Dodaj do ulubionych

Five O'Clock Orchestra promuje płytę

11.01.08, 00:44
Chciałem się wybrać już dwa razy do tego klubu ponieważ ciekawi mnie jak on
wygląda w nowej szacie i w nowym miejscu....Niestety zastawałem zamknięte
drzwi....Stąd moje pytanko czy on już działa normalnie czy było tylko
uroczyste otwarcie ina jakiś czas zamknięcie ???? Proszę o info
Obserwuj wątek
    • Gość: norbi Re: Five O'Clock Orchestra promuje płytę IP: *.icpnet.pl 11.01.08, 01:05
      Five O'Clock bardzo dobry zespół jazzowy...a jednak u nas w sumie popularny
      raczej w wąskim kręgu...Jazz jest w sumie dla wybranych także a raczej lubiany
      przez mała grupkę ludzi
      • Gość: Maciej Grabałowski Re: Five O'Clock Orchestra promuje płytę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.01.08, 14:52
        Nie mogę zgodzić sie z poglądem,że jazz interesuje niewielu ludzi.
        Jazz to bardzo pojemne słowo i zawiera sie w nim i Five O Clock,jak i Diana
        Krall ,Norah Jones i wielu wielu innych.Zalożę się że często
        słucha Pan muzyki nie wiedząc ,że to Jazz.
        Zapraszam do Paradoksu,nic lepiej Pana nie przekona niż muzyka na żywo.Na
        otwarciu ,aby posłuchać Doroty Miśkiewicz,jednej z najlepszych polskich
        wokalistek przyszło tylu fanów jazzu,że w szatni zabrakło numerków.
        Oprócz koncertów,w tygodniu ,na ogromnym telebimie i na świetnym nagłośnieniu
        z certyfikatem THX,będziemy prezentować koncerty gwiazd
        jazzu.Zapraszam a wkrótce przekona się Pan,że Jazz wciąga i można się w nim
        zakochać.Ze mną tak było ,studiując w Krakowie czasami opuszczałem zajęcia ,ale
        koncertów w Jaszczurach nigdy.

• Gość: Maciej Grabałowski Re: Five O'Clock Orchestra promuje płytę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.01.08, 14:37
      Bardzo przepraszamy za to,że Fani Jazzu nie mogli zajrzeć do nowego
      Klubu.Względy formalne spowodowały to opóżnienie ,czekaliśmy między innymi na
      odbiór z Sanepidu ,straży itd .Na drzwiach była wywieszona informacja.
      Reasumując,w sobotę zapraszamy na koncert a w przyszłym tygodniu do naszego
      klubu,gdzie przy dobrej muzyce będą mogli spotkać się Ci,którzy
      kochają jazz.Zapraszam ,Prezes stowarzyszenia Jazzowego (tez nie moge sie doczekac).

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka