Dodaj do ulubionych

WASYL akupunktura-jakie wrażenia?

14.12.07, 10:01
WITAM!
Czy ktoś z forumowiczów korzystał z pomocy dr Wasyla?
Jak Wasze spostrzeżenia?
Pomógł?
Obserwuj wątek
    • mongolski_terrorysta Re: WASYL akupunktura-jakie wrażenia? 14.12.07, 13:19
      Szanowna Joanno,to ten z Sobieskiego ?
      • aha123 Re: WASYL akupunktura-jakie wrażenia? 14.12.07, 13:45
        ...owszem....
      • Gość: ... Re: WASYL akupunktura-jakie wrażenia? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.12.07, 13:52
        no więc tak - no nie wiem, wystarczy Go zapytać kto u niego
        wykonywał/uje masaże i jaki miał/ma dyplom, czy była/jest to osoba z
        papierem czy też budowlaniec, którego go sam nauczył :)
        aha i najlepiej zadzwonić do Jaskini Solnej w Warszawie i tam o
        Doktora zapytać ponoć przepracował tam długie lata i najwięcej info
        u źródła - pozdro
    • Gość: magda Re: WASYL akupunktura-jakie wrażenia? IP: *.pl 14.12.07, 15:18
      Ja byłam kilka razy - efektów nie widziałam, ale też pewnie zbyt
      mało zabiegów wziełam. Powiedział mi, na pierwszym spotkaniu, że
      niedomaga mi trzustka i stąd moje problemy zdrowotne;
      zbagatelizowałam to - należę do osób sceptycznych; jednak miesiąc
      temu byłam na rutynowych badaniach krwi, i tylko tak dla uspokojenia
      sumoenia zrobiłam testy na trzustkę. I wyniki badań przekroczyły
      normy....mam już skierowanie do gastrologa, ale do Wasyla też chyba
      wrócę na akupunkturę..
      • mongolski_terrorysta Re: WASYL akupunktura-jakie wrażenia? 14.12.07, 16:29
        No cóż ,miałem dość powazna kontuzje kręgosłupa,wizyty u kilku czestochowskich
        "wybitnych " specjalistów,wizje operacji z małymi szansami na powodzenie,wizje
        długiej i bolesnej rehabilitacji z wózkiem inwalidzkim w tle.
        Zawsze byłem sceptycznie nastawiony do takich metod leczenia,tak więc sugestia
        nie wchodzi w rachube.Poprawa po 1 wizycie , po 5 wszystko OK
        • Gość: gaga kolejna reklama??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.12.07, 18:56
          Byłam raz i starczy.
          Najchetniej bym toto zamknęła. A rachunku ani widu , 50 zeta do fartuszka.
          Ludzie musicie tam chodzić i kasiorki nabijać -koniecznie!!! .
          Ale to moje zdanie , autor postu się zapytał to odpowiadam : nigdy więcej i do
          zamkniecia. sanepid , ochrona środowiska / co robi z igiełkami pan doktor? kiedy
          ostatnio zmywał pod leżanką ,o zmianie przescieradełka nie wspominając.
          Oczywiście to wszystko lub cześć do państwowej służby zdrowia można tez odnieść
          ,ale pytanie było o niego .
          • Gość: aaanka Re: kolejna reklama??? IP: 89.174.23.* 14.12.07, 19:07
            a ja byłam 4-5 razy przy problemach z zawrotami głowy, których nikt nie umiał
            wyleczyć ani znaleźć ich przyczyny. Pomogło zdecydowanie.Ale Wasyl powiedział że
            po pierwszym razie będzie nawet gorzej.Miał rację .Do dzisiaj mam spokój, jego
            wyjaśnienie przyczyny zawrotów było słuszne.Znam co najmniej kilka osób, którym
            pomógł. Przy mnie były nawet osoby z Łodzi i też były zadowolone. Ale to
            prawda.Jeden raz nie wystarczy. Trzeba kilka.
            • Gość: A dr WASYL IP: *.96.232.160.tvksmp.pl 12.09.13, 18:18
              równiez jestem zadowolona od lutego zmagałam sie z bolem w zebrach przeswietlenia zastrzyki leki tomografie wszystko juz mialam 1 wizyta u niego i bylo jasne co jest nie tak...
          • mongolski_terrorysta Re: kolejna reklama??? 14.12.07, 19:09
            Gość portalu: gaga napisał(a):

> Byłam raz i starczy.
            > Najchetniej bym toto zamknęła. A rachunku ani widu , 50 zeta do fartuszka.
            > Ludzie musicie tam chodzić i kasiorki nabijać -koniecznie!!! .
            > Ale to moje zdanie , autor postu się zapytał to odpowiadam : nigdy więcej i do
            > zamkniecia. sanepid , ochrona środowiska / co robi z igiełkami pan doktor? kied
            > y
            > ostatnio zmywał pod leżanką ,o zmianie przescieradełka nie wspominając.
            > Oczywiście to wszystko lub cześć do państwowej służby zdrowia można tez odnieś
            > ć
            > ,ale pytanie było o niego .

hmmm, rachunek był,pod lezanką czysto,prześcieradła wykrochmalone,nie 50 a 30 zł
            , a igiełki zabierasz ze sobą.
            dziwne,że tego nie wiesz , czyzby konkurencja?
          • Gość: aaanka Re: kolejna reklama??? IP: 89.174.23.* 14.12.07, 19:09
            A igiełki nowe dostajesz dla siebie.
            • aha123 Re: kolejna reklama??? 15.12.07, 16:35
              Bardzo dziękuję za odpowiedzi.

Szczerze powiem byłam u niego w czwartek. To była moja pierwsza wizyta u Niego i
              stąd wątek na forum.
              Po wyjściu z gabinetu było o niebo lepiej niż przed wejściem.
              Ustąpił uporczywy ból głowy(trwający ponad 2 tyg) i napięcie mięśniowe w
              okolicach ramion...

Za to następny dzień BYŁ KOSZMAREM!!!(dziś jest już OK.)

Co mnie zastanawia-mnie też wspomniał o trzustce...
              Hmmmmm...i po tym co tutaj przeczytałam sama nie wiem co myśleć...?
              Chodzić nadal czy nie i ewentualnie ile wizyt potrzeba?

WIZYTA faktycznie 30 zł (nie drogo i nie tanio) hmmm?
              Muszę to przemyśleć....

DZIĘKUJĘ ZA WPISY!
              • Gość: mirima Re: kolejna reklama??? IP: *.eranet.pl 17.12.07, 20:13
                witam!

mam pytanie-tez do niego wybieram si...ale jakoś nie mogę dotrzeć....
                jak wyglda wizyta i nakłówanie????
                ja to tego naklówania się boję.....tyle sie naczytalam o róznych zakazeniach...
                czym nakłuwa i co znaczy ,ze igły zabiera sie do domu??? w kieszeni????
                please odpowiedz
                • aha123 Re: kolejna reklama??? 17.12.07, 21:19
                  Igły dostałam w plastikowej, zamykanej fiolce.

Wkłucie nie boli. Nie da się tego porównać nawet do zastrzyku czy szczepionki.
                  Te igły są bardzo cieniutkie! Cała wizyta trwa 15 minut.
                  W zeszłym tygodniu nie było kolejki. Weszłam prosto "z dworu", nie czekałam...

Doktor zrobił na mnie bardzo dobre wrażenie.
                  Taki ciepły o przyjemnej aparycji mężczyzna...
                  • Gość: mirima Re: kolejna reklama??? IP: *.eranet.pl 18.12.07, 10:57
                    Aha123..proszę o informcję....

kurczę ludzie, doradźcie- panicznie sie boję... tego nakłuwania...
                    no i kolejne obsesyjne pytanie...
                    skoro igły są jednorazowe- to jak je mozna zabietać do domu we
                    fiolce????

przecież nie chodzisz z 1 zastrzykiem po wszystkich lekarzach, aby
                    dali szczepionki albo pobierali krew....wlasnie tego się boję....
                    Dla mnie jedorazowe- to znaczy tak jak wszystko- jeden raz- i do
                    wyrzucenia....
                    i co ja na to??? chyba mam prawo prosić,o nakłuwanie mnie za kazdym
                    razem nowymi...co???
                    • aha123 ....? Hmmmmmmmmmmmmm 18.12.07, 11:27
                      Nie rozumiem...-wyrzucisz je i po sprawie!
                      • Gość: mirima Re: ....? Hmmmmmmmmmmmmm IP: *.eranet.pl 18.12.07, 11:35
                        Aha, ...dzięki za info....myslalam ,ze nakluwa tymi samymi...
                        ja wyjaśnię, o co mi chodzi...skąd ten lęk...

siedze w domu z malutką- ma 8 miesięcy, i karmię ją naturalnie....
                        a już co chwila w tv jakieś halo o zakarzeniach w szpiatalach czy gdzieś tam
                        jescze.... nie wspominajac juz o WZW....
                        Nie wybaczylabym sobie, jakby z malą coś sie stalo..poprzez moje niedopatrzenie
                        i proby wyleczenia sie ze swoich dolegliwości....
                        Ja nawet do kosmetyczki przestalam chodzić, a jak juz trzeba, to przy mnie
                        dezynfekuje ze 20 razy wszystko....
                        wiec chyba mnie zrozumiesz..... i mam nadzieje ze doktor tez mi pomoze....
                        • Gość: Akagi Re: ....? Hmmmmmmmmmmmmm IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.12.07, 15:06
                          Kobieto,opanuj sie robisz dziecku krzywde.W najlepszym razie wyhodujesz
                          alergika.Musi od poczatku swego zycia miec kontakt z zarazkami i
                          drobnoustrojami.To nie powód,żeby zyć w chlewie ale odkazanie wszystkiego i
                          przesadna czystośc więcej mu zaszkodzi niż odrobina brudu.
                          • Gość: mirima Re: ....? Hmmmmmmmmmmmmm IP: *.eranet.pl 19.12.07, 09:06
                            Agaki......
                            z czym według ciebie przesadzam????
                            ja nie wychowuję dziecko STERYLNIE".... I wiem doskonale,ze sterylność moze
                            dziecku wręcz zaszkodzić....
                            Ale boję się- i to normalne-ze mogę coś podłapać.....
                            przecież to jest ingerencja w ciało.....
                            A kiedy ty chodzisz do kosmetyczki, masz 100% pewności,że robi tobie
                            przesterylizowanym sprzętem- bo ja nie.... musiałaby mieć ze 20 kompletów...
                            Salony fryzjerskie- co fryzjerka szczotki czyści po kazdym??? co???
                            Chyba mi nie zaprzeczysz???
                          • Gość: mirima Re: ....? Hmmmmmmmmmmmmm IP: *.eranet.pl 19.12.07, 09:10
                            Agaki.....
                            nie chodzi mi o jakieś drobnoustroje....
                            chodzi mi o takie choroby jak Wzw... rozumiesz??? małe zacięcie, krew... i masz
                            to na całe życie....a akurat to przenosie sie z mlekiem na dziecko..... o to mi
                            chodzi....
                    • marzena2881 niepłodnośc 26.12.07, 21:47
                      a czy kotoś leczył u niego bezpłodnośc i czy były jakieś
                      rezultaty ????
                      • Gość: aaanka Re: niepłodnośc IP: 89.174.23.* 26.12.07, 23:18
                        musisz sama zapytać .Ja słyszałam jak kiedyś nie podjął się leczenia
                        depresji.Powiedział,że na to nie może pomóc.Więc zadzwoń lub idż i zapytaj.Jak
                        nie pomoże to powie.
            • Gość: mirima Re: kolejna reklama??? IP: *.eranet.pl 17.12.07, 20:14
              wybieram się.... i jakoś nie mogę sie zebrać...co znaczy ,ze igły zabiera sie
              do domu??? jak w kieszeni????
              • Gość: jj Re: kolejna reklama??? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.12.07, 20:30
                Igły sa jednorazowe,nic nie boli,czasami czuc lekkie ukłucie.
                • Gość: mirima Re: kolejna reklama??? IP: *.eranet.pl 18.12.07, 10:53
                  czesc Wam.... wszysykim chorującym, i wyleczonym.....

kurczę ludzie, doradźcie- panicznie sie boję... tego nakłuwania...
                  no i kolejne obsesyjne pytanie...
                  skoro igły są jednorazowe- to jak je mozna zabietać do domu we
                  fiolce????
                  Aha 123 napisała,ze coś się zabiera.....
                  przecież nie chodzisz z 1 zastrzykiem po wszystkich lekarzach, aby
                  dali szczepionki albo pobierali krew....wlasnie tego się boję....
                  Dla mnie jedorazowe- to znaczy tak jak wszystko- jeden raz- i do
                  wyrzucenia....
                  i co ja na to??? chyba mam prawo prosić,o nakłuwanie mnie za kazdym
                  razem nowymi...co???
              • Gość: aaanka Re: kolejna reklama??? IP: 89.174.23.* 17.12.07, 21:09
                chodziłam 2-3lata temu -wtedy igły dawał w specjalnym plastikowym pojemniczku.
                Nakłucia nie bolą. Naprawdę wielu osobom pomógł. Zresztą pod gabinetem zawsze
                czekała kilkuosobowa kolejka.Wybierz się, ale trzeba kilka razy żeby był
                efekt.Jak jest koniec zabiegów to on mówi,że koniec.Nie odniosłam wrażenia żeby
                kazał przychodzić bez potrzeby tylko dla płacenia za wizyty.
    • Gość: gosc Re: WASYL akupunktura-jakie wrażenia? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.12.07, 17:30
      gdzie przyjmuje adres
      • Gość: aaanka Re: WASYL akupunktura-jakie wrażenia? IP: 89.174.23.* 16.12.07, 00:30
        W przychodni matki i dziecka na Sobieskiego
    • Gość: Juli Re: WASYL akupunktura-jakie wrażenia? IP: 212.87.229.* 17.12.07, 14:30
      Polecam z całego serca. Mnie zawsze pomagał. Najpierw uporczywe bóle
      kręgosłupa, a przy okazji polecił zrobić USB tarczycy. Okazało się,
      że był guz 12 mm. Po 3 tygodniach leczenia, o kręgosłupie
      zapomniałam i guza już też nie mam. Życzę zdrowia
      • Gość: POLI Re: WASYL akupunktura-jakie wrażenia? IP: *.Netcominternet.pl 07.04.13, 22:59
        A MACIE DO NIEGO TELEFON ?
    • Gość: Přitel Re: WASYL akupunktura-jakie wrażenia? IP: *.4ginternet.cz 26.12.07, 14:46
      Dobrý den,
      rád bych dostal podrobnější informaci o metodach lečení, má pan
      Wasyl své internetové stranky nebo svúj mobilní telefon? Předem
      děkují

Přítel
      • Gość: Václav Re: WASYL akupunktura-jakie wrażenia? IP: *.unmz.cz 10.01.08, 12:15
        Dobry den, mohu dostat přesnou adresu na pana doktora nebo tel
        číslo.Už dlouhou dobu patykam s bolením zad, bylo mi doporučeno
        jméno pana doktora. Předem Děkují

Václav
        • Gość: Akagi Re: WASYL akupunktura-jakie wrażenia? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.01.08, 15:21
          +48 0608132134
          • Gość: Václav Re: WASYL akupunktura-jakie wrażenia? IP: *.unmz.cz 16.01.08, 16:02
            Předem děkují, je to telefon pana doktora, nebo na centralu do
            nemocnice?
        • Gość: bogdan Re: WASYL akupunktura-jakie wrażenia? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.01.08, 21:05
          Dobry wecer Vaclaw mores skusit -adres ulice Sobieskiego 7A cislo
          telefonni centrala (034) 3606132

• Gość: bąbel Re: WASYL akupunktura-jakie wrażenia? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.01.08, 19:08
      dzisiaj byłam boli mnie jak jasna cholera ale jutro będę jak
      skowronek fruwać iśpiewać zzadowolenia - brak bólu. ale swoją drogą
      kasiore trzepie nisamowicie. ciekawe czy płaci podatki , może ktos
      sie tym zajmie?
      • Gość: jj Re: WASYL akupunktura-jakie wrażenia? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.01.08, 20:20
        Placi :)
        pewnie rznie skarbówke jak kazdy z nas ale płaci :)
        • Gość: Je to jedno Re: WASYL akupunktura-jakie wrażenia? IP: *.eu 17.01.08, 08:37
          30 zl. za seansi?????,,,, no je to jako to dělal na Ukrajině v
          Užgorodě.Tám bral 10 dolaru. Jo, ptate se na daně, ty on nikdy
          neplatil, pochybuju že plati u vas v Polsku. Nechci tady
          zpochybňovat jeho kvality ale v tom článku v novinach je dost
          nepravdivych věci. Lečení zdar.
        • aha123 Re: WASYL akupunktura-jakie wrażenia? 17.01.08, 14:02
          WIECIE CO...?
          Mam gdzieś, płaci, nie płaci....'

POMAGA?
          To doceńcie to i dajcież mu spokój! Który z naszych CUDOWNYCH lekarzy
          przyjmujący w PRYWATNYM gabinecie płaci podatki?
          Może jeszcze FV wystawia???
          Heh, co za naród.... ;-)))
      • Gość: the_michael Re: WASYL akupunktura-jakie wrażenia? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.01.08, 23:35
        30 ? to chyba nikt już taniej nie bierze. Nie jest to mało jak za 15 min, ale większość bancwałów po których biegała moja mama czy zona, startowało od 50zł, a zazwyczaj brali więcej i często leczyli z mizernym skutkiem. Jak koles pomaga za te 30 zł do dajcie mu popracować. A jak jest jakaś skuteczna alternatywa w podobnej cenie to bardzo prosze o namiary. Równie dobrze można sie skarżyć na cene 1 litra benzyny
    • Gość: babel Re: WASYL akupunktura-jakie wrażenia? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.01.08, 18:05
      ma wyksztalcenie medyczne jest uczciwy wswoim fachu jesli uwaza ze
      jego ingerencje nie da efektow nie podejmuje sie akupunktury ma
      bardzo duza wiedze medyczna wielu wielu ludziom pomogl czasami byly
      to niemal cuda bo tradycyjna medycyna nie dawala rokowan warty tych
      pieniedzy
    • Gość: m Re: WASYL akupunktura-jakie wrażenia? IP: *.multimo.gtsenergis.pl 30.01.08, 10:35
      wyleczył mojego tatę z nerwicy
    • Gość: ja Re: WASYL akupunktura-jakie wrażenia? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.02.08, 10:04
      A czy on pomaga w rzucaniu palenia??
      • Gość: jj Re: WASYL akupunktura-jakie wrażenia? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.02.08, 12:26
        No pewnie,że pomaga.Jak go bardzo ładnie porosisz,to nic nie zapalisz.
        Szczególnie,jak ci zabierze portfel i karte kredytową :)
    • Gość: Gość Re: WASYL akupunktura-jakie wrażenia? IP: *.ip.netia.com.pl 15.07.13, 12:58
      Stanowczo nie polecam, kilkanaście wizyt, wydane dużo pieniędzy i brak skutków.
      Szkoda czasu jak dla mnie zwykły naciągacz!
      • Gość: jupiter Re: WASYL akupunktura-jakie wrażenia? IP: *.ibd.gtsenergis.pl 18.07.13, 14:00
        OD MIN. 15 LAT JEST W CZĘSTOCHOWIE A JA RAZ W ROKU JESTEM U NIEGO I ZAWSZE MI POMAGA NA KRĘGOSŁUP .
        • Gość: blablablabla Re: WASYL akupunktura-jakie wrażenia? IP: *.centertel.pl 18.07.13, 21:53
          Zdecydowanie odradzam, zwykły naciągacz, placebo działa tylko czy aż tyle trzeba za to płacić ? Byłem z kręgosłupem dobrze wiedziałem co mi jest i co pomoże, poszedłem ze zwykłej ciekawości. Jak można igiełkami "nastawić" kręgosłup ? Za taką kwotę mam porządny masaż który stawia na nogi. Rachunku nie ujrzałem, igiełek nie dostałem, prześcieradło nie było wymienione na nowe !
          • Gość: jupiter Re: WASYL akupunktura-jakie wrażenia? IP: *.ibd.gtsenergis.pl 22.07.13, 18:28
            Kręgosłupu to igłami nie nastawi tylko ręcznie , ale zblokuje końcówki nerwów i przestaje mnie boleć raz w roku łapie mnie kregosłup i wtedy idę do niego mówił , że najlepiej 10 razy ale ja idę 3-4 i mnie to wystarcza, ok.15lat jest w Częstochowie a o masażu to najlepiej było podyskutować w Opolu z braćmi Paluchami .
        • Gość: aktyw Re: WASYL akupunktura-jakie wrażenia? IP: *.146.211.83.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 18.08.13, 10:58
          czy ma ktoś namiar t,j nr tel adres Dr. Wasyla Marfynca pilna sprawa
          • borys2014 Re: WASYL akupunktura-jakie wrażenia? 11.01.14, 07:13
            Niestety dr.Wasyl nie przyjmuje już w Częstochowie.Był zbyt dobrym lekarzem, za mało brał za wizytę, ZOZ nie przedłużył mu kontraktu na wynajęcie pomieszczenia przy ul.Sobieskiego.
            To była zbyt duża konkurencja dla konowałów.
            "Lekarze" w Częstochowie leczyli mnie bez rezultatów przez 6 m-cy.
            Już po pierwszej wizycie u dr.Wasyla była ulga, po 3-ch normalnie chodzę bez bólu /razem koszt 120 zł/
            Ile wcześniej wydałem na zastrzyki, prochy, nie jestem w stanie zliczyć.

Gratulacje dla konowałów z ZOZ- u , konkurencja przeniosła się do Krakowa.
            • nastori Re: WASYL akupunktura-jakie wrażenia? 11.01.14, 09:16
              Oświeć mnie. Skoro ZOZ nie przedłużył wynajęcia czy nie mógł wynająć gdzie indziej? Może wyjechał do Krakowa poszerzać horyzonty?
              • borys2014 Re: WASYL akupunktura-jakie wrażenia? 11.01.14, 10:00
                nastori napisał(a):

> Oświeć mnie. Skoro ZOZ nie przedłużył wynajęcia czy nie mógł wynająć gdzie indz
                > iej? Może wyjechał do Krakowa poszerzać horyzonty

Nie będę nikogo oświecał.
                • niunia44 Re: WASYL akupunktura-jakie wrażenia? 11.01.14, 19:31
                  Witam!
                  Właśnie jestem tą pechową osobą, która poszła do dr Wasyla 3 stycznia na akupunkturę i chciałam iść na kolejną 7 stycznia, a tu kartka "nie przyjmuje do odwołania", dodzwoniłam się do Niego 8 stycznia i powiedział ze w Częstochowie już nie będzie przyjmował tylko w Krakowie pod adresem Kraków ul. Wójtowska 3 lok. 36 pon - piątek 9 - 17, sobota 9 - 13.
                  Też bardzo załuje.. :(
                  Pozdrawiam
                  • donau04 Re: WASYL akupunktura-jakie wrażenia? 01.02.14, 12:56
                    Witam,
                    Czy można prosić o numer kontaktowy do dr Wasyla? Pilna sprawa, jestem niepocieszona, że nie można z Nim nawiązać współpracy w Częstochowie już.. ale jestem gotowa jechać Krakowa.
                    Pozdrawiam
                    • moni_la Re: WASYL akupunktura-jakie wrażenia? 01.02.14, 14:11
                      Bardzo dobrze ze nie przyjmuje bo czynił dużo zła.
                      Nie wiem jak w ostatnim okresie ale wczesniej (rok do tyłu)
                      chodziła moja kolezanka i uciekła bo zauważyła ze nie wymienia igieł.
                      Wyjmował pacjentowi i chowal do pudełka stojac tyłem do pacjenta by ten tego nie widział.
                      Nigdy nie zauwazyła zadnego kosza przy leżance a w nim zużytych igieł.
                      Lekarz rodzinny jak usłyszał kazał jej zrobić badania Hbs i Wzw C
                      • quisti Re: WASYL akupunktura-jakie wrażenia? 03.02.14, 22:48
                        jak ja byłam w grudniu każdorazowo wyciągał świeżą igłę z pojedynczego opakowania.
                        Skoro tak robił- dlaczego nie interweniowaliście by zaprzestać tej praktyki?
                        • moni_la Re: WASYL akupunktura-jakie wrażenia? 03.02.14, 23:16
                          Przepraszam za ciekawość,a co robił z igiełkami
                          po wykonanym zabiegu????
                          • niunia44 Re: WASYL akupunktura-jakie wrażenia? 17.02.14, 11:21
                            No i pojechałam w styczniu do Krakowa, wzięłam w sumie pięć zabiegów akupunktury które trwały prawie godzinę i niestety nic nie pomogło. W Częstochowie na Sobieskiego były zawsze tłumy, a w Krakowie świeci pustkami.. !
                            Pozdrawiam
    • fanakupunktury Re: WASYL akupunktura-jakie wrażenia? 03.06.14, 19:57
      Witam,
      Jestem pacjentką Dr. Wasyla, i powiem szczerze że gdyby nie on to bym zwijała się z bólu. Pokładalam nadzieje w przeróżnych lekarzy którzy tylko faszerowali mnie lekami. Rwa Kulszowa jest tak bardzo bolesna i nie pozwalała mi spać bo łapała nawet w nocy. Dr. Martyniec mi nastawił kręgosłup, ustawił igły do akupunktury oraz dietę. Oczywiście tez pomógł mi się odstresować tez metodą igieł. Przeszłam się do niego parę razy i już nie mam żadnego problemu. Dzięki bogu że mamy taki skarb w Krakowie teraz na stałę. Polecam bardzo serdecznie!
      • danka305 Re: WASYL akupunktura-jakie wrażenia? 04.07.14, 11:23
        Witam! Kilka lat temu jeździłam do Dr Wasyla do Częstochowy lecz podobno przeprowadził się do innego miasta, z pani wypowiedzi wnioskuję, że do Krakowa, proszę o telefon lub adres. Po leczeniu kilka lat temu miałam spokój, lecz dolegliwości znowu się nasiliły, myślę ze Dr Wasyl znowu mi pomoże. Pozdrawiam
        • saiter Re: WASYL akupunktura-jakie wrażenia? 18.08.14, 22:00
          Witam. Podłączając się do wątku, proszę o podanie namiarów kontaktowych na doktora Wasyla. Z powszechnych informacji w internecie dowiedziałem się, że obecnie przyjmuje w Krakowie. Na jakimś forum udało mi się natrafić na adres rzekomej przychodni, w której wynajmuje gabinet, jednakże z rozmowy telefonicznej z recepcjonistką niczego się nie dowiedziałem. Dlatego w dalszym ciągu poszukuję szczegółowych informacji, na temat adresu placówki, w której dr Wasyl obecnie przyjmuje. Mile widziany numer kontaktowy, adres etc.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka