bozena-is-me 23.11.07, 08:51 mój mąż chce być zoperowany na Parkitce. Czy ktoś tam operował kręgosłup? Jakie macie odczucia? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
marcelmilau Re: operacja kręgosłupa na Parkitce 23.11.07, 09:31 bozena-is-me napisała: > mój mąż chce być zoperowany na Parkitce. Czy ktoś tam operował > kręgosłup? Jakie macie odczucia? Tylko nie parkitka. Trzy lata temu trafił tam mój kolega 24 letni chłopak z kręgosłupem. To co działo się tam przechodzi ludzkie pojęcie. Nie chcę Cię straszyć i opowiadać całej jego męki bo jest to dla mnie bardzo przykre. Zoperowano go starą metodą...potem trafił do Piekar Śląskich próbowano poprawić spieprzoną robotę... po 3 miesiącach męczarni jego , rodziny i przyjaciół zmarł.Tak załatwili jednego z moich najlepszych przyjaciół na parkitce. w zeszłym roku sam tam trafiłem z nogą... na pogotowiu założyli mi szynę ponieważ wyskoczyła mi rzepka było również podejrzenie ,że mam naruszone więzadło krzyżowe w kolanie.Pan "doktor" spojrzał na mnie ( miałem długie spodnie ) na opis z pogotowia i zawołał pielęgniarkę żeby ... wypisała mi l4.NAwet nie spojrzał na nogę. Pojechałem prywatnie oczywiście szynę mi zdjęto od razu , prześwietlenie ( ku.. mać PODSTAWA ! ) a potem gips.Dziś śmigam na nodze. Masz jeszcze jakieś wątpliwości ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ignacy Re: operacja kręgosłupa na Parkitce IP: *.pcz.pl 23.11.07, 12:11 tez mialem znajoma co tam byla operowana, najpierw miala jedna operacje w piekarach i bylo dobrze, a pozneij po parkitce musiala isc na druga operacje, niech lepiej twoj maz stara sie o piekary albo bytom. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: RJ77 Re: operacja kręgosłupa na Parkitce IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.11.07, 12:55 Ja miałem niedawno operację kręgosłupa na oddziale neurochirurgii i mam zupełnie inne odczucia od tutuaj opisanych ... Byłem operowany przez dr.Pilarka i jestem zadowolony z zabiegu i pobytu na oddziale (o ile można być zadowolonym z pobytu w szpitalu...) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Elzbieta Re: operacja kręgosłupa na Parkitce IP: 80.48.49.* 23.11.07, 13:44 byłam operowana na oddziale neurochirurgii dwa lata temu, dzięki dr Robertowi Koperowi jestem sprawna,nie mam żadnych powikłań, uważam, że to jeden z najlepszych specjalistów a takie peany pod adresem Piekar czy Bytomia to przesada, znam wiele osób operowanych właśnie w tych szpitalach i wrócili właśnie na Parkitkę !!! Przed operacją byłam na czterech konsultacjach w różnych miejscach i dziś Bogu dziekuję, że posłuchałam wybitnego neurochirurga i zdecydowałam sie na Parkitkę i dr Roberta Kopera. Będę Mu wdzięczna "do grobowej deski" Odpowiedz Link Zgłoś
aha123 Re: operacja kręgosłupa na Parkitce 23.11.07, 13:55 ...forum to chyba "nie najszczęśliwsze" miejsce na takie pytanie... Moja teściowa nie chodzi od 7 lat po operacji kręgosłupa, ale znajoma po operacji kręgów szyjnych - rewelacja. Nie ma reguły.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ariesa77 Re: operacja kręgosłupa na Parkitce IP: 212.160.108.* 23.11.07, 17:10 Aktualnie jestem na rekonwalescencji po operacji kregoslupa na Parkitce i jest wszystko ze mna OK. Jak wiekszosc wyjezdzilam sie po Polsce po lekarzach specjalistach i proponowano mi operacje w roznych miejscach w kraju ale ja postawilam na Parkitke. Polecam rowniez dr.Roberta Kopera. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pozdro Re: operacja kręgosłupa na Parkitce IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.12.07, 23:52 Roberta Kopra a nie Kopera. Odmieniać końcówki poprawnie. Doktor Koper (koperfild dla niektórych :)) ) jest jednym z najlepszych. Polecam tez Rynia :) czyli dr. Rynkiewicza . Ordynator dr. Piwowarski też ma wiele sukcesów na swoim koncie. Ogólnie wiekszość z naszych neurochirurgów to świetni specjaliści. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: josia Re: operacja kręgosłupa na Parkitce IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.11.07, 19:54 Nie operuj kregosłupa-lepiej nie będzie.Rehabilituj ,chodz na masaze ,nastawianie - jest wielu kreglarzy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kręgarz Re: operacja kręgosłupa na Parkitce IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.12.07, 05:36 a ty idiotko jesteś specjalistką z neurochirurgii i na dodatek masz MRI w oczach że stawiasz diagnozy? Masz pojęcie o czym piszesz zbaraniała kretynko? Wiesz ilu ludzi jest sparaliżowanych bo im jakiś idiota nastawiał kręgi bez MRI i spowodował ucisk i niedokrwienie rdzenia kręgowego? Do garów szmato a nie na forum! Odpowiedz Link Zgłoś