Dodaj do ulubionych

dzień ojca-prezent?

09.06.08, 17:45
szukam fajnego prezentu na dzień ojca dla mojego męża od naszych pociech
Myślałam o koszulce z nadrukiem-zdjęciem Tylko gdzie w cz-wie?
a może coś innego?
Obserwuj wątek
    • Gość: agnieszka Re: dzień ojca-prezent? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.06.08, 20:51
      np: u fotografa gdzie wywołujesz zdjęcia.
      • Gość: . Re: dzień ojca-prezent? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.06.08, 21:52
        Nie wiem czy u fotografa robią nadruki na koszulkach ale na pewno taki nadruk z
        przedstawionego zdjęcia zrobią w firmie przy ul.Barbary.p
        • Gość: . Re: dzień ojca-prezent? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.06.08, 22:28
          .i jeszcze inf. przy Limanowskiego zrobią Ci haft komputerowy z przedstawionego
          zdjęcia-projektu.
        • Gość: agnieszka Re: dzień ojca-prezent? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.06.08, 22:34
          może się źle wypowiedziałam. Ale jak ostatnio odbierałam zdjęcia, to na
          opakowaniu właśnie widniało iz takie rzeczy robią. :) Pozdrawiam
          • boki_czwa Re: dzień ojca-prezent? 10.06.08, 11:26
            Różne najróżniejsz koszulki z własymi zdjęciami, napisami itd .. na
            Biznes Centrum koło Da Grasso.

Pozdr.
            • Gość: Częstochowianka Re: dzień ojca-prezent? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.06.08, 15:52
              Fotograf w SEZAMIE też robi takie rzeczy
    • damianjastrzebski84 Re: dzień ojca-prezent? 08.06.13, 22:22
      Witam, Wątek trochę już przedawniony, ale warto odświeżyć, gdyż święto to już niebawem. Szukam ciekawych pomysł na prezent na dzień ojca. Zawsze dawałem zestaw kosmetyków itp. Mój tata nie ma żadnego hobby, lubi praktyczne rzeczy, dlatego koszulka ze zdjęciem raczej go nie ucieszy. W tym roku chciałem kupić coś bardziej wyjątkowego.
      Będę wdzięczny za wszystkie porady.
      Pozdrawiam
      • Gość: jastrząbek Re: dzień ojca-prezent? IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 10.06.13, 07:39
        Kup mu baterie do pilota i nowe kapcie, skoro nie ma żadnych zainteresowań.
        • damianjastrzebski84 Re: dzień ojca-prezent? 14.06.13, 18:24
          Dzięki za radę. Myślę, że z kapci raczej się nie ucieszy. To, że nie ma żadnych zainteresowań, nie oznacza, że nie można kupić czegoś wyjątkowego. Może macie jakieś inne pomysły? Co Wy kupujecie?
          • Gość: marcysia Re: dzień ojca-prezent? IP: *.30.91.186.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 14.06.13, 18:36
            No jeżeli coś wyjątkowego to może wibrator analny, chyba jeszcze nie ma.....i może wtedy rozwinie jakieś swoje nowe zainteresowania.
            • Gość: Ja Re: dzień ojca-prezent? IP: *.dynamic.chello.pl 14.06.13, 19:54
              Szwajcarski scyzoryk będzie tata miał na lata. Każdy na świecie wie o jaka firmę chodzi.
              • damianjastrzebski84 Re: dzień ojca-prezent? 19.06.13, 11:16
                Gość portalu: Ja napisał(a):

> Szwajcarski scyzoryk będzie tata miał na lata. Każdy na świecie wie o jaka firm
                > ę chodzi.

Dziękuje. To jest dobry pomysł. Niestety scyzoryk już ma:) Szukam dalej, niedziela tuż tuż.
                • zosi-a25 Re: dzień ojca-prezent? 19.06.13, 12:07
                  damianjastrzebski84 napisał(a):

> Gość portalu: Ja napisał(a):
                  >
                  > > Szwajcarski scyzoryk będzie tata miał na lata. Każdy na świecie wie o jak
                  > a firm
                  > > ę chodzi.
                  >
                  > Dziękuje. To jest dobry pomysł. Niestety scyzoryk już ma:) Szukam dalej, niedzi
                  > ela tuż tuż.

Witam, Uniwersalnym prezentem, ale innym niż kosmetyki czy skarpetki:) będzie alkohol. Jak nie wypije tata sam, to będzie miał na inną okazję, gościnę czy np. grilla ze znajomymi. Ja w tym roku taki właśnie zakupiłam prezent, whisky ze szklanką, fajnie zapakowane: Już się nie mogę doczekać wręczenia prezentu. Znajdziesz tam też inne akcesoria do wina. Jak Ci się pomysł nie podoba, pozostają kosmetyki, skarpetki, gadżety do samochodu itp.
                • Gość: aaaa Re: dzień ojca-prezent? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.06.13, 10:16
                  po prostu 0,7 dobrej wódy mu kup ...... gwarantuje że chłop się ucieszy bardziej niż z jakiegoś innego gażeta
            • damianjastrzebski84 Re: dzień ojca-prezent? 19.06.13, 11:15
              Bardzo dziękuję Marcysiu za sugestię, ale nie skorzystam.
      • Gość: Nawia Re: dzień ojca-prezent? IP: *.ip.netia.com.pl 20.06.13, 09:11
        Ja jestem praktyczna i lubię praktyczne prezenty, a nie takie, które postawi się na półce, żeby się kurzył i żeby o nich zapomnieć. Mój tata najczęściej otrzymuje kosmetyki, których regularnie używa (krem/pianka do golenia, woda po goleniu czy żel pod prysznic - np. w jakimś zestawie), ale równie często otrzymuje od nas książki. Lubi takie z ciekawostkami typu "Czy wiesz, dlaczego..." albo podróżnicze (np. Beaty Pawlikowskiej czy Cejrowskiego). W tym roku podarowałam mu już ciśnieniomierz nadgarstkowy, żeby mógł sobie sam mierzyć ciśnienie, bo musi robić to codziennie, a poprzedni ciśnieniomierz już przestał działać mimo wymiany baterii. W zeszłym roku kupiłam mu szlifierkę, a jeszcze w poprzednim - kosiarkę.
        • Gość: Nawia Re: dzień ojca-prezent? IP: *.ip.netia.com.pl 20.06.13, 09:11
          * kurzyły
    • Gość: hanka Re: dzień ojca-prezent? IP: *.tvk.torun.pl 23.06.13, 22:45
      ja postawiłam na trunek z klasą (żubrówkę paloną) i dobrą książkę, idealne połączenie jak dla mojego taty
      • damianjastrzebski84 Re: dzień ojca-prezent? 26.06.13, 14:35
        Witam ponownie, Ja również zdecydowałem się na alkohol, podobnie jak użytkownik> Hanka.
        Dzięki> zosi-a25 za propozycję. Skorzystałem z tego sklepu z winami Euro-wino. Zakupiłem prezent trochę droższy niż zamierzałem, ale na prawdę tacie się podobał. Zdecydowałem się właśnie na www.euro-wino.pl/glen-gate-scotch-whisky-szklanka-p-4740.html. Fakt, że teraz stoi na półce, ale za to jak ładnie się prezentuje i myślę, że przy pierwszej okazji zostanie wypróbowany. A inni na co się zdecydowali, poza alkoholem i scyzorykiem? Jestem ciekaw Waszych prezentów.
        • vovonka Re: dzień ojca-prezent? 30.05.14, 09:37
          Witam,
          w tym roku także kupie tacie alkohol - whisky lub miód pitny - ale do tego znalazłam w necie fajny "dodatek" - gazetę, w której mogę zamieścić zdjęcie taty, a obok będzie artykuł o nim i parę słów ode mnie z życzeniami:)

gazeta - www.gazetomania.pl/prezent-na-dzien-ojca.action
          whisky - www.sklep-domwhisky.pl/kraje-pochodzenia-stany-zjednoczone-tennessee-jack-daniels-no-40-07l-p-1636.html)
          miód pitny - apis.pl/index.php/pl/pit/oferta/articlepit/dwojniak-kurpiowski-303

Mam nadzieję, że będzie zadowolony, a na gazetę się nabierze:p
    • klaudiuszmarek Re: dzień ojca-prezent? 03.06.16, 07:41
      Dobry pomysł :) Ja w tym roku też planuję zakup koszulki na dzień taty. Myślę jeszcze nad nadrukiem, bo chciałem coś swojego wykombinować, żeby wiedział, że trochę się przyłożyłem :) Ktoś już sam projektował koszulki?
    • sigrid89 Re: dzień ojca-prezent? 13.06.16, 12:29
      W tamtym roku razem z rodzeństwem złożyliśmy się na prezent dla taty, bo chcieliśmy, żeby to był wyjątkowy dzień. Chcieliśmy, żeby prezent na prawdę sprawił radość naszemu tacie. Wykupiliśmy voucher na lot widokowy wiatrakowcem, bo tata zawsze marzył, żeby polecieć samolotem albo helikopterem, a jakoś nigdy nie było okazji...więc w końcu spełniliśmy jego marzenie. Do dziś opowiada o tej przygodzie. W tym roku też zainwestujemy w podobną atrakcję ;)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka