adam.gr 17.11.07, 18:43 muszą płacić - skandaliczny wyrok, krzywdzący małą podmiejską gminę za to, że kiedyś ktoś na ich terenie umieścił wysypisko. Wielkie to "bogactwa" daje Częstochowa!!!! Wstyd. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: przecientny Poczesna zapłaci Częstochowie za... wysypisko IP: *.access.telenet.be 17.11.07, 20:06 proponuje biurowiec do rozwiazania problemu...pewnie obce panstwo ma w tym interes nie pomijajac budowlanców i decydujacychkto to wykona Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: water60 Poczesna zapłaci Częstochowie za... wysypisko IP: *.ipt.aol.com 17.11.07, 20:37 Nigdy więcej nie pytajcie mnie dlaczego wyjechałem z tego kraju! Sami już chyba wiecie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xx Re: Poczesna zapłaci Częstochowie za... wysypisko IP: *.icis.pcz.pl 18.11.07, 08:44 Wyjechales a caly czas ciagnie cie jak widac do "tego" kraju :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Akagi Re: Poczesna zapłaci Częstochowie za... wysypisko IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.11.07, 09:07 hmmm, tak sobie własnie uswiadomiłem,że moje konto może przyjać więcej niż 2 mln złotych.To jak, dogadamy sie Panie Wójcie? :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: angrusz Re: Poczesna zapłaci Częstochowie za... wysypisko IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.11.07, 09:41 Ot i wyroki sądowe . Litera prawa zastąpiła istotę . No i ten " pośpiech " sądowy . A sędziowie są jak zwykle bardzo zadowoleni ze swojej pracy i nie wolno ich krytykować Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czytelnik Poczesna zapłaci Częstochowie za... wysypisko IP: *.vast.net.pl 18.11.07, 10:35 Nie stojcie w miejscu, inwestujcie w spalarnie smieci Odpowiedz Link Zgłoś
toberson Re:Brawo Częstochow potraficie walczyc!!! 18.11.07, 12:42 Bardzo dobrze ze nasze miasto wygralo.Tylko judasze i zdrajcy sie niezgadzaja z tym wyrokiem.Brawo Czestochowa!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zgadnij kto Re:Brawo Częstochow potraficie walczyc!!! IP: *.gprs.plus.pl 17.05.08, 12:08 a może byś zamieszkał koło wysypiska i powąchał te miłe zapachy oraz chemiczne wyziewy napewno byłbyś zdrowszy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mieczyslaw Re:Brawo Częstochow potraficie walczyc!!! IP: *.adsl.inetia.pl 17.05.08, 14:31 Chcialbys miec w Czestochowie wysypisko smieci i to blisko swojego miejsca zamieszkania??. A tak Czestochowa wybudowala sobie je z dala od siebie majac w dupie mieszkancow okolicznych wiosek. Jechales kiedys do Tarnowskich Gor? Przeciez te dorgi to sa w oplakanym stanie. Szkod pelno narabia ciezarowki wozace smieci a droga nie byla remontowana od wielu lat. Sprobuj przejechac sie droga od miejscowosc Sobuczyna do Nierada z predkoscia 90km/h bo taka obowiazuje poza terenem zabudowanym :) nie wspomne juz o drodze ktora wiodla na Hute Stara A tam tez byla ruina dziury glebokie na 30cm. Tylko osoby dbajace o wlasny interes zgadzaja sie z tym werdyktem( Kaliemu ukrasc krowe to zle ale kali ukrasc komus to bardzo dobrze) to jest rozumowanie "c"zęstochowian. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lukasz Poczesna zapłaci Częstochowie za... wysypisko IP: *.as.kn.pl 18.11.07, 13:40 mam nadzieje ze te pieniadze, ktore musi zaplacic Poczesna, zostana wykorzystane w rozsadny sposob (np. remont jakiejs wylotowki z Czestochowy - w ramach pojednania, moze to byc droga do Poczesnej, ale nie chodzi mi o trase). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: here_i_am Re: Poczesna zapłaci Częstochowie za... wysypisko IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.11.07, 19:04 a może by tak gmina za pieniądze z funduszu środowiskowego wybudowała ekrany ekologiczne wzdłuż trasy... ale po co lepiej oddać te pieniądze ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: greg Re: Poczesna zapłaci Częstochowie za... wysypisko IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.05.08, 09:23 chyba nie mogą Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hrhr Re: Poczesna zapłaci Częstochowie za... wysypisko IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.05.08, 10:32 Tadziu bedzie mial na dary dla biskupa lub kolejny pomnik papieza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sąsiad wysypiska Poczesna zapłaci Częstochowie za... wysypisko IP: 79.163.197.* 26.08.08, 19:30 Minęło już trochę czasu, ciekawy jestem czy Gmina Poczesna zapłaciła już Częstochowie za wysypisiko Odpowiedz Link Zgłoś