.adsl.inetia.pl 05.10.07, 16:23
        bardzo dobre labolatorium jest na ul. Krakowskiej na przeciwko
        Katedry.
      • Gość: carmenj26 Re: dobra labolatorium analiz????? IP: *.adsl.inetia.pl 05.10.07, 18:43
        Na pasozyty
      • Gość: carmenj26 Re: dobra labolatorium analiz????? IP: *.adsl.inetia.pl 05.10.07, 18:45
        Ale najgorsze jest to,że trzeba probke oddac do południa a moja córka załatwia się po południu.Nie wiem czy można ją włożyć do lodówki i oddać rano .
    • aniaolak25 Re: dobra labolatorium analiz????? 05.10.07, 21:53
      ja z czystym sumieniem mogę polecić Ci lab w Wa-wie, robi to pani
      Kamirska świetny specjalista od wykrywania pasożytów.Jak jesteś
      zainteresowana to napisz to podam Ci więcej informacji.
      • Gość: ele Re: dobra labolatorium analiz????? IP: 80.54.171.* 06.10.07, 20:59
        a ja najlepsze lab znam w chicago i co z tego ? jak jest to wątek w regionalnym
        forum a to chyba coś znaczy .
    • Gość: pacjentka Re: dobra labolatorium analiz????? IP: *.man.czest.pl 06.10.07, 13:35
      a ja jestem zadowolona z laboratorium szpitalnego na
      Zawodziu ,
    • Gość: bobas Re: dobra labolatorium analiz????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.10.07, 20:06
      z tego co wiem to takie badanie kalu robi sanepid na ulicy Gminnej to jest na
      Grabówce
      • kaa-z Re: dobra labolatorium analiz????? 06.10.07, 20:39
        Chyba sie przenieśli. Na Jasnogórską.
    • kaa-z Re: dobra labolatorium analiz????? 06.10.07, 20:37
      Jeżeli na robale, to rzeczywiście chyba Sanepid.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka