Dodaj do ulubionych

Premierowi Lubliniec się spodobał

18.10.07, 23:39
Panie Religa, ależ z pana hipokryta.
Obserwuj wątek
    • Gość: Empel Premierowi Lubliniec się spodobał IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.10.07, 00:44
      Lubliniec to dobre miasto dla pana premiera, maja tam odpowiedni hotel dla
      takich osob... moze zabrac jeszcze Ziobre z jego dyktafonem.
      • Gość: Wlodek Re: Premierowi Lubliniec się spodobał IP: *.st.vc.shawcable.net 19.10.07, 01:42
        Czemu wstapil "na krotko"???
        Nie mozna go bylo na dluzej przetrzymac?
        Nabralby sil, poznal personel, a i z nowymi znajomymi tez byloby mu
        do twarzy.
        Szkoda, ze go kardiolog na odpoczynek i rekonwalescencje po tuskoris
        nervosis nie namowil.
      • Gość: opp- Re: Premierowi Lubliniec się spodobał IP: *.107.inds.pl 19.10.07, 08:29
        (Empel) - jesteś po prostu prymitywny cham.
    • Gość: angrusz Re: Premierowi Lubliniec się spodobał IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.10.07, 05:54
      Był tam by zwiększyć szanse na trzeci mandat
    • Gość: Gość Re: Premierowi Lubliniec się spodobał IP: *.tktelekom.pl 19.10.07, 08:38
      Panie premierze, miejsce ma Pan w Lublińcu pewne, ze złotymi
      gumowymi klamkami
      • Gość: cha,cha Re: Premierowi Lubliniec się spodobał IP: *.iplus.com.pl 19.10.07, 14:45
        pojechał sprawdzić jakie warunki tam są!!!!
    • Gość: xxxxxn A Lubliniec to nie Śląsk? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.10.07, 08:43
      Jak najbardziej Śląsk więc zdanie "W drodze ze Śląska do Zakopanego Jarosław Kaczyński wstąpił w czwartek po południu do Lublińca." troche niezgrabnie brzmi
      • Gość: Gość Ślą"z"k jak to premier napisał IP: *.tktelekom.pl 19.10.07, 08:49
    • Gość: Lublińczanin Gazeto! Lubliniec to Śląsk!!!!! IP: 83.2.195.* 19.10.07, 10:15
      Więc nie w drodze ze Śląska, tylko w Lublińcu na Śląsku!

Częstochowianie uzmysłowcie sobie w końcu że Lubliniec to Śląsk!
      Wystarczy popatrzeć z okna pociągu na dworcu kolejowym na pierwsze
      lepsze graffiti. Na budynku dworcowym pisze np. "j... Częstochowę"
      albo "Lubliniec zawsze śląski".

Pozdrawiam - a dziennikarzy GW zachęcam do poszerzania wiedzy o
      regionie, bo potem podobne kwiatki wychodzą. To nie pierwszy
      raz!!!!!!!!!
      • Gość: częstochowianin Re: Gazeto! Lubliniec to Śląsk!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.10.07, 12:19
        Kolego!
        A czy ktokolwiek na forum stwierdził coś innego? Jeżeli bliżej Wam do Śląska, to
        Wasza sprawa. Natomiast nie nazywaj nigdy ziemi częstochowskiej Śląskiem, ok!
        Poza tym- nie uważasz, że hasło "j... Częstochowę" jest pisane przez idiotę, dla
        idiotów? Pozdrawiam wszystkich Ślązaków!
      • Gość: Gość Re: Gazeto! Lubliniec to Śląsk!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.10.07, 13:03
        Małomiasteczkowe myślenie zawsze wyjdzie. A może to TY niszczysz mury
        lublinieckiego dworca sprayem?
      • Gość: xx Re: Gazeto! Lubliniec to Śląsk!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.10.07, 20:09
        kolego a po co przyjeżdzasz do częstochowy na zakupy ? spadaj na śląs
    • Gość: vip Premierowi Lubliniec się spodobał IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.10.07, 11:02
      Mieszkalem w Lublincu kilka lat i jest mi wstyd za tlumy oszolomow ktore popieraja jeszcze tego hipokryte premiera. Ludzie w Lublincu jeszcze sie niczego nie nauczyli?
    • Gość: Wietnamski kucharz Premierowi Lubliniec się spodobał bez wzajemności. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.10.07, 12:08
    • Gość: Maquzo Re: Premierowi Lubliniec się spodobał IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.10.07, 12:55
      W Dzienniku Zachodnim napisali, że premier nadał Zespołowi Śląsk
      rangę instytucji narodowej a w tym artykule ani słowa o tym?
    • Gość: gosc Premierowi Lubliniec się spodobał IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.10.07, 13:03
      Nie głosujcie na PiS,bo wszyscy,co nie z nimi,pójdą siedzieć.
      • Gość: angrusz Re: Premierowi Lubliniec się spodobał IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.10.07, 17:03

Do gościa :
        Pójdą siedzieć ? Bo łapówkarze może
    • Gość: Gość Przeczytajcie przed wyborami. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.10.07, 13:06
      Najpierw przyszli po komunistów, ale nie protestowałem bo nie byłem komunistą.
      Potem przyszli po Żydów, ale nie protestowałem bo nie byłem Żydem. Potem
      przyszli po związkowców, ale nie protestowałem bo nie byłem związkowcem. Potem
      przyszli po katolików, ale nie protestowałem bo byłem protestantem. Potem
      przyszli po mnie i nie było już komu protestować. Pastor Martin Niemoeller.
      • Gość: kali Re: Przeczytajcie przed wyborami. IP: *.107.inds.pl 19.10.07, 14:50
        Faktycznie masz pecha bo CBA przychodzi tylko po złodzieji i
        oszustów.
    • Gość: pawel Premierowi Lubliniec się spodobał IP: 89.174.23.* 19.10.07, 14:53
      Picheta jest z Myszkowa, wiec jaki tam z niego czestochowski posel...
    • Gość: gość A w szpitalu był? IP: 212.87.240.* 19.10.07, 19:33
      W szpitalu też był? Miejsce sobie zaklepał?
    • Gość: tojefajne Re: Premierowi Lubliniec się spodobał IP: 80.48.157.* 19.10.07, 19:43
      w Lublińcu dużo jest premierów i Napoleonów
      • Gość: ,-, Re: Premierowi Lubliniec się spodobał IP: *.106.inds.pl 19.10.07, 21:36
        brakuje jeszcze idioty o nicku (tojefajne)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka