Gość: Ilona IP: *.piotrkow.sdi.tpnet.pl 22.07.03, 17:31 Proszę, powiedzcie mi gdzie mam szukać wykazu szkół wyższych w Waszym mieście? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: xx Re: szkoły wyższe IP: *.icis.pcz.pl 22.07.03, 19:26 Sam nie wiem - kiedys byl na stronie Gazety. Na pewno jest w roznych informatorach. A najprosciej uzyc Internetu. Szkoly ktore znam to: 1. Poltechnika Czestochowska 2. WSP 3. Akademia Polonijna 4. Wyzsza Szkola Zarzadzania 5. Centrum Jezykow Europejskich 6. Wyzsza Szkola Hotelarstwa i Turystyki 7. cos z zakresu teologii ale to Cie pewnie nie interesuje Wszystkie na pewno maja strony WWW i wszystkie informacje tam sa dostepne. Pozdrawiam a jak co jest jeszcze forum. Gość portalu: Ilona napisał(a): > Proszę, powiedzcie mi gdzie mam szukać wykazu szkół wyższych w Waszym mieście? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Stjudent ;) Re: szkoły wyższe IP: *.czestochowa.cvx.ppp.tpnet.pl 22.07.03, 21:51 Plus jeszcze całkiem niezła szkółka (maleńka) jaką jest Wyższa Szkoła Lingwistyczna. www.wsl.edu.pl Stjud ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: peter Re: szkoły wyższe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.07.03, 13:35 www.pcz.czest.pl - Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ribbchaka Re: szkoły wyższe IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.07.03, 16:11 zastanawia mnie skrot Wyzszej Szkoly Hotelarstwa I Czegos tam - wSHIT ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: peter Re: szkoły wyższe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.07.03, 23:44 Gość portalu: ribbchaka napisał(a): > zastanawia mnie skrot Wyzszej Szkoly Hotelarstwa I Czegos tam - wSHIT ;) w - skrót od słowa WIELKIE, a SHIT - pewnie znasz ;-) Odpowiedz Link Zgłoś