Dodaj do ulubionych

Poczesna zapłaci Częstochowie za... wysypisko

17.11.07, 18:43
muszą płacić - skandaliczny wyrok, krzywdzący małą podmiejską gminę
za to, że kiedyś ktoś na ich terenie umieścił wysypisko. Wielkie
to "bogactwa" daje Częstochowa!!!! Wstyd.
Obserwuj wątek
    • Gość: przecientny Poczesna zapłaci Częstochowie za... wysypisko IP: *.access.telenet.be 17.11.07, 20:06
      proponuje biurowiec do rozwiazania problemu...pewnie obce panstwo ma w tym
      interes nie pomijajac budowlanców i decydujacychkto to wykona
    • Gość: water60 Poczesna zapłaci Częstochowie za... wysypisko IP: *.ipt.aol.com 17.11.07, 20:37
      Nigdy więcej nie pytajcie mnie dlaczego wyjechałem z tego kraju!
      Sami już chyba wiecie
      • Gość: xx Re: Poczesna zapłaci Częstochowie za... wysypisko IP: *.icis.pcz.pl 18.11.07, 08:44
        Wyjechales a caly czas ciagnie cie jak widac do "tego" kraju :))
        • Gość: Akagi Re: Poczesna zapłaci Częstochowie za... wysypisko IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.11.07, 09:07
          hmmm, tak sobie własnie uswiadomiłem,że moje konto może przyjać więcej niż 2 mln
          złotych.To jak, dogadamy sie Panie Wójcie? :)
    • Gość: angrusz Re: Poczesna zapłaci Częstochowie za... wysypisko IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.11.07, 09:41

Ot i wyroki sądowe .
      Litera prawa zastąpiła istotę .

No i ten " pośpiech " sądowy .
      A sędziowie są jak zwykle bardzo zadowoleni ze swojej pracy i nie
      wolno ich krytykować
    • Gość: czytelnik Poczesna zapłaci Częstochowie za... wysypisko IP: *.vast.net.pl 18.11.07, 10:35
      Nie stojcie w miejscu, inwestujcie w spalarnie smieci
      • toberson Re:Brawo Częstochow potraficie walczyc!!! 18.11.07, 12:42
        Bardzo dobrze ze nasze miasto wygralo.Tylko judasze i zdrajcy sie
        niezgadzaja z tym wyrokiem.Brawo Czestochowa!!!!
        • Gość: zgadnij kto Re:Brawo Częstochow potraficie walczyc!!! IP: *.gprs.plus.pl 17.05.08, 12:08
          a może byś zamieszkał koło wysypiska i powąchał te miłe zapachy oraz
          chemiczne wyziewy napewno byłbyś zdrowszy
        • Gość: mieczyslaw Re:Brawo Częstochow potraficie walczyc!!! IP: *.adsl.inetia.pl 17.05.08, 14:31
          Chcialbys miec w Czestochowie wysypisko smieci i to blisko swojego miejsca
          zamieszkania??. A tak Czestochowa wybudowala sobie je z dala od siebie majac w
          dupie mieszkancow okolicznych wiosek. Jechales kiedys do Tarnowskich Gor?
          Przeciez te dorgi to sa w oplakanym stanie. Szkod pelno narabia ciezarowki
          wozace smieci a droga nie byla remontowana od wielu lat. Sprobuj przejechac sie
          droga od miejscowosc Sobuczyna do Nierada z predkoscia 90km/h bo taka obowiazuje
          poza terenem zabudowanym :) nie wspomne juz o drodze ktora wiodla na Hute Stara
          A tam tez byla ruina dziury glebokie na 30cm. Tylko osoby dbajace o wlasny
          interes zgadzaja sie z tym werdyktem( Kaliemu ukrasc krowe to zle ale kali
          ukrasc komus to bardzo dobrze) to jest rozumowanie "c"zęstochowian.
    • Gość: lukasz Poczesna zapłaci Częstochowie za... wysypisko IP: *.as.kn.pl 18.11.07, 13:40
      mam nadzieje ze te pieniadze, ktore musi zaplacic Poczesna, zostana
      wykorzystane w rozsadny sposob (np. remont jakiejs wylotowki z
      Czestochowy - w ramach pojednania, moze to byc droga do Poczesnej,
      ale nie chodzi mi o trase).
    • Gość: here_i_am Re: Poczesna zapłaci Częstochowie za... wysypisko IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.11.07, 19:04
      a może by tak gmina za pieniądze z funduszu środowiskowego wybudowała ekrany
      ekologiczne wzdłuż trasy... ale po co lepiej oddać te pieniądze ...
      • Gość: greg Re: Poczesna zapłaci Częstochowie za... wysypisko IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.05.08, 09:23
        chyba nie mogą
    • Gość: hrhr Re: Poczesna zapłaci Częstochowie za... wysypisko IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.05.08, 10:32
      Tadziu bedzie mial na dary dla biskupa lub kolejny pomnik papieza.
    • Gość: sąsiad wysypiska Poczesna zapłaci Częstochowie za... wysypisko IP: 79.163.197.* 26.08.08, 19:30
      Minęło już trochę czasu, ciekawy jestem czy Gmina Poczesna zapłaciła już
      Częstochowie za wysypisiko
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka