Gość: ona:) IP: *.mieszkanie.lublin.pl 21.08.03, 22:56 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ka-8 Re: fajne knajpki ,z' klimatem',znacie? 21.08.03, 22:57 "Tawerna" na Dekabrystów to mój faworyt. :) Tylko o miejsca trudno bo zwykle pełno. :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AKA Re: fajne knajpki ,z' klimatem',znacie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.08.03, 23:07 Jest kilka fajnych knajpek na DEKABRYSTÓW, gdzie koncentruje się życie towarzyskie w Częstochowie. Niestety, nasz szanowny prezydent był łaskaw wydać na nie wyrok śmierci -lubi chłop prowincje, co zrobić :( Odpowiedz Link Zgłoś
independent-girl Re: fajne knajpki ,z' klimatem',znacie? 22.08.03, 09:36 Ja lubię Santa Fe :) Grotą też nie pogardzę :) pzdr. Kasia Odpowiedz Link Zgłoś
ka-8 Re: fajne knajpki ,z' klimatem',znacie? 22.08.03, 09:39 independent-girl napisała: > Ja lubię Santa Fe :) > Grotą też nie pogardzę :) Grota jak dla mnie średnio, ale co kto lubi. Santa Fe - OK, najdłuższa knajpa nowoczesnej Częstochowy. Dodaj jeszcze Flash Pub w Alejach. Fajno urządzony, bardzo dobra muzyczka jak dla mnie. :) Odpowiedz Link Zgłoś
independent-girl Re: fajne knajpki ,z' klimatem',znacie? 29.08.03, 11:01 ka-8 napisał: > > Grota jak dla mnie średnio, ale co kto lubi. > Santa Fe - OK, najdłuższa knajpa nowoczesnej Częstochowy. > > Dodaj jeszcze Flash Pub w Alejach. Fajno urządzony, bardzo dobra muzyczka jak > dla mnie. :) O tak tak!!! Flash Pub też :) ah wspomnienia... :)))) pzdr. Kasia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: .raf Re: fajne knajpki ,z' klimatem',znacie? IP: 80.50.5.* 31.08.03, 21:50 ka-8 napisał: > Dodaj jeszcze Flash Pub w Alejach. Fajno urządzony, bardzo dobra muzyczka jak > dla mnie. :) A co tam leci? .raf Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: fajne knajpki ,z' klimatem',znacie? IP: *.mieszkanie.lublin.pl 22.08.03, 13:07 a co sadzicie o Utpii? Odpowiedz Link Zgłoś
ka-8 Re: fajne knajpki ,z' klimatem',znacie? 22.08.03, 13:16 Masz na myśli "Utopia"? A kaj to je? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomq Re: fajne knajpki ,z' klimatem',znacie? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.08.03, 20:19 Na Jasnogórskiej, niedaleko linii tramwajowej, naprzeciwko delikatesów. Całkiem miło tam i muzycznie nieźle. Odpowiedz Link Zgłoś
yamaneko Re: fajne knajpki ,z' klimatem',znacie? 22.08.03, 13:38 Każda knajpka na Dekabrystów ma swój urok - każdy znajdzie tam cóś dla siebie ! ...i mam nadzieję, że pewien nawiedzony ***** odleci i zostawi to "kochające go" miasto w spokoju ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: babeczka Re: fajne knajpki ,z' klimatem',znacie? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.08.03, 14:53 A ja lubię knajpkę Ambaras, ktora znajduje sie koło M1, dobudowali teraz tam taki fajny taras z grillem, w sezonie jesienno-zimowym odbywało sie tam niezłe karaoke, heheheh Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gagata Re: fajne knajpki ,z' klimatem',znacie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.08.03, 00:37 Gość portalu: babeczka napisał(a): > A ja lubię knajpkę Ambaras, ktora znajduje sie koło M1, dobudowali teraz tam > taki fajny taras z grillem, w sezonie jesienno-zimowym odbywało sie tam niezłe > karaoke, heheheh Guzik prawda, wszystko jest tam nie tak fajne jak kiedys, w zeszlym roku bylo jeszcze ok, ale potem...wprowadzili karaoke bo szaleli i ludzi potracili,ekipe pracujajca zmienili i wyszlo im...na zdrowie..puchy teraz jak cholera.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: babeczka Re: fajne knajpki ,z' klimatem',znacie? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.08.03, 08:43 byc moze, nie wiem co tam jest teraz bo rzeczywiscie jaby nie liczyl to ostatnio bylam tam z rok temu ale czesto przechodze...i mialam nadzieje ze jest ok, A co to za afera z potrąceniem? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xx Re: fajne knajpki ,z' klimatem',znacie? IP: *.icis.pcz.pl 22.08.03, 18:57 Mi sie spodobaly "Klimaty" na Rynku czy Zaulku (myli mi sie wciaz przepraszam" Wielunskim - obok "zagloby". Wyglada ciekawie, otwarta tydzien temu, trzeba sprobowac :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xx Re: fajne knajpki ,z' klimatem',znacie? IP: *.icis.pcz.pl 23.08.03, 23:32 Jeszcze jedna propozycja: TIAMO - calkiem, calkiem :))) W kazdym razie "klimaty" sa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Morning Calm Re: fajne knajpki ,z' klimatem',znacie? IP: *.czestochowa.sdi.tpnet.pl 24.08.03, 00:13 Polecam Sofe w drugiej alei, w tej samej bramie co flash. Baardzo przytulna knajpka, chyba z najlepszym romantycznym klimatem. Poza tym super ludzie, ladny wystroj, nic dodac nic ujac. A poza Sofa mozna tez polecic Bianco w Biznes Centrum. Calkiem mila kawiarnia, sympatycznie w srodku, mila obsluga. Poza Sofa tam tez lubie przebywac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gagata Re: fajne knajpki ,z' klimatem',znacie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.08.03, 00:41 ja z kolei zaczelam przebywac w Pan Wu, aleja 28 w bramie - mila obsluga, mozna cos zjesc szybko i smacznie. polecam.. Odpowiedz Link Zgłoś
pawel3333 Re: fajne knajpki ,z' klimatem',znacie? 24.08.03, 22:02 Kongo na Okólnej nieopodal ZUS'u, bardzo spoko knajpka. Miła obsługa dosyć tanie piwko, bardzo duży wybór wszelkich alkocholi np. piwa (żadko zdarza się w knajpach w Cz-wa), stł bilardowy, lotki, flipery. Jest dwupoziomowe. Bardzo w porzo knajpka! Odpowiedz Link Zgłoś
ka-8 Re: fajne knajpki ,z' klimatem',znacie? 25.08.03, 07:58 W "Kongo" podoba mi się że jest balkon na którym można sobie przysiąść, ale za każdym razem jak tamtędy przechodzę, jest zajęty. :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ona:) Re: fajne knajpki ,z' klimatem',znacie? IP: *.mieszkanie.lublin.pl 24.08.03, 22:18 dzieki za informację,częsc tych miejsc znam z autopsii,reszte ze słyszenia ,bo studiuje w Cz-wie,myslałam jednak ze istnieją jeszcze inne fajne miejsca do odkrycia, o których nie wiem.Dziekuje.Pozdrawiam:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xx Re: fajne knajpki ,z' klimatem',znacie? IP: *.icis.pcz.pl 25.08.03, 00:36 Na pewno knajpki zawierajacej w nazwie tytulowe "Klimaty" nie znasz, bo powstala tylko co :)) A co studiujesz tak na marginesie ? :)) Gość portalu: ona:) napisał(a): > dzieki za informację,częsc tych miejsc znam z autopsii,reszte ze słyszenia ,bo > > studiuje w Cz-wie,myslałam jednak ze istnieją jeszcze inne fajne miejsca do > odkrycia, o których nie wiem.Dziekuje.Pozdrawiam:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ona:) Re: fajne knajpki ,z' klimatem',znacie? IP: *.mieszkanie.lublin.pl 26.08.03, 12:34 Do XX:studiuje niestety to,co połowa społeczeństwa mam wrazenie w Polsce_zarządzanie i marketing....Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xx Re: fajne knajpki ,z' klimatem',znacie? IP: *.icis.pcz.pl 26.08.03, 14:38 Ja tez pozdrawiam - studentki Zarzadzania i Marketingu sa w ogole fajne i nieglupie :))) Gość portalu: Ona:) napisał(a): > Do XX:studiuje niestety to,co połowa społeczeństwa mam wrazenie w > Polsce_zarządzanie i marketing....Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kazior Re: fajne knajpki ,z' klimatem',znacie? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.08.03, 19:57 Polecam fajne knajpy (jak na mój gust:)): Utopia (jedyna knajpa gdzie oprócz wypicia piwa można potańczyć przy ciekawej muzyce), Pod Gruszą (ciekawy wystrój), Santa Fe ( z sentymentu:)), Grota (podobnie jak poprzednia), Bif ( od niedawna, trochę gorzej wypadnie gdy nie będzie już można na dworze posiedzieć z powodu pogody), Beczka (muzyka ciekawa i chyba najtańsze piwo barowe), Kongo (szczególnie odkąd otwarto górną część), Dekadencja (choć byłem tam niestety tylko raz:)). Pozdrawiam PS Ja również na zarządzaniu się męczę:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gagata Re: fajne knajpki ,z' klimatem',znacie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.08.03, 21:28 no i zmienil sie troche temat :) co do studiowania to ja mam chyba najfajniej- 160 chłopa na roku i JA :) Elektryczny pozdrawia Marketing i Zarządzanie :))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bialy stajnia IP: *.czestochowa.sdi.tpnet.pl 27.08.03, 18:25 Polecam Stajnie Biały Borek w Biskupicach koło Olsztyna. Warto zajrzeć w weekend. Więcej - www.stajnia.civ.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: fajne knajpki ,z' klimatem',znacie? IP: *.czestochowa.sdi.tpnet.pl 29.08.03, 12:16 A ja polecam Skrzynke na Dabrowskiego ze wzgledu na najlepsze grzane piwo w miescie(to na pore troche zimniejsza), poza tyma naprawde fajna muzyka i wystroj. Ogródek przy dawnym "Stacherczaku" tez nie najgorszy(troche moze przeszkadzac halas z ulicy), maja tam oczko wodne z prawdziwymi zolwiami.Oprocz tego Kojot w III Alei-dla tych co lubia muzyczne klimaty z lat 80-tych i lubia posiedziec na mieciutkiej kanapie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ona:) Re: fajne knajpki ,z' klimatem',znacie? IP: *.mieszkanie.lublin.pl 31.08.03, 10:58 dzieki kochani!Oj bedę ja miała co robic w tym roku.Spodobał mi sie klimat kilku polecanych przez Was knajpek:)Odwiedze,odwiedze.Pa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: .raf Re: fajne knajpki ,z' klimatem',znacie? IP: 80.50.5.* 31.08.03, 22:01 Gość portalu: gagata napisał(a): > no i zmienil sie troche temat :) co do studiowania to ja mam chyba najfajniej- > 160 chłopa na roku i JA :) Elektryczny pozdrawia Marketing i > Zarządzanie :))))))) Tylko, że musisz być "starościną" hehe ;). Pozdrawiam twoją grupę (zresztą jednocześnie moją :-D ). Wracając do tematu, czy są lokale w których leci d'n'b, jungle, ewentualnie house albo inne ustrojstwo? .raf Odpowiedz Link Zgłoś