pojedynka 17.01.08, 10:06 Gdzie w Cz-wie miło mogą spędzić czas 50-latkowie?Czy są jakieś kluby?Kawiarenki? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Singel Re: Single 50-latkowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.01.08, 12:13 Na forum w czasie ciekawej i rzeczowej dyskusji na interesujący daną osobę temat. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka Re: Single 50-latkowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.01.08, 16:18 Przyjde do ciebie gamonu, POmatole i pozalujesz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do anki ooo widze że masz znowu ochotę pokutasić trochę... IP: 66.230.230.* 17.01.08, 16:21 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krist .. Re: ooo widze że masz znowu ochotę nie nic z tego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.01.08, 22:08 Znowu jakiś Dupek ! bo tak powiem nie ma nic do pracy ..Pocałój sie !! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: znamcię Kristin ty analfabetko IP: *.mobiel.utwente.nl 18.01.08, 17:08 ty sie lepiej "pocałój" w ten swój łój na brzuchu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krist.. Do ..Znam Cię.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.01.08, 18:59 Sory nie jestem Kristina tylko Krist.Bardzo a bardzo sie pomyliłaś idiotko ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fkor do krist.. IP: *.anonymizer.ccc.de 19.01.08, 07:21 jakim trzeba być tłumokiem, żeby pocałuj napisać przez "ó", żenada! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: doankichacha Re: Single 50-latkowie IP: *.iplus.com.pl 18.01.08, 17:41 Aniu słoneczko przyjde do Ciebie kochanie .A będziesz jak zwylke milutka uweilbiam to Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka Re: Single 50-latkowie IP: *.triad.res.rr.com 18.01.08, 17:54 Ależ oczywiście Kochanie... anal w Twoim wykonaniu to prawdziwe dzieło sztuki... do dzisiaj czuje hemoroidy... buziaczki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grabarzyk Re: Single 50-latkowie IP: *.dip0.t-ipconnect.de 19.01.08, 15:17 Najlepszy klub dla 50-cio latków to jest na Kulach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do grabarzyka Re: Single 50-latkowie IP: *.adsl.inetia.pl 20.01.08, 05:46 dla Ciebie to pewnie bedzie tam klub duuuzo przed 50-tka. Zal Ci ze my 50-latki mozemy sobie smigac po necie na rowni z wami mlodzianami! a jeszcze mamy to czego Wam brakuje DOSWIADCZENIE ZYCIOWE Zycze wam wszystkiego najlepszego. Tobie grabarzyku tez. Czy swoich rodzicow tez wysylasz do klubu na Kule? Wspolczuje im wychowania takiego dziecka.Strach sie starzec w jego towarzystwie i strach pomyslec KOGO ON WYCHOWA UWAGA NA WULGARYZMY I CHAMSKIE WPISY FORUM MONITOROWANE Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vincent Re: Single 50-latkowie IP: *.repeln.de 20.01.08, 09:07 Twoje doświadczenie życiowe polega na wiedzy w której aptece są najtańsze lekarstwa stara babciu (ew. stary dziadku)hihihihihiiiiiiiii.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: troll Re: Single 50-latkowie IP: *.3.cust.bredband2.com 20.01.08, 09:27 No znowu sie jakieś stare przemądrzałe dziadzisko odezwało, a spi.erdalaj dziadzie z tego forum do kościółka! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anna s Re: Single 50-latkowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.01.08, 15:33 W jakim ja byłem błędzie ze juz nikt nie załozy nowego Forum jak ja się muliłem Zaczynają się już bluzgi wyzwiska no dosłownie stara wiara się odezwała jak to miło z Waszej strony No k....wa sami swoii jak to miło poczytać psty pajaców oby tak dalej facet będzie miał co kasować , no bedzie klawo jak cholera Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grabi Najlepszy klub dla 50-cio latków jest na Kulach. IP: *.humanistische-union.de 22.01.08, 17:55 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do grabi Re: Najlepszy klub dla 50-cio latków jest na Kula IP: *.adsl.inetia.pl 23.01.08, 02:05 NA CIEBIE JUZ TAM CZEKAJA JAK NIE MASZ MIEJSCA TO POD PLOT!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś