Dodaj do ulubionych

Firma SZEWOS co sadzicie??

20.06.08, 11:53
Witam:)
Mam takie pytanie do was:) dostalem propozycje pracy w firmie szewos i
chcialem sie dowiedziec kilka szczegolow moze ktos cos wie i pomoglby mi sie
zdecydowac.
Moze ktos ma wsrod swoich znajomych kogos znajomego co pracuje badz pracowal
kiedys w tej firmie.

chodzi mi glownie o to jaka panuje atmosfera w firmie??
w jakim systemie zmianowym sie pracuje
no i to co najwazniejsze jaka moze byc kasa na poczatek??

z gory dziekuje za opinie i pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • Gość: cz-wa Re: Firma SZEWOS co sadzicie?? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.06.08, 11:57
      Daj sobie siana z ta "firma". już lepsze TESCo lub McDonald.
      Poszukaj w wyszukiwarce forum.
    • Gość: rompeer Re: Firma SZEWOS co sadzicie?? IP: *.adsl.inetia.pl 20.06.08, 12:29
      zwolniłem sie stamtąd 4 lata temu wtedy pieniądze były bardzo małe(nie wiem jak
      jest teraz)a wiadomo jak nie ma pieniedzy to nie ma też atmosfery
      • Gość: on Re: Firma SZEWOS co sadzicie?? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.06.08, 14:43
        kiedyś też dostałem tam ofertę pracy, która pojawia się cyklicznie co 2-3
        miesiące tzw. pracownik produkcji. praca przy wtryskarkach lub na obrabiarkach
        (szlifowanie obcasów itp.) na rozmowie zaproponowano mi 7zł brutto na godzine z
        tym że tam robi się na akord. czyli na początek to nawet tysiaka sie nie zarobi
        (okres gdy płacą za godzinę) wyśmiałem gościa bo teraz na serwisie w markecie
        mam 15zł/h i wpadam co kilka dni na 2-3 godziny bajka:P pozdrawiam i powodzenia
        • Gość: gosc Re: Firma SZEWOS co sadzicie?? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.06.08, 14:50
          > mam 15zł/h i wpadam co kilka dni na 2-3 godziny

No to chyba też nawet 800 zł nie wyciągniesz ?
          • Gość: on Re: Firma SZEWOS co sadzicie?? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.06.08, 15:50
            hehe ale robie też gdzie indziej na cały etat :D
          • Gość: on Re: Firma SZEWOS co sadzicie?? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.06.08, 15:52
            tylko weź pod uwagę, że płacone mam od wizyty a nie za ilość godzin, czyli im
            szybciej zrobie swoje tym dla mnie lepiej
            • Gość: mati do: on IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.06.08, 15:32
              Typowe czestochowskie wypowiedzi:

Gość portalu: on napisał(a):
              > teraz na serwisie w markecie
              mam 15zł/h i wpadam co kilka dni na 2-3 godziny

> tylko weź pod uwagę, że płacone mam od wizyty a nie za ilość godzin, czyli im
              szybciej zrobie swoje tym dla mnie lepiej

Zeby to zrozumiec trzeba byc takim samym debilem jak autor.
              • Gość: on Re: do: mati IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.06.08, 18:45
                człowieku!! 15zł/h to stawka jaką otrzymuje po podliczeniu faktycznie
                przepracowanych godzin w miesiącu. czyli im szybciej zrobię swoją robotę to tym
                lepiej dla mnie. widocznie jesteś tępą pałą i nie masz pojęcia o robocie lub po
                prostu żal Ci dupę ściska że musisz tyrać np. przy pasach, poduszkach itp. i
                takiej kasy to na oczy nie widziałaś. baw się dobrze
                • Gość: mati Re: do: mati IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.06.08, 11:06
                  wez sie za te robote bo pisanie nie jest twoja mocna strona
                  • Gość: on Re: do: mati IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.06.08, 12:52
                    zatkało kakao co?
                    • Gość: mati Re: do: mati IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.06.08, 13:03
                      Tak. Poprostu brak słów na takich ludzi.
                      • Gość: on Re: do: mati IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.06.08, 13:05
                        a jednak żal pozostaje na taką stawkę no ale cóż nie wszyscy są sprytni i
                        potrafią normalnie pracować, są też lewusy i opie..cze
                        • Gość: . Re: do: mati IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.06.08, 19:54
                          15zł/h ? jak ty dajesz rade za to żyć ?
                          160 x 15 => 2400 ? toż to nawet średniej krajowej nie wyciągniesz !
                          • Gość: on Re: do: mati IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.06.08, 20:15
                            oj ale teraz mi dowaliłeś. normalnie wstydzę się strasznie, tylko spytaj
                            nauczycieli z podstawówki lub ze szkół średnich ile zarabiają :D. znam całe
                            rodziny które utrzymują się z roboty w marketach (i to nie jakaś lewizna, bo
                            umowy, składki itp. wszystko na legalu). problem tkwi w mentalności ludzi co do
                            pracy w marketach, ale to może i dobrze bo jest dobrze płatna praca dla tych co chca
            • gosc0099 Re: Firma SZEWOS co sadzicie?? 29.08.08, 18:42
              to chyba jestes przydupasem reterskiego bo dla normalnych
              pracownikow to kasy nie ma
          • Gość: heheh Re: Firma SZEWOS co sadzicie?? IP: *.2.143.158.tvksmp.pl 02.01.09, 18:02
            15 zeta na godzine kon sie by usmiał bajki ale nie ..... chba ze jestes z
            dyrekcji to tyle masz lecz sie
    • Gość: :) Re: Firma SZEWOS co sadzicie?? IP: *.tktelekom.pl 21.06.08, 13:41
      Nie zachęcam do pracy w tej firmie, marne wypłaty i jeszcze nie w terminie.
      międzyludzkie kontakty zakładzie są masakryczne. Pozdrawiam
      • Gość: pronek Re: Firma SZEWOS co sadzicie?? IP: *.adsl.inetia.pl 21.06.08, 14:46
        takie pytanie do aktualnie tam pracujacych.jest tam jeszcze A Uba?
        • mirek12m1 Re: Firma SZEWOS co sadzicie?? 21.06.08, 20:22
          nie ma tam uby bo załozył sobie własna firme pozdro człowiek z lakierni
          • Gość: xXx Re: Firma SZEWOS co sadzicie?? IP: *.rak.spidernet.pl 24.06.08, 12:43
            Czy A Uba to Artur Uba i ma 32 lata?Chodziłem z tym ziomkiem do
            szkoły,spoko gość.Ma ktoś do niego namiary?Np numer gg?
            • Gość: Gość Re: Firma SZEWOS co sadzicie?? IP: 195.16.91.* 07.07.08, 10:01
              Ta firma to h..nia na kurzych stopach. Dajcie spokój z taką robotą.
              • Gość: Reter.... inaczej Re: Firma SZEWOS co sadzicie?? IP: *.adsl.inetia.pl 07.08.08, 22:43
                Płace są do d...y i nie w terminach, płacą 8 zł za godzinę z 2 miesięcznym
                opóźnieniem do tego nie mają na materiały i każą iść wcześniej do domu
                oczywiście nie płacą za te godziny. Koszmar naprawdę leczy Mc donalds lub KFC
            • dziurkacz1 Re: Firma SZEWOS co sadzicie?? 27.08.08, 11:35
              Uba to frajer
              • dziurkacz1 Re: Firma SZEWOS co sadzicie?? 27.08.08, 11:38
                znałem typa z osiedla półńoc od dziecka na dwie scieżki gra dzis już nie mam z
                nim nic wspólnego
            • Gość: xxx Re: Firma SZEWOS co sadzicie?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.01.09, 13:44
              ja mam
          • Gość: xxx Re: Firma SZEWOS co sadzicie?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.01.09, 13:43
            cześć mirku...co u ciebie
        • Gość: xxx Re: Firma SZEWOS co sadzicie?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.01.09, 13:42

uba ma swoją firme a co znasz go?
    • Gość: Pracownik Re: Firma SZEWOS co sadzicie?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.10.08, 22:07
      czesc wam,ja caly czas pracuje w tej firmie juz od paru latek i serio wyplaty sa juz tak opuznine ze to kpina,zarobisz 900 zl i to jeszcze na raty bo wyplacaja po 300 zl a nawet jak cos dorzuca to wszystko na lewo i to tez grosze.opuznienia siegaja nawet ponad 2 miechy.A jeszcze jest ta rodzina dyrektora,i ta jego malpa zona ktora tam pracuje,doslownie musisz wszystko robic co ona chce bo innaczej zaraz cie podkabluje.Daj sobie czlowieku siana
      • Gość: goś Re: Firma SZEWOS co sadzicie?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.11.08, 16:52
        kasy zero ale laski super
      • Gość: xxx Re: Firma SZEWOS co sadzicie?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.01.09, 13:46
        pani alicja..haaa ha
      • Gość: xx Re: Firma SZEWOS co sadzicie?? IP: 193.138.241.* 06.03.09, 21:20
        masz racie a najlepsze jest to ze kilka lat temu jako robol trzeba
        bylo miec minimum sdrednie wyksztalcenie a zonka derektora ma
        zawodowke i jest w kontroli jakosci a tam bylo wymagane
        wysze.nadodatek awansowala na ksiegowom
    • Gość: tajemniczy Re: Firma SZEWOS co sadzicie?? IP: *.2.143.158.tvksmp.pl 02.01.09, 17:57
      witaj pracuje sie swietnie ludzie extra zmiana od 6 rano do 14 a zarobki
      lepiej nie pytac podstawa najniszej krajowej
      • Gość: gregor a słyszałem że SZEWOS ledwo dycha???!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.03.09, 08:23
        czy firma upada?
        • Gość: Ziom Re: a słyszałem że SZEWOS ledwo dycha???!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.03.09, 12:07
          Ledwo dycha to mało powiedziane
          firma jest w powolnym rozkładzie
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka