Dodaj do ulubionych

Ile się czeka teraz na egzamin na PRAWO JAZDY ??

10.06.08, 09:22
Witam !!! Ile się czeka teraz na egzamin na prawko ??? Czy coś się zmieniło
czy nadal tak długo trzeba czekać?? Zdawał ktoś ostatnio, albo ktoś się zapisywał?

Pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • Gość: Paolo Re: Ile się czeka teraz na egzamin na PRAWO JAZDY IP: 89.174.23.* 10.06.08, 11:50
      Podobno ok. 2 m-c....
      • Gość: xp Re: Ile się czeka teraz na egzamin na PRAWO JAZDY IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.06.08, 14:19
        google > word częstochowa > szukasz telefonu... dzwonisz to na prawde nie boli!!
    • Gość: Arturo Re: Ile się czeka teraz na egzamin na PRAWO JAZDY IP: *.viper.21.pl 10.06.08, 14:26
      W piatek (06-06-08) zapisywali na 23lipca!!!
      • johny5678 za długo ! 10.06.08, 23:54
        Z tego co mi wiadomo,aktualnie czeka się ok.1,5 miesiąca,a w wakacje kolejki
        zwykle się wydłużają.
        Ktoś powinien szybko zrobić porządek w WORD Częstochowa !
    • Gość: ewa2 Re: Ile się czeka teraz na egzamin na PRAWO JAZDY IP: *.trustnet.pl 10.06.08, 22:12
      Całkiem darmowy serwis ofert z Częstochowy,
      Dodawaj i przeglądaj ogłoszenia za friko
      www.gazetaposrednik.pl
      • Gość: inna Re: Ile się czeka teraz na egzamin na PRAWO JAZDY IP: *.adsl.inetia.pl 11.06.08, 00:35
        www.word.czest.pl/
        • Gość: reni Re: Ile się czeka teraz na egzamin na PRAWO JAZDY IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.06.08, 11:37
          miałam 1 egzamin 12 maja ,niestety oblałam na mieście po 35 minutach
          jazdy-powtórka 24 czerwca....mam nadzieje że sie uda
          • martinaston Re: Ile się czeka teraz na egzamin na PRAWO JAZDY 11.06.08, 22:44
            Na czym Cię przyhaczyli?
            • Gość: reni Re: Ile się czeka teraz na egzamin na PRAWO JAZDY IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.06.08, 13:10
              wyprzedzanie z niewłaściwej strony-powiedział że zachowałam sie jak stary
              zawodowy taryfiarz,,,
              • Gość: Nina Re: Ile się czeka teraz na egzamin na PRAWO JAZDY IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.06.08, 15:40
                Powodzenia,trzymam kciuki,ja nie mogę łuku"przejść".
                • Gość: reni Re: Ile się czeka teraz na egzamin na PRAWO JAZDY IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.06.08, 20:07
                  dasz rade ...powodzonka
    • Gość: co za dziadostwo Re: Ile się czeka teraz na egzamin na PRAWO JAZDY IP: 195.205.202.* 18.06.08, 19:25
      ile się czeka???
      ostatnio czekałem na egzamin około dwóch i pół godziny... a po popełnieniu
      błędu egzaminator zapytał mnie dlaczego nie zwracam uwagi na znaki...
      oni sobie z nas jaja robią-czekam półtorej miesiąca na egzamin, przychodzę na
      wyznaczoną godzinę i przez 2h30 czekam, przysypiając na swoją kolej.
    • Gość: kolo Re: Ile się czeka teraz na egzamin na PRAWO JAZDY IP: *.adsl.inetia.pl 18.06.08, 21:55
      Zapisywałem się wczoraj w WORD po 16-tej i mam termin na 4 lipca, tylko niewiele
      ponad 2 tyg. czekania. Tak na 90% będę zdawał jeszcze raz, więc dobrze że za
      pierwszym razem będzie szybko w miarę i bezboleśnie. Trzymajcie kciuki.
      • Gość: różnie bywa Re: Ile się czeka teraz na egzamin na PRAWO JAZDY IP: 195.205.202.* 19.06.08, 09:25
        no bo miałeś szczęście trafić na jakiś wolny termin. jak ja poprzednio a za
        następnym razem już blisko dwa miesiące...
        • Gość: reni Re: Ile się czeka teraz na egzamin na PRAWO JAZDY IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.06.08, 17:47
          a ja dzisiaj oblałam po raz 2 (na mieście),zajefajnie następny termin 22
          sierpnia,szlag mnie trafi,dzisiaj jakiś baran prawie wjechał ma na dupe z
          prędkością 100 na godzine a egzaminator do mnie ...wymuszenie
          pierszeństwa...k***a
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka