arturo3100 21.01.08, 23:51 Polećcie mi jakas dobra szkole, gdzie jest duzo samochodów, gdzie nie bedzie trzeba dlugo czekac na egzamin i jest przyjazna atmosfera!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Gosia Re: Gdzie na Prawo Jazdy kategori B ????????????? IP: 83.2.142.* 22.01.08, 15:36 Wlasnie dzisiaj odebralam prawo jazdy :) a zdawalam u p.Krzysia ktory jezdzi w osrodku u Szostka takze widzac po sobie polecam,ale ile osob tyle opinii :) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: Gdzie na Prawo Jazdy kategori B ????????????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.02.08, 00:28 polecam "MireX" na ulicy Śląskiej. Profesjonalne przygotowanie zarówno teoretyczne jak i praktyczne... Mila atmosfera. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MAXXX Re: Gdzie na Prawo Jazdy kategori B ????????????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.02.08, 08:49 Ja dokupiłam 2 godziny u P.Szostka przed drugim terminem i zdałam bez większych problemów. Polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
johny5678 Re: Gdzie na Prawo Jazdy kategori B ????????????? 19.04.08, 23:28 Ja zdałem prawko po kursie u p.Szostka w Słowackim.Atmosfera fajna,instruktor cierpliwy i wyrozumiały.Zajęcia z teorii ciekawie prowadzone.Polecam.A długość czekania zależy od aktualnego poziomu bałaganu (i kolejki) w WORD Częstochowa.Ale to już temat na inne forum. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: byly kursant REFLE Re: Gdzie na Prawo Jazdy kategori B ????????????? IP: 89.174.23.* 08.02.08, 12:14 Nie polecam Reflexu - omijaj z daleka. Kusża niską ceną, a zeby tylko zwolac jak najwiekszą ilosc osob na kurs. Pozniej dziela ich na grupy, a zeby rozpoczac jazdy musisz po teorii czekac z pol miesiaca, az ktoras wczesniejsza grupa zakonczy go. Generalnie zwolac jak najwiecej,a by kasa przyszla, ale jak chcesz sie umowic na jazdy, to albo wszystkie godziny juz wybrane, ale zostaje Ci 7,8 rano, albo od 20 do 22;/ Pomijając kulture i przygotowanie pedagogiczne wlasciciela....bo to juz inna kwestia. Koles powinien juz myslec o emeryturze, a nie szkoleniu mlodych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: byly kursant Re: Gdzie na Prawo Jazdy kategori B ????????????? IP: 89.174.23.* 08.02.08, 12:15 aha i to co najwazniejsze, to to, ze kurs u nich bedziesz robil z pol roku:) bo wiecznie nie maja wolnych godz:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gośc Re: Gdzie na Prawo Jazdy kategori B ????????????? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.02.08, 13:35 Odradzam stanowczo RELEX. Prawo jazdy rozpoczete w Sierpniu 2007 a do tej pory mam wyjezdzonych 15 godzin. Twierdza ze nie maja miejsca - i nastepne jazdy za miesiac. BRAK SLOW !!! POWINNO SIE WKONCU COS Z TYM ZROBIC Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anna Nowak Re: Gdzie na Prawo Jazdy kategori B ????????????? IP: 212.87.244.* 11.02.08, 22:59 Jestem współwłaścicielką i zarazem instruktorką Ośrodka Nauki Jazdy "REFLEX". Muszę się odnieśc do posta napisanego przez naszego "byłego kursanta" ponieważ jest on niesprawiedliwy i szkalujący dobrą opinię naszego ośrodka, którą zdobył w ciągu 19 lat istnienia. Piszesz "były kursancie" (szkoda że nie masz odwagi się przedstawic) o czasie gdy rzeczywiście mieliśmy natłok pracy (okres lata), kiedy na kursie mieliśmy ok. 50 osób i trudno było dac sobie radę z taką ilością kursantów, pomimo tego że szkolimy na 4 samochodach. Ale chyba fakt, że tyle osób zapisuje się do nas na kursy o czymś świadczy. Sądzę, że gdyby kursanci nie byli zadowoleni z naszego ośrodka to nie polecaliby nas innym i tyle osób by się do nas nie zgłaszało. Rzeczywiście latem szkolenie się przeciągało właśnie z powodu bardzo dużej ilości kursantów, ale pracowaliśmy intensywnie i udało nam się sprawę rozwiązac. W kwestii określania nas mianem "złodziei" przez innego internautę też czuję się skrzywdzona, ponieważ wykonujemy naszą pracę sumiennie i zależy nam na tym, aby każdy kursant był zadowolony i polecał nas następnym. Normalną procedurą jest, że kończy się jazdę 5 minut wcześniej, aby miec czas na umówienie się na następną jazdę, na dokonanie rachunku postępów w nauce danego kursanta i każdy ośrodek stosuje taki sam schemat. Uważam, że ocenianie przygotowania pedagogicznego instruktora z 20- letnim stażem jakim jest Włodzimierz Spalik jest delikatnie mówiąc nie na miejscu i ten kto to pisał powinien najpierw się zastanowic a potem wypisywac opinie. Tym bardziej, że nie ma odwagi zrobic tego oficjalnie. Jeżeli jakiś kursant ma jakieś zastrzeżenia do naszej pracy to przoszę, aby zwracał się z tym do nas osobiście ponieważ zawsze jesteśmy otwarci na wszelkie sugestie i zależy nam aby nieporozumień nie było. Jak już pisałam jesteśmy na rynku od 19 lat, jesteśmy najstarszym prywatnym ośrodkiem nauki jazdy w kraju (nie tylko w Częstochowie), wyszkoliliśmy już tysiące kursantów, ale niestety na tysiące kurasntów zadowolonych zdarzają się też jednostki, które mają zastrzeżenia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: troll Re: Gdzie na Prawo Jazdy kategori B ????????????? IP: 89.174.23.* 14.02.08, 16:06 Nie chcę nikomu robić złej reklamy ani obrzucać kogoś mięsem ale taka jest niestety prawda, sama robiłam kurs latem i wiem jak było, kusząco niska cena przyciągnęła mnóstwo młodych osób..jeśli chodzi o umiejętności instruktorów to nie mogę powiedzieć, że sa niekompetentni(!!)tylko zmęczeni..moim zdaniem winni jesteście sobie Państwo sami, ponieważ trzeba było zrobić określona liczbę miejsc na 1kurs i racjonalnie obliczyć siły na zamiary.. ale czy zabija się kurę znoszącą złote jaja? Przykro mi ale ja żałuję, że wybrałam wasz ośrodek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Byla kursantka Re: Gdzie na Prawo Jazdy kategori B ????????????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.02.08, 23:39 Ja rowniez serdecznie polecam Osrodek Nauki Jazdy Reflex. Jestem byla kursantka i nie mam najmniejszych zastrzezen. Poczawszy od teorii ktora zdalam na egzaminie na 0 bledow na jazdach konczac. Jestc to dla mnie bardzo smieszne, ze wypowiadacie sie negatywnie na temat osrodka, nie majac odwagi sie nawet podpisac. Osobiscie jesli mam jakies zastrzezenia to je poprostu zglaszam. Chyba, ze ktos jest na tyle niedorozwiniety,ze nie potrafi tego zrobic to wtedy wypowiada sie na forum, jako anonimowy czlowiek. Ja rowniez robilam prawo jazdy w wakacje, poczawszy od maja w lipcu skonczylam, wiec nie wiem czemu ktos wypisuje takie bzdury, ze robi sie rok:/ mysle, ze to kwestia bardzo wybujalej fantazji, bo mi wydaje sie to nierealne. Polecilam juz ta szkole wielu znajomym i wszyscy sa bardzo zadowolneni. Nie slyszalam jeszcze zadnej negatywnej opinii, wiec bardzo zdziwiona jestem tym co tu wypisujecie. Smieszy mnie rowniez opinia osoby, krytykujaca wlasciciela pana Wlodka- no,ale to jest juz kwestia kultury osobistej. Serdecznie pozdrawiam wszystkich instruktorow z Reflexu i z wlasnej autopsji goraco polecam:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Iza Re: Gdzie na Prawo Jazdy kategori B ????????????? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.02.08, 21:29 Hej!Równiez jestem byłą kursantką Reflexu i gorąco go polecam. Teoria jak najbardziej w porządku, a jazdy to sama przyjemność.Pan Tomek to profesjonalista w każdym calu, a do tego kulturalny i bardzo sympatyczny.Co do problemów z tzw. zdawalnością to zastanówcie się sami,ile tak naprawdę zależy od naszej psychiki.Fakt,że zdarzają się również kiepscy instruktorzy albo po prostu ich osobowość koliduje z naszą.Tyle,że w razie problemów zawsze można zmienić instruktora (w Reflexie możecie wybierać spośród czworga)bądź ośrodek. Jeździłam również z p.W. Spalikiem i doprawdy nie wiem, co można mieć mu do zarzucenia.Ja jestem wdzięczna za zdobyte umiejętności i super atmosferę:) PS:A teraz podesłałam im brata:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marta Re: Gdzie na Prawo Jazdy kategori B ????????????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.02.08, 23:44 Odniszac sie do wypowiedzi "bylego kursanta" reflexu chcialam rowniez podzielic sie opinia na temat pana Wlodka- to cieprliwy i wspanialy instruktor, ktoremu nalezy sie juz chyba medal. Sama dostalabym chyba nerwicy przez tyle lat uczac ludzi z tak roznymi zdolnosciami- bo co tu duzo mowiac, sa rozni! Nie uwazam, zeby wiek pana Wlodka mial tu jaki kolwiek znaczenia, dlatego "byly kursancie" proponuje zebys zachowal chociaz minimum kultury osobistej, bo nie Tobie to oceniac. Serdecznie polecam pana Wlodka jako instruktora- cala moja rodzina byla jego kursantami i wszyscy zostalismy profesjonalnie wyszkoleni. Odpowiedz Link Zgłoś
elzia1980 Re: Gdzie na Prawo Jazdy kategori B ????????????? 08.02.08, 13:47 Haha, ja jak kiedys jechalam z Wlodkiem Spalikiem i jak zadzwonila klientka, to odparl, ze kurs trwa ok. 3 miesiecy!!! :DDDD Argumentując, ze wszystko zalezy od tego kto kiedy moze...mogl mowiedziec..zalezy kiedy ja bede mial miejsce i czas:D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wm Re: Gdzie na Prawo Jazdy kategori B ????????????? IP: *.profiline.pl 10.02.08, 11:05 a co myslicie na botanicznej ADROM i panu JERZYM K Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc21 Re: Gdzie na Prawo Jazdy kategori B ????????????? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.02.08, 12:50 a co sadzicie o szkole na Nowowiejskiego 6 ``FORMAT``?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marthaa Re: Gdzie na Prawo Jazdy kategori B ????????????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.02.08, 12:52 polecam "format" na nowowiejskiego, miła atmosfera, wysoka zdawalność, indywidualne zajecia teoretyczne i przede wszystkim szybko (u mnie od momentu zapisania do momentu zdania egzaminu za pierwszym podejsciem minely niespelna 3 miesiace). zdecydowanie odradzam "mirex" . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wm Re: Gdzie na Prawo Jazdy kategori B ????????????? IP: *.profiline.pl 10.02.08, 13:10 prosze napiszcie co sądzicie o ADROM i panu JERZYM K instruktorze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Gdzie na Prawo Jazdy kategori B ????????????? IP: *.adsl.inetia.pl 10.02.08, 13:38 to wszystko cyganstwo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: paolo Re: Gdzie na Prawo Jazdy kategori B ????????????? IP: 89.174.23.* 10.02.08, 13:42 Gość portalu: marthaa napisał(a): > polecam "format" na nowowiejskiego, miła atmosfera, wysoka > zdawalność, indywidualne zajecia teoretyczne i przede wszystkim > szybko (u mnie od momentu zapisania do momentu zdania egzaminu za > pierwszym podejsciem minely niespelna 3 miesiace). Co Ty nie powiesz...zdawalnoscią, to oni naprawde nie grzesza:D Srodek rankingu zdawalnosci;/ A co do szybkiego robienia kursu, to moj kolega 3 miesiac chodzi, a jeszcze 20 jazd nie mial:D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wm Re: Gdzie na Prawo Jazdy kategori B ????????????? IP: *.profiline.pl 10.02.08, 14:19 czemu nikt niechce nic powiedziec o adrom na botanicznej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wm Re: Gdzie na Prawo Jazdy kategori B ????????????? IP: *.profiline.pl 10.02.08, 16:57 czyzby nikt tam nie chodził? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aqq Re: Gdzie na Prawo Jazdy kategori B ????????????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.02.08, 17:38 Robilem kat.A. na botanicznej,wszystko tak jak nalezy.Wszystko do dogadania, egzamin zdany za pierwszym podejsciem.Gitara!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wm Re: Gdzie na Prawo Jazdy kategori B ????????????? IP: *.profiline.pl 10.02.08, 17:47 a B napiszcie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Margolka Re: Gdzie na Prawo Jazdy kategori B ????????????? IP: 195.205.202.* 10.02.08, 19:46 polecam na boya zelenskiego Abes i panowie Wrobel ;]]] swietnie ucza cierpliwi i kulturalni Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wm Re: Gdzie na Prawo Jazdy kategori B ????????????? IP: *.profiline.pl 10.02.08, 20:04 a ja chce opinie o instruktorze z adrom panu JERZYM K Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Gdzie na Prawo Jazdy kategori B ????????????? IP: *.adsl.inetia.pl 10.02.08, 20:13 napisałem cygaństwo , bo Format tak jak wyżej napisał paolo. Długo się chodzi, zdawalnośc 10%.Kicha totalna.I te pokoiczki do nauki.Ktoś , z kogoś robi barana.Nie polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
kaniballl Re: Gdzie na Prawo Jazdy kategori B ????????????? 10.02.08, 20:24 Do Pezetmotu ktoś chodził? ;p Jaka tam jest zdawalność i ogólnie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hustla95 Re: Gdzie na Prawo Jazdy kategori B ????????????? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.02.08, 21:06 Witam Również chce się zapisać na prawko ale nadal nie wiem gdzie czy mógł by mi ktoś napisać jedynie jakieś dobre i cenę … nie piszcie o tych beznadziejnych jedynie chciał bym usłyszeć o tych dobrych kontakt oraz jakieś info z góry dziękuję Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosć Re: Gdzie na Prawo Jazdy kategori B ????????????? IP: *.adsl.inetia.pl 10.02.08, 22:28 i co jeszcze .Piszemy zebys dupy nie zmoczyl .A Ty grymasisz. Nalepiej napisz jak zdać za Ciebie. Osłabiłeś mnie palancie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zuza23 Re: Gdzie na Prawo Jazdy kategori B ????????????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.02.08, 09:56 tez robiłam kurs w formacie-teoria w 2 tygodnie jazdy 2 miesiace :) jak sie chce można szybko i teorie nawet w tydzień bo kolega tak zrobił :P co do rankingu to dla mnie jest bzdurą bo np teoria w formacie a jazdy z instruktorem z L-max więc dla kogo plus za to że zdałam za pierwszym razem?? :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rr Re: Gdzie na Prawo Jazdy kategori B ????????????? IP: *.profiline.pl 11.02.08, 18:11 polecam adrom na botanicznej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Luśka Re: Gdzie na Prawo Jazdy kategori B ????????????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.02.08, 18:53 Ja chodziłam do Trawers na Mireckiego... nie narzekałam na kurs ;) Moim instruktorem od jazd był W. Wójcik- świetny człowiek, polecony przez przyjaciół i... nie zawiodłam się :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kk Re: Gdzie na Prawo Jazdy kategori B ????????????? IP: *.profiline.pl 12.02.08, 15:49 czy ktos chodził na botaniczna ADROM prosze o opinie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kk Re: Gdzie na Prawo Jazdy kategori B ????????????? IP: *.profiline.pl 12.02.08, 18:34 prosze napiszcie cos Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: frania Re: Gdzie na Prawo Jazdy kategori B ????????????? IP: *.org 12.02.08, 19:56 ja polecam abs koło dworca pks. Wykłady prowadzi bardzo miła pani i co najważniejsze wszystko tłumaczy tak ze po prostu nie da sie nie zrozumiec. potem jazdy miałam z Arturem Wróblem. Jeździałam wszystkimi samochodami jakie mogą się trafic na egzaminie i co najważniejsze zdałam za pierwszym razem tak jak moja koleżanka która tez tam chodziła. A i cały kurs razem z egzaminem zajął mi 3 miesiące a robiłam go w okresie wakacyjnym.pozd Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: goscwww Re: Gdzie na Prawo Jazdy kategori B ????????????? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.02.08, 22:00 A czy w Driver Car wykaldy sa prowadzone codziennie?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obserwatorka Re: Gdzie na Prawo Jazdy kategori B ????????????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.02.08, 23:51 Witam. jestem juz szczesliwie kierowca i darzylo mi sie pare razy spotkac na droge "L" z driver car. Zastanawiam sie czy instruktorzy tego osrodka sledza nowe przepisy, aczkolwiek wydaje mi sie,ze nie. Juz dwa razy bylam swiadkiem ze zle uczono kursantow. Raz przepuszczali mnie na skrzyzowaniu, na ktorym oni mieli pierwszenstwo, za drugim razem przejechali na skrzyzowaniu, na ktorym od niedawna pierwszenstwa nie maja..... hmmmm nic dodac nic ujac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kursant Re: Gdzie na Prawo Jazdy kategori B ????????????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.02.08, 20:04 taaaaa.... ADROM... Pan Jerzy K.... gość przegina pałę, chodzę właśnie na kurs i to już któreś z kolei zajęcia, a facet sobie skraca bo coś mu wyskoczyło, bo coś musi załatwić... ciekawe czy jazdy będą takie same... niby cena fajna, ale w zamian usługa słaba póki co... tak więc zastanówcie się... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zyczliwy Re: Gdzie na Prawo Jazdy kategori B ????????????? IP: 89.174.23.* 12.02.08, 20:22 Jezeli zajecia są przeprowadzane z naruszeniem przepisów, nalezy zlozyc skargę na Ośrodek Nauki Jazdy do Urzędu Miasta. Tam zostaną podjete odpowiednie kroki prawne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kk Re: Gdzie na Prawo Jazdy kategori B ????????????? IP: *.profiline.pl 12.02.08, 20:31 własnie jezdze z panem jerzym k i narazie cic nie moge powiedziec bo dwie lekcje napewno jest nerwowy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kk Re: Gdzie na Prawo Jazdy kategori B ????????????? IP: *.profiline.pl 13.02.08, 15:17 ale kto z nas nie jest? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vit Re: Gdzie na Prawo Jazdy kategori B ????????????? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.02.08, 16:04 No coż,podwyższam sobie kwalifikacje u Andzeja Tyły i z czystym sumieniem moge gościa polecić.Teoria wykładana jasno i zwiężle,co do praktyki przez pierwsze 4-6 godzin miałem pewne zastrzezenia jednak dość szybko doceniłem jego ciekawa metode nauki.Jezeli ktos się chce nauczyc jeżdzić i w miare bezstresowo zdać egzamin,to polecam tą szkołe. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kk Re: Gdzie na Prawo Jazdy kategori B ????????????? IP: *.profiline.pl 13.02.08, 17:05 a jakiego instruktora polecacie w ADROM moze wykładowce Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lewy Re: Gdzie na Prawo Jazdy kategori B ????????????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.02.08, 10:19 Jestem byłym kursantem pana Jerzego K.,egzamin zadałem za pierwszym razem. Gościu jest spoko,może troche nerwowy-denerwuje się gdy kursant robi kardynalne błędy,napewno jest solidny i wymagający-co jak kto bywa,nawet w szkole,niektórych uczniów może wkurzać. a jeśli chodzi o skracanie zajęć to nie zauważyłem.może materiał który jest przewidziany do zrealizowania w określonym czasie udaje mu się zrobić szybciej-czy to jest przeginanie pały?Przepisów drogowych i tak każdy musi nauczyć sie sam,instruktor jest po to by ukierunkował i pomogł w razie problemów. Jeśli masz wątpliwosci to pogadaj z gościem,zadaj pytania odnośnie zajęc i innych Twoich wątpliwosci. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lewy Re: Gdzie na Prawo Jazdy kategori B ????????????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.02.08, 10:22 Odnośnie skracania teorki to było do "kursanta". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: troll Re: Gdzie na Prawo Jazdy kategori B ????????????? IP: 89.174.23.* 14.02.08, 15:43 zgadzam się z poprzednikiem, warto zapłacić troszkę więcej ale czegoś się nauczyć, też żałuję, że tam poszłam ...jak spotykam kogoś kto chwali sobie ten ośrodek robię duuuże oczy i nie dowierzam w to jaki to cudowny ośrodek..może ja trafiłam na złe dni instruktorów? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Arturo Re: Gdzie na Prawo Jazdy kategori B ????????????? IP: *.viper.21.pl 14.02.08, 16:58 A czy ktoś zdawał prawp jazdy w OSK LOGOS??? Szkola dziala podobno od 20lat ale jeszcze nikt o niej nie napisał. Prosze o wasze opinie!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: uhu Re: Gdzie na Prawo Jazdy kategori B ????????????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.02.08, 22:08 A ja polecam OSK "Tempo"-Krzysztof Falana.Super gość i dobry instruktor.Szybko i rzetelnie.Aha,zdałem za drugim razem,ale pierwszy termin położyłem tylko i wyłącznie z własnej winy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Małgorzata Re: Gdzie na Prawo Jazdy kategori B ????????????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.02.08, 10:24 Przeczytałam wasze wszystkie opinie na temat różnych ośrodków i jedno jest pewnie ile ludzi tyle opinii. Jestem właścicielka jednego z ośrodków w Częstochowie i chciałam tu napisać o długości trwania kursu. Jak zapewne większość z was wie najpierw teoria, egzamin wewnętrzny a dopiero potem jazdy i po pozytywnym zdaniu egzaminu praktycznego kursant dostaje dokumenty na egzamin. Więc cały kurs powinien trwać około 3 miesięcy. To tyle z przepisów, a w praktyce wygląda to trochę inaczej i w dużej mierze zależy od kursantów. A mianowicie sami zainteresowani unikają części teoretycznej, bo najlepiej by jej uniknęli i od razu zaczęli jeździć. Często odwołują jazdy, przekładają a potem się dziwią że kurs zamiast 3 miesięcy trwa pół roku. Zostaje jeszcze jedna kwesta pieniędzy - żeby zacząć jazdy trzeba mieć chociaż połowę wpłacone a to też nie zawsze jest takie proste. Więc sami widzicie że długość trwania kursu nie zawsze zależy od szkół ale od samych zainteresowanych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kk Re: Gdzie na Prawo Jazdy kategori B ????????????? IP: *.profiline.pl 15.02.08, 17:01 znam pania chodziłem do adrom za sezamem krotko i w miare szybko pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Egon Re: Gdzie na Prawo Jazdy kategori B ????????????? IP: 195.117.70.* 15.02.08, 19:25 To jeżeli chodziłes to po co od kilku dni trujesz żeby ci cos napisać o Adromie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aqq Re: Gdzie na Prawo Jazdy kategori B ????????????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.02.08, 19:45 Tylko Wilk. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: byly kursant Re: Gdzie na Prawo Jazdy kategori B ????????????? IP: 89.174.23.* 16.02.08, 12:35 Ja nie przekladalem jazdy-ani nie odwolywalem, wrecz przeciwinie. Czesto wskakiwalem na okienka, po kims kto odwolal w REFLEXIE i ile trwal moj kurs... 5 miesiecy!!! Bo Reflex ma taka organizacje!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kk Re: Gdzie na Prawo Jazdy kategori B ????????????? IP: *.profiline.pl 16.02.08, 23:03 kto to jest wilk Odpowiedz Link Zgłoś
betiblu Re: Gdzie na Prawo Jazdy kategori B ????????????? 17.02.08, 14:39 Słyszeliście jakieś opinie o Marianie Dądeli?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ww Re: Gdzie na Prawo Jazdy kategori B ????????????? IP: *.profiline.pl 18.02.08, 22:49 a co powiecie o JERZYM K z botanicznej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ww Re: Gdzie na Prawo Jazdy kategori B ????????????? IP: *.profiline.pl 20.02.08, 18:03 widocznie nikt nie chodził na botaniczna a szkoda Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ww Re: Gdzie na Prawo Jazdy kategori B ????????????? IP: *.profiline.pl 21.02.08, 13:20 napiszcie cokolwiek o adrom Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: E REFLEX IP: 80.48.178.* 27.02.08, 22:30 pozdrawiam panią Anię z Reflexu. jeszcze się taki nie urodził który by wszystkim dogodził. do zobaczenia na skrzyżowaniu (jak co dzień). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Byla kursantka Re: REFLEX IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.02.08, 23:36 Ja rowniez serdecznie polecam Osrodek Nauki Jazdy Reflex. Jestem byla kursantka i nie mam najmniejszych zastrzezen. Poczawszy od teorii ktora zdalam na egzaminie na 0 bledow na jazdach konczac. Jestc to dla mnie bardzo smieszne, ze wypowiadacie sie negatywnie na temat osrodka, nie majac odwagi sie nawet podpisac. Osobiscie jesli mam jakies zastrzezenia to je poprostu zglaszam. Chyba, ze ktos jest na tyle niedorozwiniety,ze nie potrafi tego zrobic to wtedy wypowiada sie na forum, jako anonimowy czlowiek. Ja rowniez robilam prawo jazdy w wakacje, poczawszy od maja w lipcu skonczylam, wiec nie wiem czemu ktos wypisuje takie bzdury, ze robi sie rok:/ mysle, ze to kwestia bardzo wybujalej fantazji, bo mi wydaje sie to nierealne. Polecilam juz ta szkole wielu znajomym i wszyscy sa bardzo zadowolneni. Nie slyszalam jeszcze zadnej negatywnej opinii, wiec bardzo zdziwiona jestem tym co tu wypisujecie. Smieszy mnie rowniez opinia osoby, krytykujaca wlasciciela pana Wlodka- no,ale to jest juz kwestia kultury osobistej. Serdecznie pozdrawiam wszystkich instruktorow z Reflexu i z wlasnego doswiadczenia goraco ten Osrodek polecam:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ( ! ) Re: REFLEX IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.03.08, 15:31 No sorry, ale po czymś takim nigdy nie poszedłbym do takiej szkoły ani nikomu bym jej nie polecił. Ładnie to tak robić sobie samemu reklamę? Pierwszy post o godzinie 23.36, a później skopiowany i trzy minuty później wklejony ponownie. Poza tym czytając tego posta widać od razu, że nikt w ten sposób nie pisze choćby nie wiem jak mu się szkoła podobała. Aktualnie szukam dobrej szkoły dla dziewczyny, wiem już gdzie na pewno jej nie wyślę. Śmiech na sali :-) PS. Ten kawałek mnie rozwalił na łopatki: "Serdecznie pozdrawiam wszystkich instruktorow z Reflexu i z wlasnej autopsji" Z własnej autopsji?? Normalnie, ręce opadają. PS 2. Ja robiłem prawko u Rafała Wocha i jego ojca (imienia już niestety nie pamiętam), ale kurs kapitalny. Śmiesznie, dowcipnie, konkretnie i rzeczowo. Jedyny minus to taki, że nie mieli własnej sali, gdzie prowadzili by wykłady i 'doczepiali' nas do innych kursantów. Egzamin zdany za pierwszym razem. Nie mam już namiarów na nich, ale dla chcącego nic trudnego - google it. Gość: Byla kursantka 28.02.08, 23:39 Odpowiedz Ja rowniez serdecznie polecam Osrodek Nauki Jazdy Reflex. Jestem byla kursantka i nie mam najmniejszych zastrzezen. Poczawszy od teorii ktora zdalam na egzaminie na 0 bledow na jazdach konczac. Jestc to dla mnie bardzo smieszne, ze wypowiadacie sie negatywnie na temat osrodka, nie majac odwagi sie nawet podpisac. Osobiscie jesli mam jakies zastrzezenia to je poprostu zglaszam. Chyba, ze ktos jest na tyle niedorozwiniety,ze nie potrafi tego zrobic to wtedy wypowiada sie na forum, jako anonimowy czlowiek. Ja rowniez robilam prawo jazdy w wakacje, poczawszy od maja w lipcu skonczylam, wiec nie wiem czemu ktos wypisuje takie bzdury, ze robi sie rok:/ mysle, ze to kwestia bardzo wybujalej fantazji, bo mi wydaje sie to nierealne. Polecilam juz ta szkole wielu znajomym i wszyscy sa bardzo zadowolneni. Nie slyszalam jeszcze zadnej negatywnej opinii, wiec bardzo zdziwiona jestem tym co tu wypisujecie. Smieszy mnie rowniez opinia osoby, krytykujaca wlasciciela pana Wlodka- no,ale to jest juz kwestia kultury osobistej. Serdecznie pozdrawiam wszystkich instruktorow z Reflexu i z wlasnej autopsji goraco polecam:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: byla kursantka Re: REFLEX IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.03.08, 15:00 Bardzo mi przykro drogi kolego, ze nie potrafisz juz zrozumiec gdy ktos odezwie sie w troszke inteligentniejszy sposob i jest to dla Ciebie smieszne- czytaj poprostu niezrozumiale. Hmm nie sadze, zeby Reflex musial sam sobie robic autoreklame aczkolwiek jesli tak sadzisz to twoja sprawa. Napisalam co sadze, bo jak widac temat brzmi "opinie na temat reflexu" a nie na temat innych postow. Skoro dla ciebie wyznacznikiem tego czy pojdziesz do tej szkoly czy nie jest to, ze napisalam i skopiowalam swoje posty z odlegloscia 3 minut no to bardzo gratuluje- nie znam cie ale widze, ze jestes bardzo madrym i inteligentnym czlowiekiem. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wer Re: REFLEX IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.03.08, 15:02 aha kilego jakbys pragnal zauwazyc, tam bylo napisane "z wlasnej autopsji serdecznie polecam", masz racje, rece opadaja nad Twoja inteligencja... poprostu powuedz ze nie rozumiesz slowa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: natala Re: Gdzie na Prawo Jazdy kategori B ????????????? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.05.08, 16:59 Co wybrać ? Grande Jazda(NMP 5), FORMAT czy ABES ? Warto któryś z tych ośrodków? Jakie tam są ceny? Z góry dzięki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: emilka Re: Gdzie na Prawo Jazdy kategori B ????????????? IP: 195.205.202.* 08.05.08, 11:10 Ja z czystym sumieniem mogę polecić L-Max i p.Zbyszka Wróbla. Atmosfera super, jak poszłam na pierwsza jazdę byłam totalnie zestresowana, ale szybko z panem Zbyszkiem złapałam dobry kontakt i było ok :). Instruktor cierpliwie tłumaczył co i jak, jak nie łapałam, to tłumaczył po raz drugi i do tego ma poczucie humoru :). Polecam raz jeszcze! Jakby ktoś chciał to podaję nr. do pana Wróbla - 501 183 887. :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: x Re: Gdzie na Prawo Jazdy kategori B ????????????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.02.08, 23:46 Mysle, ze skoro jestes juz po 2 egzaminach to chyba cos z toba nie tak. moze sie poprostu do tego nie nadajesz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: l Re: Gdzie na Prawo Jazdy kategori B ????????????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.02.08, 23:52 Ale za to moze w reflexie sa kompetentni instruktorzy bo w driverze to chyba nie bardzo... hihi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kursant Re: Gdzie na Prawo Jazdy kategori B ????????????? IP: *.profiline.pl 13.03.08, 13:44 kogo polecacie za instruktora z adrom z botanicznej Odpowiedz Link Zgłoś
elzia1980 Re: Gdzie na Prawo Jazdy kategori B ????????????? 13.03.08, 15:58 Anna Nowak >Normalną procedurą jest, że kończy się jazdę 5 minut >wcześniej, aby miec czas na umówienie się na następną jazdę, na >dokonanie rachunku postępów w nauce danego kursanta i każdy ośrodek >stosuje taki sam schemat. No dobra niech i bedzie te 5 minut wczesniej, ale dlaczego jazdy rozpoczynaja sie z 5-10 min. poslizgiem? To jest najbardziej kuriozalne w tym wszystkim? Czy podczas tych 5-10 min. instruktor ocenia postepy klienta? Nie! A co w tym czasie robi? 5-10 min. jest poswiecane na wypalanie papierosa (!) i pogaduszki (!) o niczym z kolegami z innych szkol, są az tak niecierpiacym zwloki tematem i są wazniejsze o Kursanta, ktory placi za kazdą minutę jazdy? Pomijajac fakt, ze instruktorzy pala jeszcze w pojazdach.... Nawet sie nie zapytaja, czy kursantowi, to nie bedzie przeszkadzac...;/ Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ktosik Re: Gdzie na Prawo Jazdy kategori B ????????????? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.03.08, 16:04 to juz tradycja ze sie obcina idz pod filharmownie,wszyscy tak robia. Odpowiedz Link Zgłoś
elzia1980 Re: Gdzie na Prawo Jazdy kategori B ????????????? 13.03.08, 18:29 Gość portalu: ktosik napisał(a): > to juz tradycja ze sie obcina idz pod filharmownie,wszyscy tak robia. Nie musze nigdzie chodzic, bo ja to wiem. A dlaczego tak sie robi? Bo instruktorzy (szkoły nauki jazdy) nie szanują kursantów. Jak nadejdzie NIŻ DEMOGRAFICZNY i kasy bedzie mało, to wszyscy bedziecie co do minuty jezdzic, aby ktos zlej opinii wam nie wystawil w rozmowie ze znajomymi, co dopiero bedą sie wybierac na prawko. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jj Re: Gdzie na Prawo Jazdy kategori B ????????????? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.03.08, 11:45 No cóż,to ja chyba trafiłem do jakiejś dziwnej szkoły,bo jakoś mi się nie zdarzyło,zeby czas jazdy był skracany.Zresztą,gośc jezdził na 2 samochody,1 osobą zostawała na placu a druga na miasto.Raz mu się zapmniało,i jezdziłem 2 godziny dłużej :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: buhahahahahahahaha Re: Gdzie na Prawo Jazdy kategori B ????????????? IP: *.centertel.pl 16.04.08, 17:37 Tak Wasytam i śmiać mi się chce:D!!! oj biedni biedni kursanci!! hehe co?? szkoda wam tych 10 minut??? i tak ciecie nie potraficie jeźdxić:D i co tak na tych instruktorów narzekacie??0 każdy prawie pali więc do kogo byście nie poszli to i tak LIPA!!!! HEHEHE!!!nic nie zrobicie tym ,że obsmarujecie tego czy tamtego , że pali albo pogaduchy ucina, bo i tak instruktor rządzi:P:P!!!! Poza tym jeśli tak wam źle to nie róbcie prawka!! nikt Was nie zmusza! albo sie dostosujecie albo won! nie pasuje?- to do innego miasta i czekajcie sobie na egzamin nie wiadomo ile:D!!!jeśli terminy sie poskracają to i tak trzeba wziąć pare jazd żebyście chociaż matoły wiedzieli gdzie nie wjechać pod prad!!hahahaha!! A co do procedury godzinowej( bo tego to już nie wiecie ciecie!!!:D!!) to jest tak moi drodzy państwo, że godzina kursowa to 35 min jazdy po mieście a reszta to powrót na parking i rozmowa dotycząca odbytej jazdy:D!!! takbyście chcieli??:D!! nie sądzę!!!:D:D-pozdro :D z przodu liść z tyłu liść a w środku głąb!!:D!!!!normalnie popłakać się można ze śmiechu!!! a i jeszcze jedno! większość zdających to młodzi ludzie , którzy się jeszcze uczą reszta to pracujący!!:D a czy wy drodzy kursanci nie szukacie chwili w pracy zeby sie trochę poopier...???- a wy uczniowie?? - nie szukacie wymówki żeby nie było lekcji, albo żeby zwiać z niej całkiem??:D:D------żeby kogoś poprawiać to trzeba najpierw samemu świecić wzorem kretyni!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kamil Zyskowski Re: Gdzie na Prawo Jazdy kategori B ????????????? IP: 89.174.23.* 16.03.08, 15:11 Polecam wszystkim Ośrodek Nauki Jazdy ,,Reflex". Jestem teraz w trakcie kursu i jestem bardzo zadowolony, że to ten ośrodek nauki jazdy wybrałem. Dlatego dziwią mnie wasze zarzuty wobec tej szkoły. Podejrzewam, że większość osób wypowiadających sie negatywnie na temat ,,Reflexu" nie robiła tam prawa jazdy tylko słyszała, że ,,kolega znajomego tam robił". Co do skracania jazd (nie kupujcie zegarków od podejrzanych panów z dziwnym akcentem) - one lubią się spieszyć. Jeśli chodzi o instruktorów, ja mam jazdy z panią Anią, która jest bardzo miłą, sympatyczną osobą i którą serdecznie pozdrawiam. Szkoda tylko, że wypisując takie bzdury na temat ośrodka nie macie odwagi się pod nimi podpisać. Niestety nie wszystkim powinno należeć się prawo do swobody wypowiedzi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ;/ Re: Gdzie na Prawo Jazdy kategori B ????????????? IP: 89.174.23.* 16.03.08, 16:53 Kamil Zyskowski >Co do skracania jazd (nie > kupujcie zegarków od podejrzanych panów z dziwnym akcentem) - one >lubią się spieszyć. Kamilu, nie musze od nikogo kupowac zegarka, bo we wszystkich samochodach są one fabryczne! Prawda jest taka, ze Pan W. ze szkoły R. lubi postac na poczatku kazdej godz. z papiersokiem i popopychac pierdoły z kolegami... Jazdy zawsze zaczynały sie z 5, czasami nawet i prawie 10 min opoznienia. Niech Pani bedzie te 5 min. na podsumowanie postepów kursanta (chociaz ja u instruktorów szkoly R. sie z tym nie spotkalmea - ustalenie. kolejnej godz i sio na autobus - 2min mi to zajmowalo?), ale dlaczego pan W. z kazdej jazdy musi zabierac te 5-10 min na papieroska???!! to nie jest fair. Tak jak bylo napisane wyzej...łacznie 5 godz w plecy na kursie. Przykre to jest, niestety;( Aaa zreszta, co mnie to juz obchodzi... Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja czyli on Re: Gdzie na Prawo Jazdy kategori B ????????????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.03.08, 23:00 a ja polecam reflex bo to the beściaki, i co wy sie ludzie czepiacie że pala papierosy przed jazdą, wolelibyście żeby kopcili przy was w aucie? a muszą sobie chłopy zapalić to robią to na dworze i chyba to lepiej! :)) aha i zgadzam sie z Kamilem i tez pozdrawiam panią Anie (fajna babeczka). Odpowiedz Link Zgłoś
elzia1980 Re: Gdzie na Prawo Jazdy kategori B ????????????? 22.03.08, 20:01 Gość portalu: ja czyli on napisał(a): > a ja polecam reflex bo to the beściaki, i co wy sie ludzie czepiacie > że pala papierosy przed jazdą, wolelibyście żeby kopcili przy was w > aucie? "Ja czyli on", wydaje mi sie, ze nie wiesz o co nam wszystkim chodzi... Piszesz, ze co my sie czepiamy, ze pala przed jazdą. Ale czlowiek...masz zegarek w samochodziku, to sprawdz sobie, ktora juz jest wtedy godzina! To po 1. Po 2.... oni i tak pala w samochodach... (!)Mimo, ze wczesniej pod Filharmonią, tez palili(!) Jezdzilam z panem W.S. I akurat mnie nigdy nie zapytał, czy moze zapalic? Czy mi to nie bedzie przeszkadzac...!? ;/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: HEJ Najlepsza szkoła prawa jazdy to ta p.Jundziła IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.03.08, 13:47 POlecam szczerze,nie palą,wszyscy których znam zdawali za pierwszym razem,teoria jest <była przynajmniej> w wyższej szkole prywatnej marketingu,bardzo fajne sale,jazdy spod szkoły baletowej i idąna ręke na maxa i tanio.MOże to zabrzmi jak reklama ale ja naprawde uważam,że to fenomen że ja zdałam za pierwszym razem ,zresztą moj tata też się zdziwił,bo uczyłam sie tylko na jazdach u nich:)I B.dobrze plac robią!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kazik Ile dodatkowe godziny? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.04.08, 16:59 A ja mam pytanie ile kosztuje dodatkowa godzina jazdy?? Odpowiedz Link Zgłoś
magda20-2 Re: Gdzie na Prawo Jazdy kategori B ????????????? 13.04.08, 22:18 zdecydowanie WILK!!!!!!!!!!!Napewno nie bedziesz zalowal,kazda osoba ktorej polecilam ten osrodek jest zadowolona.NATOMIAST 3MAJCIE SIE Z DALEKA ABSu!!!!!!!!!!!!a zwlaszcza pana FRACZKA!!na sama mysl o tym facecie dostaje spazmy.nigdy nie wybierajcie przypadkowo osrodka bo w Częstochowie jest duzo fatalnych osrodkow.POZDRAWIAM Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MEGI111-GOSIA Re: Gdzie na Prawo Jazdy kategori B ????????????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.04.08, 15:15 Polecam L-Max. Od momentu rozpoczęcia teorii do zdania egzaminu (za pierwszym razem :-)) upłynęło 3 miesiące. Także bardzo szybko to załatwiłam. Polecam pana Zbyszka z L-Maxu. Bardzo cierpliwy, spokojny i z poczuciem humoru człowiek. Jestem zadowolona. Nie stresowałam i nie denerwowałam się za kierownicą. Pan Zbyszek potrafi rozluźnić atmosferę. Polecam wszystkim!! I przy okazji pozdrowienia dla p. Zbyszka Gosia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paweł Cz. Re: Gdzie na Prawo Jazdy kategori B ????????????? IP: *.centertel.pl 24.04.08, 14:07 Z tego co się orientuję< jak czekam na jazdy to widzę> to spod filharmonii jezdzi taka laska w różowych pończoszkach...i różowych bucikach...-taka blond różówa pantera:)! trochę śmiać mi się chce bo wygląda dość dziwnie jak na swój wiek- ale to już jej indywidualna sprawa- jeśli LANS jest teraz w modzie to przysięgłem sobie, że jak skończe jazdy to i tak będę tam zaglądał pod tą żydowską dudowlę pooglądać trochę wieśniackie upodobania tej PANIUSI:)!! ps jest tu ktoś kto z nią jeździ??:)- może napiszecie jaka ona jest pod względem psychiki?- bo tak z wyglądu to dla mnie pusta BARBI:)- która chce poczuć powiew świeżości od niedoświadczonych kursantów:) heheeheeeee:P:PP:P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: saszsza Re: Gdzie na Prawo Jazdy kategori B ????????????? IP: *.prenet.pl 26.04.08, 23:28 piszesz tak o niej bo ci zal ze twoja dziewczyna nawet w polowie nie jest tak ladna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: >>>>>>>>> Re: Gdzie na Prawo Jazdy kategori B ????????????? IP: *.centertel.pl 29.04.08, 16:04 Piszę tak o niej bo moja ŻONA nawet w 1/10 nie jest tak pusta jak ona... i nie lansuje się na lata , którycj nie ma...było minęło - trzeba się z tym pogodzić, ale jak widać nie każdy potrafi:P:P:P:P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: saszsza Re: Gdzie na Prawo Jazdy kategori B ????????????? IP: *.prenet.pl 30.04.08, 22:36 Z daleka czuc twoje kompleksy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: saszsza Re: Gdzie na Prawo Jazdy kategori B ????????????? IP: *.prenet.pl 26.04.08, 23:30 pozdro dla rozowej pantery:) Odpowiedz Link Zgłoś
pssychoopaatkaa Re: Gdzie na Prawo Jazdy kategori B ????????????? 26.04.08, 23:41 Progress :) Miła atmosfera i ogólnie wszytko super :) Odpowiedz Link Zgłoś
qb_us Re: Gdzie na Prawo Jazdy kategori B ????????????? 29.04.08, 16:30 Kończyłem kurs w PROGRESSie i zdałem za pierwszym razem. Miła atmosfera, spoko chłopaki i niedrogo. Polecam !!! (: Odpowiedz Link Zgłoś
daga1974 Re: Gdzie na Prawo Jazdy kategori B ????????????? 30.04.08, 21:58 też polecam , chociaż tam nie chodziłam :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magda Re: Gdzie na Prawo Jazdy kategori B ????????????? IP: 83.2.142.* 30.04.08, 22:00 odradzam ADROM na ogrodowej instruktorzy do kitu ,przerwy miedzy jazdami co dwa tygodnie ,a nawet i dluzej bo np;pani instruktorka idzie na urlop i nie ma jej kto zastapic tragedia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: k. Re: Gdzie na Prawo Jazdy kategori B ????????????? IP: *.elektrosat.pl 08.05.08, 15:08 Reflex reflex i jeszcze raz reflex. Pan Włodek jest najwspanialszym instruktorem jakiego można sobie wyobrazić! Jest to zdanie moje jak i moich znajomych, ponieważ każdy z nas kolejno polecał sobie wzajemnie Pana Włodka i większość z nas zdawała na pierwszym razem. Jest wyjątkoo ciepłym, cierpliwym i UCZCIWYM człowiekiem dlatego polecam z czystym sercem. ps: jeżeli chodzi o zabieranie minut to absolutnie się nie zgodzę...kiedy podczas jazd Pan Włodek musiał pilnie załatwić swoją prywatną sprawę (co zajęło mu jakieś 20 min) jazda była uznana za nieważną i mogłam ją odrobić pomimo iż jeździliśmy 40 min. Pozdrawiam, K. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja tylko nie T.I.R. w II alei IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.05.08, 16:10 tylko nie T.I.R. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: tylko nie T.I.R. w II alei IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.05.08, 20:48 a co myślicie o OSK Prymus na krakowskiej? Odpowiedz Link Zgłoś