Dodaj do ulubionych

Komentatorzy POLSATU

IP: 195.116.246.* 22.09.03, 07:41
Po cudownej fecie na Biegana i po powrocie do chaty po 2giej w nocy
oglądałam jeszcze raz to spotkanie na Polsat Sport. Komentował Wójcik,
pomagał mu Osumek, a wywiady, to farbowany Łukasz. Ci Goście w ogóle nie
czują klimatu. Co za brednie wygadywali ci pajace, to aż mózg się lasuje.
MISTRZ, MISTRZ CKM!!!!!!!!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: dziadek Re: Komentatorzy POLSATU IP: *.czestochowa.sdi.tpnet.pl 22.09.03, 20:57
      Aniu ! Mimo pokoleniowej różnicy wieku - muszę się z Tobą zgodzić, niestety.
      Wyczucie słowa, kontekstu, atmosfery - to rzadka, zanikająca umiejętność.
      Zresztę żałosny p.Irek potwierdza tę prawidłowość. Znam paru dowcipnych
      facetów - jest nas niewielu !
    • Gość: Noah Re: Komentatorzy POLSATU IP: *.zgora.dialog.net.pl 22.09.03, 21:26
      Kochana Aniu, oczywiście masz jak zawsze rację!
      Mało jest tak błyskotliwych i ślicznych kobiet jak Ty.
      Niech żalują Ci, którzy Cię nie znają.
      • Gość: Jontek Re: Komentatorzy POLSATU IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.09.03, 23:54
        Oglądałem z ciekawości transmisje chociaż się za bardzo żużlem nie interesuje.
        Polsat ogólnie ten mecz beznadziejnie pokazywał no i komentatorzy byli bardzo
        mierni.Najgorszy ten farbowany blondas w parkingu,gadał tak jakby był pierwszy
        raz na antenie - zero doświadczenia.Pamiętam kiedyś na Wizji żużel był ekstra
        pokazywany,ale to historia.
        • Gość: Lotnik Re: Komentatorzy POLSATU IP: *.premex.pl 23.09.03, 00:23
          Nie miałem jeszcze okazji oglądać retransmisji z tego meczu, ale z tego co
          słyszę to komentatorzy polsatu najeżdżali na naszych kibiców, a nie na
          Torunian. Po pierwsze, ochrona tzw. włókniarzowska jest nic nie warta -
          widziałem jak kibice z Torunia kopali po twarzy jednego z naszych ochroniarzy a
          reszta stała i bała się dobrać im do dupy, dopiero gdy zareagowała "czarna"
          policja, to sytuacja została opanowana. Po drugie, skoro kibice z Torunia jako
          pierwsi wybiegli na murawę to dlaczego kilkunastu kibiców Włókniarza ma stać
          bezsilnie - to chyba nieprzystoi mówiąc delikatnie... Po trzecie - panowie
          komentatorzy chyba nie widzieli co się dzieje przed meczami reprezentacji piłki
          nożnej Anglii i Niemiec. Tam jest prawdziwa rzeźnia - napakowani Angole,
          baseballe, glany i te sprawy. To jest dopiero bydło. A na Włókniarzu nic nikomu
          przecież się nie stało. Owszem było nerwowo, i chwilami niebezpiecznie, ale to
          że wybiegło kilku podekscytowanych kibiców i biegało jak wariaci dookoła
          stadionu to tak zwany Pikuś - taki piesek przydrożny. Panowie z Polsatu cieszę
          się, że stawiacie czoło rzeczywistości, ale bądźcie bardziej obiektywni!
    • Gość: Anka Re: Komentatorzy POLSATU IP: 195.116.246.* 23.09.03, 07:22
      Cieszę się, że zgadzacie się z moją opinią. Szkoda, że tak piękne widowisko
      było oprawione tak bezdennym i marnym komentarzem. Jako trzecie już pokolenie
      (w mojej rodzince) kibicujące WŁÓKNIARZOWI, nagrałam sobie ten mecz
      dla "potomności" ale za komentarz to po prostu wstyd!
      Cieszmy się tym złotem CKMu. Może do tego dołączy jeszcze AZS (ja bym bardzo
      chciała), no i oczywiście Raków. Kibice 3majmy się razem, jako medaliki:)))
      Pozdrawiam wszystkich
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka