Dodaj do ulubionych

Nowak: tylko młodzi z IPN-u to ludzie śmiali

18.02.08, 11:31
Zamiast mydlić emerytom w mózgach ,czas dziadku do geriatry i na emeryturę!!!
Szukaj podniet w innych dziedzinach życia!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: kika Re: Nowak: tylko młodzi z IPN-u to ludzie śmiali IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.02.08, 12:07
      Madoxie!Ci emeryci niejedno przeżyli i widzieli, nikt i nic nie jest w stanie ich zmienić.Poczekaj kilkadziesiąt lat a inaczej będziesz patrzył na życie.We wszystkich kulturach istniała tzw rada starszych.Doświadczenie przekazywano młodszym i nikt nie ważył się ich nazwać "emerytami potrzebującymi podniet ".Jeżeli masz neta to doucz się historii bo kiepsko stoisz.
      • Gość: angrusz Re: Nowak: tylko młodzi z IPN-u to ludzie śmiali IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.02.08, 07:35

Do Kiki :
        Nie trudź się , durnie tez zawsze byli i są
      • Gość: też Nowak Re: Nowak: tylko młodzi z IPN-u to ludzie śmiali IP: *.apus-net.pl 20.02.08, 23:44
        Piękne to odwołanie do Rady Starszych. Tylko, że taka Rada Starszych zjadła by
        pana Nowaka, bo tak traktowano idiotów. Gdy miał jeszcze siłę do pracy fizycznej
        śmiano się jeszcze, ale gdy "pieprzył na starość" zjadano go poprostu.

Pozdrawiam Kikę
    • Gość: Ryżyk Swój swego IP: *.apus-net.pl 18.02.08, 19:11
      "- Uczelnie i to nawet największe w Polsce obsadzają starzy agenci, starzy
      kłamcy i oszuści - mówił Nowak."

Święta racja - ten wiekowy, doświadczony pracownik naukowy wie co mówi.
      Odważnie głosi Prawdę; cześć mu i chwała, ale z drugiej strony to nieostrożność
      tak mówić o swoim miejscu pracy.

• Gość: gość_portalu Re: Swój swego IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.02.08, 21:54
        Co do jego poglądów,ciemnoty,którą głosi,to uważam,że powinien szybko zacząć
        leczyć się na głowę.I to u dobrego specjalisty.Moherowe berety i bez niego swoje
        wiedzą.
      • Gość: NR Re: Swój swego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.02.08, 22:06
        ale wy piszecie głupoty..... tak tak mohery a na jednym ze zdjec widać słuchaczy
        w wieku ok. 20 lat no chyba ze stare dziadki chodzą na łyso i w bluzie
        pretoriana hahaha
        zal lewactwo zal ....
        • Gość: Michał K Re: Swój swego IP: *.dip0.t-ipconnect.de 18.02.08, 22:13
          to tylko prawicowe gó..jady nie młodzież
          • Gość: ja Re: Swój swego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.02.08, 22:21
            Najgorsze jest, że Nowak ma rację. A wy czytajcie dalej Wyborczą, zwłaszcza
            artykuły pani DS. I powtarzajcie po niej dalej.
            • Gość: gadka-szmatka Rację ma nie tylko prof. Nowak. IP: *.adsl.inetia.pl 18.02.08, 22:59
              Ale kto słucha rozumnych u nas ludzi, głosują, jak przyjdzie czas znów na
              impotentów politycznych i zboczeńców platformowych.
              • Gość: Wlodek Re: Rację ma nie tylko prof. Nowak. IP: *.st.vc.shawcable.net 19.02.08, 01:03
                "- Uczelnie i to nawet największe w Polsce obsadzają starzy agenci,
                starzy
                kłamcy i oszuści - mówił Nowak."

Oczywiscie, ze nie tylko on ma racje.
                Jego superboss nazwiskiem Moczar Mietek tez mial. Lal w more na
                poczatku, a potem wysylal innych. Jednych do walenia po pyskach, a
                innych do kapowania na kumpli i nieprawomyslnych.
                Wsrod kapusiow byl robiacy w MSZ cie JR Nowak. Juz sam
                fakt "zatrudnienia" w MSZ- cie wtedy swiadczy o "wlasciwym"
                swiatopogladzie bogolubnego rydzykoida.
                JR Nowak to w koncu nawet nie Maleszka, czy inny podobny zmuszony na
                przesluchaniu do wspolpracy pod grozba szantazu, czy sily,
                albo "szkolenia" wsrod wieziennych pederastow.
                Jemu nikt nie grozil. On kapowal z dobrej woli. Na kazdego, a ze
                kapowanie na tych z pochodzeniem Zydowskim bylo "na fali", to mu
                weszlo w krew i do dzis jedzie na tym w roznych konfiguracjach.

Mnie dziwi tylko jedno. Jak kosciol, ktory w koncu za komuny sporo
                dostal od komunistow i roznej masci sprzedawczykow po kosciach, moze
                takie szuje tolerowac pod swoim dachem. Jak taki Kaczynski, ktory
                byl w antykomunistycznej opozycji [moze nie w pierwszych szeregach,
                ale zawsze moze to wpisac do zyciorysu] nie wstydzi sie pluc do tego
                samego co JR Nowak miekrofonu.
                Czyzby samo haslo Zydzi atakuja zakrywalo niewinne oczeta zacma, tak
                ze nie widac kto wrzeszczy?
                • Gość: angrusz Re: Rację ma nie tylko prof. Nowak. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.02.08, 07:38

Do Włódka ;
                  Upadłeś na samo dno .
                  • Gość: K Re: Rację ma nie tylko prof. Nowak. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.02.08, 10:47
                    kanadyjska whisky wyprała mu skutecznie mózg
                    • Gość: W Do K IP: *.st.vc.shawcable.net 19.02.08, 20:16
                      Martw sie o stan tego co sam masz pod czacha.
                      Nawet w pijanym widzie potrafie odroznic komunistycznego kapusia od
                      przyzwoitej ladacznicy.
                      Ale jest pare szkol - w tym kilka specjalnych - skoro komunisyczny
                      donosiciel ci nie przeszkadza bo Zydem zepsul powietrze, to juz twoj
                      bol zebow i twoja szkola dla specjalnie pojmujacych.
                  • Gość: W Re: Rację ma nie tylko prof. Nowak. IP: *.st.vc.shawcable.net 19.02.08, 20:08
                    Angruszu.
                    Lepiej na tym dnie byc bez takich szuj jak kapus Nowak, niz w
                    niebiesiech z takimi jak on.

Tobie widac wygodnie w tej rydzykoidalnej beczce gowna z tym
                    Nowakiem i reszta tej sitwy.

Jakos mimo wszystko ci sie dziwie. Nibys taki katolik, pisuar [ w
                    koncu podobno antykomunistyczny] a tu jak byle czerwony kapus Zydem
                    beknie, to ty bys go w d.pe calowal bez papierka.
                    Nie wstyd ci???
                    Przeciez juz te baletnice z twojej Cmentarnej tarzajace sie w
                    rynsztokach sa przyzwoitsze od takich jak JR Nowak.
                    • Gość: angrusz Re: Rację ma nie tylko prof. Nowak. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.02.08, 22:56

Do W :

Każdy widzi po swojemu ja w tobie szambo .
                      I twoje słowa mnie ani na chwilę nie obrażą bo je olewam ,ciepłym
                      prostym sikiem . Możesz się nie wysilać .
                      • Gość: W angruszowi:))) IP: *.st.vc.shawcable.net 20.02.08, 01:19
                        Gość portalu: angrusz napisał(a):

>
                        > Do W :
                        >
                        > Każdy widzi po swojemu ja w tobie szambo .
                        > I twoje słowa mnie ani na chwilę nie obrażą bo je olewam ,ciepłym
                        > prostym sikiem . Możesz się nie wysilać

Angruszu!
                        Przeciez wiem, ze nie ma takich slow w jezyku polskim, ktore moglyby
                        ciebie obrazic.
                        Jak sie ktos tapla w g.wnie, to moze jedynie robic przysiady dla
                        wiekszego efektu.
                        A co do olewania, to co innego moze robic superkatolicki i
                        milosierny po chrzesciansku chwielbiciel PiSuaru i kapusiow z SB:)))
                        • Gość: angrusz Re: angruszowi:))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.02.08, 06:08

Do W :

.. a karawana idzie dalej .
                          • Gość: W Re: angruszowi:))) IP: *.st.vc.shawcable.net 20.02.08, 11:55
                            Gość portalu: angrusz napisał(a):

>
                            > Do W :
                            >
                            > .. a karawana idzie dalej

Ale ze przez zbiornik z g.wnem i smierdzi lajnem na kilometry, to
                            nie wazne:)))) Byle jechala!
                      • Gość: angrusz Re: Rację ma nie tylko prof. Nowak. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.02.08, 12:53

Dokładny opis wypadków w Kielcach 1946 r. - " Niedziela "
    • storima Nowak: tylko młodzi z IPN-u to ludzie śmiali 20.02.08, 01:49
      Ten typ czlowieka to tak zwana szuja bezwzgledna, dowod:

Nowak mówił m.in.: - Większość historyków mego pokolenia to ludzie znający tylko
      język rosyjski, wygodni albo skompromitowani. Młode pokolenie historyków IPN-u:
      Dudek, Żaryn, Gontarczyk, to ludzie śmiali i odważni.

Jak smie ten typ samego siebie kompromitowac?
      Co to znaczy: "Większość historyków mego pokolenia to ludzie znający tylko język
      rosyjski, wygodni albo skompromitowani"?

Rozumiem, gdybym przecztal ten
      t e k s t
      30 lat temu. Uznalbym tego typa, jako bohatera.

Ale dzis ten ideologiczny spekulant wyjezdza mi z tekstem, ktory uderza w niego
      samego?

Prosze mi wybaczyc, ale dla pana Nowaka, ktory udaje "naukowca", zdemaskowac
      oszusta.............

Obnazyc drania nie trzeba.

Szkoda, ze inni dopuszczaja sie miernoty i jego slowa waza niby jako slowa
      Jezusa Chrystusa.

Amen.

• storima Modlitwa krotka 20.02.08, 01:58
        Zupelnie powaznie.

Prosze Cie, abys uchronil nas przed idityzmami profesury typom podobnym Nowakowi.
        W imie Ojca i Syna i Ducha Swietego.

Modlic sie mozna wszedzie i modlitwe wzniesc przy chwili potrzeby.

Tak czulem, tak sie pomodlilem przede wzzystkim za polskich "katolikow".

AMEN.
        • Gość: do storimy Re: Modlitwa krotka IP: *.adsl.inetia.pl 20.02.08, 15:16
          Jesteś kompletnie porąbany, powinieneś się leczyć natychmiast.
          • Gość: driver Re: Modlitwa krotka IP: *.dip.t-dialin.net 20.02.08, 18:29
            Gość portalu: do storimy napisał(a):

> Jesteś kompletnie porąbany, powinieneś się leczyć natychmiast.

Cos sobie tutaj obiecalismy jak byl temat o netykiecie i regulaminie?
            To ze nie bedziemy sobie ublizac i atakowac ad personam.
            Storima naduzywa symboliki religijnej-zgoda-to jest niezgodne z
            regulaminem i jest tez grzechem.
            Ale to nie znaczy,ze ty masz go od razu wyzywac.
            Tak samo Angrusz i Wlodek powinnni troche wychamowac z tym swoim
            niekulturalnym zachowaniem.
            Mnie na ten przyklad jak Wlodek poprosil,zebym za duzo nie pisal na
            forum,jak czegos nie wiem,to sie wycofalem i zaakceptowalem jego
            prosbe.Dlaczego? Bo w ten sposob chce przestrzegac netykiety i prosb
            innych ludzi.
            A wracajac do profesora Nowaka i profesora Grossa to mysle,ze i
            jeden i drugi maja prawo do swoich pogladow. Jeden i drugi i maja
            racje i jej nie maja.I jeden i drugi sa profesorami,czyli cos tam
            kumaja.I jeden i drugi maja jakies tam argumenty.
            Historia jest skomplikowana a politycy ja dodatkowo
            instrumentalizuja.
            Zachowajmy profesjonalny spokoj i czytajmy to´co pisze Gross ale i
            to co pisze Nowak.Nie zapominajmy,ze my nic z tego nie mamy,tylko to
            oni robia kaske z ksiazek i publikacji.
            • storima Re: Modlitwa krotka 20.02.08, 21:35
              Gość portalu: driver napisał(a):
              > Storima naduzywa symboliki religijnej

Bardzo przepraszam.

Czy modlitwa wymodlona i zapisana na papierze jest symbolika religina?

Jesli ktos sie za mnie modli to czy mnie ktos zabrania pomodlic sie za kogos z
              odwazajemnieniem?

Czy ja komus zabraniam modlenia sie za mnie jako za wroga publicznie w eterze?

Krotko mowiac. Prawda dla was to symbolika. Dla mnie modlitwa o to , abys zawsze
              reprezentowal swa misje, profesje jej tytul zobowizania zgodnie. Zgodnie.

Zgodnie,

storima
            • Gość: ... Re: Modlitwa krotka IP: *.adsl.inetia.pl 20.02.08, 23:39
              profesjonalny spokój zachowują tylko agenci KGB w dyskucji, agenci innych
              wywyadów i służ też.
              • storima Re: Modlitwa krotka 21.02.08, 01:23
                Gość portalu: ... napisał(a):

> profesjonalny spokój zachowują tylko agenci KGB

Profesjonalny spokoj?
                Ta, ta, ta , ta tataaaaaaatal, ta, tal,

ładna

"Rozowa Pantera"
                • Gość: do storimy Re: Modlitwa krotka IP: *.adsl.inetia.pl 21.02.08, 02:05
                  proszę - oto dowód, "s vami, Gospodin, vsio jasno"
                  • Gość: driver Re: Modlitwa krotka IP: *.pools.arcor-ip.net 21.02.08, 08:14
                    Chodzi tylko o to,ze kazdy ma prawo do swojego zdania na tym forum.A
                    do tego potrzebny jest spokoj i umiejetnosc polemiki.
                    To,ze profesor Nowak, nie jest fanem Zydow,ktorzy nie sa w porzo,to
                    ma do tego prawo.To,ze profesor Gross krytykuje Polakow,co nie lubia
                    Zydow i byli dla nich niedobrzy to tez zadna tragedia.
                    Ja juz napisalem-i jeden i drugi i maja racje i jej nie maja.Ale
                    profesorami nie sa przez przypadek i to tez trzeba przypomniec
                    • Gość: św.prawda Re: Modlitwa krotka IP: *.adsl.inetia.pl 21.02.08, 14:05
                      więc dlatego należy o tym dyskutować, a nie unikać tematu, Żydzi też dużo złego
                      wyrządzili Polakom i o tym trzeba mówić, my wolimy unikać drażliwych tematów
                      • storima Re: Modlitwa krotka 21.02.08, 17:28

> Chodzi tylko o to,ze kazdy ma prawo do swojego zdania

Jak i do modlitwy.

Pozdrawiam,
                        • Gość: karol Re: Modlitwa krotka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.02.08, 18:47
                          www.tuskwatch.pl/
                        • Gość: driver Re: Modlitwa krotka IP: *.dip.t-dialin.net 21.02.08, 21:29
                          storima napisał:

> Jak i do modlitwy.

Zgoda,ale nie na forum.

> Pozdrawiam

Dzieki i tez pozdrawiam
                    • Gość: W Re: Modlitwa krotka IP: *.st.vc.shawcable.net 21.02.08, 20:11

To,ze profesor Gross krytykuje Polakow,co nie lubia
                      > Zydow i byli dla nich niedobrzy to tez zadna tragedia.

Driver! Mysl!
                      Gross o ile mi wiadomo nie krytykuje Polakow, ktorzy byli niedobrzy
                      dla Zydow.
                      Zdaje sie, ze zebral do kupy przypadki kiedy to "niedobrzy" znaczylo
                      zwyklych mordercow, bo tak sie okresla takiego oprawce, ktory
                      morduje z zimna krwia innego czlowieka.
                      To zdziczaly polski bandyta wzial w lape lom, styl od lopaty czy
                      inny drag i wlasnorecznie rozwalil czaszke konkretnemu czlowiekowi.
                      Tak jak w Kielcach. I to nie podlega zadnej dyskusji.
                      Tego sie nie okresla slowem "niedobrzy", bo tu nie chodzi o
                      wyrzucenie z kolejki do sklepu, czy do kina.
                      Podobna dzicz rozprawiala sie z pobratymcami twojej niemieckiej
                      rodziny.
                      Inna sprawa to to co dzialo sie w czasie tego co mozna okreslic
                      wojna domowa i strzelaniu do komunistycznych funkcjonariuszy wsrod
                      ktorych byli i Zydzi. Ale wtedy gineli i polscy Zydzi i Polacy. I
                      nie za przynaleznosc narodowa i wyznanie, a za legitymacje.
                      Dzisiaj po 60 latach od tych wydarzen odgrzewanie tamtych
                      tragicznych wypadkow w tonacji wspolczesnych sensacji i zlosliwosci,
                      to zwyczajna lobuzeria. Szczegolnie jesli w sprawe wdaje sie takie
                      indywiduum jak JRNowak. Jedna z bardziej obrzydliwych postaci na
                      obrzezach polityki. Rownie dobrze Piotrowski -ten od Popieluszki -
                      moglby dawac lekcje moralnosci chrzescianskiej.
            • Gość: W Driverowi IP: *.st.vc.shawcable.net 21.02.08, 20:36

> Tak samo Angrusz i Wlodek powinnni troche wychamowac z tym swoim
              > niekulturalnym zachowaniem.

Driverze! Skoro juz mnie wywolales do tablicy, to odpowiem ci jak
              poprzednio.
              I postaraj sie zrozumiec co pisze po polsku.
              Niektorym pewne zjawiska trzeba tlumaczyc w jezyku dla nich
              zrozumialym. Angrusz rozumie jedynie krotkie teksty pisane w jezyku
              jego dziecinstwa na ulicy Cmentarnej, wiec uzywanie mowy bardziej
              skomplikowanej w tlumaczeniu mu zjawisk spolecznych mija sie z celem.
              To tak jakbys po niemiecku chcial tlumaczyc instrukcje obslugi cepa
              komus kto zna jedynie mandarin.
              To co ty uwazasz za "niekulturalne", to jedyny srodek wyrazu
              skuteczny do uruchomienia spowolnionych procesow myslowych angrusza.
              Sam jako Niemiec pewnie miales sie okazje przekonac, ze do
              niektorych twoich wspolziomkow trafia jedynie prosty jezyk feldfebla
              w odpowiedniej tonacji.
              Dodam, ze "niekulturalnie" jest rozmawiac z kims uzywajac nieznanego
              mu jezyka. W takim przypadku trzeba byloby zatrudnic tlumacza.
              Sam napisales, ze po wielu trudach uznales, ze moje rady maja sens.
              Nie wykluczone jest, ze w koncu i angrusz pojmie proste zasady zycia
              spolecznego. trzeba tylko znalezc wlasciwy klucz do przekazania mu
              paru waznych zasad obowiazujacych w cywilizowanym spoleczenstwie:))))
              • Gość: driver Re: Driverowi IP: *.dip.t-dialin.net 21.02.08, 21:43
                Gość portalu: W napisał(a):
                > Driverze! Skoro juz mnie wywolales do tablicy, to odpowiem ci jak
                > poprzednio.
                > I postaraj sie zrozumiec co pisze po polsku.

No luzio,spoko.
                Alles roger- ale Wlodku mi chodzi o umiejetnosc prowadzenia polemiki.
                tego mi na forum brakuje.
                A tak na marginesie,to sobie przed chwila przypomnialem,jak pisalem
                post pod ochrona zwierzat,jak w zeszlym roku sie smiales z obroncow
                zwierzat i na przyklad byles pelen WYROZUMIENIA dla psozercow z
                Azji,argumentujac,ze taka jest ich kultura kuchni itp.
                Oczywiscie ja i jakas laska stanowczo protestowalismy,ale ty to tak
                sobie zignorowales.
                Mysle,ze potraktowales wtedy tamten DUZO powazniejszy problem
                (mordowanie i jedzenie psow w Azji) w porownaniu z amatorskim
                zachowaniem Nowaka i Grossa,bardzo,ale to bardzo poblazliwie.
                To tak na marginesie.

> Sam napisales, ze po wielu trudach uznales, ze moje rady maja sens.

No jasne.Jestem samokrytyczny a takze staram sie spelniac
                zyczenia,ktore sa mozliwe.Nie chciales,zebym sie udzielal na
                forum,to sie wycofalem.W koncu to tylko rozrywka i nic na tym nie
                trace-bo to nie moja praca-pisanie postow.
                A zreszta nie mam za duzo czasu-nauka i praca.

• Gość: W Re: Driverowi IP: *.st.vc.shawcable.net 22.02.08, 01:00
                  Gość portalu: W napisał(a):

>No luzio,spoko.
                  Alles roger-

Driverze! Przed chwila napisalem, zeby uzywac jezyka zrozumialego
                  dla rozmowcy.
                  Ja twojego slangu nie rozumiem.

>>>>ale Wlodku mi chodzi o umiejetnosc prowadzenia polemiki.

- O jakiej polemice chcesz mowic skoro nie rozumie co piszesz?

>>>>A tak na marginesie,to sobie przed chwila przypomnialem,jak
                  pisalem
                  post pod ochrona zwierzat,jak w zeszlym roku sie smiales z obroncow
                  zwierzat i na przyklad byles pelen WYROZUMIENIA dla psozercow z
                  Azji,argumentujac,ze taka jest ich kultura kuchni itp.

Driverze! Wygrzeb to z archiwum i przeczytaj raz jeszcze.
                  Nie jestem pelen "wyrozumienia" dla psozercow itp Ale uznaje ze
                  skoro jacys ludzie od ilus lat zywia sie czyms, czym my sie
                  niezywimy, to umoralnianie ich w/g naszych zwyczajow niekoniecznie
                  ma sens.

Natomiast ma sens przypominanie niektorym, ze faceci, ktorzy zrobili
                  sobie zawod ze skakania po trupach bylych wspolokatorow i dodatkowo
                  jeszcze sami zachowywali sie obrzydliwie, nie zasluguja na to, zeby
                  robic z nich guru, tylko dlatego, ze gawiedzi podoba sie temat
                  pogawedek jakiegos nawiedzonego sklerotyka z upapranym zyciorysem.

Jeden ze smakoszy z blokow przy Sobieskiego zwykl byl mawiac w
                  nadchnionym stanie, ze .."Z byle .... wodki sie nie pije".
                  A przekladajac to na kulturny jezyk: Takim jak JRNowak przyzwoity
                  czlowiek reki nie podaje i z takimi jak on [bez wzgledu na literki
                  przed nazwiskiem] porzadni ludzie sie nie zadaja.

To wszystko Driverze.
                  Mam nadzieje, ze tymi wyjasnieniami nie przeszkodzilem ci w naukach.

Oczywiscie ja i jakas laska stanowczo protestowalismy,ale ty to tak
                  sobie zignorowales.
                  Mysle,ze potraktowales wtedy tamten DUZO powazniejszy problem
                  (mordowanie i jedzenie psow w Azji) w porownaniu z amatorskim
                  zachowaniem Nowaka i Grossa,bardzo,ale to bardzo poblazliwie.
                  To tak na marginesie.

> Sam napisales, ze po wielu trudach uznales, ze moje rady maja sens.

No jasne.Jestem samokrytyczny a takze staram sie spelniac
                  zyczenia,ktore sa mozliwe.Nie chciales,zebym sie udzielal na
                  forum,to sie wycofalem.W koncu to tylko rozrywka i nic na tym nie
                  trace-bo to nie moja praca-pisanie postow.
                  A zreszta nie mam za duzo czasu-nauka i praca.
    • Gość: adela Nowak: tylko młodzi z IPN-u to ludzie śmiali IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.02.08, 15:10
      Widuje w pracy jak wygląda działalność IPN-u. To jest farsa. Ci ludzie są niedokształceni, zmanierowani, zachowują się jak SB-ecy. Brak im szacunku do innych i ich dokonań. Nie są w stanie zrozumieć najprostszych mechanizmów prawnych i ich konsekwencji. Czasem mam wrażenie, że oni nie potrafią czytać ze zrozumieniem!Ich śmiałość wynika z ignorancji i niewiedzy. Najśmieszniejsze jest to ze ich książki i prowadzone przez ich śledztwa na żałosnym poziomie, a IPN jest często uważana za ważną Instytucje! Ludzie, student pierwszego roku prawa jest w stanie podważyć pseudo zarzuty, które IPN chce postawić.Za każdym razem gdy się biorą za jakąś ważną sprawę robią więcej szumu niż powinni. Tymczasem efekty są tak marne, że szkoda czasu i pieniędzy na ich pracę. W pracy nazywamy ich Instytutem Propagandy Nieuctwa.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka