czestochowaonline 30.12.07, 14:06 przeczytałem przez okres świąteczny wiele tematów i doszedłem do wniosku że w kazdym temacie są wulgaryzmy i plucie ,,poco,, tak Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
rasowy_brunet Re: dlaczego opluwamy się na tym forum 30.12.07, 14:19 Mentalność... a żeby zmienić mentalność ludzką trzeba czasu kilku pokoleń Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Menel Re: dlaczego opluwamy się na tym forum IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.12.07, 14:30 A na ktorym mamy sie opluwac jak nie na tym? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: K2 nei jest źle ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.12.07, 14:37 ... ale mogło być lepiej, ciekawe jak byś zobaczyła forum w pierwszym okresie tego 2007 roku, wtedy to się działo, teraz jest lepiej co nie znaczy że dobrze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: nei jest źle ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.12.07, 15:00 Myślę, że się opluwają bo tacy są... Ubogi język, ubogie słownictwo, myśli... Do tego frustracja... I tylko na forum można komuś bez konsekwencji powiedzieć, co się o nim myśli w sposób wyjątkowo wulgarny. W realnym świecie niejeden poważnie by sie zastanowił na ripostą, albo by siedział cicho z podkulonym ogonkiem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: K2 a prawda jest ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.12.07, 15:17 ... taka że ten temat na tym forum był poruszany wielokrotnie, macie rację że gdyby znano dane osobowe każdej z osób i to kim ta osoba jest to wielu by się zastanowiło nad tym co wypisuje. Mnie ciekawi jedno, byliście kiedys na serwisie nasza-klasa.pl tam tez są fora, ale wybaczcie ja na wyzwiska tam nie natrafiłem, może dlatego że każdy każdego zna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: a prawda jest ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.12.07, 15:33 Bo tam można łatwo każdego zidentyfikować :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: janka Re: a prawda jest ... IP: 212.87.241.* 30.12.07, 15:57 Oglądałam w piątek ; wideoteka dorosłego czlowieka; Wioletta Villas spiewała piosenke płacząc,ze taką jej krzywde zrobili, nie pomogli tylko zbluzgali na forach.A przeciez ludzie publiczni robią wszystko co mogą zeby zdobyć serca publiczności,najlepiej siedziec w kacie i byc szarym człowiekiem. Sztuką jest pomoc a nie jeszcze dołozyc kłopotow. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: K2 Re: a prawda jest ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.12.07, 16:04 a gdyby powiązać adresy dostepowe z profilami na naszej-klasie:) osobiście nie jestem zwolennikiem tego typu serwisów (myślę tutaj o fotka.pl czy N-K.pl), to jest troche krępujące a do tego zauważyłem pewien trend że niektóre osoby wręcz prześcigają się w dodawaniu kontaktów (ostatnio przysłał mi koleś zaproszenie, gościa może z raz w życiu spotkałem, pół godziny się zastanawiałem gdzie mogłem go spotkać i skąd go znam) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obserwator Re: dlaczego opluwamy się na tym forum IP: *.adsl.inetia.pl 30.12.07, 20:16 po pierwsze- możliwość pozostania anonimowym dodaje ludziom pewności siebie; po drugie- niedojrzałość emocjonalna i społeczna, a co za tym idzie brak odpowiedzialności za słowo; po wtóre- ubogość języka, ale o tym już ktoś przede mną pisał... Odpowiedz Link Zgłoś
mrucus Re: dlaczego opluwamy się na tym forum 30.12.07, 20:40 A czy znajdzie się chociaż jedno forum,gdzie nie bedzie wyzywania na siebie oraz głupawych komentarzy? Odpowiedz Link Zgłoś
meganite Re: dlaczego opluwamy się na tym forum 30.12.07, 21:00 no fakt, forum bez dzieci NEO w dzisiejszych czasach jest nierealne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: dlaczego opluwamy się na tym forum IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.12.07, 21:44 meganite napisał: > no fakt, forum bez dzieci NEO w dzisiejszych czasach jest nierealne. Jeszcze raz to przeczytam i zwymiotuję. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ANONIM Z CZ-WY Re: dlaczego opluwamy się na tym forum IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.12.07, 08:09 Trzeba założyć forum gdzie każdy opluje,objedzie każdego,wyrzuci z siebie złość używając inwektyw-- Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: dlaczego opluwamy się na tym forum IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.12.07, 10:20 Jest takie forum. Odpowiedz Link Zgłoś
mrucus Re: dlaczego opluwamy się na tym forum 05.01.08, 21:09 Nowy rok juz mamy od kilku dni,a tu nikt jeszcze nikogo nie zbluzgał :)) Czyzby Czę-100-chowianie stali sie bardziej kulturalni w 2008 roku? Wątpię czytajac wpisy w innych tematach :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: angrusz Re: dlaczego opluwamy się na tym forum IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.01.08, 22:23 Ja nie opluwam ale durnia nazywam durniem a wypisywane durnoty durnotami . To nie moja wina . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do menela Re: dlaczego opluwamy się na tym forum IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.01.08, 15:02 W lesie można wszystkie pisane bzdury bijąc głową o konary drzew wywalić na zewnątrz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: polish cowboys Nie ma gorszego wroga dla Polaka niż drugi IP: 213.76.167.* 06.01.08, 15:17 Ktoś kiedyś powiedział, że nie ma gorszego wroga dla Polaka niż drugi Polak. Masz odpowiedz. A jak nie wierzysz, to zapytaj sie Polaków na Wyspach jak traktują sie nawzajem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: driver Re: Nie ma gorszego wroga dla Polaka niż drugi IP: *.pools.arcor-ip.net 07.01.08, 09:52 Uwazam,ze powinnismy przestrzegac fanatycznie netykiety,nie dac prowokowac i nie zachowywac sie jak dziecko neostrady,a wtedy bedzie milo. Ja osobiscie bez wzgledu na ostrosc atakow ad personam,zachowuje takt,kulture osobista i odpowiadam kulturalnie.Nie uzywam przeklenstw,ad personam.Staram sie byc zawsze rzeczowy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tyup Re: dlaczego opluwamy się na tym forum IP: *.sme.bredbandsbolaget.se 07.01.08, 17:32 "poco" to się nogi pocą.... Odpowiedz Link Zgłoś