Gość: mimi IP: *.czestochowa.cvx.ppp.tpnet.pl 02.10.03, 23:04 I tu widac klasę Wrony - on ma wizję Uniwersytetu, a czestochówka - druzgocącej krytyki. Brawo. I to jest wlasnie ta sytuacja gdy można powiedziec z czystym sumieniem: wiocha. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: zazuu Re: Inauguracja roku na WSP IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.10.03, 07:02 brawo za szczerosc mimi :) pozdrowionka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: absolwent Re: Inauguracja roku na WSP IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.10.03, 11:35 Autor{ka}tego artykułu{RC} chyba kończyła WSP bo Politechnika CZ. też miała inauguracje wczoraj ale otym cicho sza.Prosze o natychmiastowe poinformowanie cztelników że Politechnika żyje i ma się dobrze i nie została zaorana? Odpowiedz Link Zgłoś
redakcja_czestochowa Re: Inauguracja roku na WSP 03.10.03, 12:05 O inauguracji roku akademickiego na Politechnice Częstochowskiej pisaliśmy 2 października. Widać jednak nie każdy przeczytał. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: absolwent Re: Inauguracja roku na WSP IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.10.03, 15:32 Do redakcji, faktycznie wczoraj nie byłem na stronie Gazety byłem na rozpoczęciu przepraszam redakcję, moja wina. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xx Re: Inauguracja roku na WSP IP: *.icis.pcz.pl 05.10.03, 21:44 Ale nie w wesji Internetowej - tutaj Gazeta mija sie z prawda. Bylo tylko o WSP. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pracownik WSP Re: Inauguracja roku na WSP IP: *.wsp.czest.pl 03.10.03, 15:16 male sprosowanie: wymienione przez P. rc kierunki ksztalcenia na WSP uzyskaly oczywiscie ocene warunkowa, a nie negatywna - ocena warunkowa nie przekresla mozliwosci prowadzenia kierunku i naboru na pierwszy rok! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: west Senne miasto IP: *.proxy.aol.com 05.10.03, 21:22 Do dzisiaj (5 pazdziernik) nie ukazala sie w Gazecie informacja o inauguracji kolejnego roku akademickiego na Politechnice Czestochowskiej. Czy zapomnialy o niej wladze uczelni, czy dziennikarze? Wiadomosci o rozpoczeciu roku akademickiego na wielu innych uczelniach w Polsce ukazaly sie na internecie. Odpowiedz Link Zgłoś