romanwat 04.12.07, 20:47 A to to miasto właśnie w całej krasie. Tak kochają zieleń, że postanowili ją ogrodzić dość szpetnym ale solidnym płotem. Nawet pożałowali tych 2 m na chodnik. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: per aspera Re: Park zamknięty na kłódkę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.12.07, 21:29 Jakąż to trudność nasza szlachetna młodzież ma, przejście przez pasy na światłach to dla nich taka trudność?, a to ciekawe?. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :-) Re: Park zamknięty na kłódkę IP: *.adsl.inetia.pl 05.12.07, 00:12 nie dziw się - on nigdy w parku nie był - jeździ samochodem, można go zobaczyć przed lokalem na Nowowieskiego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: axl Re: Park zamknięty na kłódkę IP: 80.48.49.* 04.12.07, 22:47 Szkoda że nie pozykano Aleii na klucz żeby wszyscy mogli wyrobić się w czasie! No ale park jest czarnych, ludzi sie ma w d... Ja teraz na klucz bym zamknął budźet Jasnej Górze od miasta. Tam oczywiście też wszystkiego się pilnuje, terminów, wykonawsta, kradzieży... A III aleja? Można ją olać. Pielgrzymi w końcu i tak mogą przejśc przez nie w każdym miejscu, a częstochowianie mogą sobie czekać... po co im jakaś aleja. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :-) park jest miejski IP: *.adsl.inetia.pl 05.12.07, 00:11 park głupku jest miejski. najwieksze pieniądze JG dawali pr4eyzdenci z SLD - można sprawdzić. Nie wiem czy sie przysłużę TW ale on zdaje sie obciął te fundusze.:-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xx Re: park jest miejski IP: *.icis.pcz.pl 05.12.07, 14:44 Lewica niestety wczesniej niczym pozytywnym jesli chodzi o rownoprawne ulozenie stosunkow z JG sie nie wyroznilla. Mam nadzieje ze to sie zmieni. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xx Re: Park zamknięty na kłódkę IP: *.icis.pcz.pl 05.12.07, 14:42 Park jest miejski - Czestochowski - od ...set lat. Wejsc tam mozna tylko nie kazdym wejsciem. ZAmkniety jest czesciowo bo w tej chwili to po prostu plac budowy. Lepiej niech budowlancy skoncza najpilniejsze prace i bedzie mozna wejsc do w miare gotowego parku. W tej chwili np. jezdza tam rozne pojazdy i zadna przyjemnosc napatoczyc sie pod kola. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: takitam Re: Park zamknięty na kłódkę IP: *.tktelekom.pl 05.12.07, 19:22 > Park jest miejski - Czestochowski - od ...set lat. Naprawdę?! To od ilu tych "set" jest to PARK? Nawet może być miejski, bo jakoś tych "set" nie mogę się doliczyć, no chyba, że np. 100 liczysz jako "set" a i to nie bardzo mi wychodzi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gorliwy człowiek Park zamknięty na kłódkę IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.12.07, 19:40 Zamknąć park na 100 /sto/ lat i nie będzie problemu z remontami ,naprawami.Jest solidny płot więc park jest zabezpieczony przed ludzmi. A najważniejsze ,że jest park w miescie.Po co komu chodniki ,lepiej wybudować bezkolizyjne ścieszki rowerowe tak jak np na Parkitce wzdłuż ul.Okulickiego.Przecież to Częstochowa i nikt za nic nie odpowiada. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sebo Częstochowa to dobre miasto - ale bez gospodarza ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.12.07, 21:01 I tyle na temat. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Onn Pozdrowienia z emigracji IP: *.nrth.adsl.virgin.net 05.12.07, 21:47 Pozdrowienia z emigracji. Zal serce sciska ze sie nic nie zmienia w Czewie, czy naprawde trzeba tak utrudniac ludziom zycie? Sam smigalem niegdys na nogach tym chodnikiem........ Odpowiedz Link Zgłoś