Dodaj do ulubionych

dlaczego opluwamy się na tym forum

30.12.07, 14:06
przeczytałem przez okres świąteczny wiele tematów i doszedłem do wniosku że w
kazdym temacie są wulgaryzmy i plucie ,,poco,, tak
Obserwuj wątek
    • rasowy_brunet Re: dlaczego opluwamy się na tym forum 30.12.07, 14:19
      Mentalność... a żeby zmienić mentalność ludzką trzeba czasu kilku pokoleń
      • Gość: Menel Re: dlaczego opluwamy się na tym forum IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.12.07, 14:30
        A na ktorym mamy sie opluwac jak nie na tym?
    • Gość: K2 nei jest źle ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.12.07, 14:37
      ... ale mogło być lepiej, ciekawe jak byś zobaczyła forum w pierwszym okresie tego 2007 roku, wtedy to się działo, teraz jest lepiej co nie znaczy że dobrze
      • Gość: :) Re: nei jest źle ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.12.07, 15:00
        Myślę, że się opluwają bo tacy są... Ubogi język, ubogie słownictwo, myśli... Do
        tego frustracja... I tylko na forum można komuś bez konsekwencji powiedzieć, co
        się o nim myśli w sposób wyjątkowo wulgarny. W realnym świecie niejeden poważnie
        by sie zastanowił na ripostą, albo by siedział cicho z podkulonym ogonkiem.
    • Gość: K2 a prawda jest ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.12.07, 15:17
      ... taka że ten temat na tym forum był poruszany wielokrotnie, macie rację że gdyby znano dane osobowe każdej z osób i to kim ta osoba jest to wielu by się zastanowiło nad tym co wypisuje.
      Mnie ciekawi jedno, byliście kiedys na serwisie nasza-klasa.pl tam tez są fora, ale wybaczcie ja na wyzwiska tam nie natrafiłem, może dlatego że każdy każdego zna.
      • Gość: :) Re: a prawda jest ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.12.07, 15:33
        Bo tam można łatwo każdego zidentyfikować :)
        • Gość: janka Re: a prawda jest ... IP: 212.87.241.* 30.12.07, 15:57
          Oglądałam w piątek ; wideoteka dorosłego czlowieka; Wioletta Villas spiewała piosenke płacząc,ze taką jej krzywde zrobili, nie pomogli tylko zbluzgali na forach.A przeciez ludzie publiczni robią wszystko co mogą zeby zdobyć serca publiczności,najlepiej siedziec w kacie i byc szarym człowiekiem. Sztuką jest pomoc a nie jeszcze dołozyc kłopotow.
        • Gość: K2 Re: a prawda jest ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.12.07, 16:04
          a gdyby powiązać adresy dostepowe z profilami na naszej-klasie:)

osobiście nie jestem zwolennikiem tego typu serwisów (myślę tutaj o fotka.pl czy N-K.pl), to jest troche krępujące a do tego zauważyłem pewien trend że niektóre osoby wręcz prześcigają się w dodawaniu kontaktów (ostatnio przysłał mi koleś zaproszenie, gościa może z raz w życiu spotkałem, pół godziny się zastanawiałem gdzie mogłem go spotkać i skąd go znam)
    • Gość: obserwator Re: dlaczego opluwamy się na tym forum IP: *.adsl.inetia.pl 30.12.07, 20:16
      po pierwsze- możliwość pozostania anonimowym dodaje ludziom pewności
      siebie; po drugie- niedojrzałość emocjonalna i społeczna, a co za
      tym idzie brak odpowiedzialności za słowo; po wtóre- ubogość języka,
      ale o tym już ktoś przede mną pisał...
      • mrucus Re: dlaczego opluwamy się na tym forum 30.12.07, 20:40
        A czy znajdzie się chociaż jedno forum,gdzie nie bedzie wyzywania na siebie oraz głupawych komentarzy?
        • meganite Re: dlaczego opluwamy się na tym forum 30.12.07, 21:00
          no fakt, forum bez dzieci NEO w dzisiejszych czasach jest nierealne.
          • Gość: Gość Re: dlaczego opluwamy się na tym forum IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.12.07, 21:44
            meganite napisał:

> no fakt, forum bez dzieci NEO w dzisiejszych czasach jest nierealne.

Jeszcze raz to przeczytam i zwymiotuję.
            • Gość: ANONIM Z CZ-WY Re: dlaczego opluwamy się na tym forum IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.12.07, 08:09
              Trzeba założyć forum gdzie każdy opluje,objedzie każdego,wyrzuci z siebie złość
              używając inwektyw--
              • Gość: Gość Re: dlaczego opluwamy się na tym forum IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.12.07, 10:20
                Jest takie forum.
                • mrucus Re: dlaczego opluwamy się na tym forum 05.01.08, 21:09
                  Nowy rok juz mamy od kilku dni,a tu nikt jeszcze nikogo nie zbluzgał :)) Czyzby Czę-100-chowianie stali sie bardziej kulturalni w 2008 roku? Wątpię czytajac wpisy w innych tematach :(
    • Gość: angrusz Re: dlaczego opluwamy się na tym forum IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.01.08, 22:23

Ja nie opluwam ale durnia nazywam durniem a wypisywane durnoty
      durnotami .
      To nie moja wina .
      • Gość: do menela Re: dlaczego opluwamy się na tym forum IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.01.08, 15:02
        W lesie można wszystkie pisane bzdury bijąc głową o konary drzew
        wywalić na zewnątrz.
    • Gość: polish cowboys Nie ma gorszego wroga dla Polaka niż drugi IP: 213.76.167.* 06.01.08, 15:17
      Ktoś kiedyś powiedział, że nie ma gorszego wroga dla Polaka niż
      drugi Polak.
      Masz odpowiedz.
      A jak nie wierzysz, to zapytaj sie Polaków na Wyspach jak traktują
      sie nawzajem.
      • Gość: driver Re: Nie ma gorszego wroga dla Polaka niż drugi IP: *.pools.arcor-ip.net 07.01.08, 09:52
        Uwazam,ze powinnismy przestrzegac fanatycznie netykiety,nie dac
        prowokowac i nie zachowywac sie jak dziecko neostrady,a wtedy bedzie
        milo.
        Ja osobiscie bez wzgledu na ostrosc atakow ad personam,zachowuje
        takt,kulture osobista i odpowiadam kulturalnie.Nie uzywam
        przeklenstw,ad personam.Staram sie byc zawsze rzeczowy.
    • Gość: tyup Re: dlaczego opluwamy się na tym forum IP: *.sme.bredbandsbolaget.se 07.01.08, 17:32
      "poco" to się nogi pocą....
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka