Gość: bardecki IP: *.strefa.com 24.07.08, 20:38 Nie grochówka przyciągnie kibiców a wyrównana liga i częstochowianie w składzie.Ale grochówka to dobry pomysł,sam moze skosztuję :-) Włókniarz znowu zwycięży!!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: szuszel Re: Żużel. Czy Gollob i Holta zatrzymają Włókniar IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.07.08, 01:25 he he he, gdyby byl zurek z kielbasa to bym przyszedl inaczej nie ma mowy !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SEB Żużel. Czy Gollob i Holta zatrzymają Włókniarza? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.07.08, 07:19 I całe szcęście zostań w domu, nigdzie nie wychodź bo jeszcze ci coś jeszcze bardziej głupiego do głowy przyjdzie:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: redi Żużel. Czy Gollob i Holta zatrzymają Włókniarza? IP: *.eranet.pl 25.07.08, 12:10 No to lipa jak bedzie grochowa ,moja narzeczona Paulinka ma po niej straszne gazy. Wiec na zuzel ide sam :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: medalick Re: Żużel. Czy Gollob i Holta zatrzymają Włókniarz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.07.08, 12:47 Pani Żaneta powinna w podskokach odejść bo to co się robi z promocją w tym sezonie to tragedia !! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość FAN Żużel. Czy Gollob i Holta zatrzymają Włókniarza? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.07.08, 14:13 A może ty zajmiesz się promocją zamiast krytykować. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Łoooo! Żużel = grochówka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.07.08, 16:59 Hahahaha grochówka. Dobre. Co się dzieje w tym mieście, że budują stadion aby ludzie wpie..li grochówke, wcinali gięte i pili woódke... Wstyd mi, że jestem mieszkańcem Częstochowy... żużel... :( Weźcie jeszcze postawcie w Częstochowie na wyścigi w workach. A AZS i Raków niech najlepiej wyniosą się do Radomia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bardecki Re: Żużel = grochówka IP: *.strefa.com 25.07.08, 17:41 WŁŁŁÓÓÓÓÓKKKNNNIIAAAAAARZZZ!!!!!!!!Jedziemy po medal ale jaki?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KibiCKM Re: Żużel = grochówka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.07.08, 18:52 Nic się nie dzieje - źle, coś klub robi źle. Już wam się w tych pustyych łbach poprzewracało. Ja czy wygrywamy 75-15 czy 46-44 zawsze z chęcią idę na żużel. Ja się komuś nie podoba to niech sobie jeździ na mecze Pogoni Blachownia czy innego Znicza Kłobuck. Tam są większe atrakcje.... Żal mi was Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: CKM AZS RAKOW Kibic pozdrawiam jestes niesamowity IP: *.adsl.inetia.pl 25.07.08, 22:36 Ciagle krytyka.Ku.. ludzie dajcie coś , z siebie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: częstoch Nie zatrzymali... IP: *.strefa.com 27.07.08, 21:37 Ładnie się nasi chłopcy rozjeździli!No i znów dużo kibiców.Brawo Włókniarz,Częstochowa biało-zielona!!! Odpowiedz Link Zgłoś