Dodaj do ulubionych

fajne knajpki ,z" klimatem",znacie?

IP: *.mieszkanie.lublin.pl 21.08.03, 22:56
Obserwuj wątek
    • ka-8 Re: fajne knajpki ,z' klimatem',znacie? 21.08.03, 22:57
      "Tawerna" na Dekabrystów to mój faworyt. :) Tylko o miejsca trudno bo zwykle
      pełno. :)
    • Gość: AKA Re: fajne knajpki ,z' klimatem',znacie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.08.03, 23:07
      Jest kilka fajnych knajpek na DEKABRYSTÓW, gdzie koncentruje się życie towarzyskie w Częstochowie.

Niestety, nasz szanowny prezydent był łaskaw wydać na nie wyrok śmierci -lubi chłop prowincje, co zrobić :(
      • independent-girl Re: fajne knajpki ,z' klimatem',znacie? 22.08.03, 09:36
        Ja lubię Santa Fe :)
        Grotą też nie pogardzę :)

pzdr.
        Kasia
        • ka-8 Re: fajne knajpki ,z' klimatem',znacie? 22.08.03, 09:39
          independent-girl napisała:

> Ja lubię Santa Fe :)
          > Grotą też nie pogardzę :)

Grota jak dla mnie średnio, ale co kto lubi.
          Santa Fe - OK, najdłuższa knajpa nowoczesnej Częstochowy.

Dodaj jeszcze Flash Pub w Alejach. Fajno urządzony, bardzo dobra muzyczka jak
          dla mnie. :)
          • independent-girl Re: fajne knajpki ,z' klimatem',znacie? 29.08.03, 11:01
            ka-8 napisał:

>
            > Grota jak dla mnie średnio, ale co kto lubi.
            > Santa Fe - OK, najdłuższa knajpa nowoczesnej Częstochowy.
            >
            > Dodaj jeszcze Flash Pub w Alejach. Fajno urządzony, bardzo dobra muzyczka
            jak
            > dla mnie. :)

O tak tak!!! Flash Pub też :)
            ah wspomnienia... :))))

pzdr.
            Kasia
          • Gość: .raf Re: fajne knajpki ,z' klimatem',znacie? IP: 80.50.5.* 31.08.03, 21:50
            ka-8 napisał:

> Dodaj jeszcze Flash Pub w Alejach. Fajno urządzony, bardzo dobra muzyczka jak
            > dla mnie. :)

A co tam leci?

.raf
    • Gość: ja Re: fajne knajpki ,z' klimatem',znacie? IP: *.mieszkanie.lublin.pl 22.08.03, 13:07
      a co sadzicie o Utpii?
      • ka-8 Re: fajne knajpki ,z' klimatem',znacie? 22.08.03, 13:16
        Masz na myśli "Utopia"?
        A kaj to je?
        • Gość: Tomq Re: fajne knajpki ,z' klimatem',znacie? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.08.03, 20:19
          Na Jasnogórskiej, niedaleko linii tramwajowej, naprzeciwko delikatesów.
          Całkiem miło tam i muzycznie nieźle.
    • yamaneko Re: fajne knajpki ,z' klimatem',znacie? 22.08.03, 13:38
      Każda knajpka na Dekabrystów ma swój urok - każdy znajdzie tam cóś dla siebie !

...i mam nadzieję, że pewien nawiedzony ***** odleci i zostawi to "kochające
      go" miasto w spokoju !
    • Gość: babeczka Re: fajne knajpki ,z' klimatem',znacie? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.08.03, 14:53
      A ja lubię knajpkę Ambaras, ktora znajduje sie koło M1, dobudowali teraz tam
      taki fajny taras z grillem, w sezonie jesienno-zimowym odbywało sie tam niezłe
      karaoke, heheheh
      • Gość: gagata Re: fajne knajpki ,z' klimatem',znacie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.08.03, 00:37
        Gość portalu: babeczka napisał(a):

> A ja lubię knajpkę Ambaras, ktora znajduje sie koło M1, dobudowali teraz tam
        > taki fajny taras z grillem, w sezonie jesienno-zimowym odbywało sie tam
        niezłe
        > karaoke, heheheh
        Guzik prawda, wszystko jest tam nie tak fajne jak kiedys, w zeszlym roku bylo
        jeszcze ok, ale potem...wprowadzili karaoke bo szaleli i ludzi potracili,ekipe
        pracujajca zmienili i wyszlo im...na zdrowie..puchy teraz jak cholera..
        • Gość: babeczka Re: fajne knajpki ,z' klimatem',znacie? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.08.03, 08:43
          byc moze, nie wiem co tam jest teraz bo rzeczywiscie jaby nie liczyl to
          ostatnio bylam tam z rok temu ale czesto przechodze...i mialam nadzieje ze
          jest ok,
          A co to za afera z potrąceniem?
    • Gość: xx Re: fajne knajpki ,z' klimatem',znacie? IP: *.icis.pcz.pl 22.08.03, 18:57
      Mi sie spodobaly "Klimaty" na Rynku czy Zaulku (myli mi sie wciaz przepraszam"
      Wielunskim - obok "zagloby".

Wyglada ciekawie, otwarta tydzien temu, trzeba sprobowac :))
    • Gość: xx Re: fajne knajpki ,z' klimatem',znacie? IP: *.icis.pcz.pl 23.08.03, 23:32
      Jeszcze jedna propozycja:

TIAMO - calkiem, calkiem :)))

W kazdym razie "klimaty" sa.

• Gość: Morning Calm Re: fajne knajpki ,z' klimatem',znacie? IP: *.czestochowa.sdi.tpnet.pl 24.08.03, 00:13
        Polecam Sofe w drugiej alei, w tej samej bramie co flash. Baardzo przytulna
        knajpka, chyba z najlepszym romantycznym klimatem. Poza tym super ludzie, ladny
        wystroj, nic dodac nic ujac.
        A poza Sofa mozna tez polecic Bianco w Biznes Centrum. Calkiem mila kawiarnia,
        sympatycznie w srodku, mila obsluga. Poza Sofa tam tez lubie przebywac.
        • Gość: gagata Re: fajne knajpki ,z' klimatem',znacie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.08.03, 00:41
          ja z kolei zaczelam przebywac w Pan Wu, aleja 28 w bramie - mila obsluga, mozna
          cos zjesc szybko i smacznie. polecam..
    • pawel3333 Re: fajne knajpki ,z' klimatem',znacie? 24.08.03, 22:02
      Kongo na Okólnej nieopodal ZUS'u, bardzo spoko knajpka. Miła obsługa dosyć
      tanie piwko, bardzo duży wybór wszelkich alkocholi np. piwa (żadko zdarza się
      w knajpach w Cz-wa), stł bilardowy, lotki, flipery. Jest dwupoziomowe. Bardzo
      w porzo knajpka!
      • ka-8 Re: fajne knajpki ,z' klimatem',znacie? 25.08.03, 07:58
        W "Kongo" podoba mi się że jest balkon na którym można sobie przysiąść, ale za
        każdym razem jak tamtędy przechodzę, jest zajęty. :P
    • pawel3333 o 24.08.03, 22:04
      o
    • Gość: ona:) Re: fajne knajpki ,z' klimatem',znacie? IP: *.mieszkanie.lublin.pl 24.08.03, 22:18
      dzieki za informację,częsc tych miejsc znam z autopsii,reszte ze słyszenia ,bo
      studiuje w Cz-wie,myslałam jednak ze istnieją jeszcze inne fajne miejsca do
      odkrycia, o których nie wiem.Dziekuje.Pozdrawiam:)
      • Gość: xx Re: fajne knajpki ,z' klimatem',znacie? IP: *.icis.pcz.pl 25.08.03, 00:36
        Na pewno knajpki zawierajacej w nazwie tytulowe "Klimaty" nie znasz, bo
        powstala tylko co :))

A co studiujesz tak na marginesie ? :))

Gość portalu: ona:) napisał(a):

> dzieki za informację,częsc tych miejsc znam z autopsii,reszte ze
        słyszenia ,bo
        >
        > studiuje w Cz-wie,myslałam jednak ze istnieją jeszcze inne fajne miejsca do
        > odkrycia, o których nie wiem.Dziekuje.Pozdrawiam:)
        • Gość: Ona:) Re: fajne knajpki ,z' klimatem',znacie? IP: *.mieszkanie.lublin.pl 26.08.03, 12:34
          Do XX:studiuje niestety to,co połowa społeczeństwa mam wrazenie w
          Polsce_zarządzanie i marketing....Pozdrawiam
          • Gość: xx Re: fajne knajpki ,z' klimatem',znacie? IP: *.icis.pcz.pl 26.08.03, 14:38
            Ja tez pozdrawiam - studentki Zarzadzania i Marketingu sa w ogole fajne i
            nieglupie :)))

Gość portalu: Ona:) napisał(a):

> Do XX:studiuje niestety to,co połowa społeczeństwa mam wrazenie w
            > Polsce_zarządzanie i marketing....Pozdrawiam
    • Gość: kazior Re: fajne knajpki ,z' klimatem',znacie? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.08.03, 19:57
      Polecam fajne knajpy (jak na mój gust:)): Utopia (jedyna knajpa gdzie oprócz
      wypicia piwa można potańczyć przy ciekawej muzyce), Pod Gruszą (ciekawy
      wystrój), Santa Fe ( z sentymentu:)), Grota (podobnie jak poprzednia), Bif (
      od niedawna, trochę gorzej wypadnie gdy nie będzie już można na dworze
      posiedzieć z powodu pogody), Beczka (muzyka ciekawa i chyba najtańsze piwo
      barowe), Kongo (szczególnie odkąd otwarto górną część), Dekadencja (choć byłem
      tam niestety tylko raz:)). Pozdrawiam
      PS Ja również na zarządzaniu się męczę:)
      • Gość: gagata Re: fajne knajpki ,z' klimatem',znacie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.08.03, 21:28
        no i zmienil sie troche temat :) co do studiowania to ja mam chyba najfajniej-
        160 chłopa na roku i JA :) Elektryczny pozdrawia Marketing i
        Zarządzanie :)))))))
        • Gość: Bialy stajnia IP: *.czestochowa.sdi.tpnet.pl 27.08.03, 18:25
          Polecam Stajnie Biały Borek w Biskupicach koło Olsztyna. Warto zajrzeć w
          weekend. Więcej -
          www.stajnia.civ.pl
        • Gość: aga Re: fajne knajpki ,z' klimatem',znacie? IP: *.czestochowa.sdi.tpnet.pl 29.08.03, 12:16
          A ja polecam Skrzynke na Dabrowskiego ze wzgledu na najlepsze grzane piwo w
          miescie(to na pore troche zimniejsza), poza tyma naprawde fajna muzyka i
          wystroj. Ogródek przy dawnym "Stacherczaku" tez nie najgorszy(troche moze
          przeszkadzac halas z ulicy), maja tam oczko wodne z prawdziwymi zolwiami.Oprocz
          tego Kojot w III Alei-dla tych co lubia muzyczne klimaty z lat 80-tych i lubia
          posiedziec na mieciutkiej kanapie
          • Gość: ona:) Re: fajne knajpki ,z' klimatem',znacie? IP: *.mieszkanie.lublin.pl 31.08.03, 10:58
            dzieki kochani!Oj bedę ja miała co robic w tym roku.Spodobał mi sie klimat
            kilku polecanych przez Was knajpek:)Odwiedze,odwiedze.Pa
        • Gość: .raf Re: fajne knajpki ,z' klimatem',znacie? IP: 80.50.5.* 31.08.03, 22:01
          Gość portalu: gagata napisał(a):

> no i zmienil sie troche temat :) co do studiowania to ja mam chyba najfajniej-
          > 160 chłopa na roku i JA :) Elektryczny pozdrawia Marketing i
          > Zarządzanie :)))))))

Tylko, że musisz być "starościną" hehe ;). Pozdrawiam twoją grupę (zresztą
          jednocześnie moją :-D ).

Wracając do tematu, czy są lokale w których leci d'n'b, jungle, ewentualnie
          house albo inne ustrojstwo?

.raf
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka