mona19832 17.12.07, 21:54 Moja córeczka niedługo kończy roczek i chciałabym jej kupić jakiś ładny tort. Wiecei może gdzie robią ładne torty takie dla dzieci z jakimiś misiami czy innymi stworzonkami :-) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: fafik Re: Tort na roczek IP: 80.48.49.* 17.12.07, 23:05 pewnie w warsztacie samochodowym. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lulu Re: Tort na roczek IP: *.profiline.pl 18.12.07, 00:25 - Cukiernia Michaś (możesz zobaczyć wzory na stronie www), - cukiernia Aleksandra (ja tam zamawiałam, mają stoisko w blachowni w budce Musiorskiego - bardzo ładny, w smaku niezły , ale bez zachwytów), -Blikle - piękny i piekielnie drogi (70 zł za kg, też sa na stronie www), -w budkach piekarni Olsztyn-Janów Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: inna Re: Tort na roczek IP: *.adsl.inetia.pl 18.12.07, 07:39 polecam "Michaś" www.michas.com.pl/nasze_wyroby_flash.htm Odpowiedz Link Zgłoś
mamunia.1 Re: Tort na roczek 20.12.07, 01:54 Ja zamówiłam mojej córeczce tort na 2 urodziny, który był śliczny i w dodatku bardo dobry. Był biały, jego boki częściowo były różowe. Wierzch był pocieniowany na kolor różowy i posypany jakby małymi perełkami. Były na nim trzy białe róże i co najwarzniejsze pięć ślicznych rusałek. Naprawde nigdy nie widziałam tak uroczego tortu. Adres: Częstochowa, dzielnica Północ, ul. Witosa. Cukiernia mieści się w budce. Firma z Gomunic. Polecam! Uwaga: zamówiłam kiedyś tort z tej samej firmy ale gdzie indziej, już nie był tak efektowny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: crayzus Re: Tort na roczek IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.12.07, 18:29 Zdecydowanie najlepsze torty są w Izydzie z Praszki. Zawsze świeże i przepyszne.Od kilku lat tam zamawiam na wszystkie uroczystości o komunie. Cukiernia mieści się min. w pawilonie na Promenadzie, u Jagielończyków, na Wolności w pasażu. Polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ddd Re: Tort na roczek IP: *.cn.com.pl 20.12.07, 14:10 Jeszcze widziałam coś w stylu tych tortów co szukasz w jałowcu (mają wzory na stronie). Zdecydowanie nie polecam michasia - nie potrafią wykonać zlecenia według umowy. No chyba, że ktoś lubi dostać coś zupełnie innego niż zamawiał. Odpowiedz Link Zgłoś