angrusz1 01.06.08, 20:37 dziś , to już 49 raz ( ja oglądałem 20 z nich ) jak zawsze piękny i wzruszający . Wielkie dzięki dla dyr. Urszuli Brylewskiej . Obecny nawet był prezydent T.Wrona Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Ja Re: Popis Ogniska Baletowego IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.06.08, 21:46 Angrusz,dziwne byłoby, gdyby Wrony nie było. Przecież on jest zawsze i wszędzie, więc proszę, nie pisz " był nawet". Większe wrażenie zrobiłby, gdyby nie przyszedł. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ki Re: Popis Ogniska Baletowego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.06.08, 21:51 angrusz jak zwylke zaczyna sapac i sie slinic.czlowieku skoncz juz ze swoimi postami bo zyc sie odechciewa.nie masz z kim w domu pogadac wyzalic sie??? a moze juz wszyscy od ciebie uciekli?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: W Re: Popis Ogniska Baletowego IP: *.vf.shawcable.net 02.06.08, 05:39 wpuscili za darmo to skorzystal. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: angrusz Re: Popis Ogniska Baletowego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.06.08, 05:44 Do W : Złośliwy jesteś .Nie masz czegoś więcej . Żółć cię jeszcze nie zalała . A do innych : byl to 20 popis na którym byłem ( 14 razy oglądałem córkę na scenie , ostatni raz jako solistkę ) i nie zawsze władze były włącznie z tym albo innym prezydentem . Głupiś jak i poprzednicy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewt11 Re: do Angriusza IP: 212.87.240.* 02.06.08, 08:51 nie zawsze zgadzam się z twoimi wypowiedziami i opiniami na forum, zwłaszcza jeśli "krążą" wokół tematów politycznych dotyczących naszego miasta ale..... zamiłowania to jednak mamy wspólne/córki i taniec/ dlatego zapraszam na popis mojej : 8.06.- niedziela godz.17 w filharmonii koncert galowy Rewii Dziecięcej AKCENT. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: W Re: Popis Ogniska Baletowego IP: *.vf.shawcable.net 02.06.08, 12:00 Bilet pokaz! Bilet... :)))) A co do zlosliwosci, to przecie skoro ty zlosliwie trujesz na forum jak stary grzyb z rodziny muchomorow, to czemu mam nie korzystac z twoich nauk:))) Zeby ...mnie zolc nie zalala i cobym jako ty nie zrobil sie tetryk na stare lata:)))) Poczuj sie jako my sie czujemy "Drogi ..... angruszu:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: angrusz Re: Popis Ogniska Baletowego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.06.08, 22:27 Do W: Miałem zaproszenie . Dlaczego . Długo opowiadać Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: W Re: Popis Ogniska Baletowego IP: *.vf.shawcable.net 02.06.08, 23:36 Gość portalu: angrusz napisał(a): > > Do W: > > Miałem zaproszenie . > Dlaczego . Długo opowiadać A wiec jednak "na krzywy":))))) Prawdziwy wielbiciel Terpsychory placi wejsciowke nawet kiedy ma zaproszenie. Ale jak ktos jest biedny, to musi na krzywulca. Z przyzwyczajenia. Odpowiedz Link Zgłoś
lot_nad_gniazdem_tawro Re: Popis Ogniska Baletowego 02.06.08, 12:04 Był tam na prawdę p. Wrona ? No, bo wiadomo sam kieruje kurtulą, jest wszechwiedzący,a kurtula to jego hobby i konik, tylko, że polny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: angrusz Re: Popis Ogniska Baletowego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.06.08, 22:31 Do Lot : Tak był , jest to coś wyjątkowego . Na wielu popisach nie był , nie byli ale teraz był do pierwszej połowy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxxxx85 Re: Popis Ogniska Baletowego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.06.08, 23:25 Angrusz! Czy wiesz , że Twój entuzjazm związany z obecnością na popisach w filharmonii Pana prezydenta świadczy że jesteś głupkiem ? W końcu zgodnie z ustawą o samorządzie mógł wesprzeć( a nawet powinien) to przedsięwzięcie, więc miał obowiązek zobaczyć na co zostały wydane publiczne pieniądze w tej ilości... oj Angrusz, Angrusz Twoje pisowskie sympatie zutylizowały tą śladową ilość mózgu jaką miałeś kiedykolwiek... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tata Re: Popis Ogniska Baletowego IP: 85.219.229.* 02.06.08, 13:31 Witam, pierwszy raz miałem okazję podziwiać występy młodych grup baletowych. Przedstawienie było przygotowane profesjonalnie. Sala wypełniona po brzegi, a bilety nie tanie. Wielkie przeżycie dla najmłodszych tańcerzy. Szkoda, że dziennikarze GW nie zauważyli tego wydarzenia kulturalnego, a których tak mało odbywa się w naszym mieście. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: n Re: Popis Ogniska Baletowego IP: *.gprs.plus.pl 02.06.08, 21:21 A może trzeba gazete poinformować ?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: angrusz Re: Popis Ogniska Baletowego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.06.08, 22:33 Do taty : Z GW walczyłem o to od dawna . Niestety taka gazeta . Odpowiedz Link Zgłoś