Dodaj do ulubionych

ujadanie psa

13.10.07, 20:51
Mieszkam w domku na tysiacleciu koło szpitala.Wszystko byłoby ok, gdyby nie pies sąsiadki, szczeka bez przerwy, z byle jakiego powodu, a to mucha usiądzie na nosku, a to listek szeleści, nawet go chciałam nakarmić albo napoić nic z tych rzeczy! szczeka i szczeka, slychac go na całą okolice.Może ktoś to przeczyta, i zainteresuje sie sprawą.
Obserwuj wątek
    • Gość: pies Re: ujadanie psa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.10.07, 21:09
      miałem to samo pomogła mi dopiero straż miejska
      • Gość: dudi Re: ujadanie psa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.10.07, 21:56

kawałek pachnącej kiełbaski a w środku stłuczona żarówka.Po trzech dniach spokój
        i błoga cisza.
        • Gość: z werandy Re: ujadanie psa IP: 212.87.241.* 13.10.07, 22:29
          piesku słyszysz co piszą o tobie?
        • Gość: fanTASTYk Re: ujadanie psa IP: *.adsl.inetia.pl 14.10.07, 00:32
          Gość portalu: dudi napisał(a):

>
          > kawałek pachnącej kiełbaski a w środku stłuczona żarówka.Po trzech dniach spokó
          > j
          > i błoga cisza.

To jest karalne.
          • Gość: Stary Praktyk Re: ujadanie psa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.10.07, 00:42
            Do fanTASTYK-a: nie dawaj się wciągać w dyskusje z durniem typu
            "dudi" albowiem sprowadzi Cię do swojego "poziomu"
            i wykończy dzięki praktyce.
            Pozdrawiam.
          • dziwny55 Re: ujadanie psa 14.10.07, 09:46
            piszesz "to jest karalne"! Z oburzeniem! Jest. Fakt. A ujadanie psów
            bez względu na porę doby - nie! Dziś jest tak że byle szczekacz ma
            więcej praw jak obywatel! Mam w bloku to samo. 3 psy w klatce, z
            tego dwa ciągle ujadające. A Spółdzielnia nic. Już nawet w tv
            zaczęli mówić o nadmiarze psów w naszym życiu, zwłaszcza
            nierasowych, co wg mnie akurat nie jest najistotniejsze, choć
            oczywiście zrozumiałe. Trudniej przewidzieć "charakter" i
            agresywność kundla, ale znam rasowce bezdennie głupie. Nie wiem
            tylko kto jest głupszy? pies czy właściciel?
            • marta3472 Re: ujadanie psa 14.10.07, 10:02
              własnie zadużo jest szczekaczy.Dzisiaj sie lepiej przyjzałam temu stworowi,taki sobie, ani rasowy,ani zadbany, ot taka zwykła mokra kura!
              • Gość: darek Re: ujadanie psa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.10.07, 10:34
                Teraz przeszkadza szczekanie psa ,jutro samochód sąsiada a pojutrze wystawicie
                karabin w oknie
                Może już czas się wyprowadzić na pustkowie jak jesteście tacy niedostosowani i
                znerwicowani (albo wyciszyć sobie mieszkanie)
                Inna sprawa to dbałość właściciela o swoje zwierzęta.
                • Gość: gość Re: ujadanie psa IP: 80.48.49.* 14.10.07, 10:43
                  Co pies winny , że jest psem ? Ponoć to ludzie są rozumni .
                  • marta3472 Re: ujadanie psa 14.10.07, 10:54
                    A może ci obszczekujący powinni sie wyprowadzić na pustkowie, tam niema kogo obsikać, obszczekać, pozdrawiam pokrzywdzonych, przez takich tam....
                    • Gość: Życzliwy Re: ujadanie psa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.10.07, 11:01
                      Taaaaa jasne. Ze to pies to mu wszystko wolno lacznie z szarpaniem nerwow
                      ludziom z okolicy. Niestety metoda na rozwiazanie tego problemu nie jest
                      bezbolesna. Proponuje kupic najslabszy gaz pieprzowy Perfecta w Kolterze 10 pln
                      i zaaplikowac psu ilekroc zacznie szczekac. Pies nie ucierpi a ze ucza sie
                      bardzo szybko to problem powinien zniknac.
                      • Gość: nn Re: ujadanie psa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.10.07, 11:50
                        a nie wiesz,że po takim gazie pieprzowym-pies stracić może na zawsze
                        węch /?? taki gaz -o ile wiem-może być użyty w celu obrony w
                        przypadku ataku agresywnego psa-a nie tak ..ot sobie ,żeby zemscić
                        się na psie ,bo szczeka ----pogadaj z wlaśccielami ,niech uciszają
                        psa i cos wymyślą -to ich wina,że psa od małego nie wychowali !!!!
                • dziwny55 Re: ujadanie psa 14.10.07, 18:13
                  nie darek, nie karabin w oknie i inne, które wymyślasz zamiast
                  logicznie pomyśleć. "Nos dla tabakiery czy tabakiera dla nosa"? Czy
                  dlatego że ktoś chce mieć psa a nie potrafi go wyszkolić by nie
                  szczekał po próżnicy kilkanaście osób dookoła MUSI go tolerować? Jak
                  tak strasznie kochają swojego psa to niech się z nim ONI WŁAŚNIE!
                  wyprowadzą na wieś, do lasu, na pustkowie i tam niech sobie żyją
                  przy wtórze szczekania swojego pupila. Oni nie my! Jak na razie
                  mieszkania, domy czy bloki wszystko jedno są budowane DLA LUDZI!
                  Jeśli ja chcę zbierać znaczki to nie zmuszam do tego sąsiadów, a oni
                  zaraz w krzyk że strzelać! Jeśli już to strzelać do bezmyślnych
                  właścicieli tychże szczekaczy.
        • Gość: nn do kretyna -dudiego IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.10.07, 11:54
          ty sam powinienes dostać taką kielbaskę ze szklem-kretynie !!
          za zachowanie psa odpowiada jego wlasciciel-to jemu zwrócic trzeba
          uwagę,niech psa uspokaja .....
          • Gość: asdf Re: do kretyna -dudiego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.10.07, 12:03
            proponuje kupic petarde "achtung" i zapalona podrzucic obok psa. napewno ucichnie!
            • marta3472 Re: do kretyna -dudiego 14.10.07, 12:12
              Tak to nie. Ale jak my sąsiedzi spróbujemy obszczekac kundelka to może on sie zawstydzi i przestanie.
              • kotek1239 Re: do kretyna -dudiego 14.10.07, 13:00
                Boze jacy debile sie tu wypowiadaja ;/ widac po czlowieku co nie
                lubi psow i by takie praktyki stosował, jakim jest zerem... sam
                sobie psiknij tym gazem pieprzowym idioto jeden i drugi albo zezryj
                kielbase ze szkłem... a co do autorki- kup sobie stopery do uszu ;/
                kto chce moze miec psa i nic na to nie poradzimy ze pies szczeka ..
                albo faktycznie wyprowadz sie na pustynie skoro masz takie problemy
                • Gość: krzyżowka Re: do kretyna -dudiego IP: 212.87.241.* 14.10.07, 13:44
                  niewiem oco chodzi , wiec sie nie odzywam
            • Gość: do asdf Re: do kretyna -dudiego IP: 195.116.81.* 14.10.07, 14:16
              a tobie jak cie poznam wloze te petarde w tylek i zapale ,zobacze
              jak uciekasz idioto
              • Gość: asdf Re: do kretyna -dudiego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.10.07, 18:27
                normalnie nie moge sie doczekac
          • dziwny55 Re: do nn 14.10.07, 18:16
            spróbowałbyś zwrócić uwagę właścicielom psa! Ja to zrobiłem. Wróg nr
            1! już nie mówię że się śmiertlelnie obrazili ale jeszcze robią na
            złość! Głupota ludzka, brak kultury czy zwykłe chamstwo?
        • Gość: do dudi Re: ujadanie psa IP: 195.116.81.* 14.10.07, 14:13
          a ty kolego do komory gazowej -dobrze ?
          • Gość: do asdf i dudi Re: ujadanie psa IP: 195.116.81.* 14.10.07, 14:18
            moj pies was chetnie osika
            • Gość: asdf Re: ujadanie psa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.10.07, 18:28
              ale zartujesz czy prawde piszesz?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka